Shellfire Box VPN áttekintés

Előnyök

Privát kapcsolatot biztosít minden eszközén anélkül, hogy előzetesen kellene beállítania a VPN szoftvert. Plug and play rendszer, amely lehetővé teszi a privát kapcsolat azonnali használatát. Szállítás világszerte.


Hátrányok

A VPN útválasztó hardvert csak meghatározott országok ügyfelei rendelhetik meg. Az önálló VPN szolgáltatás korlátozott sebességgel érhető el, a legdrágább csomag kivételével.

Átfogó

Könnyen használható VPN útválasztó hardvert biztosít, amely lehetővé teszi a magánhálózathoz való azonnali csatlakozást. A hardver a Shellfire VPN szolgáltatás éves előfizetésével érkezik.

A Shellfire Box egy VPN útválasztó hardver, amelyet a Shellfire ad, a 2002-ben alapított és a németországi Bad Vilbelben található otthoni szolgáltató. A router hardverének biztosítása mellett ez a vállalat önálló virtuális magánhálózati szolgáltatást is nyújt, amely ingyenes tervet tartalmaz. A vállalat elképzelése szerint mindenkinek joga van ingyenes és biztonságos internet-hozzáféréshez, és a vállalat célja, hogy mindenki számára biztonságos és magánhálózatot biztosítson..

Csatlakoztassa és játssza le a privát kapcsolatot bármilyen gond nélkül

A Shellfire Box VPN olyan útválasztó eszközt kínál Önnek, amely már rendelkezik VPN-előfizetéssel, ami azt jelenti, hogy nem kell foglalkoznia a VPN-szoftverek és -alkalmazások telepítésének minden nehézségével, ha van. Ezzel a VPN mezővel csak csatlakoznia kell az útválasztóhoz, hogy az útválasztó kapcsolata újra átirányuljon a privát kapcsolathoz ebből a mezőből. Ezután az útválasztó kapcsolata azonnal személyes kapcsolattá alakulhat. Az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz korlátlan internet-hozzáférést élvezhet online titoktartással és harmadik fél általi megfigyelés nélkül.

Minden eszköz csatlakoztatható a magánhálózathoz

Lehet, hogy a VPN szoftvert manuálisan kell telepítenie minden eszközre, miközben más szokásos VPN szolgáltatásokat használ. De nem így van, ha rendelkezik ezzel a VPN-fiókkal. Ezzel az útválasztó dobozzal könnyedén összekapcsolhatja az összes eszközét egy magánjellegű kapcsolattal anélkül, hogy bármilyen magánkapcsolat-szoftvert kellene telepítenie az Ön készülékére. Ez azt jelenti, hogy laptopjai, intelligens tévék, mobil eszközök, asztali számítógépek, játékkonzolok és még sok más eszköz támogatott. Többé nem kell csalódnia, mert nincs olyan VPN szoftver vagy alkalmazás, amely elérhető a játékkonzolhoz vagy a Linux géphez..

Az éves előfizetést minden router vásárlása tartalmazza

A Shellfire Box VPN tulajdonjogának jó hír az, hogy a Shellfire VPN éves előfizetését minden hardvervásárláshoz bele kell foglalni. Tehát nem kell többet fizetnie ahhoz, hogy feliratkozzon a virtuális magánhálózati szolgáltatásra. Valójában a hardver költsége az előfizetéssel együtt jóval olcsóbb, mint sok rendes VPN szolgáltató éves előfizetésének költsége. Kiválaszthatja a hardvert is, amely magában foglalja a Shellfire VPN 1 éves vagy 2 éves előfizetését. Ez jó ár-érték arány.

Kerülje el az összes internetes cenzúrát és a régió védelmét

Miután csatlakoztatta eszközeit ehhez az útválasztó dobozhoz, könnyedén privátvá teheti a kapcsolatot, így megkerülheti az összes cenzúrát, korlátozást és régióvédelmet az internetes tevékenységek során. Több dolgot megtehet az interneten, ha a router a fedélzeten van. Ezenkívül nem kell aggódnia, hogy a kormány, az internetszolgáltató, a hackerek vagy más olyan harmadik felek kémkedjenek az online tevékenységeik nyomon követésére. Meglátogathatja az összes internetes webhelyet, és minden látogatott webhelyről teljes élményt kaphat.

Korlátlan sávszélesség 35 szerverrel világszerte

Míg a Shellfire VPN olcsóbb terveket kínál korlátlan sávszélességgel és korlátozott csatlakozási sebességgel, a Shellfire Box VPN útválasztó megvásárlásakor nem így van. A Prémium Plus csomaghoz tartozik, amely korlátlan sebességet és korlátlan sávszélességet kínál, ezzel biztosítva, hogy az internetes tevékenysége magánélet közben is élvezetes legyen. 35 szerverhelyet is kínál, több mint az olcsóbb csomagokban elérhető kiszolgálók száma, amelyek csak 20 vagy annál kevesebb szervert kínálnak. Tehát ezzel az útválasztó dobozban a legtöbbet hozhatja ki a virtuális magánhálózati szolgáltatásból, anélkül, hogy több pénzt kellene költenie a Premium Plus előfizetésre. Már megszerezte a vásárlásával.

Következtetés

A Shellfire Box VPN útválasztó egy plug-and-play útválasztó, amelynek van saját magáncsatlakozása, amelyet a Shellfire biztosít. A hardver elég kicsi és könnyen hordozható, a művelet pedig egyszerű és könnyű. Csak csatlakoznia kell az útválasztóhoz, és minden eszköz rendelkezik privát kapcsolattal az internet eléréséhez. Ez az útválasztó sokkal többet kínál, mint amit a szokásos VPN-előfizetésekből kaphat, mivel kompatibilis bármilyen eszközzel és bármilyen operációs rendszerrel. Összességében az útválasztó megvásárlása az egyik legjobb befektetés az online biztonság és magánélet védelme érdekében, és ez valóban jó ár-érték arányt jelent.