EagleGet áttekintés


Előnyök

Egy egyszerű és könnyű letöltési kezelő és gyorsító programot biztosít, amely ingyenesen elérhető. A rosszindulatú programok ellenőrzője biztosítja annak biztosítását, hogy a letöltött fájlok mentesek legyenek minden rosszindulatú programtól.

Hátrányok

Csak Windows programként érhető el, amelyet a legnépszerűbb böngészőkkel lehet integrálni, más platformok támogatása nélkül. Csak a Chrome-bővítmény érhető el önálló bővítményként.

Átfogó

Kiváló minőségű letöltési kezelőt és gyorsító programot kínál, amelynek segítségével megnövelt sebességű fájlokat tölthet le. Biztosítja, hogy ne hozzon semmilyen rosszindulatú szoftvert a rendszerére.

Értékelés: [yasr_o overall_rating]

Webhely: Kattintson ide

Az EagleGet egy letöltéskezelő és gyorsító program, amelyet az EagleGet, a kínai pekingi székhelyű szoftverfejlesztő biztosít. A szoftver teljes telepítésként vagy hordozható verzióként érhető el, amelyet csak a Windows operációs rendszerben lehet teljes mértékben használni. A program célja, hogy a felhasználók számára az egyik legjobb ingyenes alternatívát biztosítsa az online elérhető prémium letöltéskezelő és gyorsító szoftver számára, amely többé-kevésbé ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint sok más hasonló program a piacon..

Növelje a letöltési sebességet a Frissítés funkcióval

Az EagleGet fő funkciója egy letöltés-gyorsító program, ezért elősegíti a letöltési sebesség jelentős növelését. A natív böngésző letöltésével összehasonlítva ez a szoftver akár 6-szor gyorsabb is. Ennek oka az, hogy a szoftver a letöltött fájlt több részre osztja, és egyidejűleg megkezdi a letöltési folyamatot ezekre a részekre. Miután a letöltés befejeződött, újra csatlakozik a fájlhoz, és mentse el, ha a számítógépére kerül. Ezenkívül rendelkezik egy frissítési funkcióval, amely segít a megszakadt vagy sikertelen letöltés folytatásában anélkül, hogy az elejétől kellene elkezdenie.

Ellenőrizze a fájl integritását és a beépített malware-ellenőrző eszközt

Ellenőrizze a letöltött fájl integritását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fájl semmilyen módon nem sérült-e meg. Mivel ez a program a fájlt több részre osztással tölti le, ellenőrizni kell, hogy a letöltött fájl hiánytalan és teljes-e. A beépített malware-ellenőrzővel biztosítja, hogy a fájl mentes legyen minden olyan vírustól vagy malware-től, amely károsíthatja a rendszert. Ez azt jelenti, hogy amikor ezt a szoftvert használja, megakadályozhatja, hogy minden webhely rosszindulatú szoftvereket küldjön a rendszerére, mivel az összes fájlt, amely ezen a letöltéskezelő programon megy keresztül, rosszindulatú programok ellenőrzik.

Integráció az összes népszerű böngészővel

Miután telepítette az EagleGet rendszert, azonnal integrálódik az összes böngészőhöz, amelyet a rendszerre telepített. Ez a szoftver számos népszerű böngésző, például az Opera, Firefox és a Chrome kiterjesztéseivel rendelkezik, és a szoftver automatikusan telepíti ezeket a bővítményeket. Ennek az integrációnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy melyik böngészőben van, bármilyen fájlt letölthet a szoftver segítségével. Egy funkció segítségével elhagyhatja a fájlok letöltését e szoftver használatával egy adott gyorsbillentyű használatával. A szoftver telepítése után azonban az összes alapértelmezett letöltést a letöltéskezelő szoftver kezeli.

A letöltések ütemezése és kezelése egyszerűen

Mivel ennek a programnak a funkciója nem csak a letöltés felgyorsítása, hanem a letöltések kezelése is, könnyedén ütemezheti és kezelheti a letöltéseket az Ön igényei szerint. Beállíthatja a szoftvert, hogy bizonyos fájlokat letöltjön bizonyos linkekről egy adott időben. Ezután a letöltött fájlokat egyszerűen kezelheti a szoftver felületén. Tehát, függetlenül attól, hogy hány letöltést szeretne végrehajtani, ez a szoftver képes kezelni ezt. És a sorba állítási folyamat révén a letöltési folyamat nagyon könnyen irányíthatóvá válik.

Csendes mód és értesítési lehetőségek

Amikor az EagleGet befejezi a fájl letöltését, értesítést küld az asztalon, és arról tájékoztat, hogy egy bizonyos fájl sikeresen letöltött. A szoftver szempontjából jó az, hogy különféle értesítési lehetőségekkel rendelkezik annak meghatározására, hogy az értesítés hogyan jelenjen meg az asztalon. Ezenkívül megadhatja a csendes mód opciót az összes értesítés letiltásához, ha zavarónak találja őket. Az értesítési lehetőségekkel együtt a fájlok letöltése ezzel a programmal sokkal szórakoztatóbb lehet, mivel az értesítési témát preferenciáinak megfelelően megváltoztathatja. A néma üzemmód segíti a termelékenység fenntartását anélkül, hogy zavarnák a letöltési értesítéseket.

Következtetés

Ha jó alternatívát keres egy olyan prémium letöltéskezelő programhoz, mint az IDM, akkor az EagleGet a legjobb szoftver. Ennek oka az, hogy a mai piacon a prémium letöltéskezelő program hasonló funkcióival rendelkezik, és ami a legjobb: a szoftver teljesen ingyenes. Ez gyorsabb letöltési sebességet, ütemezett letöltési funkciót, rosszindulatú programok és fájlok integritásának ellenőrzését, csendes módot, értesítési lehetőségeket és még sok más lehetőséget nyújt Önnek. Még testreszabhatja a program felhasználói felületét a saját preferenciái szerint, ami még inkább javasolja a szoftver használatát. Mindent összevetve: a letöltések gyorsítására és egy irányítópulton történő kezelésére ez a szoftver a legelterjedtebb szoftver, amelyet érdemes választania..