A denevér! Felülvizsgálat


Előnyök

Biztonságos e-mailkezelő szoftvert biztosít, amely megvédi az üzeneteket a hackerekkel szemben. Az összes e-mail kommunikációt védi a biztonságos végpont-titkosító rendszer segítségével.

Hátrányok

Csak Windows platformon érhető el, és főleg asztali felhasználók felé irányul, bár a Windows operációs rendszert futtató táblagépeken is használható. A frissítések nem érhetők el ingyenesen.

Átfogó

Lehetővé teszi az összes e-mail kommunikáció biztonságát és az e-mail fiókok kezelését egyetlen kényelmes asztali szoftverrel. Védje e-maileit a hackerek és a rosszindulatú szoftverek ellen.

Weboldal: Kattintson ide

Összesített értékelés: [Yasr_overall_rating]

A denevér! egy biztonságos e-mail kliens, amely asztali programként vagy szerver alkalmazásként telepíthető, amelyet a Ritlabs, SRL, az 1998-ban alapított és Moldovai Köztársaságban működő szoftvercég hozott létre. A vállalat középpontjában különféle biztonságos kommunikációs termékek készítése van, mind a magán-, mind a vállalati ügyfelek számára. A Bat a társaság fő termékvonala, amely egy olyan szoftver, amely segít a felhasználóknak az e-mail kommunikáció kezelésében és biztonságában a saját asztalukon vagy szerverükön kényelmesen.

Páratlan szűrőrendszer

A denevér! egy olyan e-mailkezelő szoftver, amely szűrőrendszerrel van felszerelve, amelynek célja annak biztosítása, hogy csak a hozzá tartozó e-maileket kapja meg. Ez azt jelenti, hogy kiszűrheti az összes kéretlen és rosszindulatú e-mailt, és megakadályozhatja, hogy azok elérjék a postaládáját. Mivel ez a szoftver a biztonságos e-mail kommunikációra összpontosít, nem tolerál semmilyen spam vagy e-mail üzenetet. Tehát törli őket, amint megérkezik. A szűrőrendszer nagyon nagy teljesítményű, és fejlett algoritmust használ annak meghatározására, mely e-mailek fontosak, és melyek e-mailek.

Biztonságos végpontok közötti titkosítási rendszer

A legfontosabb dolog a biztonságos e-mail kommunikációban az, hogy kapcsolatba léphet a névjegyekkel a leginkább privát és biztonságos környezetben. Ez azt jelenti, hogy senki nem hallgathatja meg az Ön kommunikációját, vagy nem láthatja, hogy milyen e-maileket küld és fogad e szoftverrel. Az oda-vissza küldött üzeneteket csak Ön és a vevő láthatja, azaz a kommunikációs vonal mindkét végén csak az üzenetek láthatók. Ezt jelenti a biztonságos végpontok közötti titkosítási rendszer, és ez a szoftver rendelkezik a legbiztonságosabb titkosítási rendszerrel az összes e-mail kommunikáció védelmére..

Belső HTML-megjelenítő

Míg a legtöbb hasonló biztonságos e-mail szoftver csak akkor engedi meg, hogy az e-maileket szöveges formátumban tekintsék meg, a The Bat! egy kicsit más. Amellett, hogy lehetővé teszi az e-mailek szöveges formátumban történő megtekintését, támogatja a HTML e-maileket is, ami azt jelenti, hogy ha az e-mail küldője HTML formátumot használ, akkor az e-mailt pontosan úgy tekintheti meg, ahogyan azt a feladó tervezi. Ennek oka az, hogy a programnak saját belső HTML-megjelenítője van, amely biztosítja, hogy a HTML-formátumú e-maileket a lehető legpontosabban megnézhesse.

Korlátlan tárolási üzenet

Ez a program nagyon könnyű, mivel nincs minimális CPU-követelménye a futtatásához. Ha van Windows, akkor telepítheti ezt a szoftvert. Ezen felül támogatja a korlátlan üzenetek tárolását a számítógépén, és felhasználhatja bármilyen e-mail szolgáltatáshoz, amely a POP-t és az IMAP-t használja. Mivel nemcsak biztonságos e-mail kommunikációs szoftverként, hanem robusztus e-mailkezelő szoftverként is használják, nem kell aggódnia, hogy több ezer e-mailt kezel. A robusztus e-mailkezelő funkcióval a korlátlan üzenetek kezelése a számítógépen egyszerű és egyszerű.

A denevér! Címjegyzék

A denevér! Ezenkívül a kapcsolatfelügyeleti szolgáltatás saját verzióját is kínálja, amelyet The Bat címjegyzéknek hívnak, amely felhasználható az összes kapcsolattartási információ kezelésére és tárolására. Ennek a szolgáltatásnak az a jó dolog, hogy elérhetőségi adatait könnyen hozzáadhatja különféle felhőalapú kapcsolatfelügyeleti szoftverekből, például a Google Kapcsolatok és az Outlook. Az elérhetőségi adatokat a címjegyzékből a Google-ba és az Outlookba is átviheti. Bármely elérhetőségi információ megtalálása olyan egyszerű, mint az e-mail cím vagy a név beírása, ami nagyon kényelmes, ha sürgős e-mailt kell küldenie..

Következtetés

A denevér! a végső biztonságos e-mail kommunikációs platformot kínálja, amely lehetővé teszi a kapcsolatokkal való magán és biztonságos kommunikációt. Eltávolítja a hackerek esélyeit az e-mail kommunikáció figyelésére, mivel ez a szoftver fejlett végponttól végig titkosító rendszerrel van felszerelve. E-mail kezelési szoftverként nagyon egyszerűvé teszi a számítógépen lévő e-mailek ezreinek kezelését, és ami a legjobb, hogy korlátlan üzeneteket tárol bármilyen korlátozás nélkül. A HTML e-mailek megtekintése nem jelent problémát, mivel a hasonló szoftverekkel ellentétben a HTML formátumú e-mailek megtekintésének megkönnyítése érdekében belső HTML-megjelenítővel van felszerelve. Összességében a denevér! egy ajánlott e-mail kezelő szoftver. Ez egy ajánlott biztonságos e-mail kommunikációs rendszer is, amely segít az összes e-mail kezelésében egy helyen, valamint annak biztosításában, hogy az e-mail kommunikáció mindig privát és biztonságos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map