Miért kellene kerülnie az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban működő VPN-szolgáltatások használatát

Miért sok VPN szolgáltatás alapul az offshore helyeken? Kíváncsi lehet, miért. Valójában a legtöbb megbízható virtuális magánhálózat-szolgáltató nem az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található. És igen, az Ön számára ajánlott az offshore helyszíneken alapuló VPN-szolgáltatások használata, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található szolgáltatások helyett. Ennek oka elsősorban az, hogy az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormánya ismert, hogy nagyon szigorúan hajtja végre a felügyeleti törvényeket állampolgárai felé. Szeretnek kémkedni abban, amit polgáraik csinálnak.


Ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található VPN-t használ, akkor előfordulhat, hogy egyáltalán nem védi online adatvédelmét. Igen, lehet, hogy feloldhatja a cenzúrázott vagy korlátozott webhelyek blokkolását, de adatait valószínűleg az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság kormánya fogja megőrizni, mivel a VPN-társaságoknak erre kötelesek. Ez csak egy nagy oka annak, hogy az offshore helyszíneken működő VPN-szolgáltatásokat inkább részesítsék előnyben. Még sokkal több oka van. A következő okokból kerülheti el az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található VPN-szolgáltatások használatát:

1. A globális tömegfelügyeleti program

Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormánya nagyon lelkesen álcázza polgárait sok mindent megtesz. Vessen egy pillantást egy NSA nevű amerikai kormányzati szervezetre, amely híres az állampolgárok offline és online kémkedéséről. Természetesen ennek a szervezetnek az a célja, hogy megvédje az Egyesült Államok érdekeit, és stabil és biztonságos helyzetben tartsa az országot. Ennek a nemes célnak a gyakorlati alkalmazása néha kevésbé történhet, veszélyeztetve a polgárok magánéletét, amelyet meg akarnak védeni..

Ebben a szakaszban nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban működő VPN-szolgáltatások nagy bizonyossággal bírnak a felhasználó tevékenységének naplózásáról, és rendszeresen, vagy ha szükséges, a kormánynak történő jelentésére. Ez az egyik oka annak, hogy inkább az offshore alapú magánhálózati szolgáltatásokat válassza.

2. A személyes adatai biztonságosak

Egyszerűen fogalmazva: a nem az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező szolgáltatásokra nem vonatkoznak az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság jogszabályai, azaz az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság törvényei nem érhetik el ezeket a VPN-vállalatokat. A felhasználók számára ez azt jelenti, hogy adataikat mindig biztonságban lehet tartani a magánélet megsértésének veszélye nélkül. Ennek oka az, hogy ezek a VPN-szolgáltatások nem jelentik be és nem figyelik a felhasználó tevékenységét a magánhálózat használata közben. Ez azt is jelenti, hogy több nyugalmat jelent számodra.

3. Jelentik az ön adatait a kormány számára

Az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban működő virtuális magánhálózatok valamelyikének használatakor azt gondolhatja, hogy a magánélet biztonságos, de nem egészen így. Az Ön adatait az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság törvényei szabályozzák, ami azt jelenti, hogy amennyiben erre szükség van, a kormány felkérheti a társaságot, hogy tárja fel a felhasználási adatokat azoknak a konkrét felhasználóknak, akiket meg akarnak ismerni. A magánhálózat-üzemeltető társaság a törvény szerint köteles eleget tenni a kormány kéréseinek. Ebből a célból a szolgáltatás alkalmazza az Ön adatainak naplózását és figyelését, miközben Ön használja őket. Ez az oka annak, hogy az adatvédelme nem elég biztonságos.

4. A kormány mindig megtalálja a módját, hogy kémkedjen

Az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság kormánya közismert, hogy polgárainak kémkedésére törekszik, főleg az interneten. A kormánynak még magánhálózati szolgáltatások használata esetén is van olyan programja, amely lehetővé teszi számukra, hogy behatolhassanak a magánhálózatba, és megpróbálják feltörni, hogy felfedjék a felhasználó tevékenységét. Ez a gyakorlat, bár a magánhálózat saját biztonsági és titkosítási rendszerétől függően előfordulhat, hogy nem sikerül, veszélyes lehet a VPN-felhasználók online adatvédelmére. Egy másik ok, hogy csak átváltunk egy offshore-alapú VPN-társaságra.

5. A hátsó ajtókat beilleszthetjük a VPN programba

Megint arra törekedve, hogy a magánhálózat használata ellenére kémkedjen a felhasználókra, és figyelemmel kísérje online tevékenységüket, a kormány beilleszthet néhány hátsó ajtót a VPN-programba. Lehetséges, hogy a felhasználók nem veszik észre ezt a rosszindulatú szoftvert a VPN-programjukban, de csendben elküldik a felhasználási adatokat a kormánynak. Ez ismét magát a VPN-program biztonságától és védelmi rendszerétől függ. Mindenesetre bölcs dolog lenne, ha elkerülné az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban működő VPN-szolgáltatásokat, különösen azokat az ingyenes szolgáltatásokat, amelyekben nem igazán bízol vagy ismered meg őket..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map