Miért kellene engedélyeznie a helymegfigyelést a VPN-kapcsolatban

Prémium VPN-kapcsolat használatakor számos olyan funkciót kap, amelyek nem érhetők el az ingyenes VPN-szoftverben. Például az olyan szolgáltatások, mint a Kill Switch, a Helymegfigyelés, Mindig bekapcsolva, Tűzfal, a DNS Szivárgásvédelem és még sok más szolgáltatás elérhető lesz az Ön által használt VPN márkától függően. Mindegyik szolgáltatás nagyobb előnyeket kínál az internetes forgalom titkosításában. A Kill Switch funkció lehetővé teszi az internetkapcsolat kikapcsolását a VPN-kapcsolat megszakadásakor, így véletlenül nem tárja fel IP-címét a böngészés során. A Mindig bekapcsolt funkció lehetővé teszi, hogy az eszközöket a VPN-hez csatlakoztatva tartsák az eszköz indításakor és a kikapcsolás időpontjában..


Most a Helymegfigyelés funkcióról fogunk beszélni. Ez a szolgáltatás, amelyet sok VPN-felhasználó gyakran elhanyagol, de ez nagyon fontos szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a VPN-kapcsolat számára az aktuális tartózkodási hely észlelését annak ellenére, hogy a magánhálózatot használja az internethez való kapcsolódáshoz. Számos előnye származhat, ha ezt a funkciót engedélyezi a VPN-kapcsolaton. A következő okokból engedélyezze a helymegfigyelést a VPN-kapcsolatban:

1. Zárolás nélkül továbbra is hozzáférhet a helyi bankszámlához

Biztonsági aggályok miatt sok helyi bank webhelye megtagadja Önt, hogy privát IP-címmel jelentkezzen be fiókjába. Ennek oka az, hogy voltak olyan esetek, amikor a számítógépes bűnözők privát IP-címeket használnak, hogy pénzt lopjanak áldozataitól. Ezenkívül a másik országhoz tartozó magán IP-cím meglehetősen gyanús lesz a helyi bank webhelyein, mivel ügyfeleik többnyire helyi emberek, akik helyi címekkel rendelkeznek. Itt válik szükségessé a helymegfigyelés. Annak ellenére, hogy a kapcsolata magán és összekapcsolt, továbbra is felfedheti a tartózkodási helyét, így a helyi bank webhelyeire továbbra is hozzáférhet a titkosított kapcsolat.

2. A kapcsolat magánkézben marad, miközben a helyi IP-címet böngészi

A helymegfigyelő szolgáltatás engedélyezésénél jó az, hogy privát kapcsolatot használhat, miközben továbbra is a helyi IP-címet böngészi. Ez azt jelenti, hogy azok a helyi webhelyek, amelyek általában nem fogadnak el privát IP-címeket, továbbra is hozzáférhetők a VPN-kapcsolaton keresztül. Bizonyos helyi webhelyek eléréséhez nem kell ideiglenesen kikapcsolnia a VPN-kapcsolatot. Ez különösen igaz azokban az országokban, ahol az internetes törvények nagyon korlátozóak. Ha engedélyezi a VPN-szolgáltatásnak a tartózkodási helyének figyelését, akkor nem kell aggódnia az ilyen webhelyek elérése miatt, mert úgy tűnik, hogy a tartózkodási helyed az Ön országában van.

3. Nem fog semmilyen gyanús bejelentkezési probléma

Ez a VPN kapcsolat használatakor a leggyakoribb problémák. Időnként, amikor bejelentkezik néhány fiókjába, a szolgáltatók gyanúsnak tekinti a bejelentkezést, és így értesítést küldnek arról, hogy a fiókjai esetleg veszélybe kerültek. Ez a probléma elkerülhető egyszerűen azáltal, hogy lehetővé teszi a VPN-szolgáltatásának, hogy folyamatosan figyelje a tartózkodási helyét, ami a bejelentkezés megkísérli legitimálódni, miközben a kapcsolat folyamatosan privát.

4. Bármilyen probléma nélkül használhatja a GPS-hez kapcsolódó alkalmazásokat

VPN-kapcsolat használatakor a GPS-hez kapcsolódó alkalmazások használatakor néha sok probléma merül fel. Például, ha a mobilkészülékén tartózkodik, és szeretné tudni, hogy egy adott helyre menjen, akkor a GPS felismeri, hogy egy másik országban tartózkodik-e, mivel a VPN egy másik országbeli szervert használ az internet eléréséhez. . Ez zavaró lehet, különösen, ha sürgõsen kívánja használni a GPS-alkalmazásokat. Ezt könnyen javíthatja, ha engedélyezi a helymegfigyelést a VPN irányítópultján, amely lehetővé teszi a GPS-alkalmazások számára, hogy felismerjék az Ön valós helyét, miközben távol maradnak a radartól az internet-kapcsolattal.

5. Minden ISP és kormányzati megfigyelés ellen védett maradjon

Végül, de nem utolsósorban: lehetővé téve a helymegfigyelő funkciót a virtuális magánhálózaton, képes lesz felfedni a valódi tartózkodási helyét a meglátogatott webhelyeken, miközben védelmet élvez az internetszolgáltatók és a kormányzati megfigyelések ellen. Más szavakkal, olyan, mintha továbbra is normál internetkapcsolatot használ az internetszolgáltatójától, miközben továbbra is képes megkerülni a kormány által blokkolt összes weboldalt, valamint biztonságban és magántulajdonban maradva a megfigyelő rendszerétől. Ez egy nagy előnye, amelyet egyszerűen megszerezhet a VPN helymeghatározási funkciójának használatával.

Ez az oka annak, hogy engedélyezze a helymegfigyelést a VPN-kapcsolatban. Ez a szolgáltatás általában a VPN első telepítésekor ki van kapcsolva, és mivel sok ember nem törődik vele, lehet, hogy nem tudják, hogy ez a szolgáltatás létezik. Amikor azonban bekapcsolja ezt a funkciót a VPN-n, sok előnye lesz, amelyek mostantól javítják általános internetélményét..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map