Miért kell VPN-szolgáltatást használni az SOCKS5 Protokoll funkcióval?

A SOCKS5 vagy a Socket Secure 5 protokoll a legfrissebb SOCKS protokoll, amelyet ma használhat az online adatátvitelhez. A piacon található összes VPN-szolgáltatás nem teszi lehetővé a SOCKS5 protokoll használatát a magánkapcsolatban. Néhány szolgáltatás, amely ezt lehetővé teszi, jelentős előnyökkel jár majd a magán adatátvitel felhasználásában, és sokkal élvezetesebbé és stresszmentesebbé teszi az online élményt..


Bizonyos okok miatt néhány VPN szolgáltatás úgy dönt, hogy engedélyezi a SOCKS5 protokollt a magánkapcsolatban. Számos előnye van ennek a protokollnak, amely nem érhető el más protokollokban, és természetesen a VPN-rel kombinálva megsokszorozhatja ezeket az előnyöket, és nagyobb teljesítményt és biztonságot nyújthat az online tevékenységekhez.. A következő okokból kell használni VPN szolgáltatást az SOCKS5 protokoll funkcióval:

1. Ez a protokoll a legjobb letöltési és feltöltési sebességre van optimalizálva

Ha megpróbálja megtalálni a legjobb protokollt az adatok letöltéséhez és feltöltéséhez az internetről, akkor nem találja a jobb protokollt, mint a SOCKS5. Sőt, mivel ennek a protokollnak a természetéből adódóan rejtett forgalmat használ, annál több előnye lesz az adatátvitel névtelenségének. A SOCKS5 protokollt évek óta fejlesztették ki, hogy a példa nélküli letöltési és feltöltési sebességet biztosítsák az interneten. Tehát, ha a VPN rendelkezik ezzel a funkcióval, akkor a leggyorsabb sebességre számíthat a magánszerverektől, mivel ez a protokoll optimalizálja az összes adatátvitelt.

2. Probléma nélkül használhatja a P2P fájlmegosztó hálózatot

Noha a zaklatás az internet szürke területére esik, és néhány országban ezt legalább nem engedélyezték, sok ember továbbra is használja a P2P fájlmegosztó hálózatot a fájlok gyors megosztására az interneten keresztül. A P2P fájlmegosztó hálózatról ismert, hogy az egyik leggyorsabb módja a fájlok megosztásának az interneten keresztül, és a SOCKS5 esetében jó dolog az, hogy stabil és megbízható infrastruktúrát biztosít Önnek egy ilyen online tevékenységhez. A SOCKS5-et a P2P fájlmegosztáshoz lehet a legjobban használni, mert biztosítja a legjobb fájlátviteli sebességet, és szinte minden közegben forgalom küldésére és fogadására használható..

3. Kevésbé teszi lehetővé, hogy kiszivárogtassa az IP-címét

VPN nélkül is elrejtheti hálózati forgalmát azáltal, hogy egyszerűen csatlakozik egy SOCKS5 szerverhez, és előnye az, hogy elrejti IP-címét e protokoll használatával. Másrészt a VPN-sel kombinálva fejlettebb biztonsági védelmet kaphat, amely megakadályozza, hogy a hálózati forgalom bármilyen adatot kiszivárogjon az Ön IP-címére. Ennek oka az, hogy még ha nem is aktiválja a VPN-n a kill kapcsoló funkciót, akkor is visszatérhet a SOCKS5 hálózatba, ha a magánhálózata bármilyen okból megszakad. Ilyen módon továbbra is megakadályozhatja az IP-adatok szivárgását, amikor a VPN-kapcsolat leáll.

4. Jó az online tevékenységek minden típusához

A SOCKS5 protokollt úgy optimalizálták, hogy különféle típusú online tevékenységekben működjön. Függetlenül attól, hogy ezt a protokollt webhelyek rendszeres böngészésére, filmek közvetítésére, videojátékok lejátszására, torrent készítésére vagy más típusú online tevékenységekre használják, biztosítani tudja a kapcsolata számára a legjobb teljesítményt. Ennek oka az, hogy ez a protokoll mind a TCP, mind az UDP adatátvitelt használja, és intelligensen vált át közöttük különböző online tevékenységekben, amelyek egyre kevesebb teljesítmény-problémát okoznak, mint például a lemaradás, a kapcsolat időtúllépése, leválasztás stb..

5. Kevesebb hibát tapasztal a kapcsolat

Számos más protokoll az adatátvitel védelme érdekében az adatcsomagok fejléceinek átírása által alkalmazott módszer, amely harmadik felek számára megnehezíti az adatátvitel nyomon követését. Ez a módszer azonban ismert, hogy elavult és nagyon érzékeny a hibákra. Az adatcsomag fejlécének átírásával hajlamos vagy a különféle hibákra a kapcsolatokban, és lehetetlenné teszi az internet kényelmes élvezetét. A SOCKS5 esetén ez a probléma megszűnt, mert más típusú titkosítást használ, amely lehetővé teszi az adatcsomagok fogadását a fejlécek módosítása nélkül, így kevésbé okoz hibákat.

Ez az oka annak, hogy VPN-szolgáltatást kell használni, ha az SOCKS5 protokoll funkció engedélyezve van. Ez a szolgáltatás javítja a magánkapcsolat biztonságát és teljesítményét, és jobb online élményt nyújt Önnek. Függetlenül attól, hogy streaming, banki vagy online játékot folytat, a VPN és a SOCKS5 kombinációjának használata biztosítja a legjobb kapcsolat sebességet, adatvédelmet és biztonságot az online tevékenységekben.