Miért kell telepítenie a készüléken legalább egy VPN-böngészőt

A VPN egyre szükségesebbé vált a mai internetes helyzetben, ahol a kormány, az internetszolgáltató, a vállalatok, a webhelyek és más harmadik felek minden internetes felhasználót figyelemmel kísérnek annak érdekében, hogy kémkedjék szokásaikat, és bizonyos információkat szerezzenek, amelyek hasznukra válnak. A virtuális magánhálózat egyre népszerűbbé válik, mivel biztonságot és adatvédelmet nyújthat az internet felhasználók számára, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megszabaduljanak a globális tömegmegfigyelő rendszertől. Ráadásul rengeteg VPN szolgáltatás érhető el a piacon, és sokféle formában és formában kínálják őket..


Az egyik típusú VPN-szolgáltatás, amelyet tudnia kell, a VPN-böngésző. A böngésző az a böngészőtípus, amelyben a beépített VPN található, amelyet bármilyen kiegészítő szoftver használata nélkül aktiválhat. Egyszerűen telepíti a böngészőt a készülékére, majd a böngésző segítségével élvezheti a privát kapcsolatot. A VPN-böngészőt gyakran privát böngészőnek hívják, mivel ez online védi a felhasználó magánéletét és biztonságát. A következő okokból kell telepíteni legalább egy VPN böngészőt a készülékére:

1. Nem kell fizetnie a VPN-előfizetésekért

A legtöbb beépített VPN-böngésző nem számít fel díjat a biztosított kapcsolat használatáért. Lehet, hogy a beállítások rejtve vannak a böngésző beállításaiban, és aktiváláshoz meg kell lépnie a böngésző speciális beállításaiba. A VPN aktiválása után nem kell aggódnia a sávszélesség korlátozása miatt. Általában ezek a virtuális privát böngészők korlátlan sávszélességet kínálnak, és a felhasználók ingyenesen használhatják a privát kapcsolatot. Lehetséges azonban, hogy a sebesség lassabb lehet, ha összehasonlítjuk a jó hírű és dedikált VPN-szolgáltatásokat.

2. Sokkal jobb, mint a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatás odakint

Ahelyett, hogy néhány ingyenes virtuális magánhálózati szolgáltatást használna, amelyek mind asztali, mind mobil eszközökhöz elérhetők, jobb, ha inkább a privát böngészőt használja. A piacon a legtöbb ingyenes magánhálózati szolgáltatás ingyenes próbaverzióként kínálja ingyenes magánhálózatát, ami azt jelenti, hogy később fizetnie kell a szolgáltatás használatának folytatása érdekében. Emellett korlátozott sávszélességgel, alacsony minőségű szerverrel és nagyon lassú sebességgel kínálják őket, amelyek gyakran csalódást okoznak a használatakor. Másrészt a VPN böngészőt ingyenes próbaverzió nélkül, sávszélesség korlátozása nélkül, és az évek során épített kiváló minőségű szerverinfrastruktúrával kínálják..

3. A nonprofit szervezet építi

Ha egy kereskedelmi társaság létrehoz egy privát böngészőt, és azt mondja, hogy ingyenesen biztosítja a magáncsatlakozást a felhasználók számára, akkor óvatos lehet a követelésük iránt. Sok esetben a virtuális magánhálózat-szolgáltatók ingyenesen biztosítják a VPN-kapcsolatukat, amelyek a felhasználó adatainak felhasználása nélkül járultak hozzá. Néhány más ingyenes magánhálózat szintén naplózza az Ön böngészési szokásait, és eladja adatait harmadik felek számára. Ennek oka az, hogy orientációjuk profit, nem pedig a felhasználó magánélete. A VPN-böngészők nagyrészt elkötelezettek a felhasználó adatvédelme iránt, és megpróbálják a lehető legjobb biztonsági védelmet biztosítani online tevékenységükhöz. Ennek oka az, hogy nonprofit szervezetek építették őket, amelyek az internet fejlesztésére összpontosítanak, nemcsak a nyereségszerzésre.

4. Teljesen biztonságos és ingyenes

A saját rendszerére telepített privát böngésző teljesen biztonságos és mentes a fizetési előfizetési struktúrától és a rosszindulatú szoftverektől is. Ennek oka az, hogy nem akarják elveszíteni a felhasználók bizalmát, amelyet évek óta építenek. Szolgáltatásaik nagy részét ingyenesen nyújtják, és szoftverük nyílt forrású, vagy nyílt forrású projektekből épül fel. Noha kockázatos, ha a többi ingyenes magánhálózati szolgáltatót odakinn használja, a VPN-böngésző használatakor nem kell aggódnia a biztonság és a magánélet miatt..

5. Biztonsági mentési VPN-kapcsolatként használható

Ha már használja a jó hírű VPN-szolgáltatótól származó VPN-kapcsolatot, akkor nem fog fájni a VPN-böngésző telepítésében, csak arra az esetre, ha biztonsági másolatra van szüksége a privát kapcsolathoz. Időnként problémákat tapasztalhat a dedikált magánhálózati kapcsolatokkal kapcsolatban, akár a szerver problémája, akár a kapcsolat sebessége nem elég jó. Ebben az időben a VPN böngészőt biztonsági mentési kapcsolatként használhatja, lehetővé téve az online tevékenység folytatását, miközben várja a fő magánhálózati kapcsolat javítását..

Ez az oka annak, hogy legalább egy VPN böngészőt telepíteni kell a készülékére. Különböző funkciókból lehet kihasználni, és ami még ennél is fontosabb: a böngészőben a privát kapcsolat használata nem kerül semmibe. Lehetséges, hogy nem minden platformon érhető el, és a böngésző nem biztosítja az Ön számára ugyanazt a teljesítményt, mint amelyet a piacon jelenleg a legtöbb prémium proxy szolgáltatás nyújt. De mégis érdemes telepíteni egyet a rendszeréhez.