Miért kell a víruskereső szoftvert telepíteni a VPN szoftver mellé

A rendszer rosszindulatú veszélyekkel szembeni védelme érdekében víruskereső szoftvert kell telepíteni a rendszerre. Antivírus szoftver nélkül nem képes maximális védelmet biztosítani a rendszerére a növekvő számú rosszindulatú fenyegetés ellen, amelyek különböző módon támadhatják meg a rendszert. Ha csak az operációs rendszer alapértelmezett rosszindulatú programok elleni programjára támaszkodik, akkor lehet, hogy nem elég a rendszer teljes védelméhez, mivel az olyan alapértelmezett rosszindulatú programok elleni program, mint például a Windows Defender, ismert, hogy meglehetősen érzékeny a külső támadásokra..


A víruskereső szoftverek telepítésével azonban önmagában nem elegendő. A VPN valójában fontos a rendszerkapcsolat védelmében, annak érdekében, hogy külső veszélyek ne kerülhessenek a rendszerbe. A mai online technológiával a hackerek nagyon egyszerűen küldhetnek rosszindulatú fenyegetéseket a rendszerére különféle online csatornákon keresztül, és a VPN felhasználható védelmi akadályként az ilyen támadások ellen. Tehát az antivírus szoftver és a VPN szoftver a legjobb kombináció a rendszer biztonságához. A víruskereső szoftvereket a VPN szoftver mellé telepíteni kell:

1. Védi a rendszerhálózatot, nem csak a rendszerfájlokat

Az antivírus szoftver célja annak biztosítása, hogy a rendszerfájlok érintetlenek maradjanak, bármilyen rosszindulatú fenyegetés megszakítása nélkül. Ha a rendszerfájlokat rosszindulatú szoftverek változtatják meg, akkor előfordulhat, hogy az egész rendszer nem tudja megfelelően működni. Másrészt a VPN szoftver a rendszerhálózat védelmére szolgál, amely kapcsolat az, amelyet rendszerének a külvilághoz vagy az internethez történő csatlakoztatására használ, lehetővé téve a rendszer védelmét a külső fenyegetésekkel szemben. Ha a víruskereső és a VPN között kombinál, akkor nem csak a rendszerfájlokat, hanem a rendszerhálózatot is meg fogja védeni..

2. Megtámolja mind a hackerek támadásait, mind a rosszindulatú szoftvereket

A VPN rendszer fő funkciója a hálózati kapcsolat biztonságos és magántulajdonban tartása. Tehát egy virtuális hálózat használatakor nem csak a rendszerét védi, hanem névtelenül is böngészhet, és valós személyazonosságát is magántulajdonban tarthatja. A víruskereső szoftverek és a VPN közötti kombináció elriasztja a hackerek támadásait és a rosszindulatú szoftvereket is, mivel a hackerek nem tudnak áthatolni a hálózatába, és a rosszindulatú szoftvereket nem lehet telepíteni a rendszerére az Ön hozzájárulása nélkül. A két biztonsági eszköz mind a hackertámadások, mind a rosszindulatú szoftverek elriasztására szolgál, amikor a rendszert fenyegetik ezek a fenyegetések.

3. Biztonságosnak tartja az összes rendszer adatátvitelét

A rendszer automatikusan továbbítja a szükséges adatokat az internetes hálózaton keresztül, különféle célokra. Például, amikor a rendszernek le kell töltenie a frissítési fájlokat, kéréseket küld a frissítő szervernek a frissítési adatok továbbítására. Ugyanez vonatkozik az egyes szoftverekre vagy alkalmazásokra. Mindig online továbbítják az adatokat, és ha nem védi ezt a folyamatot, akkor a hackerek elfoghatják az adatátvitelt, és rosszindulatú szoftvereket telepíthetnek a rendszerükre. A VPN használatával biztonságosan védheti az adatátviteli folyamatot.

4. Megakadályozza, hogy a hackerek megsérüljenek a rendszeradatokban

Alapértelmezés szerint a rendszeradatai védettek bármilyen jogosulatlan módosítás ellen. Ez azt jelenti, hogy még ha nem is telepít víruskereső szoftvert, az operációs rendszer megvédi a rendszer adatait a módosításoktól. A rossz hír az, hogy néha képzett hackerek találhatnak módot a rendszer sebezhetőségének felkutatására a rosszindulatú kódok telepítéséhez a rendszerbe. Ennek eredményeként módosítja a rendszer működését anélkül, hogy az operációs rendszer észlelné. Ha a hackerek megrongálják a rendszer adatait, akkor az általuk megfelelőnek tarthatják az Ön eszközét. Antivírus és VPN szoftverek telepítésével ezt meg lehet akadályozni, mivel a hackerek a hálózat nehéz titkosítása miatt semmilyen módon nem tudják megrongálni a rendszer adatait..

5. Nagyon erős védelmi rétegeket hoz létre a rendszer számára

A vírusvédelem önmagában történő telepítése elegendő lehet a rendszeradatok védelméhez, ha ritkán vagy soha nem csatlakozik az internethez. Ha azonban szinte állandóan csatlakozik az internethez, akkor további védelmi rétegre van szüksége a rendszeréhez, amelyet a VPN szoftver biztosíthat. Védi a hálózati kapcsolatot, és biztosítja, hogy a rendszer biztonságban maradjon, amikor online van. Tehát a két szoftver kombinációjával egy nagyon erős biztonsági védelmet fog létrehozni a rendszerének, amely a rendszer teljes biztonságát nyújtja. Sőt, a VPN szoftver által kínált kiegészítő szolgáltatásokkal, például az internetkorlátozások és a cenzúra megkerülésével, még jobban élvezheti a készülék használatát.

Ez az oka annak, hogy a víruskereső szoftvert a VPN szoftver mellé telepíteni kell. Ez fontos, mivel csak egy szoftver telepítése nem nyújt teljes biztonságot a rendszer számára. Csak a két szoftver kombinálásával biztosíthatja a rendszer magánéletének és biztonságának teljes védelmét.