Miért javasoljuk, hogy VPN-jét folyamatosan tartsa

Manapság, amikor mindent tárolnak a felhőben, mindenki számára egyre fontosabbá válik a digitális eszközök biztonságos megőrzése. Függetlenül attól, hogy privát fotóit, fontos dokumentumait, fiókja jelszavait, üzleti adatait vagy bármilyen más digitális eszközt tartalmaz, meg kell győződnie arról, hogy mindent biztonságos titkosítás védi. Bár kissé paranoidnak hangzik, fontos, hogy internet-kapcsolatát mindig biztonságban tartsa a hackerek támadásaitól. Ennek oka az, hogy már számtalan olyan számítógépes bűncselekmény van, amikor a hackereknek sikerül különféle magáninformációkat ellopni a világ minden tájáról..


Már hallottál az adatok szivárgásáról, amely a felhasználók millióit érinti egyes hackerek által támadott vállalatok biztonsági rése miatt. A hasonló probléma elkerülése érdekében fontos, hogy az online adatátvitel folyamatosan biztonságos legyen. A legjobb módja ennek, ha egész nap bekapcsolja a VPN-t, hogy az egész idő alatt aktív maradjon. Miért kell ezt csinálni? A következő okok miatt javasoljuk, hogy mindig tartsa fenn a VPN-jét:

1. Minden adatátvitel mindig titkosítva van

A felhőben lévő adatok védelme szempontjából a legfontosabb dolog, amit meg kell keresni, az az, ahogyan az adatokat továbbítja a készülék és a felhőkiszolgáló között. Ha az adatátviteli folyamat nincs titkosítva, akkor fennáll annak a kockázata, hogy adatait harmadik feleknek teheti ki, akik érdeklődhetnek az ellopás iránt. A virtuális magánhálózattal titkosítani lehet az adatátvitelt az online tevékenység során, hogy az a felhőkiszolgálóra továbbított információ biztonságosan védett legyen. A legjobb az egészben, ha állandóan hagyja a VPN-t, az adatátvitel nagyon biztonságos lesz, mivel az átviteli folyamatot mindig titkosítja, ami nagyon fontos a fontos adatok biztonsága szempontjából..

2. Nem kell aggódnia a nem biztonságos kapcsolatok használata miatt

Ha továbbra is be- és kikapcsolja a VPN-kapcsolatot, fennáll annak a veszélye, hogy elfelejti a privát kapcsolatot bekapcsolni olyan helyeken, ahol feltétlenül be kell kapcsolnia. Ez az adatok megsértésének kockázatát eredményezi, ha nem vagy óvatos. Például, ha elfelejtette bekapcsolni a VPN-kapcsolatot, amikor nem biztonságos kapcsolatokkal rendelkező nyilvános hálózatokat használ, akkor nagy esély van arra, hogy különféle harmadik felek figyelemmel kísérik, amit teszel online. Lehet, hogy be tudják naplózni a jelszavadat és ellophatják a fontos információkat. De a VPN-sel állandóan a kapcsolat titkosítva van, és nem kell aggódnia, hogy elfelejtette a VPN-t bekapcsolni, amikor nem biztonságos hálózatokhoz kapcsolódik.

3. A hackerek mindig új áldozatokat keresnek

Manapság több ezer olyan eset fordul elő, amikor az emberek elveszítik a hozzáférést a szociális média számlájukhoz, vagy amikor más országokban az emberek ellopják és hitelkártya-adataikkal ellopják őket. Ez a hackerek munkája, és a hackerek mindig új áldozatokat próbálnak megtalálni, hogy maguk javát szolgálják. Mindaddig, amíg a számítógépes bűnözők mindenütt elkukkolnak, fennáll a biztonsági rés lehetősége, jobb, ha folyamatosan bekapcsolja a VPN-kapcsolatot. Ily módon az online tevékenységeiben szereplő összes információ mindig biztonságos, és a hackerek nem tudják megszakítani az Ön kapcsolatát, mivel az erősen titkosítva van..

4. A kommunikáció minden vonalának magánkézben kell maradnia

Ismét, nem csak a jelszavak és más érzékeny információk ellopása saját célra, általában a hackerek a személyes kommunikációt fogják felhasználni, hogy megtámadják hírnevét a nyilvánosság előtt. Emlékszik azokra az esetekre, amikor sok híres ember magánfotója szivárog online on-line a nyilvánosság számára, valamint a magánbeszélgetésükről? Így próbálják a számítógépes bűnözők becsapni valakit, és negatív képet mutatnak bárki online. A VPN folyamatos bekapcsolásával megakadályozhatja a hasonló esemény bekövetkezését, mivel meg fogja tudni őrizni minden meglévő kommunikációs vonalát, hogy ez magántulajdonban maradjon az Ön számára..

5. Nincs IP-cím vagy adatszivárgás kockázata

A VPN be- és kikapcsolása kockáztathatja az IP-címet vagy az adatok szivárgását, mivel a rossz emberek megpróbálják megtalálni a rendszerbiztonság gyengeségét. Ezzel a mintával a hackerek könnyen támadhatnak a rendszerén, ha a VPN ki van kapcsolva, mivel nekik könnyebb megtenni. Képesek lesznek megtalálni azt az időt, amikor a VPN nem aktív, így behatolhatnak a hálózati kapcsolatba abban az időben, amikor a biztonsága a leggyengébb. Ennek eredményeként valódi IP-címe kiszivároghat, és adatait ellophatják. A VPN állandó bekapcsolásával nem áll fenn az IP-cím vagy az adatok szivárgásának kockázata, mivel egyáltalán nem ad lehetőséget a hackereknek a hálózati kapcsolat behatolására..

Ez az oka annak, hogy a VPN-t mindig ajánlott tartani. Miért kapcsolja be és ki a VPN-t, miközben folyamatos biztonsági védelmet építhet a rendszerére, amikor a VPN-t egész nap bekapcsolja? Bár kissé paranoidnak hangzik, ez a legjobb módja annak, hogy minden eszköze, valamint a felhőben tárolt összes fontos adatának következetes biztonságát és adatvédelmét biztosítsa..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map