Miért használjon VPN szolgáltatást a SUPERAntiSpyware mellett?

Az egyik legjobb kémprogram-elhárító eszköz, amelyet SUPERntiSpyware-nek hívnak, ez egy erőteljes spyware-ellenes program, amelyet az USA-ban székhellyel rendelkező Support.com Inc. fejlesztett ki. A kérdés az, hogy VPN szolgáltatást kell-e használni a SUPERAntiSpyware-rel együtt? Szükség van mindkettő egyszerre történő használatára? Az egyszerű válasz igen, kell.


Alapították: 2004

Felhasználók száma: 60 millió+

Védelem a: Ransomware, Spyware, Malware, PUP, Keyloggers, Adware, Trojans, Rootkit, Hijackers, Worms

A szerkesztő értékelése: [yasr_o overall_rating]

Számos olyan biztonsági eszköz használható, amelyekkel biztosítani tudja az online biztonság és magánélet folyamatos védelmét. A VPN az egyik ilyen eszköz. Ez lehetővé teszi a magánkénti böngészést az interneten, így nem kell megosztania böngészési adatait a felkeresett kormányokkal és harmadik fél társaságokkal vagy webhelyekkel. Ez anonimként tartja az internetes tevékenységeit, miközben cenzúra vagy korlátozás nélkül bármilyen webhelyet böngészhet.

Egy másik fontos biztonsági eszköz, amely a készüléken rendelkeznie kell, a kémprogram-elhárító eszköz. Segít megvédeni eszközeit a kémprogramok és a rosszindulatú programok támadásaitól, amelyek ellophatják az adatait, és elérhetővé teszik őket a hackerek számára.

Gyakran vitatják, hogy a VPN és az AntiSpyware együttesen használható-e vagy sem. Noha ezek teljesen különálló alkalmazások, külön célokkal, megpróbáltunk egy kicsit átgondolni, hogyan lehet mindkettőt együtt használni, hogy mindkettőből a lehető legjobban kihasználhassuk adataink biztonságát és magánéletét.. A következő okokból érdemes VPN-szolgáltatást használni a SUPERAntiSpyware-rel együtt:

1. A VPN online védi adatait, míg a SUPERAntiSpyware védi a rendszer adatait

A virtuális magánhálózat megvédi az összes online tevékenységet bármilyen típusú harmadik féltől származó fenyegetéstől, amely veszélyeztetheti az Ön magánéletét és biztonságát, míg a SUPERAntiSpyware a függöny mögött fog működni, hogy megvédje eszközét és operációs rendszerét a rendszeren telepített bármilyen fenyegetéstől. és célja, hogy bármilyen módon veszélyeztesse az Ön személyes adatait és biztonságát.

Például a VPN csak az eszközök adatforgalmát tudja védeni, és elrejtheti őket a kormány, a harmadik fél cégei és a hackerek ellen. De nem véd meg olyan veszélyekkel szemben, mint például a ransomware, spyware, vírusok, rosszindulatú programok és még sokan mások. A SUPERAntiSpyware ezt fogja tenni.

2. Bővítheti készülékének a különféle típusú rosszindulatú programok elleni védelmét

Amikor virtuális magáncsatlakozást használ az internet böngészéséhez, akkor még mindig nagyon érzékeny a különféle típusú rosszindulatú programokra, mint például a keylogger, a ransomware, a hátsó ajtó vírusai és így tovább. Ennek oka az, hogy technikailag a VPN-kapcsolat csak az Ön IP-címét váltja át egy másik IP-címre, és elrejti az igazi IP-címet, miközben megteszi. Alapvetően az eszközt csak olyan harmadik féltől őrzik, amelyek hálózati kapcsolaton keresztül próbálnak kémkedni az Ön tevékenységein.

Ugyanakkor, ha telepítve van egy bizonyos fenyegetés, például a keylogger, a VPN-kapcsolat nem fog sokot megtenni az adatok ellopása elleni védelemben, mivel maga a veszély telepítve van az operációs rendszerben. Szükség van más típusú biztonsági eszköz kezelésére, amelyet anti-spyware programnak hívnak. Ebben az értelemben, amikor a VPN-t és a SUPERAntiSpyware szoftvert is kombinálja, kibővítheti készülékének védelmét a potenciális fenyegetések széles köre ellen, amelyek támadhatják meg, akár belülről, akár kívülről.

3. A napi adatbázis frissítése biztosítja az eszköz legfrissebb védelmét

A SUPERAntiSpyware rendszeresen frissíti a spyware adatbázist, amelyet a felhasználók automatikusan letölthetnek, hogy javítsák a valós idejű védelmi rendszert a különféle típusú rosszindulatú szoftverek ellen. Ezenkívül intelligens rendszerrel is képes felismerni a rosszindulatú programokat, még akkor is, ha azokat nem hajtották végre a felhasználó eszközén. Ez azt jelenti, hogy rendelkezik egy olyan megelőző rendszerrel, amely segíthet megmenteni a felhasználókat a sok olyan baj kezelésében, amelyet ezek a rosszindulatú programok okozhatják eszközükhöz.

A legfrissebb védelem azt is biztosítja, hogy a felhasználók megakadályozzák a jövőbeni rosszindulatú szoftverek behatolását a rendszerébe. Tehát olyan biztonságot nyújt az eszközének, mint még soha nem volt ilyen.

4. Gyönyörűen működik a VPN-kapcsolattal szinkronizálva

Mind a VPN-kapcsolat, mind a SUPERAntiSpyware együtt járhat az összes eszköz védelmében bármilyen harmadik féltől származó támadás ellen, amelyek megpróbálják megtámadni az Ön személyes adatait. Jó dolog az, hogy nem ütköznek egymással, mert különféle biztonsági és adatvédelmi eszközök.

Ha két különböző kártevőirtó programot telepít az eszközére, ezek a rendszer összeomlását okozhatják, mert ütköznek egymással. Ugyanez vonatkozik a víruskereső és kártevőirtó programokra, amelyek bizonyos esetekben összeütközhetnek vagy a rendszer egyensúlyhiányát okozhatják, mivel alapvetően nem kompatibilisek egymással. De a VPN-rel más, mert különféle típusú programok, és biztos lehet benne, hogy együtt tudnak működni anélkül, hogy bármilyen rendszerstabilitást vagy problémát okoznának.

5. Biztosítja a legjobb privát böngészési élményt a rendszerfájlok fenyegetéseinek felismerésével

Nem valósíthatja meg teljes mértékben az online tevékenységek magánéletét, ha nem biztosítja, hogy az összes rendszerfájl mentes legyen minden rosszindulatú programtól. Annak ellenére, hogy már van telepítve egy VPN, továbbra is különféle típusú adatvédelmi problémákat kap, ha rosszindulatú programot telepít a rendszerére, mivel a problémák a rendszer belsejéből származnak, nem pedig a rendszeren kívüli harmadik felektől..

Tehát a VPN és a SUPERAntiSpyware telepítésével biztosítani tudja azt, hogy a böngészési tevékenysége teljesen magántulajdonban van, mivel nem fognak észrevétlenül telepíteni a rendszerre telepített rosszindulatú programokat. A rendszerfájlok tiszták lesznek minden fenyegetéstől, és anonim módon szabadon böngészhetik az internetet.