Miért érdemes online dolgokat vásárolni privát kapcsolat használatával

Az online vásárlás ma nagy trend lett. Egyre többen inkább az interneten vásárolnak, ahelyett, hogy a helyi áruházakba mennének. Sőt, a különféle online kereskedők által nyújtott számos ajánlat és engedmény miatt az embereknek nehezebb ellenállni annak, hogy hitelkártya-adataikat online vásárolják. Kényelmes, egyszerű és gyors. Nem kell egy sorban felmennie, csak hogy megragadjon kedvezményes dolgokat, hogy hazahozhasson. Sőt, a cuccokat néhány nap alatt megérkeznek otthonába, így csak pihennie kell és pihenni kell.


Bármilyen kényelmes is lehet, mint az online vásárlás, akkor is óvatosnak kell lennie, amikor személyes adatait online helyezte el. Ezért szükséges, hogy bármilyen pénzügyi tranzakció végrehajtásakor titkosítsa a kapcsolatot, hogy elkerülje az esetleges online fenyegetéseket, amelyek háta mögött rejtőzhetnek. A magán kapcsolat használata az új szabvány, amely biztonságosabbá teszi az online vásárlást. A következő okok miatt érdemes online vásárolni dolgokat privát kapcsolaton keresztül:

1. Senki sem tudja ellenőrizni pénzügyi adatait

Ha a kapcsolat nincs titkosítva, nagy esély van arra, hogy egyes harmadik felek megfigyeljék az Ön pénzügyi adatait. Ez különösen igaz, ha a nyilvános hálózatokat használja pénzügyi tranzakcióinak elvégzésekor. Soha nem tudhatod, ki figyel téged. A VPN-kapcsolat felhasználható az összes adatátvitel titkosítására, amelyet a pénzügyi tranzakciók során hajt végre, ideértve az érzékeny pénzügyi adatokat. Aktív privát kapcsolat esetén biztos lehet abban, hogy senki sem tudja ellenőrizni pénzügyi adatait, és ez biztonságban marad az Ön számára.

2. Nem kockáztatja, hogy hitelkártya-adatait illetéktelen harmadik felek számára továbbadja

Ha online áruházakból vásárol dolgokat, akkor a hitelkártya-adatait harmadik fél szerverein tárolják, amelyek mindig online. Ez azt jelenti, hogy a gátlástalan harmadik felek képesek lehetnek ezeknek a kiszolgálóknak a feltörésére és a pénzügyi adatok ellopására, ha a kiszolgáló biztonsága nem megfelelő. Ez azonban nem az igazi gond, mivel a legtöbb pénzügyi szervert a rendelkezésre álló legfrissebb és legfrissebb titkosítási rendszer titkosítja. Aggódnia kell az Ön személyes adatainak biztonságával az adatátviteli folyamat során. Ha hitelkártya-adatait nem titkosított kapcsolattal használja, akkor fennáll a kockázata, hogy személyes adatait kiszivárogtatja a hackerekbe, amelyek bármikor megszakíthatják a kapcsolatot. A VPN-rel nem fog megtörténni, mivel a kapcsolata biztonságosan titkosítva van, és így a webhelyek számára a webhelyek akadályt teremtenek, amelyek megakadályozzák számukra a hitelkártya-információk betekintését..

3. Védje pénzügyi tranzakcióit nyilvános hálózatok használatakor

Nagyon kockázatos a pénzügyi tranzakciók elvégzése a nyilvános hálózatokon, különösen a nem titkosított nyilvános hálózatokon keresztül. Még mindig vannak olyan emberek, akik nyilvános hálózatokat használnak online bankoláshoz és vásárláshoz, ami valóban veszélybe sodorhatja pénzügyi adataikat. A nyilvános hálózatok általában nem rendelkeznek erős titkosítási rendszerrel, és a hackerek könnyen észlelhetik az ilyen típusú hálózatot. Ha a nyilvános hálózatot pénzügyi tranzakciók elvégzésére használja, ez nagyon veszélyes az érzékeny információk biztonsága szempontjából. A VPN használatával nem számít, milyen típusú hálózatot használ. Mindig védett lesz, mivel a VPN-kapcsolat titkosítja a hálózatot, valamint a rajta lévő összes adatátvitelt.

4. Kerülje el a kóros és a személyazonosság-lopás kockázatát

A virtuális magánhálózat segítségével megvédheti magát a különféle típusú számítógépes bűncselekményektől, beleértve a kártyázást és a személyazonosság-lopást. A kártyázás az a számítógépes bűncselekmény, amikor a hackerek vagy bármilyen illetéktelen harmadik fél ellopja az Ön hitelkártya-adatait és felhasználja azokat bármilyen pénzügyi tranzakció kezdeményezésére az Ön engedélye nélkül. Másrészt az identitáslopás az a számítógépes bűncselekmény, amikor a hackerek az Ön személyazonosságát használják valamilyen bűncselekmény végrehajtására. A kártyázás és a személyazonosság-lopás kockázatát el lehet kerülni, ha a virtuális hálózati kapcsolatot használja.

5. Kerülje el a hackereket, hogy betörjenek a kapcsolatba, és lopja el pénzügyi adatait

Időnként a hackereknek brutális erőt kell használniuk a hálózati kapcsolatba való belépéshez, hogy ellopják pénzügyi adatait. Ennek kétféle módja van. Az első módszer egyfajta rosszindulatú program, például pénzügyi trójaiak, telepítése, amelyek célja a pénzügyi adatok ellopása. Másodszor, végigmenhetnek azáltal, hogy manuálisan bekapcsolják a kapcsolatot, hogy teljes hozzáférést kapjanak a rendszeréhez. Az ilyen típusú fenyegetéseket a hackerek könnyen elindíthatják, ha gyenge a hálózat biztonsága. De a VPN-rel ezek a fenyegetések kiküszöbölhetők. A VPN telepítésével a hackerek nem telepíthetnek rosszindulatú programokat a rendszerükbe, és brutális erővel sem tudnak betörni a hálózatába..

Ez az oka annak, hogy miért vásároljon dolgokat online privát kapcsolaton keresztül. Ha még nem tette meg, itt az ideje, hogy megváltoztassa kockázatos online vásárlási szokását. Szüksége van arra, hogy a virtuális magánhálózatot használjon online pénzügyi tranzakciók elvégzéséhez, mivel ez a pénzügyi adatok maximális védelmét nyújtja Önnek..