Hogyan rejtheti el online pályáit a hackerektől és a rosszindulatú harmadik felektől

Amikor ma böngészi az internetet, sok weboldalon találkozik, amelyek megkísérelnek különféle típusú információkat gyűjteni tőled. Legtöbbjük ezt az Ön engedélye nélkül teszi. Nem pontosan tudja, milyen típusú információkat vagy adatokat gyűjt. De függetlenül attól, hogy milyen típusú információkat gyűjtenek ezek a weboldalak tőled, tudnia kell, hogy mindig követik, amikor online. A beírt keresési kulcsszavak, a meglátogatott webhely, a megtekintett videók, a webhelyen végzett tevékenységek – különféle harmadik felek követik és felügyelik.


Az interneten vannak olyan kiemelkedő veszélyek is, amelyek támadhatnak akkor, ha nem számítana rá. Ez a hackerek és a rosszindulatú harmadik felek fenyegetése. A meglátogatott webhelyektől eltérően, ezek a fenyegetések követik Önt a fontos adatok ellopása céljából. Más szavakkal, azokat az információkat, amelyeket tőled kapnak, valamilyen módon felhasználni fognak ellened. Ellophatják a jelszavadat, a pénzügyi adatokat, a felhasználói fiókokat, a magándokumentumokat és így tovább. Ezért mindig fontos, hogy éber maradjon az interneten. Íme néhány tipp az online pályák elrejtésére a hackerek és rosszindulatú harmadik felek ellen:

1. Használjon privát e-mail címet

Ha továbbra is a szokásos e-mail címet használja, és fáradt, hogy naponta sok spam e-mailt kapjon, akkor valószínű, hogy itt a megfelelő idő, hogy váltson privát e-mail címre. A privát e-mail cím ugyanúgy, mint a szokásos e-mail címe, az e-mail szolgáltatást nyújtja, csak spam e-mailek és hirdetések nélkül. Privát e-mail cím használatával valóban titkosított e-mail kommunikációt élvezhet a kapcsolatokkal, és megvédheti Önt a különféle típusú online nyomkövetőktől és hasonló dolgoktól. A privát e-mail cím használatához azonban valószínűleg havi díjat kell fizetnie a teljesen privát e-mail tapasztalatok cseréjeként.

2. Használjon Anonim böngészőt

Egy névtelen webböngésző sokkal magányosabbá teheti a böngészési élményt, mivel gyakran beépíti a böngészőbe a VPN-t. Tehát nem kell telepítenie semmilyen típusú VPN szoftvert azért, hogy élvezze a privát böngészést. Egy névtelen böngészővel fedezheti fel internetes zeneszámait, így hackerek és rosszindulatú harmadik felek számára lehetetlenné teheti az Ön böngészési tevékenységeinek követését vagy a személyes információk ellopását. Ezenkívül az adatátvitel több titkosítási réteggel van titkosítva, így harmadik felek számára lehetetlenné válik az online tevékenység nyomon követése..

3. Használjon Prémium VPN szolgáltatást

A prémium VPN-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megvédje az egész eszközt a nyomon követéstől és a megfigyeléstől, függetlenül attól, hogy a kormány, az ISP, a vállalatok, a webhelyek, a hackerek vagy a rosszindulatú harmadik felektől származik. A prémium VPN szolgáltatással titkosítani tudja az összes forgalmat, amely a készüléktől származik és megy, és minden adatátvitelt elrejtenek minden harmadik féltől. Ön képes lesz anonim módon böngészni az interneten, és teljesen elrejteni az IP-címét. Ezenkívül a készülékére telepített alkalmazások is védelmet élveznek bármilyen nyomon követéstől és megfigyeléstől, amelyet az Ön engedélye nélkül végeznek.

4. Használjon adatvédelmi keresőmotort

Tudta, hogy a Google a Google vagy a Bing által beírt összes keresési kifejezést a vállalat nyomon követi? És tudta, hogy a keresőmotorba beírt keresési kifejezések felhasználhatók különféle dolgok felfedésére rólad, például személyiségéről, preferenciájáról, jelenlegi problémáiról, mentális állapotáról és más személyes információkról? Egy egyszerű algoritmussal a harmadik felek könnyen profilozhatják karakterét azáltal, hogy önmagában keresési kifejezéseket elemeznek, és ez káros lehet az online adatvédelem szempontjából. Ez az oka annak, hogy vannak olyan adatvédelmi keresőmotorok, amelyek teljes adatvédelmet nyújtanak, amikor bármit online keres. Keresési kifejezéseit nem lehet nyomon követni, és teljesen elrejtheti személyazonosságát online. Ha el akarja kerülni bármilyen típusú nyomon követést és megfigyelést, a privát keresőmotor, amelynek felhasználása általában pénzbe kerül, nagyszerű életmentő lehet az online adatvédelem számára..

5. Tegyen meg mindent, hogy mindent magántulajdonban tartson

Az online sávok elrejtéséhez a legfontosabb dolog, hogy mindig éber legyen az interneten, és mindent megtesz az online adatvédelem biztonságának megőrzése érdekében. Például, ha közösségi médiát használ, akkor ügyeljen arra, hogy az adatvédelmi beállításokat az Ön preferenciái szerint állítsa be. Bármely típusú online fiókot használ, minden fiókhoz legyen erős jelszó, valamint kapcsolja be a különféle biztonsági lehetőségeket, hogy fiókja biztonságban legyen. Ha online kommunikál, győződjön meg arról, hogy a személyes adatait nem hozza nyilvánosságra senkinek, akit nem ismer. Ez csak egy kis példa a dolgokra, amelyeket megtehetsz, hogy mindent online titkosítson.

Ez néhány tipp az online pályák elrejtésére a hackerek és a rosszindulatú harmadik felek ellen. Online állapotban nem akarja, hogy bárki képes legyen meghatározni, ki vagy, hol vagy, vagy a személyiség. Ha megengedi nekik, hogy ezt tegyék, akkor továbbra is többet akarnak tőled. Az Ön felelőssége, hogy online identitását biztonságban tartsa. Ezek a tippek segíthetnek megtartani ezt a felelősséget.