Hogyan lehet elérni az Amazon Prime videót, ha országát nem támogatják

Az Amazon a legnagyobb online kiskereskedő a világon, és különféle termékeket kínál különféle eladók számára a világ minden tájáról. Általában azonban csak bizonyos országokban működik, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Indiában, Japánban és néhány más országban is. Persze, ha ezen kiválasztott országokon kívül él, akkor továbbra is vásárolhat bizonyos termékeket az Amazon-tól, és eljuttathatja a saját hazájába, de nem minden termék szállítható az Ön országába. Néhány országot az Amazon még nem támogat, így egyáltalán nem tudják szállítani termékeiket ezekbe a nem támogatott országokba.


Az Amazon rendelkezik az Amazon Prime nevű tagsági funkcióval, amely különféle előnyöket kínál a felhasználók számára, például ingyenes szállítást és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat. Az egyik olyan funkció, amelyet miniszterelnökként kaphat, hogy megnézheti azokat a videókat, amelyeket kizárólag e platformon adtak ki. Úgy működik, mint a Netflix és a Hulu, és nagyon népszerű az Egyesült Államokban, mivel közvetlenül versenyez más, az Egyesült Államokban elérhető streaming szolgáltatásokkal. Ugyanakkor csak bizonyos országok támogatottak.

Tehát mi van, ha nézni szeretne néhány videót az Amazon Prime-tól, ha az Ön országát nem támogatja? A válasz az, hogy megteheti VPN használatával. Az alábbiak szerint érheti el az Amazon Prime Video szoftvert, ha az Ön országát nem támogatja:

1. Feliratkozás olyan VPN-szolgáltatásra, amely támogatja az Amazon Prime Video-t

Mindenekelőtt nem minden VPN-szolgáltatás nyújtja kifejezetten azt a funkciót, amely lehetővé teszi az Amazon Video folyamatos továbbítását bármilyen probléma nélkül. Valójában a legtöbb VPN szolgáltatás kizárólag magán IP-címeket kínál az Ön számára, anélkül hogy garantálná, hogy valóban hozzáférni tud a Netflixhez, a Huluhoz vagy az Amazon Video-hoz. Ennek oka az, hogy ezekről a streaming szolgáltatásokról ismert, hogy feketelistára helyezik a virtuális magáncsatlakozásokat, és csak a támogatott országok legitim IP-címeit fogadják el.

Tehát feltétlenül válassza ki azt a VPN-szolgáltatást, amely biztosítja a speciális kiszolgálókat a Prime Video és más streaming szolgáltatások streamingjéhez. Egy jó és elismert virtuális magánhálózat ezt a szolgáltatást belefoglalja előfizetési tervébe.

2. Szerezzen be egy virtuális amerikai címet

Mivel az Amazon Video-hoz csak az Egyesült Államok polgárai és más támogatott korlátozott országok férhetnek hozzá, mindig érdemes virtuális amerikai címet szerezni a szolgáltatás előfizetéséhez. Van néhány jó virtuális amerikai címszolgáltató, amely ingyenes vagy kis díj ellenében megadhatja a virtuális amerikai címet. Általában ezeket a virtuális amerikai címeket arra használják, hogy különféle, csak az Egyesült Államokban működő online kiskereskedőkben vásárolhassanak, majd továbbítsák a szállítmányt a valódi címükre..

Fontos, hogy virtuális amerikai címet kapjon az Amazon-fiókjára, csak a Prime Video szolgáltatás igénybevétele céljából.

3. Vásároljon Amazon ajándékkártyákat, hogy fedezze a tagságát

Annak elkerülése érdekében, hogy hitelkártyáját elutasítsák a Prime tagságának fizetési folyamata során, jobb, ha az Amazon ajándékkártyákat fizet az előfizetésért. A fizetési folyamat könnyű és egyszerű, az ajándékkártyákat megvásárolhatja akár az Amazon-tól, akár más gyártótól. Az Amazon ajándékkártyák használatával néhány lépésben feliratkozhat a Prime tagsági tervre.

4. Legyen miniszterelnök az Ön virtuális amerikai címével

Mielőtt ténylegesen végrehajtja a Prime előfizetés tranzakcióját, állítson be egy másik fiókot a Prime előfizetéshez. Ha Ön rendszeres Amazon-vásárló, akkor jobb, ha egy másik fiókot állít fel egy másik e-mail címmel, csak a Prime Video élvezete céljából. Ne feledje, hogy az Amazon lehetőséget nyújt arra, hogy csak a Prime Video szolgáltatásra előfizetjen a teljes tagság helyett, amely magában foglalja az ingyenes szállítást és egyéb előnyöket. És az első 30 nap ingyenes, tehát az első hónapban a Prime Video a lehető legjobban élvezhető anélkül, hogy bármit fizetne..

Most, hogy az új Amazon-fiókod és az USA-címed készen áll, és az Amazon ajándékkártyáival egyenleget töltött be számlájára, azonnal megkezdheti a Prime Video szolgáltatás előfizetését..

5. A Prime Video élvezetéhez aktiválja a VPN-t az amerikai magánszerverrel

A következő dolog, amit tennie kell, hogy aktiválnia kell a VPN-t, és élvezze a több ezer film és TV-műsor streamingjét a Prime Video tagságával. Ne felejtsen el használni a VPN-szolgáltatás útmutatójának megfelelően a Prime Video streaminghez szentelt szervert. Csak az amerikai székhelyű szervert használja, ha a filmeket és TV-műsorokat az Amazon Video szolgáltatásból közvetíti, mert ezt az országot támogatja a streaming szolgáltatás, és ez megegyezik az USA virtuális címével..

A Prime Video exkluzív műsorokat kínál, amelyek sehol másutt nem érhetők el, így élvezheti ezeket a műsorokat, mindaddig, amíg előfizetője ennek a szolgáltatásnak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map