Hogyan javíthatja a valós hely elrejtése a VPN-sel online biztonságát és adatvédelmét

A VPN-nél jó az, hogy a teljes magánélethez és névtelenséghez adhatja, amikor csak akarja. Ha anonim szeretne lenni online, akkor egyszerűen csak kapcsolja be a virtuális privát kapcsolatot. Ha nem, azonnal kikapcsolhatja, és normálisan böngészi az internetet. A VPN-kapcsolat egyik jellemzője, hogy rejti a valós helyét azáltal, hogy elfedi az IP- és a DNS-címet. Ily módon úgy böngészhet az interneten, mintha valahol másutt található, ami harmadik fél nyomkövetőinek problémává teszi az ön megtalálását vagy tevékenysége nyomon követését..


A virtuális magáncsatlakozással biztonságos és magántulajdonban tartja online tevékenységeit. A valós hely elrejtése a VPN segítségével a következőképpen járhat elő online biztonságának és magánéletének:

1. A gátlástalan harmadik felek nem tudják meghatározni a valódi tartózkodási helyét

Ez nagyon fontos az online adatvédelem szempontjából. Az internet böngészésekor előfordulhat, hogy egyes harmadik felek különböző célokra próbálják megkeresni az Ön tartózkodási helyét. Gondatlan harmadik felek azonban esetleg különösen rossz célokból szeretnék követni az Ön tartózkodási helyét, például valódi személyazonosságának lopását. Ezért amikor a VPN-t használja, és elrejti a valós helyét, akkor képes lesz arra, hogy valós személyazonosságát biztonságban tartsa minden gátlástalan harmadik féltől, akik esetleg el akarják lopni..

2. Csak jóváhagyott alkalmazások férhetnek hozzá a GPS szolgáltatáshoz

Ha a szokásos kapcsolatot használja a mobil eszközön, a GPS-funkcióhoz és a valós helyhez az eszközére telepített különféle alkalmazások férhetnek hozzá. Ez zavaró lehet, ha ezek közül az alkalmazások közül néhány valódi helyét rossz célokra használja, például megfigyeli az online szokását vagy akár a valós tevékenységeket. Így a VPN használatakor kikapcsolhatja a valódi tartózkodási helyét, és csak a megbízható alkalmazásokhoz használhatja a GPS funkciót, például a navigációs alkalmazásokat.

3. A kártékony reklám megjelenésének megakadályozása

A VPN nemcsak megvédi Önt a gátlástalan harmadik felektől, akik megkísérelnek kémkedni a rendszeres napi tevékenységeidről – akár online, akár offline – a GPS funkció segítségével, és megakadályozzák az olyan rosszindulatú hirdetések megjelenését is, amelyek kifejezetten az Ön számára. Időnként vannak olyan alkalmazások, szoftverek vagy webhelyek, amelyek megpróbálnak rosszindulatú hirdetéseket telepíteni az eszközére a helyadatok alapján. Azáltal, hogy elrejti a valós helyét a VPN segítségével, képes lesz megakadályozni, hogy ez megtörténjen, és a böngészést a lehető legbiztosabban tudja tartani.

4. Gátlástalan harmadik felek nem tudnak kémkedni az online tevékenysége során

A kormány, a gátlástalan harmadik felek, a követők vagy akár valódi bűnözők is könnyen kémkedhetnek abban, amit napi szinten csinálnak. A helymozgás megfigyelésével egyszerűen kémkedhetnek tevékenységeiben, felfedhetik személyiségüket, profilozhatják adatait és így tovább. Végül már nem fogsz biztonságban érezni magát, mert úgy érzi, mintha minden mozdulattal figyeltél volna. Akár ma vásárol a helyi üzletekben, megy bankba, otthon marad, és bármilyen más tevékenységet végez, magántulajdonban tarthatja magának, egyszerűen elrejtve a valós helyét a VPN-kapcsolat használatával.

5. Tartsa online tevékenységeit magántulajdonban, amikor csak akarja

A valós hely elrejtése a privát kapcsolat használatával biztosítja, hogy valódi személyazonossága, tartózkodási helye és egyéb személyes adatai rejtve maradjanak mindenki mástól kivéve. Senki sem kémkedhet az online tevékenysége felett, megfigyelheti a meglátogatott helyeket, és ellophatja személyazonosságát. Mivel a VPN-kapcsolat rejti az Ön IP-címét, és elrejti egy privát IP-címmel, akkor meg tudja védeni készülékeit minden számítógépes bűnöző általi feltörési kísérlettől. A legjobb az egészben, hogy rugalmas. Egyes VPN-szolgáltatások akár azt is felkínálhatják, hogy a megbízható alkalmazásokhoz bekapcsolják a GPS-rendszert, miközben a kapcsolatudat privátnak tartják.

Így valódi helyének elrejtése a VPN segítségével javítja online biztonságát és magánéletét. Nem csak el tudja rejteni a valódi tartózkodási helyét a VPN segítségével, de segíthet abban is, hogy online tevékenysége magántulajdonban és névtelen maradjon. A jó víruskereső és rosszindulatú programok elleni alkalmazásokkal vagy szoftverekkel kombinálva biztos lehet benne, hogy az eszköz, a rendszer és a hálózati kapcsolat mentes minden betolakodótól és kémtől..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map