Hogyan blokkolja a VPN fojtását és feltölti a VPN sebességét

Van egy bizonyos probléma, amelyet a VPN-felhasználók szinte egyetemesen tapasztalnak, és ez a probléma a VPN-sebesség lelassulása, amelyet gyakran fojtásnak hívnak. Szóval, mi ez a probléma? Kezdjük ezzel. Annak ellenére, hogy virtuális hálózati szolgáltatója hivatalos webhelyén hirdette, hogy virtuális magáncsatlakozásukban maximális sebességet és korlátlan sávszélességet biztosítanak a felhasználóknak, továbbra is előfordulhat, hogy bizonyos kapcsolat lelassul. Hogy történhet? Itt vannak a nagy hírek. A problémát nem a VPN szolgáltatója okozza, hanem az internetszolgáltató.


Egyes internetszolgáltatók szabályai szerint korlátozniuk kell a virtuális magánhálózati kapcsolatok használatát. Amikor észlelik, hogy a kapcsolat magáncsatlakozást használ, az internetszolgáltató automatikusan aktiválja a fojtószelepet, ez pedig lassú VPN teljesítményt eredményez az Ön számára. Ha a VPN ki van kapcsolva, a sebesség visszatér a normál értékhez. Ez valójában stratégiájuk, amellyel a felhasználókat ellenőrzés alatt tartják, és folyamatosan figyelemmel kísérhetik online tevékenységeidet. Szóval, hogyan tudja kezelni ezt? Íme néhány tipp a VPN fojtásának megakadályozására és a VPN sebességének feltöltésére:

1. Használja azt a VPN szolgáltatást, amely automatikusan letiltja a fojtást

Az első dolog, amit tudnia kell a VPN-gázszabályozásról, az az, hogy ha olyan VPN-szolgáltatást használ, amely nem akadályozza meg vagy nem gátolja az ISP fojtását, akkor rossz szerencsét jelent. A virtuális magánhálózat szolgáltatójának megváltoztatása mellett semmit sem tehet a probléma megoldására. Mindaddig, amíg az internetszolgáltató észlelheti a magánjellegű kapcsolatát, a fojtási folyamatot alkalmazzák a kapcsolatra. De ha a VPN szolgáltatót használja, amely automatikusan letiltja a gázszabályozást, az internetszolgáltató nem tudja alkalmazni a gázszabályozási eljárást, mivel ezt az eljárást a virtuális magánhálózat-szolgáltató blokkolja. Ennek eredményeként megkapja a magánkapcsolat állandó sebességét.

2. Váltás másik ISP-re

Ha véletlenszerűen nem akarja átváltani egy másik VPN-szolgáltatóra, amely blokkolja az ISP fojtását, a probléma megoldásának másik módja az, ha másik ISP-re vált. Nem minden internetszolgáltatónak lesz irányelve a privát kapcsolat sebességének csökkentésére vagy lelassítására. Tehát a probléma elkerülésének egyetlen módja az, ha feliratkozik egy olyan internetszolgáltatóra, amely nem rendelkezik ezzel az irányelvvel. Természetesen sok olyan országban, ahol a hálózatsemlegességi törvények vannak érvényben, az ISP fojtása nem gyakori. Azonban sok más, korlátozó internetes törvényekkel rendelkező országban az internetszolgáltató gázszabályozása nagyon gyakori, és csak meg kell találnia az országában azt, amely nem követi a magánkapcsolat lelassításának irányelveit..

3. Kerülje a Free VPN vagy a Free Proxy használatát

Az olyan privát kapcsolatok típusai, amelyeket az internetszolgáltatók általában gátolnak, az ingyenes VPN és az ingyenes proxy szolgáltatások. Ezek a szolgáltatások az internetszolgáltatók számára egyszerű célokká váltak a lassulási eljárás alkalmazásában, mivel ezeknek a magánkapcsolat-szolgáltatásoknak nincs eszköze annak megakadályozására. Az internetszolgáltatónak is nagyon könnyű megfigyelnie böngészési tevékenységeit, ha ingyenes virtuális magánhálózatot vagy ingyenes proxy szolgáltatást használ, és sok olyan adatszivárgás vagy IP-címszivárgás fordul elő, amelyben a magánkapcsolat-szolgáltatások felhasználói még nem is tudatában van. Tehát, ha lehetséges, kerülje az ingyenes VPN vagy az ingyenes proxy szolgáltatás használatát.

4. Frissítse a routerét, és használjon vezetékes kapcsolatot

Ha a privát kapcsolat lassulása csak több alkalommal tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy nem az internet szolgáltatója okozza a kapcsolat sebességének csökkentését. Lehetséges, hogy átmeneti teljesítményproblémák okozzák a VPN-szolgáltatót vagy az internetszolgáltatót. A privát kapcsolat felgyorsítása érdekében ebben az időben a router frissítése jó módszer erre. Lehet, hogy többször frissítenie kell az útválasztót, mielőtt megtalálja az Ön számára a legjobb sebességet kínáló IP-címet. Annak érdekében, hogy a sebesség hosszú távon egységes maradjon, vezeték nélküli kapcsolat helyett vezetékes kapcsolaton keresztül kell csatlakoztatnia eszközt az útválasztóhoz..

5. Keresse meg a leggyorsabb szervert, és kapcsolja be az automatikus újracsatlakozás funkciót

A VPN-sebesség további javítása érdekében meg kell próbálnia tesztelni a VPN-kiszolgálókat annak érdekében, hogy megtalálják a lehető legnagyobb sebességet. Ha egyszerre több szervert hasonlított össze, akkor tudni fogja, melyik szerver nyújtja a legjobb teljesítményt, és melyik szerver a legkisebb teljesítményt. A magánkapcsolat sebességének javítása érdekében egyszerűen át kell váltania a legjobb teljesítményű szerverre. Ne felejtsük el bekapcsolni az automatikus újracsatlakozás funkciót annak biztosítása érdekében, hogy kapcsolatban maradjon a magánszerverrel, és megakadályozzák az adatok vagy IP-címek szivárgását a privát kapcsolaton.

Ez néhány tipp, melyeket követhet a VPN fojtásának megakadályozására és a VPN sebességének feltöltésére. Csak azt a VPN-szolgáltatót válassza, amely teljes sebességet és korlátlan sávszélességet kínál Önnek, azzal a funkcióval, hogy blokkolja az ISP fojtási folyamatait. Ilyen módon nem tapasztalható lassulás a privát böngészési munkamenetek során, és bármilyen megszakítás nélkül streaming vagy nézhetsz bármilyen földrajzi korlátozású videót..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map