A VPN-szolgáltatók 7 jele, amelyek komoly elkötelezettségüket az internetes szabadság iránti elkötelezettségük iránt

Amikor VPN-szolgáltatót választ, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nem minden VPN-szolgáltató valóban elkötelezett a felhasználó internetes szabadsága iránt. Egyes szolgáltatók csak a nyereség megszerzése céljából végeznek virtuális magánhálózati üzletet, a többi hasonló szolgáltatás népszerűsége miatt. Még mindig van egy olyan VPN-szolgáltató, akik nagyon komolyan tartják fenn felhasználói internet-szabadságukat az online biztonsággal, anonimitással és adatvédelemmel kapcsolatos filozófiájuk vagy ideológiájuk miatt.


Ha ez az első alkalom, amikor magánhálózatot használ, akkor feltétlenül válassza ki azt a szolgáltatót, aki valóban törődik az Ön személyes adataival, és teljes mértékben kötelezze el magát. Íme 7 olyan VPN-jele, amelyek komolyan gondolkodnak az internetes szabadság iránti elkötelezettségükről:

1. Javítja szolgáltatásaikat a felhasználói visszajelzések alapján

Számos olyan VPN-hálózat-szolgáltató van, akik nem törődnek azzal, amit a felhasználók gondolnak. Amikor a felhasználók panaszkodnak a tevékenységüket naplózó VPN-szolgáltatás ellen, a szolgáltatót egyáltalán nem érdekli. Csak profitot akarnak a felhasználóktól, és különféle egyéb módszereket vezetnek be, hogy a felhasználók összhangban legyenek a profittervükkel. Ez nem azt jelenti, hogy a szolgáltató elkötelezett a felhasználó személyes adatainak védelme mellett. Egy jó VPN-társaság mindig meghallgatja felhasználóit és javítja szolgáltatásaikat a felhasználóktól kapott visszajelzések alapján.

2. Több adattitkosítási módszerrel rendelkeznek

Azok az olcsó VPN-szolgáltatások, amelyek csak egy biztonsági protokollt használnak vagy egy titkosítási réteget használnak, nem igazán törődnek a felhasználó névtelenségével és magánéletével. Ennek oka az, hogy a hackerek és néhány felelőtlen ember számára nagyon könnyű behatolni ebbe az egyrétegű titkosításba, különösen, ha nagyon gyenge biztonsági protokollja van, például a PPTP. Egy jó VPN-szolgáltatónak, aki törődik a felhasználói adatvédelemmel, különféle biztonsági protokollokat kell bevezetnie, különösen azokat a protokollokat, amelyek manapság biztonsági szabványokká válnak. A titkosítási módszert több rétegben, és nem csak egy rétegben kell elvégezni.

3. Szigorú politikájuk van arra, hogy ne jelentkezzenek be a felhasználókra

Ha egy VPN-szolgáltató valóban törődik a felhasználó magánéletével és az internet szabadságával, akkor nem lesz házirendje felhasználói tevékenységeinek figyelésére vagy naplózására. Ez különösen zavaró azoknál a VPN-szolgáltatásoknál, amelyek megpróbálják felhasználni felhasználói adataikat, és nyereség céljából eladják azokat harmadik fél számára. Ez sok felhasználó számára aggodalomra ad okot, és ez a gyakorlat némileg elfogadhatatlan, ám a felhasználók nem sokat panaszkodhatnak, mivel VPN-szolgáltatást kell használniuk, vagy megbízniuk kell a VPN-szolgáltatóval. Azonban egy jó VPN-szolgáltató, aki igazán törődik az internetes szabadsággal, nem szándékozik eladni felhasználói adatait és naplózni tevékenységét.

4. Biztosítják az automatikus gyilkos kapcsoló funkciót, ha a VPN-kapcsolat megszakad

Ha aktív VPN-kapcsolattal böngészi, akkor kockázatosá válik, ha nem veszi észre, hogy VPN-kapcsolata valamilyen módon csökken. Ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból ki van kapcsolva, például rossz szerver kapcsolat, szerver hiba stb., Akkor ebben az időszakban nem tudja megvédeni a kapcsolatot. Sőt, nem is veszi észre a kapcsolat megszakadását, ezért fennáll annak a kockázata, hogy a böngészés során a kapcsolat nem biztonságos. Egy jó szolgáltató olyan funkciót kínál, mint az automatikus lekapcsolás, amely automatikusan megszakítja a kapcsolatot e VPN-kapcsolat leesésekor, így nem továbbít semmilyen adatot a szokásos kapcsolaton keresztül.

5. Több szerverük van a maximális szerversebességgel

Minél több szerver van a szolgáltatója, annál jobb az Ön számára. Miért? Ennek oka az, hogy amikor egy szervernek problémája van, akkor könnyen válthat egy másik szerverre. Sokkal jobb, ha a vállalat több kiszolgálót kínál egy helyen, így választhat ugyanabból a helyből származó különféle kiszolgálók között, ha inkább egy adott helyet szeretne használni a VPN-kapcsolathoz. Ezenkívül maximális szerversebességet kell kínálnia, mivel ezt különösen akkor kell használni, ha a videotartalmakat VPN-kapcsolaton keresztül közvetítik, hogy a lehető legjobb, kiváló minőségű video-streaming legyen élvezete érdekében..

6. Elfogadják a Bitcoin fizetést

Egy másik jele annak, hogy a szolgáltató törődik a felhasználói magánélettel, az az, hogy miként fogadják el a VPN-szolgáltatásért fizetett összeget. A Bitcoin fizetése egyre népszerűbbé válik a különböző szolgáltatók körében, annak magánéletének köszönhetően. A Bitcoin használatakor nem kell törődnie azzal, hogy hitelkártya-adatait átadja-e a szolgáltatónak, így ez teljesen magánjellegű lesz a szolgáltatás használatához. Még a VPN szolgáltatás sem ismeri az Ön személyazonosságát.

7. Magában foglalja a hagyma-over-VPN technológiát

Az Onion-over-VPN technológia az a technológia, amely lehetővé teszi az internetkapcsolat titkosítását a biztonságos kapcsolat több rétegén keresztül. Ez a módszer lehetővé teszi az internet még biztonságosabbá tételét, ha először titkosítja a hálózatot VPN-sel, majd titkosítja a VPN-kapcsolatot a Tor-hálózattal. Ilyen módon az Ön IP-címe többször el van maszkolva, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy bárki megszakítsa a kapcsolatot. Ez a technológia annak bizonyítéka, hogy a szolgáltató nagyon törődik a felhasználó magánéletével, mivel sok más szolgáltató esetleg még nem is hajlandó végrehajtani ezt a kiegészítő titkosítási réteget saját magánhálózatában..

Ez a VPN-szolgáltatók 7 jele, amelyek komolyan gondolják az internetes szabadság iránti elkötelezettségüket. Fontos az Ön számára ezen VPN-társaságok szolgáltatásainak igénybevétele, mivel ezek mindig biztonságban fogják tartani felhasználói adataikat, és megóvják felhasználóikat azoktól a harmadik felektől, akik fontos adataikat kivonják. Mindig ébernek tartják szolgáltatásaik biztonságát, biztonságát és élvezetüket a felhasználók számára.