A Netflix feloldásának feloldása – 5 tipp a Netflix filmek streamingjének elindításához

A Netflix egy film streaming szolgáltatás, amely folyamatosan terjeszti szolgáltatásait az Egyesült Államokon kívüli országokba. Egyre több ország élvezheti a Netflix által nyújtott digitális streaming szolgáltatást, és ezzel bármikor megnézheti TV-sorozatokat vagy filmeket. Ennek oka az, hogy nemcsak TV-ként vagy asztali számítógépként alkalmazható, hanem számos más platformon is, például játékkonzolokon és mobil eszközökön. Ilyen módon az előfizetéssel mindig megnézheti a legfrissebb TV-sorozatokat vagy filmeket a Netflix-től, valamint megnézheti azokat az eredeti sorozatokat, amelyeket csak ez a streaming szolgáltatás közzétett..


A Netflix problémája az, hogy még mindig vannak olyan országok, amelyek nem tudják használni ezt a streaming szolgáltatást, mert azok még nem érhetők el ezekben az országokban. Ugyanakkor, bár az Ön országa ezt a szolgáltatást kínálja, egyes internetszolgáltatói különböző okok miatt blokkolhatják azt. Vagy esetleg megkövetelik, hogy fizessen többet a jelenlegi előfizetési költségek mellett. Íme 5 tipp a Netflix feloldásához és a Netflix filmek streaming elindításához:

1. Használjon prémium VPN-előfizetést, amely nem engedélyezi az ISP fojtását

Mivel a Netflix digitális streaming szolgáltatás, szüksége van egy internetkapcsolatra, amely képes kezelni a streaming folyamatot. Valószínűleg kb. 3 MB / s-os kapcsolatra van szüksége az streaminghez használt videó minőségétől, valamint az előfizetési lehetőségeitől függően. Ebből a célból ki kell választania egy prémium VPN szolgáltatást, amely nem engedélyezi az ISP fojtását, és korlátlan sávszélességet kínál az Ön streamingjéhez. Az ilyen típusú VPN-szolgáltatás kiválasztásával nem kell foglalkoznia a sebességcsökkentéssel a streaming folyamat közepén, és a kívánt filmeket vagy TV-sorozatokat adatfolyammal is továbbíthatja, mivel nincs sávszélesség-korlátozás. Ne feledje, hogy az ingyenes VPN-előfizetés nem lesz elég, mivel lassú a csatlakozási sebesség, és gyakran havi sávszélességet is korlátoz..

2. Válassza az Egyesült Államokbeli VPN szervert

Miután feliratkozott egy választott prémium VPN-szolgáltatásra, kiválaszthatja, hogy melyik szervert használja a VPN-kapcsolathoz. Javasoljuk, hogy használja az amerikai székhelyű szervert, mivel hozzáférni szeretne az USA Netflix szolgáltatásához, hogy további tartalmat nyújtson az adatfolyamhoz. Igen, bár az Ön országa Netflix-előfizetést kínálhat, az országod számára kínált tartalom lehet, hogy nem olyan teljes, mint az USA Netflix-szolgáltatás által kínált tartalom. Tehát, ha teljes Netflix élményt szeretne, keresse meg az amerikai székhelyű VPN szervert, és iratkozzon fel az Egyesült Államok régiójának Netflix szolgáltatására.

3. Feliratkozás a Netflixre egy amerikai cím használatával

Ha Netflix szolgáltatásra szeretne előfizetni az Egyesült Államok régiójából, számlázási címének rendelkeznie kell egy amerikai címmel. Rengeteg amerikai címet szerezhet, ha megtalálja ezeket a címeket az interneten, vagy feliratkozik egy virtuális amerikai címszolgáltatásra. Ezután feliratkozhat a Netflixre az Egyesült Államok térségében, ha aktiválja a VPN-t az amerikai szerver segítségével, majd teljesíti a fizetési eljárást az amerikai címen. Erre a célra szükség lehet egy amerikai alapú betéti kártyára vagy amerikai virtuális hitelkártyára is, amelyeket könnyen megtalálhat online.

4. Telepítse az Egyesült Államok VPN-jét minden eszközére

Miután feliratkozott az amerikai Netflix szolgáltatásra, hozzáférhet a szolgáltatáshoz bármilyen eszközével. Ennek ellenére állandóan csatlakoznia kell az amerikai VPN-hez, mivel a digitális streaming-tartalomhoz csak akkor férhet hozzá, ha az amerikai IP-címhez csatlakozik. Tehát fontos, hogy minden eszközére telepítse a VPN szoftvert. Szükség lehet továbbá a VPN telepítésére az útválasztóra, ami elősegíti, hogy a WiFi kapcsolat titkosítva legyen az amerikai IP-címmel..

5. Élvezze a korlátlan szórakozást kéznél

A Netflix USA lehetővé teszi, hogy rengeteg digitális streaming tartalmat élvezhessen, amelyhez kéznél van. Az Ön országában vagy más országokban elérhető szolgáltatással összehasonlítva a Netflix egyesült államokbeli régiója sokkal több tartalmat nyújthat Önnek, mivel ez az elsődleges Netflix szolgáltatás, amely különféle stúdiókban és cégekben rendelkezik licencekkel. Ezenkívül a legtöbb új, Netflix-exkluzív sorozat vagy film először az Egyesült Államok régiójában lesz elérhető, mielőtt más régiók számára elérhetővé válna..

Ez az 5 tipp a Netflix feloldásához és a legjobb digitális tartalom streamingjének elindításához. Függetlenül attól, hogy kedvenc filmjét vagy TV-sorozatát nézi, a Netflix a szórakoztatás legnagyobb részét bármilyen választott platformon elkészíti. A streaming alkalmazást a játékkonzolokból, az intelligens TV-kből, asztali számítógépekből, laptopokból és mobil eszközökből érheti el.