A legjobb VPN- és adatvédelmi kiterjesztések, amelyeket telepíthet a Chrome böngészőre

A Chrome manapság a világ legnépszerűbb böngészője, mind az asztali, mind a mobil eszközök számára. Ez az a böngésző, amelyet a legtöbb ember napi rendszerességgel böngészett az interneten. A böngésző megjelenése és az Android OS növekvő népszerűsége óta a Chrome növekedése gyorsan növekszik. Rendszeresen sok funkciót bővítenek, és a böngésző egyre stabilabbá és gyorsabbá válik. A böngészőben található néhány nagyon fontos adatvédelmi adatlap, például a rosszindulatú programok védelme, a rosszindulatú webhelyek védelme stb.


A böngésző további VPN és adatvédelmi kiterjesztések nélküli használata azonban nem biztosítja az online adatvédelem és biztonság teljes védelmét. Szerencsére számos VPN- és adatvédelmi kiterjesztés található a Chrome Internetes áruházban. Csak ki kell választania azokat a legjobb eszközöket, amelyeket az eszközén használhat. Íme néhány a legjobb VPN és adatvédelmi kiterjesztés, amelyet jelenleg telepíthet a Chrome böngészőre:

1. Szélírás

Az ingyenes VPN-kapcsolatot biztosító prémium VPN-szolgáltatások között a Windscribe nyújtja a legnagyobb sávszélességet havonta. Ezenkívül az ingyenes szolgáltatás olyan minőségű, mint a prémium szolgáltatás, ugyanakkor csak a sávszélesség korlátozása és a kiszolgáló lehetőségei különböznek egymástól. A prémium korlátlan, míg az ingyenes havonta 10 GB-os lehet.

A VPN-kapcsolat sebessége és stabilitása kiváló. Ezért azt javasoljuk, hogy telepítse ezt a kiterjesztést a Chrome böngészőbe, hogy a böngészést azonnal privát böngészésre változtassa. Jobb, ha feliratkozik a prémium csomagra, hogy az online adatvédelem teljes előnyeit kihasználhassa e Chrome kiterjesztés segítségével.

2. uBlock Origin

Az uBlock Origin egy hirdetést blokkoló kiterjesztés, amely vihar által vette át a világot, és egyre több népszerűségnek örvend annak, hogy egyre több ember telepíti ezt a kiterjesztést böngészőjére. Valójában van egy eltolódás, amely a használni kívánt hirdetés-blokkoló kiterjesztés szempontjából történik.

Az AdBlock Plus a múltban népszerű volt, de ez a kiterjesztés további funkciókat csomagol, és teljes védelmet nyújt a felhasználók számára az interneten található rosszindulatú hirdetések ellen. Ráadásul könnyen kezelhető és konfigurálható, így a megjeleníteni kívánt hirdetések vagy a szűrni kívánt webhelyek végső irányítását adja meg. Ez határozottan kötelező kiterjesztés a Chrome böngészőben, ha biztonságosan és privát módon szeretne böngészni az interneten.

3. Adatvédelmi borz

Bosszantó tudni, hogy a legtöbb webhely, amelyet ma meglátogat, ön kémkedik. Annyi adatot szeretne összegyűjteni a látogatóktól, amennyire csak lehetséges, hogy továbbfejlesszék saját napirendjukat. Általában azt teszik, hogy több pénzt szerezzenek hirdetéseiből.

De néhány rossz webhely ennél tovább menhet. Lehet, hogy összegyűjti az Ön adatait annak érdekében, hogy harmadik félnek eladja. Ezek a webhelyek megsértik a felhasználó adatvédelmi jogait anélkül, hogy a felhasználók tudnának róla. A Privacy Badger egy olyan kiterjesztés, amely elősegítheti a rosszindulatú hirdetések és a kémkedés kikapcsolását a meglátogatott webhelyeken. Ezzel a kiterjesztéssel a meglátogatott webhelyek a saját javukra nem képesek figyelemmel kísérni online magatartásukat.

4. Internetesítés

Ne feledje, hogy nem minden meglátogatott webhely jót tesz az online biztonságának. Több ezer olyan webhely van, amely rosszindulatú, és ezek a webhelyek nagyon népszerűek. Tehát téged tévedhet a népszerűségük, gondolkodásuk szerint ezen webhelyek biztonságos látogatása. Valójában azonban ezeket a webhelyeket egyáltalán nem biztonságos meglátogatni. Ezen webhelyek példái között szerepelnek olyan webhelyek, amelyek illegális letöltést, illegális adatfolyamot, illegális fájlmegosztást, obszcén anyagokat, ingyenes szoftvereket stb. Kínálnak. Számos olyan webhely, amely egy népszerű internetes platform, például a Blogger és a WordPress aldomainjeivel jön létre, veszélyes lehet az Ön számára is. Gyakran arra kényszerítik a rossz szoftverek telepítését, amelyek megrongálhatják a rendszert, vagy vírusokat és rosszindulatú programokat telepíthetnek rá.

A webesítés a Chrome olyan kiterjesztése, amely segítségével ellenőrizheti bármely meglátogatott webhely hírnevét. Tehát, mielőtt megadná a személyes adatait, egyszerűen ellenőrizheti a webhely hírnevét e kiterjesztés használatával, és tudni fogja, hogy ez biztonságos-e..

5. LastPass

Fontos, hogy nyomon kövesse jelszavait, különösen, ha rendszeresen használ különféle online szolgáltatásokat. Még ennél is fontosabb, hogy biztonságos helyen tárolja a jelszavait, abban az esetben, ha különféle bonyolult jelszavakat használ ezeknek az online szolgáltatásoknak. Ilyen módon mindig biztos lehet abban, hogy minden jelszavát probléma nélkül nyomon követheti.

A LastPass egy jelszókezelő szoftver, amely Chrome kiterjesztésként érhető el, és lehetővé teszi a jelszavak egy biztonságos és magán helyen történő tárolását és kezelését. Segít abban is, hogy automatikusan kitöltse a különféle online szolgáltatásokhoz tartozó jelszavait, miközben biztosítja, hogy ezek a szolgáltatások jogszerűek és biztonságosak legyenek. Javasoljuk, hogy telepítse a Chrome-ba, hogy védett legyen az adathalász webhelyekkel vagy hackerekkel (jelszó lopások) szemben az internet böngészése közben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map