7 legfontosabb különbség az ingyenes VPN és a prémium VPN szolgáltatások között

Amikor ellenőrzi az Android és iOS hivatalos alkalmazásboltját, és VPN-alkalmazásokat keres, rájön, hogy több száz VPN-alkalmazás érhető el, és ezek többsége ingyenes. Az ingyenes VPN-alkalmazások száma jóval nagyobb, mint a prémium VPN-alkalmazásoké, ami az ingyenes VPN-alkalmazásokat népszerűbbé teszi az átlagos felhasználók körében. Mivel az átlagos felhasználók a VPN-t csak a szórakozáshoz használják, vagyis az országukban vagy régiójukban korlátozott tartalom eléréséhez használják, ezért nem zavarják a VPN-szolgáltatásaikat, mert úgy gondolják, hogy számukra nem éri meg. Ha ingyen kaphat valamit, miért fizetne érte?


Nos, ha ez a gondolkodásmódod a virtuális magánhálózati kapcsolat megválasztásakor, akkor készüljön fel sokkra. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások többsége különbözik a prémium társaitól. Itt található a 7 legfontosabb különbség az ingyenes VPN és a prémium VPN szolgáltatások között:

1. Teljes teljesítmény

Ingyenes VPN: Az ingyenes magánhálózati szolgáltatás teljesítménye általában rossz, sok problémával, amelyek bármikor előfordulhatnak. Lehetséges, hogy például a szerver nem működik megfelelően, és mivel csak rossz minőségű kiszolgálókat kínálnak, és a felhasználóknak nincs sok választási lehetősége a kiszolgálók számára, a probléma akár több órát vagy akár több napig fennmaradhat anélkül, hogy javításra kerülnének..

Prémium VPN: A prémium magánhálózati szolgáltatás teljesítménye mindig a csúcson van, figyelembe véve, hogy a legjobb minőségű szervereket használják, sok szerver közül lehet választani. A szerverek mindig működőképesek, a legjobb teljesítményt és a felhasználói élményt nyújtják. A szerverrel kapcsolatos bármilyen probléma gyorsan megoldható.

2. Biztonság és adatvédelem

Ingyenes VPN: Az ingyenes szolgáltatás általában figyelmen kívül hagyja felhasználói biztonságát és magánéletét, és nem érdekli a felhasználói adatok védelme. Amit a felhasználóknak adnak, az csak az eszköz a kormányzati korlátozások megkerüléséhez, ám ez az eszköz nem tartalmaz erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat. Egyes esetekben az ingyenes szolgáltatás ellophatja a felhasználó adatait, és eladhatja azokat harmadik fél számára.

Prémium VPN: A prémium szolgáltatás nagyon komolyan gondoskodik a felhasználó adatvédelméről és biztonságáról. Biztosítják az összes szükséges biztonsági technológiát és titkosítási rendszert a felhasználó személyazonosságának és adatainak biztonságos és magántulajdonban tartásához, miközben élvezik internetes szabadságukat.

3. Titkosító rendszer

Ingyenes VPN: Az ingyenes privát kapcsolat szolgáltatás nem tartalmaz erős titkosító rendszert a felhasználók számára, ami esetleges adatszivárgást eredményezhet, amikor a felhasználók a szolgáltatást használják. Általában a felhasználók számára a legalacsonyabb szintű biztonsági protokollokat kínálják, amelyeket a hackerek nagyon könnyű megtörni, sok biztonsági rés mellett.

Prémium VPN: A prémium magáncsatlakozási szolgáltatás csúcskategóriás titkosítási rendszert fog használni a piacon elérhető legjobb biztonsági protokollokkal, biztosítva ezzel a felhasználók privát kapcsolatának folyamatos biztonságát. A titkosítást nagyon nehéz megtörni a hackerek számára, és a biztonsági réseket azonnal javítják a szerver oldalán.

4. Sebesség és sávszélesség korlátozása

Ingyenes VPN: Nem haladhat teljes sebességgel az ingyenes privát kapcsolat használatakor, és a sávszélességet általában csak havi 1-2 GB-ra korlátozzák. Sok szerver lelassul, hogy lépést tudjunk tartani azon felhasználók számával, akik ugyanazt a szervert használják egyszerre.

Prémium VPN: A prémium privát kapcsolat használatakor mindig teljes sebességgel megy, ami zökkenőmentes video pufferelést és gyors weboldal-betöltést eredményez. Nincs havi sávszélesség- vagy adatfogyasztási korlátozás, tehát a kívánt tartalmat a privát kapcsolattal tovább streamingheti.

5. Malware és adware

Ingyenes VPN: Sok ingyenes VPN-alkalmazás és -szoftver szerint rosszindulatú és reklámprogramok vannak beépítve a forráskódba. Ez azt jelenti, hogy a VPN-társaság általában figyelemmel kíséri felhasználói adataikat és internetes tevékenységeiket, és sokszor véletlenszerű hirdetéseket jelenít meg a felhasználó online tevékenysége alapján.

Prémium VPN: A forráskódba nincs beágyazva rosszindulatú vagy hirdető program. Bármilyen megszakítás nélkül élvezheti a privát kapcsolatot, és a szolgáltató nem figyeli az internetes tevékenységeit.

6. Elérhető szerverek

Ingyenes VPN: Az ingyenes szolgáltatás általában korlátozott számú kiszolgálóval rendelkezik, és általában ezek a szerverek tele vannak felhasználókkal, ami rossz összeköttetést vagy általános teljesítményt eredményez. A kiszolgálók általában rossz minőségűek, és az erőforrások korlátozottak.

Prémium VPN: A prémium szolgáltatáshoz rengeteg rendelkezésre álló szerver tartozik, amelyek lépést tartanak a felhasználó igényeivel, így minden szervernek egyensúlyban van az erőforrás-felhasználás a legjobb szerverteljesítmény megőrzése érdekében. A szerverek magas minõségû hardverrel rendelkeznek annak biztosítására, hogy egyszerre tudják kezelni az összes felhasználói kérést.

7. Ügyfélszolgálat

Ingyenes VPN: Az ingyenes privát kapcsolatnak nincs meglévő ügyfélszolgálata, és sok probléma nincs megfelelően megjavítva.

Prémium VPN: A prémium magáncsatlakozás kiválóan támogatja az ügyfelet, a támogatási osztály pedig reagál, ha a felhasználók szerverrel kapcsolatos egyes problémákat jelentenek.

Ez a 7 fő különbség az ingyenes VPN és a prémium VPN szolgáltatások között. Ha Ön új VPN-felhasználó, még mindig nem döntött arról, hogy melyik szolgáltatást szeretné használni, akkor jobb, ha Ön a prémium VPN-szolgáltatást használja, mivel általában megbízhatóbb, és sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják az online biztonság és adatvédelem, valamint a legjobb felhasználói élmény biztosítása az egyes böngészési munkamenetek során.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map