7 félreértett dolog a VPN-ről, amelyről az új VPN-felhasználóknak tisztában kell lenniük

Még mindig vannak olyan dolgok, amelyeket sok ember, különösen azok, akik semmit sem tudnak a VPN-ről, félreérthetik a virtuális magánhálózatot. Ez a félreértés viszont kétségbe vonja az embereket abban, hogy telepítsék a magán csatlakozási szoftvert a készülékükre. Azok az emberek, akik nem értik a VPN-t, az internetet általában a szokásos módon fogják használni, csak hogy nincsenek tisztában azzal a módszerrel, hogy megkerüljék a kormányzati korlátozásokat, leállítsák a webes tevékenységek figyelését, hozzáférjenek a régió által védett tartalmakhoz és így tovább.


Ha még nem ismeri a VPN-t, ne hagyja, hogy ezek a félreértések megakadályozzák a VPN-szoftver előnyeinek használatát. Megfelelő használat esetén a privát kapcsolat felhasználható az online tevékenységek védelmére a különféle fenyegetésektől, valamint a böngészés során bármilyen harmadik fél általi megfigyelés leállítására. Íme 7 félreértett dolog a VPN-ről, amelyeket az új VPN-felhasználóknak tisztában kell lenniük:

1. Nincs szükségem VPN-re, mert a kormány jó

A kormányok sok szempontból megpróbálják megvédeni polgáraikat, és megpróbálják megtartani a stabilitást országukban. Tehát igaz lehet, hogy a kormány jó, és jól gondolkodnak az állampolgáraik gondozásában. De amikor a személyes online tevékenységeidről van szó, akkor a kormánynak nem szabad megengedni, hogy az ön személyes adatainak megsértésével megtegye azt, amit szeret. Nem akarja, hogy a kormány ellenőrizze minden apró dolgot, amit online tesz, és azt szeretné, hogy mindent magántulajdonban tartson. Tehát igen, szüksége van VPN-re, mert magánszemélyként és anonimként akar online maradni, mentes a kormány beavatkozásától az Ön magánélete felé..

2. Antivírusom elég, hogy megakadályozzam a hackereket az adataim ellopásában

Az antivírus szoftver sok szempontból segíthet megvédeni eszközeit a különféle fenyegetésektől, beleértve a rosszindulatú programokat, a hirdető programokat, a kémprogramokat és hasonlókat. A hackerekkel kapcsolatban azonban teljesen biztos lehet benne, hogy nem tudják követni az online nyomkövetést. Az olyan víruskereső szoftverek, amelyek nem tartalmaznak megfelelő tűzfal funkciót, nem lesznek olyan jók, hogy megvédjék a hackerektől. Sok ember ingyenes antivírus szoftvert is használ, amely csak minimális védelmet nyújt eszközöik számára. A VPN-re nem csak azért van szükség, hogy az Ön böngészési tevékenységeit magántulajdonban tartsák, hanem annak érdekében is, hogy a hackerek szinte lehetetlenné tegyék az online tevékenység nyomon követését és az adatok ellopását..

3. A VPN hasonló az internetszolgáltatóhoz

A virtuális magánhálózat nem azonos az internetszolgáltatóval, és nem nyújt internet-sávszélességet. Amikor egy VPN szolgáltatás azt mondja, hogy maximális sebességet nyújt korlátlan sávszélességgel, ez azt jelenti, hogy teljes sebességgel fogja használni az internetkapcsolatot, anélkül, hogy korlátozná az adatmennyiséget, amelyet a magánhálózaton továbbíthat. Ez azt jelenti, hogy amikor a VPN-t használja a régió által védett tartalom eléréséhez, akkor a tartalom bármilyen sebességcsökkenés nélkül élvezhető, és annyi tartalmat tölthet be, amennyit csak akar. Tehát továbbra is előfizetnie kell egy internetszolgáltatóra a VPN használatához.

4. A VPN megduplázhatja az Internet sebességet

A VPN nem egyfajta internetes sebességnövelő szoftver, amelyben egyszerűen a VPN szoftver használatával megduplázhatja az internetkapcsolat sebességét. Az internet sebességét az ISP-terv határozza meg, és a VPN egyszerűen a rendelkezésre álló sebességet használja a lehető legkevesebb zavarással. Ha feliratkozik egy gyors letöltési sebességű internetes tervre, akkor a VPN az összes rendelkezésre álló sebességet felhasználja személyes böngészéséhez. Ne feledje azonban, hogy vannak olyan VPN-szolgáltatások, amelyek fékezik az internet sebességét, vagyis lelassítja a böngészési sebességet, ha virtuális hálózatot használja. Tehát feltétlenül válassza ki a teljes sebességű VPN szolgáltatást, hogy elkerülje az internetböngészés lelassulását.

5. A VPN naplózza az adataimat

Néhány VPN-szolgáltató naplózza az Ön adatait, de a kormány vagy az Internet szolgáltató nem naplózza az adatokat. A felhasználói adatok naplózását választó VPN-szolgáltatók ezt általában a későbbi felhasználói élmény javítása érdekében, és nem az Ön személyes megfigyelése vagy azonosítása céljából teszik. Ezenkívül az Ön adatait bizalmasan és biztonságosan fogják kezelni, és nem adják el az adatokat harmadik fél vállalatoknak, amelyek profitálni akarnak tőle. Mindig jobb, ha azt a VPN-szolgáltatót választja, amely nem jelentkezik semmilyen böngészési adatról.

6. A VPN nem megbízható harmadik fél szolgáltatás

Néhány VPN-szolgáltató valóban megbízhatatlan. Ingyenes privát kapcsolatot kínálnak a felhasználók számára, és ezzel ellopják felhasználói adataikat, és egyéb rosszindulatú tevékenységeket végeznek. Ezért fontos az Ön számára, hogy tartózkodjon az ingyenes vagy árnyékos VPN-szolgáltatásoktól, mivel ezek közül sok hamis és veszélyes. Általánosságban elmondható, hogy ha a megfelelő VPN-szolgáltatást választja, ez segít megőrizni a böngészési adatait privát és névtelen, valamint korlátozás nélkül teljes internet szabadságot nyújt Önnek..

7. Nem kell fizetnem a VPN-t

Nem, a VPN-kapcsolatért fizetnie kell. Miért? Ennek oka az, hogy ha valódi védelemre van szüksége online tevékenységeihez, beleértve a vásárlást, a banki tevékenységeket és a rendszeres böngészési tevékenységeket, akkor hajlandó befektetnie egy valóban megbízható VPN szolgáltatásba, amely ilyen védelmet nyújthat Önnek. Ne válassza az ingyenes VPN-szolgáltatásokat, mert az ilyen szolgáltatások igénybevétele mindig meg fog történni, és a fogás általában nem lesz kedvező az Ön számára. Tehát légy tudatában erre.

Ez a VPN-vel kapcsolatos 7 félreértett dolog, amelyet az új VPN-felhasználóknak tisztában kell lenniük. Ha helyesen hajtja végre, a VPN segítségével megóvhatja fontos adatait a rosszindulatú online fenyegetésektől. Tehát feltétlenül tanuljon meg többet a VPN-ről egy megbízható forrásból, hogy megbízható információkat kapjon erről a szolgáltatásról, és ne csak pletykákat, amelyek sok félreértést okozhatnak róla..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map