7 előnye, amelyet kap, ha elfedi a valós IP-címet

Miért válhat olyan fontosnak a valódi IP-cím elrejtése? Ennek oka az, hogy amikor a valódi IP-címmel böngészi az internetet, mások egyszerűen figyelemmel kísérhetik a böngészési tevékenységeidet. Lehet, hogy a kormány, az internetszolgáltató, a vállalatok és más harmadik felek megismerik böngészési előzményeit, és ezen adatok alapján meghatározzák böngészési szokásaikat. Nem csak az, hogy a valódi IP-cím feltárásával azt jelenti, hogy az interneten is feltárja valós személyazonosságát. Az emberek tudni fogják, hol él, mi a neve és más információkat, amelyek egyébként magántulajdonban lehetnek.


Ezért egyre több ember használja a VPN-t személyazonosságának elrejtéséhez online kapcsolat közben. A virtuális magánhálózatot használják, hogy elrejtsék és elrejtsék IP-címüket minden olyan harmadik féltől, amelynek elsősorban nem rendelkeznie kell az online személyazonossággal kapcsolatos információval.. Íme 7 előnye, amelyeket megkap, ha elrejti a valódi IP-címét:

1. Anonim módon böngészi az internetet

Mit jelent, ha névtelenül böngészi az internetet? Ez azt jelenti, hogy senki sem tudja online az igazi személyazonosságát, mert más IP-címet használ. Ha valódi IP-címet használt, az emberek nyomon követhetik az IP-címet, és tudhatják az Ön valós helyét. De mivel elrejti az IP-jét a magán IP-címmel, akkor a valódi IP helyett a privát IP-t mutatja. Ez azt jelenti, hogy magán- és biztonságosan böngészi az internetet.

2. Ön biztonságban van a harmadik fél nyomkövetőitől

A webhelyek vagy harmadik felek általánosan előforduló események követik az online személyazonosságát az Ön azonosítása érdekében. Ez különféle célokra történik, például a reklámozás, az előrehaladás mentése, a böngészési szokás megismerése stb. Céljából. Röviden: ezek a nyomkövetők általában az Ön engedélye nélkül nyomon követik az Ön böngészési tevékenységeit, mivel sok webhely számára ez egyfajta szokásos eljárás, amely az egyes látogatók nyomon követésének folyamatát végzi. Amikor elrejti az IP-jét, biztonságban van ezekkel a trackerekkel szemben.

3. Senki sem tudja figyelni az online tevékenységet

Függetlenül attól, hogy a kormány vagy az internetszolgáltató, a hálózati forgalom teljesen titkosítva lesz, amikor elrejti az IP-címet. Ez azt jelenti, hogy nem tudják ellenőrizni az online tevékenységeidet, és Ön teljesen a radar alá kerül. A világon, ahol manapság egyre gyakoribb az online megfigyelő rendszer, képes leszel megakadályozni, hogy bármely harmadik fél, aki nem rendelkezik engedélyével, ellenőrizze online tevékenységeit..

4. Hozzáférhet a blokkolt vagy cenzúrált webhelyekhez

Ha olyan országokban él, ahol az internetre vonatkozó törvények nagyon szigorúak, akkor nem fogja élvezni az internetet, mint a többi országban élő felhasználók. Ennek oka az, hogy sok webhelyet bármilyen okból blokkolnak és cenzúráznak. A kormány teljes mértékben ellenőrzi, hogy mely webhelyeket látogathatja meg, és melyeket nem látogathatja meg. Az IP-cím elrejtésével nagyon könnyű hozzáférni a blokkolt vagy cenzúrázott webhelyekhez.

5. Senki sem nézheti meg az adatátvitelt

Milyen fájlokat küldött ma? Milyen témákat írt a mai e-mailekhez? Milyen adatokat továbbít ma? Milyen webhelyeket látogatott meg ma? Internetes hálózatának védelme nélkül más emberek láthatják az adatátvitelt. Képzett hackerek könnyen behatolhatnak a kapcsolatba, és csendben elhallgathatják az online kommunikációt. Azonban, amikor megvédi és elrejti az IP-címét, megakadályozhatja annak megtörténését.

6. Egyetlen webhely sem jelentheti be tevékenységét

Tudta, hogy a legtöbb ma meglátogatott webhely az Ön engedélye nélkül naplózza a böngészési tevékenységet? Természetesen műszaki szempontból a szerződési feltételeikben ezt mondták. De nem fogják azonnal mondani, hogy naplózza az ön tevékenységét. Néhány ingyenes VPN-szolgáltató gyakran ugyanezt fogja tenni. Naplózza az ön tevékenységét olykor szükségtelen okok miatt. Az IP-cím elrejtésével nincs olyan webhely, amely naplózhatja a tevékenységeit, mivel teljesen anonim lesz a webhelyeken.

7. Nem teszi online nyilvánosságra az igazi személyazonosságát

Az Ön valós IP-címe rengeteg információt tárol, amelyek ha gondatlanul adnak el ilyen információkat, akkor a gátlástalan emberek élvezhetik az előnyöket. Például az Ön valós helyzetére vonatkozó információkat tárolja, különösen a mobil eszközön, amikor az IP-cím csatlakozik a GPS-rendszerhez az aktuális tartózkodási hely meghatározása érdekében. Időnként az IP-cím annyira elmondhat valódi személyazonosságáról és személyes információiról, amelyeket a hackerek bármikor kihasználhatnak, amikor úgy érzik, hogy megteszik. Tehát az IP-cím elrejtésével megakadályozhatja, hogy eszköze online valós személyazonosságát felfedje, amely elősegíti az online tevékenységek biztonságát és biztonságát, valamint megakadályozza a különféle típusú számítógépes bűncselekményeket..

Ez a 7 előnye, amelyet akkor kap, ha elrejti a valódi IP-címét. Ha még nem tette meg, akkor továbbra is kockáztatja online biztonságát és magánéletét, és ki lehet téve különféle lehetséges online fenyegetéseknek. Azáltal, hogy online rejti a valódi személyazonosságát, sokféle lehetőséget kínál az internet biztonságos felfedezésére, miközben magán- és névtelenné teszi az Ön számára.