5 rossz VPN szolgáltató jele

Manapság sok VPN szolgáltató kínál megfizethető áron szolgáltatásait, és különféle funkciókat kínál a felhasználók számára, amelyek tovább védik internetkapcsolatukat. Vannak olyan VPN-szolgáltatások is, amelyek ingyen kínálják szolgáltatásaikat, ami azt jelenti, hogy virtuális magánhálózatát havi vagy éves díj fizetése nélkül is használhatja. Ennek ellenére számos korlátozással jár, és általában korlátozzák sávszélességüket vagy internetes forgalmukat.


Milyen típusú VPN-szolgáltatásokkal kerülhető el minden áron?

A VPN-kapcsolat iránti növekvő kereslet miatt, amelyet számos kormány világszerte alkalmaz különféle internetes korlátozások miatt, sok internetfelhasználó visszanyeri szabadságát online tevékenységeiben. Ez az oka annak, hogy a VPN-kapcsolat egyre népszerűbbé válik, és ezzel a népszerűséggel egyre több új VPN-szolgáltató érhető el.

Meg kell azonban értenie, hogy mivel a VPN-szolgáltatások manapság sokaságban vannak, egyre nehezebb a megfelelő választás. Annak érdekében, hogy kiválassza a megfelelő VPN szolgáltatást, képesnek kell lennie arra, hogy megkülönböztesse a jót és a rosszat. Íme 5 rossz VPN szolgáltató jele, amelyeket minden áron el kell kerülni:

1. Nincs hírneve

Ne habozzon azonnal a VPN-szolgáltatóval, hacsak nem bizonyított hírnévvel állítják követelésüket. Ez különösen igaz az új VPN-szolgáltatókra. Általában egy új VPN-szolgáltató olyan szolgáltatást kínál, amelynek állítása szerint jobb, mint a már elérhető. Azt állítják, hogy jobban megvédik online biztonságát és magánéletét. Azt állítják, hogy jobb szerverekkel, jobb sebességgel, jobb titkosítással és így tovább. Mielőtt elkezdené használni, mindig nézd meg, hogy az emberek mit mondnak erről a VPN-szolgáltatásról. A megfelelő VPN kiválasztásakor a jó hírnév válik előtérbe.

2. Nagyon olcsó árakat kínál ingyenes VPN-vel

A normál VPN szolgáltatási díjak havonta 6 és 11 dollár között változhatnak, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek. Ha azonban olyan VPN-szolgáltatót lát, amely nagyon olcsó szolgáltatást kínál, és ingyenes VPN-szolgáltatást is kínál, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy rossz szolgáltató lehet. Ha nem működnek valamilyen promóció, akkor ne vegye fel az ilyen típusú VPN-szolgáltatásokat. Ez különösen igaz, ha az ingyenes VPN-szolgáltatást számtalan hirdetéssel bombázzák, és nagyon lassú.

3. Utánozza a népszerű és jó hírű VPN szolgáltatót

Tegyük fel, hogy talál egy igazán jó új VPN szolgáltatót. De van benne valami halak. A teljes webhely olyan népszerű VPN-szolgáltatóra hasonlít, amelyet már ismert, és hasonló funkciókat és technológiát kínál. Ez sokkal olcsóbban elérhető, azaz a szokásos havi vagy éves ár alatt. Általában az ilyen típusú VPN-szolgáltatók hamis VPN-szolgáltatások, amelyek megpróbálják utánozni a népszerű szolgáltatásokat abban a reményben, hogy megbízhatóbbnak tűnhetnek az ügyfelek számára. Ha ilyen típusú virtuális magánhálózat-szolgáltatót talál, ügyeljen rá.

4. Nem nyújt elegendő információt a hivatalos weboldalon

Az a VPN-szolgáltató, amely csak az árakról nyújt információt, nem érdekli a figyelmet. Ha nem tudja nyomon követni azt a társaságot, amely az árnyékos VPN szolgáltatás mögött áll, akkor ne használja. Egy jó VPN kiválasztásakor figyelembe kell venni a szolgáltatás mögött található vállalati információkat. A társaságnak rendelkeznie kell valahol létesített székhellyel vagy irodával, és Önnek képesnek kell lennie arra, hogy elérje különféle módszerekkel, például csigaposta, telefon, csevegés és e-mail útján. Ezenkívül a hivatalos weboldalnak rengeteg információt kell biztosítania a felhasználók számára, hogy megismerjék VPN-szolgáltatásaik részleteit.

5. Túl jó ahhoz, hogy igaz legyen

Ha a VPN túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor általában hamis. Mindig emlékezni kell erre. Fennáll a költsége annak, hogy a szolgáltató fenntartsa VPN-kiszolgálóit, ezért nem számíthat túl olcsón a szolgáltatást. Ha olcsó árakat kínálnak, akkor általában lemerítik a szolgáltatásokat, hogy megfeleljenek a szolgáltatás fenntartásának költségeinek. Tehát, ha egy VPN-szolgáltató nagyon olcsó díjat vagy ingyenes VPN-t kínál elkapás nélkül, vagy teljes funkciókkal, akkor általában ezt a szolgáltatást kell elkerülni. Ne felejtse el, hogy sok hamis VPN van abban, hogy a felhasználói adatok védelme helyett saját célra lopják az adatokat. Csak tudatában kell lennie ilyen árnyékos VPN-szolgáltatásoknak.

Ez a rossz VPN szolgáltató 5 jele, amelyet minden áron el kell kerülni. Mindig jobb havonta pénzt költeni egy jó minőségű VPN-re, amely valóban megvédi a magánéletét online, és nem kockáztatja magát egy árnyékos VPN-szolgáltatóval. Tehát válassza okosan a VPN-t.