5 módszer privát kapcsolat használatához az intelligens TV-n

Az intelligens TV-vel való birtoklás egy olyan dolog, amely megkönnyíti a tévében különféle dolgok elvégzését, akárcsak az okostelefonon vagy táblagépen. Játszhat, filmeket nézhet, zenét hallgathat, böngészhet az interneten, és számos más online tevékenységet végezhet, egyszerűen azáltal, hogy okos TV-jét csatlakoztatja az internethez. Mivel az ilyen típusú televíziók hasonló képességekkel rendelkeznek, mint az okostelefonok és a táblagépek, az okos TV-jét privát kapcsolat használatával is megkerülheti a különféle internetes korlátozásokról..


Ha még nem tette meg, meg kell értenie, hogy VPN-t használhat okos TV-jén, és élvezheti az internetes szabadságot anélkül, hogy felfedné a valós személyiségét. Azonban nincs sok útmutatás arról, hogy miként lehet létrehozni vagy használni a magáncsatlakozást az intelligens tévéknél, mivel még mindig van néhány ember, aki valóban rendelkezik ilyen típusú TV-vel vagy használ, különösen a fejlődő országokban.. A következő módon ötféle módon használhatja a privát kapcsolatot intelligens TV-jén:

1. Telepítse a VPN-t közvetlenül az App Store-ból

Az intelligens tévéknél jó az, hogy néhányuk valójában az Android alapú, amely odakinn az egyik legnépszerűbb mobil platform. Így az intelligens TV-jéről az App Store-hoz is hozzáférhet, akárcsak az okostelefonjával. Tehát a tévékészülék privát kapcsolatához történő csatlakozás első lépése a VPN alkalmazás telepítése közvetlenül az alkalmazásboltból. Csak lépjen az alkalmazásboltba, és keresse meg a telepíteni kívánt VPN-alkalmazást. A legjobb biztonság, adatvédelem és teljesítmény érdekében a jó hírű VPN szolgáltatást kell használnia, amely a legjobb adatvédelmet és biztonságot nyújtja kapcsolata számára. A telepítés után csak kövesse az utasításokat, hogy elkezdhesse a magánhálózathoz való csatlakozást.

2. Telepítse a VPN-t az útválasztón

Ha az intelligens TV-n nincs telepítve alkalmazásbolt, vagy lehetetlen további alkalmazásokat hozzáadni, egyszerűen telepítheti a VPN-t az útválasztóra. A VPN szolgáltató által támogatott útválasztó használatával egyszerűen követheti az utasításokat, hogy a privát kapcsolatot az útválasztón alkalmazza. Természetesen ahhoz, hogy ezt megtegye, két feltételnek meg kell felelnie. Az első feltétel az, hogy a VPN-szolgáltatásnak lehetővé kell tennie az útválasztó telepítését. A második feltétel az, hogy az útválasztó modelljét a VPN szolgáltatásnak támogatnia kell. Ilyen módon csatlakoztathatja a televízióját az útválasztóhoz, és azonnal élvezheti a magánkapcsolatot.

3. Használjon Router Box-ot, ha a VPN telepítve van

Vannak olyan VPN-társaságok, amelyek egy dobozban értékesítik a VPN-útválasztót, vagyis lényegében olyan útválasztóeszközt árusítanak, amelyre előre telepített VPN-szolgáltatásaik vannak. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy intelligens TV-vel használhassa. A VPN-útválasztó doboz lehetővé teszi plug-and-play privát kapcsolat létrehozását minden eszközén, és ráadásul nem kell beállítania. Nincs letölthető szoftver. Csak bekapcsolja, és csatlakoztatja a TV-készüléket az eszközhöz, és automatikusan magánhálózattal rendelkezik. Ennek a módszernek az a jó előnye, hogy útválasztó vásárlásával legalább egy évre előfizethet egy jó VPN szolgáltatásra..

4. Ossza meg laptop számítógépének privát kapcsolatát az intelligens TV-vel

Ha a VPN-szolgáltatása nem engedélyezi a magánkapcsolat-alkalmazás telepítését az útválasztón, akkor van egy másik mód a privát hálózat csatlakoztatására a televízióhoz. Először létre kell hoznia a magáncsatlakozást laptopján vagy asztali eszközén, legalább a Windows vagy Mac operációs rendszerrel, majd egy hotspot megosztási programot kell használnia a privát kapcsolat megosztására a televízióval. Lehet, hogy egy kicsit unalmas lépés megtenni, de miután bebizonyosodott, egyszerűen csatlakoztatnia kell a tévét a laptophoz, és jó lesz.

5. Használjon intelligens DNS-módszert

Az intelligens DNS továbbra is magánkapcsolatnak tekinthető egyszerűen azért, mert elősegíti az Internet korlátozásainak megkerülését egy másik szerver használatával. Tehát, bár az intelligens DNS nem nyújt sok adatvédelmi lehetőséget, az segít a térségi védelem megkerülésében, és hozzáférést biztosíthat webhelyekhez vagy alkalmazásokhoz, amelyek ezzel a korlátozással vannak blokkolva. Az is egyszerűen beállítható, mert csak az intelligens TV-készülék Beállítások menüjében meg kell változtatnia a DNS-címét, és a kapcsolata ugyanúgy használható, mint a privát kapcsolat, mivel különféle külföldi alkalmazásokhoz és online szolgáltatásokhoz férhet hozzá az intelligens DNS-cím.

Ezzel a módszerrel használhatja a privát kapcsolatot intelligens TV-jén. Ha még mindig van egy „hülye” TV-je otthon, és azt akarja, hogy lehetővé tegye a Netflix vagy Hulu közvetítését közvetlenül a TV-jéből, akkor egyszerűen használhat Android TV vagy Apple TV dobozt, hogy ez megtörténjen. Ez a „hülye” TV-jét intelligens tévévé változtatja, és ezekből a tippekből is részesülhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map