5 módszer a blokkolt torrent ügyfelek használatára az Ön országában

A torrentek az internet egyik legellentmondásosabb témájává váltak, különösen miután sok szerzői jogtulajdonos azt állította, hogy a torrenteket szerzői joggal védett és illegális tartalmak terjesztésére használják. A torrent webhelyek blokkolására irányuló, a kormány által tett különféle kísérletek ellenére ezek a webhelyek ma is fennállnak, és a torrent felhasználók szintén nem csökkennek.


Mivel a kínzást az elmúlt években az illegális fájlmegosztással társították, vannak országok, amelyek szigorú szabályokkal rendelkeznek a kínzás ellen. Egyes országok nem engedik meg polgáraiknak, hogy hozzáférjenek egy torrent webhelyhez, és ezek az országok blokkolhatják a torrent ügyfelek, például a BitTorrent és az uTorrent használatát, megnehezítve a polgárok számára a fájlok megosztását a torrent hálózaton keresztül. Ha az Ön országa azon országok listájához tartozik, amelyek blokkolják a torrent ügyfelek használatát, Íme 5 módszer a blokkolt torrent ügyfelek használatára az Ön országában:

1. Használjon a torrenting támogató VPN szolgáltatást

Ha a kormány blokkolja a kedvenc torrent klienseit, így nem tudja felhasználni fájlok átvitelére a P2P fájlmegosztó hálózaton keresztül, akkor feloldhatja ezt a korlátozást egy torrent alkalmazást támogató VPN szolgáltatás használatával. Ne feledje, hogy nem minden VPN szolgáltatás engedélyezi a P2P fájlmegosztó hálózat használatát, ezért feltétlenül válassza ki azt, amely lehetővé teszi. Miután feliratkozott egy torrent alkalmazást lehetővé tevő VPN-szolgáltatásra, telepítenie kell a VPN-alkalmazást az asztali számítógépre, hogy az teljes hálózati kapcsolatát magántulajdonossá tegye. Ily módon minden blokkolt alkalmazást vagy szoftvert problémák nélkül használhat, beleértve a blokkolt torrent ügyfelet.

2. Használja a Torrent kliens mobil verzióját a VPN segítségével

Annak érdekében, hogy probléma nélkül használhassa a torrent ügyfelet, a torrent kliens mobil verzióját és a mobil VPN szolgáltatást kombinálva is használhatja. Ez a módszer nagyon egyszerű és könnyen követhető. Csak telepítse a használt torrent szoftver mobilalkalmazását, majd telepítse a VPN alkalmazást a mobil eszközére. A torrent alkalmazás használata előtt aktiválnia kell a VPN alkalmazást, hogy titkosítsa a kapcsolatot a mobil eszközön. Ilyen módon korlátozások nélkül letölthet és tölthet fel fájlokat a P2P fájlmegosztással a mobil eszközön.

3. Használja a 80-as portot a normál kapcsolatnál

Ha továbbra is a normál internetkapcsolatot szeretné használni, anélkül, hogy bármilyen VPN szoftvert kellene telepítenie, akkor is van egy másik mód a blokkolt torrent kliens elérésére. A torrent kliens preferenciáin megváltoztathatja a portszámot 80-ra, amely a szokásos HTTP adatátvitelben használt portszám, és lassabb, mint az internetszolgáltató által használt normál port. Mindaddig, amíg az internetszolgáltató nem blokkolja a torrent kliens port-továbbítási szolgáltatását, ezzel a porttal megkerülheti az internetszolgáltató korlátozásait a torrent kliens használatához.

4. Használjon webes proxyt, amely támogatja a torrentet

Ha a kormány leállítja a torrent ügyfeleket, akkor is letöltheti a torrenteket egy webes proxy segítségével, amely támogatja a torrent letöltést. Bár továbbra is sok olyan internetes proxy van, amelyek nagyon korlátozott funkciókkal és általában alacsony színvonalú szolgáltatással rendelkeznek, vannak olyan webes proxyk, amelyek támogatják a torrent letöltést és a nagy sebességű video streaming-t. Az ilyen típusú webes proxy használatakor kihasználhatja az általa kínált ingyenes szolgáltatás, valamint az általa kínált torrent funkciót..

5. Változtassa meg a DNS-ét egy intelligens DNS-sel

Az intelligens DNS egy másik lehetőség, amely akkor jelentkezhet, ha bármilyen problémát tapasztal a torrent kliens hálózaton keresztül történő elérés során. Ha egyszerűen megváltoztatja a DNS-címét egy intelligens DNS-címmel, akkor könnyen megkerülheti a kormány által bevezetett korlátozásokat, és ez lehetővé teszi a torrent kliens normál használatát. Ez egy egyszerű és gyors lépés, amelyet megtehetsz, ha a normál DNS-t olyan privát DNS-re változtatja, amelyre nincs korlátozva.

Így lehet felhasználni a blokkolt kínzó ügyfeleket az Ön országában. Noha a torrenting a kalózkodáshoz kapcsolódhat, a P2P hálózaton keresztül megosztott fájlok nem minden esetben vannak kalóz vagy illegális fájlok. Például sok iskola és vállalkozás továbbra is használja a P2P hálózatot a fájlok megosztására a tanulókkal és az alkalmazottakkal. Tehát, ha az Ön országában a torrent ügyfelek blokkolva vannak, ezek a módszerek segíthetnek Önnek a P2P fájlmegosztó hálózathoz való hozzáférés visszaszerzésében..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map