5 előnye, amelyet a névtelen böngésző hozhat az online adatvédelemhez

Az online névtelenség eléréséhez nem kell VPN-t használni. Bár a VPN használata továbbra is javasolt, ha teljes adatvédelmi és biztonsági védelemre szeretne csatlakozni az internethez, az anonim böngésző használata megmutathatja a trükköt. VPN nélkül anonim böngésző segít biztonságosan és névtelenül csatlakozni az internethez. Néhány figyelemre méltó névtelen böngésző a Tor, az Opera (az Opera VPN aktív), a Firefox Focus a mobil eszközökhöz és mások. Ha egyszerűen telepíti az egyik böngészőt, elkezdi böngészni a netet anélkül, hogy aggódnia kellene a harmadik fél általi megfigyelés és felügyelet miatt.


Az anonim böngésző egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy gyakran arra épül, hogy megvédje a felhasználók magánéletét és biztonságát. Tehát, amikor használják, különféle előnyöket kaphatnak, akárcsak virtuális magánhálózat használatakor. Ezeket a böngészőket gyakran VPN-kapcsolattal látják el, hogy ez jobb névtelenséget biztosítson a felhasználók számára. Íme 5 előnye, amelyeket az anonim böngésző hozhat az online adatvédelemhez:

1. A privát online maradáshoz nincs szüksége VPN-re

A névtelen böngésző használatával a VPN telepítése nem szükséges. Természetesen, ha meg akarja óvni a hálózati rendszert, telepítenie kell egy VPN-t. De ha csak magánkézben kell böngésznie az internetet, akkor ez a legegyszerűbb módja. Ennek oka elsősorban az, hogy az anonim böngészőben gyakran van beágyazott VPN-funkció, amely lehetővé teszi az internetes magánképernyős böngészést. Egyes böngészők lehetővé teszik a VPN funkció be- és kikapcsolását az Ön preferenciái szerint, míg mások böngészőjét állandóan bekapcsolják. Tehát egyszerűen ezen a böngészőn keresztül online maradhat magántulajdonban, és automatikusan megszabadulhat az országában alkalmazott bármilyen online korlátozástól..

2. Automatikusan törli a böngészési előzményeket

Vessen egy pillantást a Firefox Focus-ra, amely egyfajta névtelen böngésző a mobil eszközök számára. Amikor használja, akkor bármit megkereshet magántulajdonban. A böngésző bezárása után az összes böngészési előzmény automatikusan törlődik. Amikor újra megnyitja a böngészőt, akkor a semmiből indul, mintha soha nem használná azt korábban. Ez az online munkameneteket magánkézben tartja a készüléken, és nagyon hasznos, különösen, ha megosztja eszközeit másokkal.

3. Ön biztonságban van bármilyen harmadik fél általi megfigyeléstől

Ha azt szeretné, hogy az internetet böngészje anélkül, hogy bármilyen típusú külső megfigyeléssel kellene foglalkoznia, akkor a szokásos böngésző helyett az anonim böngészőt kell használni. Ennek oka az, hogy ha a névtelen böngészőt használja a napi internetes tevékenységeihez, akkor automatikusan biztonságban lesz mindenféle megfigyelés és megfigyelés ellen, amelyet gyakran a kormány, az internetszolgáltató és a vállalatok végeznek. A böngészés során nem hagy nyomot, és senki sem tudja követni a böngészési szokását. Ezenkívül megóvhat mindenfajta rosszindulatú online fenyegetéstől, amely veszélyeztetheti online adatvédelmét és biztonságát.

4. Különböző biztonsági szakértők ajánlja

Számos szakértő azt javasolta az internetfelhasználóknak, hogy VPN vagy anonim böngésző használatával védjék online tevékenységeiket az elmúlt években bekövetkezett különféle számítógépes bűnözéses eseményekre adott válaszként. Valójában, mivel egyre több és több online fenyegetést hoznak létre, hogy több adatot lopjanak ki a felhasználóktól, egyre fontosabb a felhasználók számára, hogy online tevékenységüket megóvják a szakértők által javasolt különféle biztonsági eszközök használatával. Ezen eszközök közé tartozik a VPN, a biztonsági szoftver, a tűzfal és az anonim böngésző.

5. Különféle biztonsági és adatvédelmi funkciókkal rendelkezik

Ellentétben a szokásos böngészőkkel, amelyek a felhasználói élményre és a kényelemre összpontosítanak, az anonim böngésző inkább az internet felhasználók biztonságára és magánéletére koncentrál. Általában erősen fel van szerelve különféle biztonsági és adatvédelmi funkciókkal, amelyek általában nem állnak rendelkezésre más böngészőkben. Például egy jó névtelen böngészőt fel lehet szerelni a virtuális magánhálózattal, a privát továbbító szerverekkel, a HTTPS-kapcsolattal, a rosszindulatú programokkal, a hirdetés-blokkolókkal és sok más hasonló funkcióval. Ezeket a funkciókat az első böngészés óta telepítették a böngészőbe, így nem kell telepítenie további biztonsági kiegészítőket vagy bővítményeket.

Ez az 5 előnye, amelyet az anonim böngésző az online adatvédelemhez nyújthat. Ha meg akarja tudni az internetes szabadság ízét és a teljes online névtelenséget, akkor a névtelen böngésző az első, amit meg kell próbálnia. Még jobb, ha prémium VPN-szolgáltatást is telepíthet egy ilyen böngésző használata közben, így maximális biztonságot és adatvédelmet érhet el a készülékén..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map