Zhbllokoni-Shqyrtimin tonë

rekuizitë


 • VPN Së bashku me Smart DNS: Zhbllokoni-ne
  ofron shërbim VPN gjithashtu, por jo me ato
  klienti vetjak. Shërbimi i tyre VPN mundet vetëm
  arrijnë përdoruesit e tyre përmes OpenVPN GUI.
 • Bllokon Më shumë se njëqind kanale: Atje
  përqendrimi kryesor është vetëm drejt përmbajtjes së SH.B.A.-së. Mund ta përdorni për të zhbllokuar më shumë se një
  njëqind kanale. Sidoqoftë, shumica e tyre do të ishin vetëm nga Shtetet e Bashkuara
  dhe jo nga vendet e tjera.
 • Politika e rimbursimit të tridhjetë ditëve: Përveç kësaj
  gjykimi falas, ju gjithashtu merrni mundësinë për të kërkuar një rimbursim para tridhjetë ditësh.
  Për këtë, ju duhet të shkruani një letër ose një email në ekipin mbështetës.
 • Pa prerje logjike: Ata nuk mbledhin të dhëna në lidhje me internetin tonë
  aktivitete, kështu që është e sigurt të përdorni aplikacionin edhe nëse jeni i interesuar
  në lidhje me privatësinë tuaj.
 • Ndihma për klientët e përgjegjshëm: The
  mbështetja e klientit është shumë e përgjegjshme, dhe ata u kthyen te ne me
  zgjidhje për çështjen tonë në më pak se një orë.

Cons

 • Përzgjedhja e rajonit është në dispozicion vetëm për disa kanale: Ekzistojnë vetëm njëmbëdhjetë kanale për të cilat mund të zgjedhim rajonin.
  Për kanalet e tjera, rajoni është përcaktuar tashmë nga ofruesi i shërbimit.
 • Jo çdo platformë mbështet çdo kanal: Nëse dëshironi të shihni një kanal të veçantë, nuk është e nevojshme që
  është në dispozicion për të gjitha platformat e listuara. Ju duhet të kontrolloni informacionin
  rreth platformave duke eksploruar detaje
  në lidhje me kanalin nga lista e kanalit.
 • Gabim gjatë ngarkimit të faqes: Ndonjëherë, transmetimi
  kanalet kërkon kohë për të ngarkuar ose nuk i ngarkon të gjitha. Këtë herë ju duhet të rifreskoni
  përsëri, dhe nëse keni fat, faqja fillestare do të shfaqet në ekranin tuaj.

Përmbledhje

“Zhbllokimi-Na” tingëllon më shumë si një fushatë
slogan sesa një emër produkti. Epo, emri i përshtatet punës së produktit.

Me Unblock-Us, një produkt smartDNS në pronësi të kompanisë UU Inc., me qendër në Qipro, ju
merrni internet falas nga kufizimet.

Kudo që të jeni në botë,
argëtimi është çelësi i një stili jetese të pakujdesshëm. Dhe në ditët e sotme, këto në internet
platformat streaming dhe muzikore janë bërë një burim kryesor i dëfrimit.

Zhbllokimi-Us do indirekt por patjetër ndihmon në argëtimin tuaj. Kjo është bërë me një hap të thjeshtë të konfigurimit
Serverat DNS në sistemin tuaj.

Por a është mjaft efikas? A do ta mbajë
të dhënat tuaja të sigurta? A do të ndikojë në internet
shpejtësi?

Ne jemi këtu për t’iu përgjigjur këtyre dhe shumë të tjera
pyetje; për të sjellë përpara produktin më të mirë në mesin e të gjitha produkteve.

Ne gjithashtu kemi diskutuar çmimin e
plane të ndryshme për të analizuar nëse është me kosto efektive. Në mënyrë të ngjashme, faktorë të tillë si
Janë marrë gjithashtu intimitet, kanalet dhe platformat
ne konsiderate.

Pasi të keni lexuar këtë përmbledhje, do të merrni një
ide nëse ky produkt do të veprojë si një rrugë midis jush dhe shfaqjes suaj të preferuar televizive ose
nuk.

Çmimeve

A e dini se cila është fjala jonë e preferuar?
Është falas.”

Të gjithë na pëlqen, nëse marrim diçka
pa bërë përpjekje për të. Për lumturinë tonë, Zhbllokimi-Na siguron një prove falas.

Por kjo lumturi zgjat vetëm për shtatë
ditë, dhe pas kësaj, ju duhet të paguani një
shuma për të vazhduar për shërbimin e tyre.

Ata nuk po kërkojnë një shumë të madhe. Eshte
vetëm $ 4.99
në muaj
gjë që është e justifikuar
pasi po na ofron akses në shumë faqe interneti
të cilat nuk mund t’i përdorim pa të.

Gjithashtu, nëse dëshironi të kurseni 10 dollarë, atëherë mundeni
paguaj per pajtim vjetor, dhe
fatura do të jetë $ 49.99.

Mimi mund të mos jetë i lartë, por ato duhet të jenë
ofroni shërbim pa probleme në këmbim.

Pa problem? Se ne nuk mund të konkludojmë tani për tani.

Le të kalojmë në pjesën tjetër dhe të shohim se çfarë mund të bësh nëse kjo sjell probleme për ju.

Iffarë nëse nuk ju pëlqen?

Ndonjëherë, nuk funksionon. Nuk jeni ju, dhe nuk janë ata.
Thjesht nuk përputhet.

Aktualisht, ne po ju referohemi tuaj
kërkesat dhe shërbimin për zhbllokimin. Nëse nuk ju pëlqen shërbimi pasi të keni paguar
për të, zgjidhja më e mirë është të merrni një rimbursim.

ose
duhet të provoni të përdorni provën falas përpara se të bëni një blerje.

Ndonjëherë, ndodh që zbulojmë një
kufizim i madh i produktit vetëm pasi ta keni përdorur për ca kohë. Mund të ekzistojë mundësia që ta zbuloni
pasi mbaron gjyqi dhe versioni i paguar
fillon.

Në atë rast, ju keni akoma tridhjetë ditë brenda
dora jote. Sidoqoftë, duhet të theksohet se
rimbursimi do të ofrohet vetëm për përdoruesit e rinj që faturohen për herë të parë.

Pas rinovimit
të faturës, nuk mund të kërkosh asnjë rimbursim.

Nëse jeni pajtimtar mujor, mundeni
dërgoni atyre një email në lidhje me rimbursimin para rinovimit (i zbatueshëm vetëm për
muaji i parë).

Në çështje
për pajtimtarët vjetorë gjithashtu, dritarja e rimbursimit është prej tridhjetë ditësh. Pas kësaj,
nuk ka mundësi të kërkosh një rimbursim.

Sidoqoftë, para tridhjetë ditësh gjithashtu, do të ndodhë
të jetë vendimi i ndërmarrjes nëse
siguroni një rimbursim ose jo.

Nuk interesohen për aktivitetet tuaja online

Shpresojmë që ata nuk janë të interesuar për tonën
aktivitete në internet; kjo është ajo që deklaron politika e privatësisë. Ata nuk gjurmojnë
cilindo nga faqet e internetit që vizitojmë ose çfarëdo shfaqje që shikojmë.

Pasi që ekziston vetëm një politikë e privatësisë
si VPN ashtu edhe smartDNS, deklarata e mësipërme është e zbatueshme për
Aplikimi VPN gjithashtu.

Sidoqoftë, ata mbledhin PII të kufizuar ndërsa ne
krijoni një llogari: Adresa e postës elektronike, detajet e pagesës dhe adresa e faturimit.

Përveç kësaj, asgjë tjetër nuk mblidhet nga shërbimi. Por ata mbledhin disa informacione kur vizitoni uebfaqen e tyre.

Juridiksioni nuk është çështje sepse ka
asnjë shqetësim për ruajtjen e të dhënave pasi qeveria e Qipros nuk është aq e ftohtë sa ajo
vend.

Në dispozicion për shumicën e platformave

Mattersshtë me rëndësi nëse jeni në gjendje të përdorni shërbimin duke përdorur një të veçantë
pajisje apo jo. Nëse kompania dëshiron të mbulojë të gjithë përdoruesit, ata duhet ta bëjnë atë të arritshëm
për të gjithë përdoruesit.

Të gjithë e dimë se ekzistojnë katër sisteme operative kryesore që përdoren në të gjithë botën:
Windows, Android, iOS dhe MacOS. Mos u shqetësoni nëse po planifikoni të instaloni
Zhbllokoni-ne në çdo pajisje tjetër. Ne do të rishikojmë disponueshmërinë e tij për tjetrin
pajisje gjithashtu.

Tani, së pari,
nëse zgjerojmë pamjen, do të hasim në versione të ndryshme të secilit
sistemi operativ për të cilin shërbimi është i disponueshëm.

Nga Windows XP në Windows 10, të gjitha janë
në dispozicion për të përfituar nga
Zhbllokimin e Shërbimit Sidoqoftë, nëse përdorni një version më të vjetër se XP, është
koha për të azhurnuar sistemin tuaj pasi mungojnë shumë produkte të reja.

A është e thjeshtë të konfiguroni serverat DNS të Unblock-us
dritaret?

Po aq i lehtë sa ngasja e një biçiklete. Ju mund të gjeni
është e vështirë fillimisht por, pasi të dini se si ta vendosni
Serverët DNS, mund ta bëni atë herën tjetër, pa ndonjë udhëzim.

Ju vetëm
duhet të hapni “Rrjetin dhe Qendrën e Ndarjes” e cila është në dispozicion në Paneli i kontrollit. Pas kësaj, klikoni në
“Cilësimet e përshtatësit”.

Tani lëvizni sytë për të gjetur rrjetin te
me të cilën jeni lidhur. Pasi ta gjeni, hapni vetitë e tij.

Vazhdoni të lëvizni derisa të gjeni “Internet
Versioni i Protokollit 4. ” Klikoni dy herë dhe futni DNS-in fillor dhe sekondar
adresat të cilat janë përkatësisht 64.145.73.5 dhe 209.107.219.5. Shtë i pari
hap pasi të keni krijuar llogarinë.

Në mënyrë të ngjashme, mund të konfiguroni serverët DNS edhe në MacOS.

Në fakt, e saj
më e thjeshtë se çështja e mëparshme.

Hapni “Preferenca e Sistemit” dhe gjeni “Cilësimet e Rrjetit”.
Zgjidhni rrjetin me të cilin jeni lidhur.

Klikoni në butonin “Advanced” për të zbuluar
skedari “DNS”. Vendosni DNS-të e sipërpërmendur
adresuar, dhe ju keni mbaruar.

për android
dhe iOS
, ju mund të keni një vështrim në
Opsioni “Si të Setup” ofrohet në faqen e internetit.

Tani, le të
kaloni në pajisje disi të ndërlikuar siç janë smartTV,
Consoles, dhe Routers. Pajisja jonë e preferuar është një ruter.
Vetëm duke konfiguruar DNS në një pajisje, mund të përdorni shërbimin smartDNS në të gjitha pajisjet.

Prandaj, Le të kontrollojmë së pari procesin e konfigurimit
routers

Përdoruesit së pari duhet të hapin “Admin e Routerit
Paneli ”duke vizituar cilindo nga këto tre lidhje: 192.168.1.1 ose 192.168.0.1, ose 192.168.2.1.

Vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të hapur
panel. Gjej Cilësimet e DNS dhe hyj
Adresat e zhbllokimit të “serverëve DNS”.

Klikoni OK dhe mos harroni të rindizni
ruteri (e njëjta gjë vlen edhe për pajisjet e tjera).

Shtë e përfunduar! Thjesht aktivizoni adresën IP nga opsioni i disponueshëm në
Faqja e internetit.

Duke hapur drejtpërdrejt aplikacionin ose
duke vizituar faqen e internetit pasi të keni lidhur me ruterin, mund të shikoni ndonjë prej tyre
tregon që nuk ishin të vlerësueshme nga rajoni juaj.

për SmartTVs,
ju merrni katër opsione: LG, Panasonic, Sony dhe Samsung. Oneshtë një më pak se
çfarë Proxy Smart DNS
ofron. Shërbimi inteligjent i inteligjencës DNS është në dispozicion edhe për Toshiba.

Udhëzuesit e konfigurimit për këto katër SmartTV
janë në dispozicion në faqen e internetit. Sidoqoftë, nëse doni një përmbledhje të shpejtë, kështu që
ju mund të shmangni leximin e udhëzuesit, ne mund t’ju ndihmojmë.

Thjesht hapni menunë përkatëse të TV dhe kërkoni
“Cilësimet e rrjetit”. Do të gjeni opsionin për të konfiguruar DNS në ato
settings. Pas konfigurimit, thjesht rinisni
pajisja.

Ju gjithashtu mund ta përdorni këtë shërbim në transmetim
lojtarë që janë Google TV, Roku, dhe
Apple TV.

Sidoqoftë, procesi nuk është i plotë deri më tani.

Ju duhet të vizitoni faqen e internetit dhe të aktivizoni
IP pas konfigurimit të DNS. Sigurohuni që keni zgjedhur kërkesën
kanalet.

Epo, edhe pse ekziston një listë e gjatë
kanale, opsioni për të zgjedhur rajonin është në dispozicion vetëm për disa. Kjo do të diskutojmë në pjesën tjetër.

Gjeni kanalin tuaj të preferuar!

ChannelsUnblocking
Netflixpo
Hulupo
Amazon Kryeministripo
HBO Gopo
HBO TANIpo
ABCpo
Spotifypo
Pandorapo
Sling TVpo
kërcitjeNdonjehere
NBCpo
CBSpo
dhelpërpo
CWpo
IPlayer BBCpo
iHeartNdonjehere

Ka më shumë se njëqind kanale që
ju mund të zhbllokoni me ndihmën e
Zhbllokuar-Us. Elsefarë dëshiron dikush tjetër? Epo, që do të përgjigjemi që pas
duke vlerësuar Unblock-Us për arritjen e saj të jashtëzakonshme për zhbllokimin e këtyre
shumë kanale.

Nëse shihni tabelën e mësipërme, do të gjeni
se siguron qasje në shumicën e kanaleve të spikatur.

Por ekzistojnë dy shqetësime që duhet t’i bëjmë
ju njoftoj.

Gjatë shfletimit, disa herë kur po ngarkonim
ndonjë nga faqet e internetit të kufizuara, gabimi
u shfaq: “Kjo faqe në internet nuk mund të arrihet
për momentin. ” Ne jemi të sigurt se nuk ishte për shkak të internetit të ngadaltë si të tjerët
faqet e internetit po ngarkonin me shpejtësinë e tyre normale.

Kjo është një çështje e bezdisshme që mund të ndërpresë
planet tuaja të kohës së lirë, por vetëm për ca kohë. Nëse ringarkoni faqen pas disa
minuta, mund të ngarkojë me efikasitet. Në përvojën tonë,
nuk do të përballesh me një çështje tetë nga dhjetë herë.

Shqetësimi tjetër është përzgjedhja e rajonit
opsion i cili është i disponueshëm vetëm për disa kanale. Duke përdorur zgjedhjen e rajonit, ju
mund të zgjidhni përmbajtjen e cilit vendi ju
preferoni më shumë për një kanal të veçantë.

Për Netflix, ju keni mundësinë të shfletoni
përmbajtje nga më shumë se pesëmbëdhjetë vende. Në mënyrë të ngjashme, një numër opsionesh janë në dispozicion, por vetëm për njëmbëdhjetë kanale.

Për Kanalet e tjera, nuk ka cilësime rajoni,
dhe mund të hyni vetëm në ato kanale për të paracaktuarit
rajoni i zgjedhur nga Unblock-Us.

Gjithashtu, nuk është e nevojshme që të gjitha
kanalet janë në dispozicion në çdo platformë. Nëse shkoni në faqen “Kanalet”, ju
mund të merrni informacione të hollësishme duke klikuar në kanal.

Për shembull, nëse dëshironi të shihni Netflix,
këtë mund ta bëni vetëm përmes shfletuesit.
Nuk do të funksionojë përmes aplikacionit. Kjo mund të shkaktojë trazira nëse përpiqesh
shfaqje shikimi në pajisjet mobile.

Njësoj për kanalet e tjera. Kështu më parë
marrja e shërbimit, sigurohuni që i kërkuar kanali, rajoni dhe kombinimi i platformës është në dispozicion.

Duke e përdorur atë me VPN

Ato ofrojnë një aplikim shtesë VPN
së bashku me smartDNS. Sidoqoftë, nuk do të marr asnjë klient për këtë.

Epo, duke përdorur një aplikacion VPN pa asnjë
klienti na lë mundësinë e vetme për konfigurimin e tij me GUI të Protokollit. dhe
kjo është një detyrë e egër.

Shumë
hapat e konfigurimit na çojnë në një GUI i cili nuk ka përdorues kaq miqësor
ndërfaqe. Prapëseprapë, nëse dëshironi, mund të instaloni OpenVPN
GUI për Zhbllokimin-VPN.

Por ju lutemi merrni këtë rrezik vetëm tuaj. ju
mund të mërzitet nga hapat e konfigurimit.

Sidoqoftë, nëse jeni një geek që e do
ndërmarrin konfigurime sfiduese, mund ta shkarkoni direkt nga
Zhbllokoni-Uebfaqen.

Siç është OpenVPN GUI, do t’ju ofrojë
me siguri më të mirë se çdo protokoll tjetër. Dhe pjesa më e mirë është, ajo vjen së bashku
me SmartDNS.

Shpresoj, ata do të shtojnë klientin gjithashtu, në mënyrë që
të gjithë përdoruesit e tyre të smartDNS do të kufizohen
intimiteti i internetit dhe të dhënave nga i njëjti ofrues i shërbimit.

Ndihma për klientët

Shërbimet SmartDNS janë goxha të ndërlikuara. ata
dini si të anashkaloni bufferin e zbatuar nga këta manjatë të rrjedhës në tonë
argëtim.

Nëse ata po përpiqen shumë, ne duhet të
më pak bëni pak për të marrë internetin e zhbllokuar në ekranet tona. Sidoqoftë, kur
ne, si përdorues, bëjmë një problem të tillë përpjekjeje të mund të lindë. Për shembull, nëse ju
pa njohuri ka ndjekur progresin e gabuar të konfigurimit të serverit DNS ose nëse ka ndonjë të tillë
kanali ndalon së punuari.

Për këto raste, kërkohet Mbështetja e Klientit. Për fat të mirë, Unblock-Us ka mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit.

Kur kontaktuam me ta për herë të parë,
ne kërkuam disa informacione në lidhje me versionin e provës. Ata na përgjigjën përsëri brenda tridhjetë minutave.
Kjo është shumë e vlerësueshme pasi shumica e shërbimeve të tjera krahasimisht kanë mbështetje më të ngadaltë të klientit.

Ne po përballemi me çështje në lidhje me uebfaqen e Crackle. Sidoqoftë, funksionoi që ne rimbushëm
përsëri në faqen e internetit. Ata kërkuan disa nga informacionet dhe na shpjeguan arsyet e mundshme pas këtij informacioni
dështimi në ngarkimin e faqes në internet.

Për gjithë kohën, derisa problemi të mos zgjidhej, ekipi mbështetës u lidh
me ne përmes emailit. Në këtë mënyrë, mund të konkludojmë se ky është një ekip mbështetës
që klientët e meritojnë.

përfundim

Ka njëqind kanale plus që ju
mund të zhbllokohet duke paguar disa dollarë. Shikojnë
ata kudo që të shkoni, sa herë që dëshironi, dhe nëse lind ndonjë çështje, mbështetje me cilësi të lartë të klientit është atje për t’ju ndihmuar.

Edhe konfigurimi nuk kërkon shumë
aftësi, dhe ju mund të filloni të përdorni shërbimin brenda disa minutash.

Sidoqoftë, ata mund të punojnë për të rritur mbështetjen e platformës duke shtuar më shumë SmartTV,
Chromebook dhe disa platforma të tjera kryesore.

Po ashtu, nëse ata dëshirojnë të përmirësojnë përdoruesin
bazë, ata duhet të shtojnë më shumë numër të
kanale në mjediset rajonale. Në këtë mënyrë, përdoruesit do të jenë në gjendje të shikojnë
përmbajtja vendase e një kanali të veçantë.

Përveç kësaj, nëse dëshironi ta provoni
vetë, ju mund të përfitoni nga gjyqi falas që ata ofrojnë. Nëse ajo
ndihet mirë, regjistrohuni, jepni detajet dhe filloni transmetimin.