Shqyrtimi më i shpejtë i VPN

Pros:

Logo zyrtare


 • Ajo siguron opsionin “Kill Switch” që funksionon me efikasitet,
  i cili shpëton përdoruesin nga çdo rrjedhje e të dhënave duke ndaluar të gjithë trafikun e internetit
  nëse VPN bie papritur.
 • Katër protokolle të ndryshme janë
  në dispozicion, dhe gjithashtu lejon përdoruesin të kalojë ndërmjet protokollit UDP dhe TCP. Kjo ndihmon përdoruesin të ruajë një ekuilibër
  ndërmjet shpejtësisë dhe sigurisë sipas kërkesave.
 • Serverat mund të klasifikohen sipas rendit alfabetik. Ata gjithashtu
  siguroni mundësinë e listës së serverëve të preferuar.
 • Plani vjetor është relativisht
  më lirë se sa planet që ofrojnë shumë ofrues të tjerë VPN.
 • Lejon pesë në të njëjtën kohë
  lidhje nga një llogari e cila përfshin desktop, pajisjet e lëvizshme dhe ruterat.
 • Mbështetja e klientit përfshin mbështetje live chat
  i cili siguron përgjigje të menjëhershme.
 • Një garanci prej shtatë ditësh për kthimin e parave është
  në dispozicion me të cilin një përdorues mund të gjykojë
  aplikim para se të bëni blerjen.
 • FastestVPN ka serverë të optimizuar P2P,
  dhe duke përdorur ato, mund të përfitoni nga ndarja e skedarëve efikas.
 • Bushtë dhënë Inbuild NAT Firewall i cili nuk lejon hyrjen e të panjohurve
  dhe pako të të dhënave të padëshiruara në sistemin tuaj.
 • Nuk mbështetet në DNS të Palës së Tretë
  serverat pasi ka serverët e vet DNS.
 • Sipas politikës së tyre të intimitetit,
  nuk mban asnjë regjistër, dhe as nuk mbanë gjurmë të përdorimit të gjerësisë së bandës.

Cons:

 • Për shkak të emrit të ofruesit të VPN: “FastestVPN”, me siguri do të supozohej se do të siguronte një shpejtësi më të lartë në krahasim me ofruesit e tjerë. Sidoqoftë, shpejtësia është e pranueshme, por kërkon përmirësim.
 • Ajo nuk ofron ndonjë mundësi për t’u lidhur me serverin më të shpejtë dhe një manual duhet të kontrollojë se cili vendndodhje i serverit do të jepte shpejtësinë më të shpejtë.
 • Karakteristika të tilla si tunifikimi i ndarë dhe përcjellja e portit nuk janë shtuar në aplikim. Nëse mund të sigurohen karakteristika të tilla, do ta bënte përvojën e përdoruesit më të mirë.
 • Mund të shkëpusë internetin tuaj ndonjëherë kur fikni aplikacionin VPN. Edhe pse kjo është për shkak të funksionit Kill Switch të ofruar nga aplikacioni dhe i pranishëm në shumë aplikacione të tjera për të parandaluar rrjedhjet aksidentale të të dhënave.

Vizitoni Uebfaqen: Uebfaqja Zyrtare

Përmbledhje:

Ekrani kryesor

Ishujt Kajman
ndodhet në pjesën qendrore të Detit të Karaibeve. Këtu është agjërimi
Selia e teknologjive është e vendosur.

shpejt
Teknologjitë zotërojnë shërbimin FastestVPN
dhe është nën juridiksionin e Ishujve Kajman i cili është jashtë “katërmbëdhjetë syve”. megjithatë,
është një territor britanik jashtë shtetit, dhe
mund të pritet disi kontrolli i Britanisë, gjë që e bën të pambrojtur sigurinë.

Duke folur për sigurinë, aplikacioni ka dhënë karakteristika për të mbrojtur përdoruesin, dhe ne
kanë rishikuar gjithashtu politikën e privatësisë për të parë nëse mbron me efikasitet
intimitetin e përdoruesit ose jo.

Emri i
shërbimi VPN sugjeron një shpejtësi të lartë, dhe kështu analiza e tij është gjithashtu thelbësore për të
hulumtoni aftësinë e aplikacionit në lidhje me shpejtësinë.

Si VPN
shërbimi u lançua vetëm në vitin 2017, ai është akoma në fazën e zhvillimit.
Deri tani ata kanë publikuar gjashtë versione për Windows,
katër për Android, dhe dy për iOS. kjo
tregon përpjekjet e vazhdueshme për zhvillimin e aplikacionit.

Me këtë
rishikim, ju do të dini nëse këto zhvillime e bëjnë të shpejtë apo jo të shpejtë FastestVPN. Do të dini gjithashtu për objektet
ato ofrojnë, dhe për tiparet që mungojnë & kërkohej më së shumti.

Instalim i thjeshtë:

Si të instaloni FastestVPN?

Sapo
shkarkoni programin FastestVPN për të
sistemin tuaj operativ përkatës, mund ta instaloni duke klikuar dy herë në
Setup.

Do të shfaqet dritarja e Wizard InstallShield i FastestVPN i cili nuk ofron asnjë
informacion përveç paralajmërimit se ligjet e të drejtave të autorit dhe traktatet ndërkombëtare mbrojnë aplikacionin.
Thjesht klikoni tjetër dhe marrëveshja e licencës do të shfaqet.

Shtë gjithmonë
e rëndësishme për të lexuar marrëveshjen pasi kursen një nga dobësitë ligjore.
Thjesht klikoni në butonin e radios për të pranuar kushtet e marrëveshjes së licencës.

“Gati për t’u instaluar”
shfaqet dritarja e cila jep informacione për llojin e konfigurimit dhe skedarin
destinacion.

instalimi do të fillojë dhe do të përfundojë brenda pak minutash.

Klikoni në fund, dhe dritarja tjetër do të ishte faqja e hyrjes.

Vendndodhjet e serverëve:

Opsionet e serverit në UI

Në vetëm një
vit ata kanë vendosur serverat në njëzet e dy vende. Edhe pse është një numër i vogël, mund të pritet që numri i vendeve
rriten ndjeshëm nëse lëvizin
përpara me të njëjtin ritëm.

Në këto
njëzet e dy vende, numri i përgjithshëm i lokacioneve të serverëve është njëzet e tetë
duke pasur njëqind IP në total. Ky numër nuk është i shkëlqyeshëm, por nëse rritet me kohën, do të ndodhë
jep një përvojë më të mirë për përdoruesit.

Tani për tani,
nga njëzet e dy vendet:

 • Dy janë
  vendosur në Amerikën e Veriut.
 • Katërmbëdhjetë janë të vendosura në Evropë.
 • Pesë janë
  e vendosur në Azi.
 • Nje eshte
  vendosur në Australi.

sipas
në vendet e tanishme të serverit, mund të jetë
komentoi që kërkohen më shumë servera
në Amerikën e Veriut nëse ofruesi dëshiron të ndërtojë një bazë të mirë të përdoruesit atje. në
i pranishëm, edhe nëse baza e përdoruesit rritet, do të ketë shumë pak server
vendndodhjet për të trajtuar të gjithë përdoruesit.

Në çështje
të Evropës, kjo çështje nuk do të shfaqet ashtu siç ka
servera në katërmbëdhjetë vende. këto
katërmbëdhjetë vende zgjidhen me zgjuarsi
për shkak të së cilës është i gjithë rajoni evropian
mbulohet lehtë.

Kur një
bisedimet për Azinë, e cila ka një numër të madh të blerësve të mundshëm të VPN, Fast Technologies tashmë është përqendruar
në ndërtimin e një baze përdoruesi atje.

FastestVPN
ka vendosur serverat e saj në vendet e vendosura rreth Kinës: Indi, Jug
Kore, Hong Kong dhe Rusi. Kjo është e dobishme për përdoruesit kinezë sikur një
serveri nuk punon ose bllokohet, ata mund të lidhen me një tjetër. Nuk do të
ndikojnë në shpejtësinë aq sa distanca gjeografike nuk do të ndryshojë ndjeshëm.

megjithatë,
ky shërbim VPN nuk është për përdoruesit e Amerikës së Jugut dhe Afrikës pasi nuk ka
vendndodhjet e serverëve akoma. Për përdoruesit Australian gjithashtu, ekziston vetëm një server
vendndodhja e cila nuk është e mjaftueshme për një bazë të madhe të përdoruesit.

Edhe më shumë
lokacionet kërkohet të shtohen
duke e konsideruar Amerikën e Veriut dhe Australinë si përparësi.
Kjo mund të ndihmojë për të rritur shpejtësinë dhe funksionalitetin e aplikacionit.

Analiza e kohës së lidhjes

Numri i provës Koha e marrë për të krijuar një lidhje (sekonda)
Koha mesatare në sekonda3.87
13.58
23.95
33.14
43.26
53.76
65.44
74.75
84.08
93.71
103.06

Ne nuk do të
mendje duke thënë që kur u përpoqëm së pari të lidheshim me serverin, ajo po rrëmbej me internetin tonë
lidhje!

Ndoshta është për shkak
të ndryshimeve që aplikacioni bën në Rrjetet dhe Cilësimet e Ndarjes. kjo
gabimi kishte ndodhur gjatë testimit të klientit për Windows 10. Sidoqoftë, kur ne
instaloi klientin në Windows 7, një gabim i tillë nuk u gjet.

saktësisht
ajo që ndodhi ishte, ndërsa shkëputi rrjetin privat virtual,
u shkëput interneti. Kur ne
e shkëputi VPN-në dhe pastaj përsëri u përpoq të lidhej me të, na kërkoi
kontrolloni lidhjen e internetit edhe kur interneti dhe ruteri po funksiononin
gjobë.

Pasi ne
zgjidhur për çështjen e lidhjes duke përdorur opsionin “probleme të zgjidhjes”, ne përsëri u përpoqëm
për tu lidhur me serverin më të afërt gjeografikisht. U lidh brenda një
disa sekonda duke siguruar një nga kohët më të ulëta të lidhjes midis të gjithë VPN
shërbimet.

Kjo mund të
të përmirësohet më tej nëse numri i serverëve rritet
dhe baza e përdoruesit shpërndahet. është
shumë e vlerësueshme që u lidh me një mesatare prej 3.87 sekondash madje
pasi kemi vetëm një server në vendin tonë.

Ndoshta, koha e lidhjes mund të merret më e lartë për vendet ku serverët nuk janë të pranishëm.

Testet e shpejtësisë

Shpejtësia FastestVPN Pas dhe Pas Lidhjes

Në pajtim me vëzhgimin tonë, FastestVPN nuk është VPN shumë i shpejtë! Të paktën jo në aspektin e shpejtësisë. Edhe pse, nuk është ndër më të këqijtë gjithashtu!

Sidoqoftë, ne
mori një shpejtësi të pranueshme mjaftueshëm të mjaftueshme për të parë video me cilësi mesatare.

Fist ne
i lidhur me serverin më të afërt gjeografikisht i cili është vetëm 250 milje larg
nga vendndodhja jonë. Një ulje prej 66% ishte
me përvojë në rastin e shpejtësisë së shkarkimit, dhe 57% për shpejtësinë e ngarkimit.

Epo, ne
nuk ishin të sigurt se kjo ulje shumë ndodh
një bazë të rregullt. Pra, u përpoqëm të lidheshim përsëri, por rezultatet nuk kishin ndryshuar dukshëm.

Bashkuar
Serveri i shteteve, i cili është mijëra milje larg nga vendndodhja jonë ishte duke u dhënë
një shpejtësi më e mirë në krahasim me gjeografikisht
serveri me i afert. Kjo tregon se me një ulje prej 39% dhe 49% të shpejtësisë së shkarkimit
dhe shpejtësia e ngarkimit përkatësisht, është më mirë të zgjidhni serverin me dorë
në vend që të lidheni me serverin më të afërt gjeografikisht.

Shpejtësia
varet nga disa faktorë, dhe mbase, për përdoruesit evropian, do të ishte
më e lartë se ajo që kemi provuar. Kjo është për shkak të pranisë së katërmbëdhjetë
serverat në të gjithë kontinentin.

siguri

AES 256-bit
kriptimi kyç është kërkesa standarde që duhet të sigurojë një shërbim VPN.
Fast Technologies e ofrojnë atë në të gjithë klientët, dhe
kështu, nëse bëhet fjalë për shkeljen e të dhënave, ka shumë pak shanse që tuajat
të dhënat do të dalin.

Nëse kemi
një vështrim në aspektet e tjera nga ku
Shkelja mund të ndodhë, ato kanë ofruar karakteristika të mjaftueshme për të ruajtur
intimitet.

Ndërprerësi i vrasjes në internet
është një nga karakteristikat thelbësore për të shmangur rrjedhjen e të dhënave gjatë VPN
mosfunksionim ose kur lidhja shqetësohet.

Me
disponueshmëria e firewall-it të Inbuild NAT, të dhënat që nuk kërkohen ose ato
që përpiqet të hyjë pa leje shmanget në mënyrë efikase.

Po ashtu,
kompania ka serverët e vet fillestarë dhe sekondarë DNS me adresat
Respektivisht 10.8.8.8 dhe 10.9.9.9. Nuk ka asnjë përfshirje të palëve të treta, por
ju lejohet të vendosni DNS të palës së tretë
gjithashtu të cilën ne nuk ju rekomandojmë. Sepse ata pretendojnë se nuk hyjnë në asnjë prej tyre
aktivitetet tona në internet, kërkesat e DNS janë gjithashtu
pritet që të mos regjistroheni.

sipas
në faqen e internetit, ata madje kanë një anti-malware i cili funksionon në sfond.
Sidoqoftë, aftësia e tij për të bllokuar malware mund të njihet vetëm me kohën.

i përgjithshëm,
tuneli nëpër të cilin kalojnë të dhënat e koduara mbrohet nga të gjitha aspektet e mundshme.

Ndërfaqja e përdoruesit dhe përdoruesi
përvojë

“Lehtë për të
lidhet, lehtë për t’u eksploruar dhe i lehtë për t’u përdorur ”

FastestVPN-së
ndërfaqja e përdoruesit është aq e thjeshtuar sa që çdokush me njohuritë themelore në lidhje me
rrjeti privat virtual dhe klientët VPN mund ta shfrytëzojnë atë.

megjithatë,
kur bëhet fjalë për përvojën e përdoruesit, shumë gjëra duhet të përmirësohen, dhe
e para ndër të gjitha është opsioni i klasifikimit të serverit. Tani për tani, serverat mund të renditen vetëm sipas rendit Alfabetik.
Sidoqoftë, pasi pretendojnë se ofrojnë serverë P2P gjithashtu, ata mund të sigurojnë një
listë e veçantë për serverat e optimizuar P2P. Të paktën, renditja sipas shpejtësisë së internetit duhet të jetë shumë e dobishme për të
duke u lidhur me një server efikas.
Sidoqoftë, duhet të dihet që serverat P2P nuk janë të disponueshëm për disa nga
vendet.

Disa kufizime P2P

përdorues
përvoja bazohet gjithashtu në shpejtësinë që ata ofrojnë. Ne nuk mund të lidhemi manualisht
me çdo server për të kontrolluar shpejtësinë, dhe
pra, serveri me të cilin kishim lidhur ishte
duke dhënë një shpejtësi mesatare e cila mund të jetë vetëm
përmirësuar duke rritur numrin e lokacioneve të serverit.

Kur ajo
vjen për të transmetuar, për fat të keq, ju nuk mund të hyni në Netflix USA.

Netflix aktualisht nuk mbështetet nga FastestVPN

Po ashtu, paaftësia
të internetit automatikisht ndërsa
shkëputja me VPN mund të jetë një problem që mund të degradojë përdoruesin
përvojë. Issuesështje të tilla duhet të hiqen
nëse gjendet në ndonjë klient.

platformat

Pesë platforma për lidhje

Klientë për sistemet kryesore të funksionimit, siç janë:

 • Windows
 • android
 • iOS
 • MacOS

mund te jete
shkarkohet drejtpërdrejt nga faqja e internetit.

Sidoqoftë, si
ata përqendrohen më shumë te përdoruesit e Windows, gjashtë
versionet e Windows Client janë nisur, por për MacOS, vetëm një. Kështu
efikasiteti i aplikacionit ndryshon në bazë të sistemit operativ.

FastestVPN
gjithashtu ofron konfigurimin e ruterit i cili është testuar
për katërmbëdhjetë ruterë të ndryshëm. Ato lejojnë pesë lidhje të njëkohshme, kështu, një
mund të përdorë një lidhje për ruterin,
dhe mbani katër lidhje të tjera për pajisjet të cilat dikush duhet të heq
nga diapazoni i ruterit.

Ti mundesh
instaloni gjithashtu konfigurimin për:

 • Apple TV
 • PS3 / PS4
 • Sinologjia NAS
 • OpenELEC Kodi
 • roku
 • PfSense

Vendosni për
Chromebook është në dispozicion, por vetëm me protokollin L2TP i cili nuk është shumë i sigurt,
dhe kështu, nuk rekomandohet.

Ndihma për klientët

Janë katër
mënyra të ndryshme përmes të cilave ata ofrojnë mbështetje për klientët e tyre:

 • Tutorials
 • FAQs
 • Mbështetje chat live
 • Mbështetje me postë elektronike

“Tutorials”
ofron një përshkrim të hollësishëm në lidhje me vendosjen e konfigurimeve për funksionime të ndryshme
sisteme që kanë protokolle të ndryshme. Mund të gjesh edhe konfigurimin e ruterit
për ruterë të ndryshëm në këtë faqe.

“Fakte”
nuk është një listë e gjatë këtu, dhe vetëm disa pyetje në lidhje me bazat e VPN dhe rreth
Ofrohet klienti FastestVPN. Gjithashtu,
disa nga përgjigjet janë të lidhura me të ndryshme
faqe të pranishme në FastestVPN
Faqja e internetit.

Por, një
kurrë ose vetëm në raste të rralla do t’ju duhet t’i kontaktoni ata përmes postës elektronike.
Ka shumë pak ofrues të VPN që ofrojnë
mbështetje e shpejtë e bisedës, dhe FastestVPN
është njëri prej tyre. Ndërsa bisedoni
me to, mund të presim përgjigje të menjëhershme dhe të rëndësishme. Ata janë gjithashtu të sjellshëm
dhe u përqëndruan në zgjidhjen e çështjes.

përfundim

FastestVPN,
megjithëse nuk është më e shpejtë në lidhje me
shpejtësia, është një nga shërbimet në rritje më të shpejtë të VPN. Ata kanë arritur
rritje të konsiderueshme duke krijuar servera në të gjithë botën dhe duke siguruar klientë për platforma të ndryshme.

megjithatë,
ata duhet të përmirësojnë shpejtësinë dhe tiparet e tyre të ofruara në klient. që
jo vetëm që do të rrisin bazën e tyre të përdoruesit, por gjithashtu do t’i vendosin ata në mesin e sipër
lojtarët e industrisë VPN.

Për arsye të
planet e saj afatgjata të lira, mund të investohet në të nëse nevoja themelore është vetëm për të kriptuar të dhënat dhe për të përdorur
faqet e internetit të kufizuara gjeo.