Shqyrtimi i Hideman VPN

Pros:


 • Klienti është në dispozicion në dhjetë
  gjuhë të ndryshme, dhe dikush mund të zgjedh gjuhën e kërkuar nga e përgjithshme
  settings. Kjo do të ndihmojë përdoruesin të
  eksploroni me lehtësi veçoritë.
 • Ata ofrojnë një shtesë për Chrome e cila ka një të integruar
  tipar i bardhë me të cilin ju mund të zgjidhni faqet e internetit të cilat dëshironi të kaloni
  përmes tunelit VPN ose mund të zgjidhni faqet e internetit për të përjashtuar.
 • Zgjatja vjen me serverin
  opsionet e zgjedhjes nga të cilat mundet
  zgjidhni një server nga lista e plotë e dhënë
  në klient.
 • Edhe pse ata kanë një numër të kufizuar të serverëve, shpejtësia është
  e pranueshme për Evropën, Amerikën e Veriut dhe
  Azi. Sidoqoftë, mund të mos jetë mjaft e mirë për ndarjen e skedarëve P2P.
 • Serverat mund të klasifikohen sipas afërsisë me të cilën
  mund të zgjidhni serverin më të shpejtë i cili do të shfaqet në krye të listës.
  Ato gjithashtu mund të renditen në alfabetike
  urdhër.
 • Informacione për serverat
  në të cilën lejohet P2P.
 • Dikush mund të identifikojë më shpejt
  server duke përdorur faqen e internetit “Statusi i Rrjetit”. Serveri me më pak ngarkesë mund të përdoret për t’u lidhur me VPN.
 • Seksioni i tyre FAQ mund të mos jetë
  të mëdha, por mbulon përgjigjet për shumicën e pyetjeve që do të ishin përdoruesit e rinj
  duke pasur.
 • Nëse lidhja juaj nuk është
  në përputhje, ju keni mundësinë për të kaluar në mes të modalitetit UDP dhe TCP.
 • Mundësia e përcjelljes së portit është gjithashtu e disponueshme, përmes së cilës mund të keni qasje në çdo
  pajisje nga distanca, dhe të gjitha të dhënat e saj do të kalojnë në tunelin VPN. Në këtë
  mënyrë, ju mund të përdorni VPN në pajisje të tjera gjithashtu.

Cons:

 • Ata nuk kanë server
  vendndodhjet për Oqeaninë, Afrikën dhe Amerikën e Jugut, dhe kjo është arsyeja pse shkarkimi i mirë
  dhe shpejtësia e ngarkimit nuk mund të pritej
  për këto kontinente.
 • Ne morëm informacionin nga
  politika e privatësisë që ata mbajnë shkrimet e ndjeshme siç janë IP destinacioni. Për më tepër se
  kjo, ata gjithashtu mbajnë kohëzgjatjen dhe gjurmët e përdorimit të brezit. Për gjykim falas
  përdoruesit, gjurmimi i përdorimit të bandës është i justifikuar, por nuk kërkohet për konsumatorët që paguajnë për të. Por ata
  pretendojnë se ata e bëjnë këtë për të parandaluar përdorimin e paligjshëm të shërbimit dhe pas katërmbëdhjetë
  ditë, ata fshijnë të dhënat. Epo, ata duhet ta dinë që përdorimi i paligjshëm mund të ndodhë edhe pas katërmbëdhjetë ditësh.
 • Ata nuk kanë ruter
  konfigurim, nuk ka skedarë instalimi për tastierë lojrash dhe pa konfigurim të inteligjencës
  TV. Nëse konfigurimi i ruterit do të ishte atje, duke përdorur ruterin një do të ishte në gjendje
  për ta përdorur atë edhe për platforma të tjera.
 • Nuk ka asnjë mbështetje live chat,
  dhe kështu, ndihma e menjëhershme nuk mund të pritej.
  Mënyra e vetme për t’i kontaktuar ata është përmes gjenerimit të emailit ose biletave.
 • Kompania është e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar, dhe ligji
  lejon qeverinë të kryejë programe mbikëqyrje për qytetarët që mund
  dëmtojnë privatësinë. Vetë ofruesi VPN deklaron se ata do t’i ofrojnë të gjitha
  të dhënat që ata kanë për qeverinë nëse kërkohen.

Përmbledhje

Ekrani kryesor i UI

Hideman në pronësi të kompanisë Hideman Ltd.
ka një cenueshmëri të madhe, dhe ky është vendndodhja e tij. Kompania ka selinë në Mbretërinë e Bashkuar, dhe ajo
është një nga vendet me pesë sy. Vendet e pesë syve: Shtetet e Bashkuara,
Kanada, Mbretëria e Bashkuar, Australia, dhe Zelanda e Re, kanë sekretin
agjencitë të cilat kryejnë program mbikëqyrës ndaj qytetarëve.

Shumë prej ofruesve të VPN që janë vendosur në këto vende pretendojnë se ata
mos harroni asnjë informacion në lidhje me përdoruesin. Por çështja është e ndryshme për këtë
Shërbimi VPN. Ju do t’i dini detajet e plota për këtë në “të dhënat”
seksion.

Edhe pse ekzistojnë disa kufizime,
aplikacioni nuk ka bërë asnjë kompromis në numrin e tipareve të cilat janë shpjeguar një nga një. Funksionaliteti i
aplikimi është diskutuar gjithashtu së bashku me të.

Zgjatja e parashikuar nga aplikacioni gjithashtu
ka një rol të rëndësishëm në ruajtjen e të dhënave, dhe gjithashtu ka disa specifike
karakteristika.

Diskutohen gjithashtu shpejtësia dhe mbështetja e klientit, dhe efikasiteti i saj për të
dorëzimi i informacionit është përmbyllur.

Shikoni aspekte të ndryshme dhe mësoni
nëse avantazhet e aplikacionit mund të kapërcejnë disavantazhet ose jo.

Servers

Opsionet e serverit në UI

Ata duhet të shtojnë shumë servera të tjerë. Sa i përket
tani, ata kanë vetëm serverë në rreth njëzet vende.

Nuk ka vendndodhje të serverëve për Jug
Amerika, Afrika dhe Oqeania.

Në Azi gjithashtu, ka vetëm dy server
vendndodhjet: njëra është në Turqi, dhe një tjetër është
në Rusi.

Serverat e tjerë janë të vendosur në Evropë dhe Amerikën e Veriut.

Në Amerikën e Veriut gjithashtu, serverat janë
vendosur vetëm në Shtetet e Bashkuara. Nga faqja në internet e “Statusit të Rrjetit”, ne morëm
informacioni që në Shtetet e Bashkuara ka tre lokacione të serverëve. si
ne e dimë që Shtetet e Bashkuara kanë një bazë të madhe të përdoruesve, tre lokacione të serverëve nuk do të jenë
mjaft.

Të gjitha vendet e tjera të serverëve janë në Evropë:
gjithsej njëzet e tre lokacione të serverëve në gjashtëmbëdhjetë vende. Kjo është e kënaqshme
numër i cili është i mjaftueshëm për të siguruar shpejtësi të mirë.

Sidoqoftë, për çdo kontinent tjetër, më shumë servera
kërkohet të shtohen.

Në klient, serveri më i shpejtë është
i zgjedhur automatikisht sipas afërsisë. Ju gjithashtu keni mundësinë për të
renditni serverat sipas rendit alfabetik.

Serverat për
e cila nuk lejohet P2P shënohet me simbolin “pa përrua”. Për pjesën tjetër të serverave, mund të kryeni përrua. Isshtë përmendur posaçërisht në faqen e internetit që
torrenti lejohet për Luksemburgun, Moldavinë, Turqinë, Ukrainën, Rumaninë dhe
Bulgari.

Serverët e transmetimit nuk janë të ndara,
por ata pretendojnë të zhbllokojnë kanalet transmetuese si Netflix, Hulu, BBC iplayer, dhe shumë më tepër. Për këtë, ju duhet vetëm
për t’u lidhur me serverin e vendit të këtij kanali.

Regjistrimi i të dhënave

Politika e prerjes së të dhënave

Politika e tyre e intimitetit është e qartë. Ata nuk ruajnë asnjë regjistër
përveç përdorimit të timestamp dhe bandwidth.

Pavarësisht, të dhënat e mbledhura nga kjo
aplikimi është shumë i ndjeshëm. Ndërsa ata
janë të vendosura në Mbretërinë e Bashkuar, atë
do të thotë që qeveria i kontrollon ato.
Mbretëria e Bashkuar është një nga Pesë Sytë, dhe kështu, agjensitë mund të mbledhin të dhëna
nga ofruesi.

Për përdoruesit e rinj, së bashku me timestamp dhe
Përdorimi i brezit, ai gjithashtu mbledh informacionin për IP destinacionin
adresën së bashku me faqet e internetit që po vizitojmë. Ndërsa ata kanë informacionin e llogarisë tuaj, ata e dinë se cilat
në internet arrihet nga kush.

Kjo vazhdon për dy javë, dhe pas kësaj,
ata ndalojnë ruajtjen e të dhënave. Ata e bëjnë këtë për të parë nëse personi është duke kërkuar
përmbajtje ilegale e cila përfshin skedarë media të pornografisë për fëmijë.

Edhe pse ata janë duke e bërë atë për të ruajtur
ligji, ai mund t’u japë informacion të ndjeshëm palëve të treta të cilat një
nuk dua te ndajme.

Ata madje mund të japin detajet e pagesës
autoriteteve qeveritare të vendit të tyre.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha e marrë për të krijuar një lidhje (sekonda)
Koha mesatare në sekonda10.55
19.59
211,91
310.31
411.36
59.24
611,78
710,74
810,46
910.76
109.42

10.55 sekonda është një kohë mesatare e pranueshme
për krijimin e një lidhjeje me VPN.
Ka ofrues të VPN që marrin më shumë
kohë sesa Hideman VPN, por ato janë shumë më pak. Shumica e klientëve VPN lidhen
brenda dhjetë sekondash.

Hideman duhet të përmirësojë lidhjen
duke i bërë serverët më të efektshëm. Mund të jetë për shkak të klientit gjithashtu.
Ndonjëherë, procesi i backend-it të klientit është i ngadaltë për shkak të të cilit
kërkesat për lidhje nuk dërgohen
Menjëherë.

Faktorët e pakontrollueshëm si moti
kushtet mund të jenë edhe arsyeja. Sidoqoftë, nuk ndikon në çdo gjyq dhe shfaqet rrallë.

Saktësia megjithatë është e mirë sa
Diapazoni kohor i lidhjes është vetëm 2.67 sekonda. nga
kjo, mund të ketë besueshmërinë që
aplikacioni do të lidhet me VPN para 12 sekondash (në raste të rralla, ai
mund të ndryshojnë).

Kjo analizë e kohës së lidhjes bëhet për një server
me afërsinë më të lartë e cila është mijëra milje larg. Lidhja
koha mund të ulet nëse e keni serverin
në vendet e afërta ose në tuajat
vend.

Koha e lidhjes mund të jetë shumë e lartë për
Amerika e Jugut, Afrika, Oqeania, dhe shumica e tyre
Azi. Kjo për faktin se ekzistojnë vetëm dy lokacione të serverëve në Azi dhe asnjë në kontinentet e lartpërmendura.

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Test i shpejtësisë para dhe pas lidhjes

Kufizimi i gjerësisë së bandës nuk është aty, dhe
mund të përdoret çdo sasi e të dhënave. megjithatë,
në versionin falas, vetëm 2 GB në muaj
lejohet e cila me siguri nuk është e mjaftueshme. Gjithashtu është shtuar kufiri i shpejtësisë në
version falas i cili është 512 Kbit / s, por për të paguarit
version, nuk vendoset kufi i shpejtësisë.

Shpejtësia origjinale e shkarkimit dhe ngarkimit
ishin përkatësisht 8.07 Mbps dhe 5.22 Mbps. Për këto shpejtësi, kemi marrë 6.84
Mbps si shpejtësia e shkarkimit, dhe 3.22 Mbps si shpejtësia e ngarkimit, që është pa dyshim
e pranueshme pasi ulja ishte vetëm 15.24% në rastin e shpejtësisë së shkarkimit, dhe
38.31% në rastin e shpejtësisë së ngarkimit.

Testi i shpejtësisë u krye për një lokacion Aziatik i cili ishte i lidhur me serverin e zgjedhur automatikisht. Serveri përzgjidhet sipas afërsisë, dhe
serveri i zgjedhur është ai më i shpejtë për vendndodhjen tonë.

Siç e dimë tashmë që ekzistojnë vetëm dy
vendndodhjet e serverëve në Azi, marrja e një shpejtësie të mirë është një detyrë e vështirë. Akoma, ne po marrim 85.76% të shpejtësisë origjinale, dhe
kjo do të thotë që shpejtësia do të ishte më e lartë për përdoruesit tek të cilët serveri është i vendosur në një distancë më të afërt.

Sidoqoftë, edhe në Amerikën e Veriut, ka
vetëm tre lokacione të serverëve, dhe kjo është arsyeja pse do të përjetohet shpejtësia më e ulët ose e njëjtë.

Në rastin e Amerikës së Jugut, Oqeanisë, dhe
Afrika, shpejtësia do të ishte më e ulët pasi nuk ka vendndodhje serveri në këto
kontinentet.

Për Evropën, shpejtësia më e lartë do të përjetohet pasi ka njëzet server plus
vende. Distanca nuk do të ishte aq shumë, dhe zvogëlimi pritet të jetë
me pak se 10%.

Pra, nëse jeni përdorues evropian, shpejtësia
do të ishte nën 90% të shpejtësisë origjinale, për përdoruesit e Amerikës së Veriut dhe Azisë,
shpejtësia do të ishte midis 75% deri 90% të shpejtësisë origjinale. Për kontinentet e tjera,
gjithashtu mund të zbritet në 20%.

siguri

Kriptimi AES i cili është miratuar nga NSA
konsiderohet një nga enkriptimet më të vështira për t’u thyer. Deri tani, nuk ka të dhëna
shkelja ka ndodhur përmes shifrimit të AES. Ka shumë kriptime, por
AES konsiderohet një nivel i lartë për shkak të strukturës së saj të thjeshtë. Ironshtë ironike që madje
pasi të kesh një strukturë kaq të thjeshtë, AES është ajo më e vështira.

Hideman e përdor këtë shifrim për
duke kriptuar të gjitha të dhënat që udhëtojnë përmes tunelit VPN. Teksti i qartë që
ju hyni është shndërruar në cexthertext
të cilat hakerat nuk mund ta kuptojnë.

Ka katërmbëdhjetë raunde të kriptimit në
gjithsej të cilat deshifrohen duke përdorur një çelës privat.

Për procesin e autorizimit, DH-2048
ose përdoret encryption RSA-2048 i cili
e bën VPN shumë të sigurt dhe e ruan atë nga palët e treta.

Kur bëhet fjalë për palët e treta, nëse një VPN
klienti përdor serverët DNS të palëve të treta, atëherë ai jep informacionin rreth
sjellja në internet dhe entitetet e padëshiruara do të dinë
në lidhje me faqet e internetit që vizitoni. Sidoqoftë, nuk është kështu me Hideman. pas
ne ndizemi VPN, kërkesat e tij DNS automatikisht do të shkojnë në serverët e tyre DNS.

Por, kur konsiderohet siguria totale, nuk rekomandohet të përdorni
aplikim për katërmbëdhjetë ditët e para.
Sipas politikës së prerjeve, ata ruajnë IP destinacionin për fillestarin
dy javë (për përdoruesit e rinj). Kjo do të thotë informacion në lidhje me faqet e internetit që
ne vizitojmë janë ruajtur prej tyre që është një kërcënim për sigurinë.

Kjo është arsyeja pse, fillimisht, të kesh DNS vet
serverat do të ishin të padobishëm pasi që palët e treta nuk po i ruajnë të dhënat, atëherë VPN vetë po i bën ato.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Ndërfaqja e përdoruesit mund të mos jetë e tillë
tërheqës për ju. Varet nga përdoruesi se cili lloj i ndërfaqes së përdoruesit
ai preferon.

Ka modelin themelor i cili drejtohet drejt funksionit të tregimit të
karakteristika, dhe nuk ka shtesa grafike të tilla si harta e serverit ose sfondi
gjallëri.

Por ndërfaqja e përdoruesit është e përcaktuar mirë dhe
lehtë për t’u eksploruar Duke klikuar në butonin “Hideman”, do të gjeni katër mundësi:
Cilësimet, Zgjidhni vendin ose serverin, Detajet e lidhjes dhe aplikacionin Mbylle.

Le të kemi së pari një pamje të detajuar të
opsioni i cilësimeve.

Parametrat e përfaqësuesit në Hideman

Kur klikoni në skedën e cilësimeve, një e re
do të hapet dritarja. Ajo dritare përmban pesë skeda të tjera që lidhen me cilësimet:
Cilësimet e Proxy, Cilësimet e Forwarding Portit, Cilësimet e përgjithshme, Llogaria dhe
Lidhje.

Nën skedarin e cilësimeve të përfaqësuesit, ato kanë
me kusht që përdoruesi të përdorë përfaqësuesin sipas dëshirës së tij. Si parazgjedhje, përdoruesi
përdor prokurën e sistemit. Ata gjithashtu kanë mundësi ta ndryshojnë atë në asnjë prokurë, ose përndryshe mund të shtohet proxy manuale. Duke hequr prokurën, siguria mund
të ulet, kështu që është e këshillueshme që njeriu të mos e heqë përfaqësuesin. Nëse dikush dëshiron,
mund të shtohet proxy manuali vetëm duke shtuar hostin dhe portën. Emri i përdoruesit dhe
fjalëkalimi kërkohet të shtohet nëse ju
janë duke përdorur një proxy manuale.

Cilësimet e lidhjes

Përveç opsioneve të përfaqësuesit, ka
karakteristika që lidhen me lidhjen. Edhe pse ato nuk ofrojnë shumëfish
protokolet, mund të kaloni ndërmjet protokollit TCP dhe UDP OpenVPN.

Atje jane
disa veçori të tjera nën nën titullin “Kontrolli i lidhjes” i vendosur në lidhje
tab. Opsioni Kill Switch është i pranishëm, por funksionon vetëm kur lidhja VPN
pika. Ju vetëm duhet të shënoni: “Rrjeti i mbylljes në funksionin e dështimit të VPN.”
Përmes shiritit lëvizës, ju mund të zgjidhni midis rrjeteve të ndryshme për të cilat ju
uroj që funksioni të funksionojë. Sidoqoftë, nuk mund të zgjidhni të gjitha rrjetet menjëherë dhe duhet t’i ndryshoni cilësimet çdo herë
sa herë lidheni me një rrjet tjetër.

Ju gjithashtu mund të përdorni modalitetin Anti-DPI dhe çaktivizoni
Filtri DNS. Sidoqoftë, nuk rekomandohet
sepse kontrollimi i shënimit të këtyre karakteristikave do të lejojë kalimin e të dhënave me qëllim të keq
pako.

Ju gjithashtu mund të përdorni përcjelljen e portit me
ndihma e Hideman. Me këtë veçori, ju lehtë mund të përdorni çdo pajisje nga distanca.
Gjithashtu, fluksi i të dhënave përmes këtij sistemi do të mbetet i koduar nga VPN
klient.

Cilësimet e përgjithshme në UI

Cilësimet e përgjithshme janë të lidhura me
sjellja e klientit. Ju mund të zgjidhni kur dëshironi që aplikacioni të lidhet: në
fillimin ose në kohën e hapjes së aplikacionit.

Ju mund të zgjidhni të ndizni ose fikni
njoftime. Por duhet ta mbajë atë
u kthye pasi siguron informacionin nëse sistemi është i lidhur me VPN apo jo.

Statistikat dhe grafikët

Përveç dritares së cilësimeve, mund të ndodhë gjithashtu
gjeni këtu dritaren e detajeve të lidhjes. Ka dy skedarë nën këtë seksion.
Skeda e statistikave tregon të dhënat totale
shkëmbimi, shpejtësia e tij aktuale dhe shpejtësia maksimale. Tab tjetër është i
regjistrat e lidhjeve për të zbuluar se cilat të dhëna po regjistrohen nga aplikacioni.

Ju mund të bëni një blerje direkte dhe të hapur
pjesa e mbështetjes formon aplikacionin. Përveç këtyre, nuk shtohen më shumë veçori.

Në pult,
shtohet një mundësi zgjedhjeje e serverit. Pas zgjedhjes dhe lidhjes me
server, ju gjithashtu mund të ndryshoni adresën IP direkt nga pulti.

Numri i veçorive është i mjaftueshëm për tu dhënë
një përvojë e pranueshme e përdoruesit. Në mënyrë të ngjashme, shpejtësia dhe mbështetja nuk janë shumë efikase,
por adekuate për siguri. Sidoqoftë, ata duhet të shtojnë bisedën live për tu përmirësuar
UX.

Platformat dhe Pajisjet

Klienti nuk është i disponueshëm për një gamë të gjerë platformash. Sidoqoftë, ka
mbuloi ato të rëndësishme dhe u zhvilluan
aplikacioni për Windows, Android, iOS dhe MacOS.

Përveç klientëve, konfigurimet manuale
janë në dispozicion për Linux dhe Windows Phone përveç klientëve të përmendur më lart.

Përcaktime të ndryshme janë në dispozicion për
protokolle të ndryshme. L2PT + IPSec është në dispozicion për Windows, MacOS, Android dhe
Windows Phone. Për iOS, vetëm OpenVPN është në dispozicion. Alsoshtë gjithashtu në dispozicion për
Linux dhe Windows. Në MacOS, mund të përdorni protokollin Tunnelblick.

Sidoqoftë, konfigurimi nuk është i disponueshëm për ruterat,
tastierë lojrash dhe TV të zgjuar. Edhe nëse nuk është i disponueshëm për tastierë lojrash
dhe TV të mençur, dikush mund të përdorë VPN për këto pajisje nëse i bëjnë të disponueshme
për ruterat.

Ju keni vetëm mundësinë për të instaluar
klient në katër pajisje, dhe kjo nuk është e mjaftueshme. Përsëri, këtu mund ta shohim atë
ruteri kërkohet të mbulojë të gjitha pajisjet. Kështu që, nëse dëshironi ta përdorni
më shumë se katër pajisje, ky produkt mund t’ju zhgënjejë.

Por, për qëllimin e shfletimit, ato sigurojnë një
shtesa për Chrome e cila ju lejon të lidheni me VPN gjatë shfletimit.
zgjatja nuk ndikon në punën e aplikacioneve të tjera, por vetëm ato
browsing.

Nëse dëshironi që vetëm të dhënat e shfletimit
kalon në tunelin VPN, shtrirja mund të përdoret në atë kohë.

Ju gjithashtu merrni mundësinë për të zgjedhur
servers. Nëse jeni përdorues me pagesë, lista e tërë e serverëve do të jetë e disponueshme, dhe nëse
jo, atëherë vetëm pesë. Ju gjithashtu merrni mundësinë për të filtruar faqet e internetit që ju
mos dëshironi të kaloni nëpër VPN. Dikush mund ta bëjë atë direkt duke klikuar
“Kurrë” nën seksionin “aktivizo në këtë sit” ndërsa shfleton atë faqe në internet ose
tjetër duke shtuar një listë të plotë duke klikuar figurën e cilësimeve.

Ndihma për klientët

Ata nuk kanë një mundësi bisede live. Biseda live lejon përdoruesin të kontaktojë klientin
ekzekutiv direkt sa herë që arrin çështja. Përmes bisedës live, mund të merrni ndihmën e menjëhershme, dhe kështu,
zgjidhje e menjëhershme e problemit.

Edhe pse ata nuk kanë një bisedë live, dikush mund t’i kontaktojë ata përmes Skype. Sidoqoftë, mund të duhet ca kohë për të marrë një
përgjigje.

Mënyra tjetër për t’i kontaktuar ata është përmes
biletë. Ju duhet të hapni “Na Kontaktoni”
Lidhje. Atje duhet të futni pyetjen në tekst
kuti, dhe nën atë duhet të siguroni emailin. Nuk specifikohet se duhet të futni emailin që lidhet me të
llogari ose ai mund të vendosë ndonjë email tjetër.

Shtë më mirë të
i dërgoni ato direkt me email, dhe nëse shqetësoheni për sigurinë, mundeni
përdorni emailin e sigurt. Adresa e veçantë e-mail është
parashikuar për atë. Mund ta shkarkoni çelësin publik nga lidhja
me kusht në fund.

Seksioni FAQ nuk ka shumë përmbajtje,
por përgjigjet e pyetjeve të dhëna në FAQ japin
shumica e informacionit të kërkuar. Ka pyetje që lidhen me çdo seksion:
Faturimi, siguria dhe përdorimi. Përgjigjet janë
drejtuar drejt qëllimit dhe nuk shtohet asnjë përpunim i kotë.

përfundim

Aplikimi nuk është as i keq dhe as i mirë;
është thjesht e pranueshme. Sidoqoftë, ekziston një disavantazh i madh
prerja e IP e destinacionit për të parën
katërmbëdhjetë ditë. Ndodhet në Mbretërinë e Bashkuar, kështu që mbase është detyrim
ofruesit, por kjo do të ndikonte sigurisht në bazën e përdoruesit. Askush nuk dëshiron
Ofruesi VPN për të ruajtur se cilat faqe në internet vizitohen nga një, dhe në cilën kohë.
Harmfulshtë e dëmshme sigurisht.

Karakteristikat e ofruara nga aplikacionet
janë mjaft të mira. Numri i serverave është
kërkohet të rriten pasi ato
nuk kanë serverë në tre nga gjashtë kontinentet. Në Azi dhe Amerikën e Veriut
gjithashtu, lokacionet totale të serverëve nuk janë të mjaftueshme. Sidoqoftë, shpejtësia e parashikuar nga
aplikimi ishte i lartë edhe pas këtyre kushteve.

VPN ka një numër të mjaftueshëm karakteristikash,
dhe FAQS të pranishëm në uebfaqe janë gjithashtu
informativ. Sistemi mbështetës mund të jetë
u përmirësua duke shtuar chat live, por deri atëherë është e përshtatshme për të kontaktuar
ato përmes biletave dhe postës elektronike.

Ne do ta rekomandonim këtë aplikim nëse ato
bëni këto dy ndryshime. Një nuk është prerje, dhe një tjetër është duke shtuar
skedarët e konfigurimit për ruterat në mënyrë që
mund të përdoret aplikacioni në të gjitha platformat që kanë lidhje Wi-Fi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map