Shqyrtim SpyOFF

rekuizitë

Logo zyrtare


  • Juridiksioni: Kompania është e vendosur në San Marino, një vend i vogël në BE. Nuk është në mesin e vendeve me 14 sy dhe ligjet lokale lejojnë kompaninë të ruajë informacionin personal të përdoruesve..
  • Politika e mos-logs: Një politikë 100% e regjistrave siguron që edhe nëse një server konfiskohet ose konfiskohet nga ndonjë qeveri, atëherë edhe në deshifrimin e suksesshëm të të dhënave të ruajtura në server nuk do të zbulojë ndonjë informacion personalisht të identifikueshëm. Dhe kjo do të ndodhë vetëm nëse kompania mban asnjë regjistër.
  • Shpejtësia e shpejtë: Ne kemi marrë shpejtësi sa 96% të shpejtësisë origjinale në disa serverë të cilët janë inkurajues për përdoruesit.
  • Shumë serverë: Ata kanë më shumë se 1000 serverë të vendosur në 40 vende. Një numër i madh i serverëve jo vetëm që i jep përdoruesit shumë mundësi për të zgjedhur, por gjithashtu siguron më pak trafik në serverat individualë.
  • No Caps: Ata nuk e kufizojnë shpejtësinë ose përdorimin e gjerësisë së bandës. Në një rrjet kaq të shpejtë, përdoruesit mund të përfitojnë shumë nëse nuk ka kufizime në përdorimin.

Cons

  • Protokollet e Kufizuara: Përdoruesi merr një mundësi për të zgjedhur vetëm nga tre protokollet në dispozicion të klientit. Me kaq shumë protokolle në dispozicion, duhet të ketë përfshirjen e më shumë protokolleve në klient.
  • Konflikte me antivirusin: Klienti shpesh bllokohet nga mbrojtësit antivirus dhe mbrojtës të zjarrit, të instaluar tashmë në desktop. Kjo mund t’i bëjë disa përdorues të pakëndshëm dhe hezitues në instalimin dhe përdorimin e produktit.
  • Jo Renditja e serverëve: Me kaq shumë serverë të disponueshëm në rrjet, ata duhet të kishin renditur serverët për aktivitete të ndryshme që përdoruesit mund të kënaqen gjatë përdorimit të klientit, siç janë transmetimi, lojërat, shkëmbimi i skedarëve P2P, etj..

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN, L2TP, IPsec, PPTP
platformatWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Router
jurisdiksionSan Marino
prerje-transportim trupashjo
encryptionSSL 256-bit
Lidhjeti pakufizuar
Locations40+ vendndodhjet
Servers1007
Netflix / P2P
Opsionet e pagesavePayPal, Kartë krediti, BitPay
Opsionet e mbështetjesBileta Mbështetëse
Prmimet nga$ 5,60 / muaj Faturuar çdo vit
Garanci30-ditor
Prove falaspo

SpyOFF është një produkt nga Sareta S.r.l.,
e cila është e vendosur në San Marino, e vogël
vend në kontinentin evropian.

Vendi është pjesë e Bashkimit Evropian
dhe nuk është ndër vendet me 14 sy. Ligjet lokale janë të favorshme për të
intimitetin individual. Juridiksioni ndihmon kompaninë për të mbajtur të dhënat e përdoruesve të tyre
të sigurt dhe të mbrojtur.

Vetë klienti duket premtues me të gjithë
tiparet e listuara në uebfaqe. Numri i serverave dhe lloji i shpejtësisë
të marra pas lidhjes në rrjetë janë
disa nga gjërat që duket se janë në gjendje ta mbajnë përdoruesin të interesuar.

Ata premtojnë një politikë pa logs së bashku me një
shërbim i sigurt dhe i shpejtë VPN.

Ekrani i parë para dhe pas lidhjes

Sidoqoftë, ka edhe disa të dukshme
gjëra që mungojnë siç janë tunelimi i ndarë, renditja e serverëve, më shumë protokolle, etj.

Në këtë përmbledhje, ne do të shohim nëse VPN
ofruesi mund t’i mbajë spiunët tanë
pajisje ose nëse është disi një spiun i cili po mbledh të dhënat tona. SpyOFF
do të duhet të jetë asgjë, por ndër më të mirat për të na bërë përshtypje.

Në fund të rishikimit, duhet të keni një
ide e qartë nëse produkti është mjaft i denjë për të qenë mbrojtësi i të dhënave tuaja dhe
informacione personale në internet.

Servers

Opsionet e serverit në UI

Klienti ka më shumë se 1000 servera në 40
vendet në mbarë botën në kohën e rishikimit.

Ata duket se kanë mjaft servera për të siguruar
shërbim optimal për të gjithë përdoruesit e lidhur me rrjetin. Serverë të kufizuar
përgjithësisht të çojë në bllokim të trafikut, por nuk duhet të ndodhë këtu
të gjithë.

Vendet në të cilat janë vendosur serverat janë shpërndarë gjithashtu me një më të lartë
dendësia në Amerikën e Veriut dhe Evropë.

Ka një mbulesë të mirë në Azi
kontinent, gjithashtu, kështu që përdoruesit aziatikë gjithashtu mund të presin performanca të mira dhe
shpejtësi të mëdha nga shërbimi.

Sidoqoftë, gjëja që humbi më shumë
është klasifikimi i serverave.

Meqenëse kanë
mori kaq shumë servera, ata mund dhe duhet të bëjnë disa nga serverat kushtuar
transmetim, lojëra, ndarje P2P dhe qëllime të tjera të tilla.

Kjo jo vetëm që do të bëjë që ndërfaqja e përdoruesit të duket shumë më e organizuar por
gjithashtu do të rrisë cilësinë e përvojës së përdoruesit.

Opsioni i lidhjes inteligjente është i disponueshëm dhe ndonjëherë nuk do të lidhet
ju me serverin më të afërt gjeografikisht siç pritej. Kjo sugjeron që disa nga serverat janë më të efektshëm në krahasim
të tjerëve.

Përqindja e këtyre më efikase
serverat në rrjet gjithashtu mund të kenë një rol për të luajtur në cilësinë e shërbimit
në dispozicion të përdoruesve, dhe vetëm nëse këto të dhëna do të ishin
me kusht, ne mund të kemi pasur shumë më tepër për të thënë për klientin.

Politika e privatësisë

Ata kanë një politikë pa log, dhe ato mund të jenë
pritet të ketë një politikë aktuale mos-logs sepse
të juridiksionit San Marino.

Ligjet lokale të vendit janë në anën e
klientët dhe ofruesit e shërbimeve kur bëhet fjalë për mbajtjen personale
informacioni dhe të dhëna të tjera të tilla të sigurta.

Ata duhet të ruajnë vetëm informacione minimale të përdoruesit për ta mbajtur sistemin lart
dhe vrapimi Informacioni i regjistruar përmendet në uebfaqe dhe internet
përdoruesit mund të kontrollojnë vetë nëse ndonjë nga informacionet e tyre të ndjeshme po mblidhen.

Së bashku me detajet e transaksionit dhe
adresa e postës elektronike, ata gjithashtu ruajnë adresën IP në kohën e regjistrimit. Kjo është një nga zonat gri të mos-logs
politikë.

Adresa IP mund të përdoret për të gjurmuar
përdorues, por meqenëse IP adresa ruhet vetëm në kohën e regjistrimit,
përdoruesi mund të sigurohet që ai / ajo përdor një adresë IP të ndryshme nga IP personal.

SpyOFF nuk regjistron asnjë prej informacioneve
në lidhje me aktivitetin e përdoruesit në tunel. Ky informacion mund të ketë
përfshin adresën IP të përdoruesit si dhe vendndodhjen përfundimtare të
lidhje, vula kohore, kohëzgjatja e seancës, etj.

Transaksionet e bëra për të marrë shërbimin
gjithashtu kanë nevojë për një lloj prerjeje, dhe mënyra të ndryshme pagese kanë të ndryshme
llojet e shkrimeve. Ne do t’i këshillonim përdoruesit të përdorin monedhën e kriptos si një pagesë
metodë nëse është e mundur sepse ndihmon në mbajtjen e përdoruesit anonim.

Ata mbledhin informacione diagnostikuese te
mbajini shërbimet të funksionojnë dhe zgjidhni problemet nëse ka. Përdoruesi mund të zgjedhë
për të mos dhënë as këtë informacion, dhe kjo mund të bëhet shpejt në menunë e cilësimeve.

Për t’i përmbledhur të gjitha, në lidhje me politikën e tyre të intimitetit, ne do të thoshim që duket se nuk ka zbrazësi dhe çfarëdo surprizash të fshehura për momentin. Sidoqoftë, përdoruesit duhet të kalojnë vetë politikën e intimitetit përpara se të regjistrohen në shërbim.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (në sekonda)
Avg. Koha në sekonda10.231
110.19
210.13
310.5
410.04
510.29
610.1
710.38
89.87
910.06
1010.75

Shumica e herëve, i gjithë theksi është vetëm
në shpejtësinë e internetit pasi të jetë vendosur lidhja me rrjetin VPN. Por koha e lidhjes është
po aq e rëndësishme kur përpiqeni të dini për shpejtësinë e klientit.

Klienti mbështet tre protokolle me
protokolli i preferuar është OpenVPN. Ne kemi bërë analizën e kohës së lidhjes për
protokolli OpenVPN te klienti ndërsa përpiqet të lidhet me lidhjen inteligjente
server.

Me një shpejtësi mesatare prej 10.23 sekondash,
SpyOFF performoi mirë, por kjo nuk mjafton
për të marrë në klubin e VPN-ve më të shpejta në dispozicion. Ne kemi hasur në VPN
shërbime me një kohë mesatare lidhjeje më pak
se 5 sekonda të tilla si IvacyVPN.

Sidoqoftë, rreshtimi i argjendit në gjithë këtë është
se klienti ishte çuditërisht i qëndrueshëm gjatë gjithë analizës. atje
janë disa shërbime VPN që shfaqin tërësinë
spektri i kohës në analizën tonë.

Me një qëndrueshmëri të tillë, përdoruesi mund të mbështetet në
klienti për të njëjtat rezultate çdo herë.

Testi i Shpejtësisë

Testi i Shpejtësisë Para dhe Pas Lidhjes me Opsione të ndryshme

Në përgjithësi, smart-lidheni ose
serverat e lidhjes automatike janë ato më të afërtat gjeografikisht, dhe ato japin edhe shpejtësinë më të shpejtë. por
SpyOFF doli të jetë një përjashtim si për vendndodhjen ashtu edhe për shpejtësinë,
të paktën në provat e para.

Kur u lidhëm me lidhjen inteligjente
server, ne u lidhëm me një server të vendosur në një vend tjetër, dhe morëm rreth 77% të shpejtësisë origjinale për këtë
server.

Sidoqoftë, arritëm një dajak 96% të
shpejtësia origjinale kur u lidhëm me një server në Mbretërinë e Bashkuar, e cila është ndër më të shpejtë
shpejtësi që kemi regjistruar.

Në gjyqet e mëvonshme, ne u lidhëm
serveri më i afërt gjeografikisht në opsionin e lidhjes inteligjente, por shpejton
ishin pothuajse identike me normat e mëparshme.

Faktori i qëndrueshëm ishte shkalla e pingut. ajo
ishte më i vogël për serverët fizikisht më të afërt dhe më shumë për serverat larg.

Kjo mund të nënkuptojë që ndoshta opsioni i lidhjes inteligjente i shikon faktorët
përveç shpejtësisë së shkarkimit gjatë zgjedhjes së serverit.

Klienti nuk kap shpejtësinë ose
gjerësia e bandës për përdoruesit. Shpejtësitë ne
të marra me serverët në Mbretërinë e Bashkuar, të ëmbëlsojnë marrëveshjen edhe më shumë.

Sidoqoftë, nuk përmendet
kapaciteti i serverave në faqen e internetit ose kudo tjetër. Ky informacion mund të
na kanë dhënë më shumë ide mbi kapacitetin e brezit
të rrjetit.

Ne do t’i këshillonim përdoruesit të kontrollojnë një
disa servera të tjerë përveç serverit të lidhur inteligjentë,
në mënyrë që nëse ata të përballen me një situatë të ngjashme si ne, ata akoma mund të bëjnë maksimumin
jashtë shërbimit.

Do shërbim VPN, i cili jep afër 80%
të shpejtësisë origjinale, mund të konsiderohet shpejt. SpyOFF jo vetëm që e kaloi këtë
pengesë por edhe e rrëzoi atë në një farë mënyre.

siguri

Opsionet e protokollit

Siguria në një rrjet VPN është një kombinim
të protokollit dhe kriptimit në dispozicion. i duhur
masat e sigurisë së bashku me shpejtësinë e lartë e bëjnë çdo shërbim VPN të preferuar
zgjedhja e përdoruesve.

Ne diskutuam tashmë shpejtësinë e
klient, tani le të shohim edhe pjesën e përparme të sigurisë së shërbimit.

Janë tre
protokolle të disponueshëm për klientin: OpenVPN me TCP dhe UDP, PPTP dhe L2TP.

Së bashku me këto opsione ata shfaqin gjithashtu
një protokoll OnionVPN, i cili nuk është asgjë tjetër përveç lidhjes VPN përmes rrjetit Tor për
disa siguri të shtuar.

Klienti përdor encryption 256-bit për të mbajtur
të dhënat e përdoruesit të sigurta në tunelin VPN.

Protokolli i parazgjedhur është OpenVPN ashtu siç është
konsiderohet të ketë ekuilibrin më të mirë midis shpejtësisë
dhe sigurinë. L2TP është një protokoll i sigurt por jo aq shpejt sa është PPTP
shpejt, por mund të kalojë disa
çështjet e sigurisë.

Ne mendojmë se duhet të ketë më shumë protokolle
është përfshirë në klient pasi që ka kaq shumë prej tyre në dispozicion dhe do
nuk është dëm që të kemi edhe disa mundësi më shumë deri mëngët.

Klienti siguron një rrjedhje DNS
mbrojtje. Rrjedhjet e DNS mund të ekspozojnë përvojat e përdoruesit
vendndodhja gjeo, dhe kjo mund ta pengojë atë nga
duke anashkaluar kufizimet gjeo që shumë faqe në internet kanë përdorur këto
ditë.

Ekziston edhe një fakt i vogël për SpyOFF. Zjarrit dhe antivirusët
i instaluar në pajisje mund të ndërhyjë në instalimin e klientit.
përdoruesi duhet të shtojë klientin në listën e përjashtimeve të antivirusit ose të
firewall.

Zbulimi i malware

SpyOFF ia atribuon këtë faktit që
Procesi i komunikimit që ata përdorin është i ngjashëm me atë të malware, dhe kjo është arsyeja pse anti-malware
softveri mund të përpiqet ta kundërshtojë atë.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Paketimi ka fituar mjaft
rëndësi këto ditë, dhe përdoruesit
ndërfaqja është paketimi i produkteve VPN në disa mënyra. Prandaj, është
po aq thelbësore që produkti të ketë
një ndërfaqe e shkëlqyeshme e përdoruesit po aq e rëndësishme që ka ato karakteristika të tjera.

Ndërfaqja e përdoruesit e SpyOFF është e zoti dhe
i lehtë për t’u përdorur. Ajo ofron lidhje me një klik, dhe përdoruesi mund të fillojë të bëjë
çfarëdo që ai / ajo dëshironte të bënte në internet në radhë të parë, por me
siguria e tunelit VPN.

Ekrani fillestar ofron një lidhje me një klik
butonin dhe një mundësi për të ndryshuar vendndodhjen e serverit nëse përdoruesi dëshiron të lidhet
në ndonjë vendndodhje tjetër të serverit. Sidoqoftë, ata mund të kishin përfshirë adresën IP
të serverit të lidhur dhe disa informacione të tjera të rëndësishme në ekranin fillestar.

Kur klikoni në butonin e opsioneve, ju shërbehet me një listë e cila përfshin
butoni i cilësimeve, opsioni i identifikimit dhe disa lidhje të jashtme për fjalorin dhe
testet e rrjedhjes.

Fjalori mund të jetë i dobishëm nëse përdoruesi
dëshiron të dijë më shumë rreth produktit dhe të zhyten në detaje. Testet e rrjedhjes
ndonjëherë mund të jetë pak e ndërlikuar.

Faqja e provës tregoi gabim shumë herë
në rastin tonë. Sidoqoftë, ka shumë mundësi të tjera në dispozicion
internet nëse përdoruesi dëshiron të kryejë këto teste.

Dritarja e cilësimeve është e përbërë nga katër
skedat: Përgjithshëm, Protokolli VPN, Avancuar dhe Ndihmë.

Tab Cilësimet e përgjithshme

Në skedën e Përgjithshme, përdoruesi duhet të ndryshojë opsionet e fillimit të klientit
fillimi i sistemit dhe lidhja automatike në fillimin e klientit. Sipas mendimit tonë, këto
opsionet nuk meritojnë një dritare të veçantë, dhe ofruesi VPN mund të ketë lehtësisht
bashkoi skedën “General” me ndonjë nga skedat e tjera.

Parametrat e protokollit

Skeda tjetër është “Protokolli VPN”, i cili përsëri përbëhet nga vetëm disa opsione, d.m.th. për të zgjedhur protokollin nga të disponueshëm
tre, ndizni / e ndërprerësin vrasës dhe përdorni rrjetin Tor së bashku me VPN.

Përfshirja e Tor-it në VPN shton një shtresë tjetër të sigurisë, dhe përdoruesi mund
e kanë atë në kurriz të disa prej shpejtësisë.

Cilësimet e përparuara

Skeda “Advanced” lejon përdoruesin të aktivizohet
mbrojtjen e rrjedhjes së DNS dhe menaxhimin e nivelit të regjistrit që përdoruesi dëshiron t’i lejojë klientit. Opsionet e prerjeve
janë “Off”, “Standard” dhe “Detail”.

Në fund është skeda “Ndihmë”. Ai jep
hyrja e përdoruesit te skedarët e logave, të dhënat e aplikacionit dhe fjalori.

Platformat dhe Pajisjet

Opsionet e platformës (Android, iOS, Windows dhe Mac)

SpyOFF paraqet mundësinë e njëkohshme
hyrje nga pajisje të shumta pa kufi në numrin e pajisjeve. Shumica e
Ofruesit VPN lejojnë hyrjen e njëkohshme në rreth pesë pajisje, kështu që me përdoruesin SpyOFF merr shumë më tepër mundësi dhe
mundësitë e përdorimit të një mbulesë VPN.

Klienti është i disponueshëm për Windows, MacOS,
Ruterat Android, iOS, Linux dhe DD-WRT dhe Domate. Ato gjithashtu ofrojnë një shtesë për Chrome.

Përdoruesit mund t’i referohen udhëzuesve të konfigurimit
të disponueshme në faqen e internetit në rast se hasin disa çështje gjatë instalimit
klienti Manualët prishin procesin e instalimit të klientit në disa
hapa të thjeshtë, kështu që përdoruesit nuk duhet të kenë shumë telashe përmes tyre.

Mbështetja e platformës është e kufizuar me siguri
pse. Ata mund të shtojnë shumë më tepër
platformat në listën e mbështetjes.

Me lojëra në internet
duke qenë kaq popullore këto ditë, ata duhet të shtojnë mbështetje për konzollat ​​e lojërave për
të sigurt nëse duan të zgjerojnë bazën e tyre të përdoruesit.

Ato gjithashtu mund të shtojnë shumë shtesa për
shfletues të ndryshëm të cilët do ta bëjnë produktin, edhe më shumë, miqësor për përdoruesit.

Nëse mbështetja e platformës mbetet e kufizuar,
përdoruesit nuk do të jenë në gjendje të përfitojnë plotësisht nga hyrja e njëkohshme
pajisje të shumta dhe do ta bëjnë funksionin të tepërt për shumë prej tyre
klientët.

Ndihma për klientët

Shërbimet e klientëve luajnë një rol të rëndësishëm në kthimin e blerësve të mundshëm
në klientë, dhe për ta kthyer të riun
klientët në klientë afatgjatë ose të rregullt.

SpyOFF duhet të përmirësojë klientin e tij
shërbim mbështetës të ketë atë që mundet
kryeni detyrat e përmendura më lart.

Nuk ka asnjë mbështetje të klientit 24/7
Ne vend te pare. Përdoruesi mund të dërgojë
ata kërkojnë bileta, dhe ata duhet të presin për një përgjigje.

Faqja e mbështetjes në uebfaqe në përgjithësi merr vendin e parë kur
nuk ka shërbim të klientëve 24/7 në dispozicion. Por faqja e tyre e mbështetjes doli
të jetë një minimum.

Shumë informacione rreth produktit
mund të ishin shtuar, dhe kjo do të kishte ndihmuar përdoruesit të bëjnë përbërjen
mendja e tyre për produktin.

Disa nga temat mjaft të rëndësishme për VPN-të nuk u diskutuan as. Faqja e mbështetjes
mezi gërvishtem sipërfaqen kur bëhet fjalë për dhënien e informacionit përkatës
produkti.

Ne u dërguam atyre një biletë pyetjeje dhe nuk morëm asnjë përgjigje për disa ditë. Pas disa ditësh, morëm një përgjigje, por afati kohor nuk ishte aspak i kënaqshëm.

Ne kemi ndjekur një pyetje kryq, dhe këtë herë kemi marrë një përgjigje brenda 24 orësh. Kuptuam se vonesa në përgjigjen e parë ishte ndoshta për shkak të festave të Krishtlindjeve dhe nuk mund t’i fajësojë domosdoshmërisht ata për këtë.

Pra, ne mendojmë se mund të presim një përgjigje
prej tyre brenda 24 orëve nëse nuk është sezoni i festave. Edhe pse
ende nuk është e shpejtë, por më mirë sesa të kesh një shërbim i cili nuk përgjigjet fare.

Ata ende mund të bëjnë shumë përmirësime
në shërbimin e mbështetjes së klientit.

përfundim

SpyOFF duket se është në rrugën e duhur, por
duhet ende të kalojë një rrugë e gjatë për t’u bërë një nga shërbimet e spikatur VPN
në dispozicion.

Numri i lartë i serverëve, juridiksioni dhe performanca,
janë pikat e tyre të forta për momentin, dhe ata duhet të mbajnë një kontroll të fortë mbi këto
zonat.

Mund të bëhen shumë përmirësime në ndërfaqen e përdoruesit, platformën
mbështetje, protokolle, mbështetje ndaj klientit dhe fusha të tjera në të cilat ata kanë humbur
mashtrim.

Ata kanë nevojë për shumë lustrim dhe përmirësim
mbi sistemet aktuale në vend. Shërbimi është i kënaqshëm, por jo i mjaftueshëm
për t’i bërë përdoruesit të rrinë te produkti për një kohë të gjatë.

Ata duhet të zbatojnë të gjitha më të fundit
karakteristikat e ofruara nga lojtarët aktualë të VPN të ligave të mëdha nëse duan të bëhen një
prej tyre.

SpyOFF është një shërbim premtues, por ata
duhet të punojmë shumë për t’i qëndruar besnik premtimeve.