Shqyrtim i zgjuar i Proxy DNS

rekuizitë


 • Planet efektive me kosto dhe të shumëfishta: isshtë
  një nga mënyrat më të lira për të hyrë në
  përmbajtje gjeo-e kufizuar. Po ashtu, ka
  plane të shumta të disponueshme midis të cilave ju mund të zgjidhni atë që ofron
  ekuilibri i duhur midis periudhës dhe
  kosto.
 • Shërbim shtesë VPN së bashku me SmartDNS: Pa paguar ndonjë shumë shtesë ju mund të përdorni aplikacionin e tyre VPN
  gjithashtu i cili ka një rrjet të gjerë serverash. Kështu që,
  ju gjithashtu merrni një mundësi për të rritur sigurinë e të dhënave tuaja.
 • Zhbllokon shumicën e kanaleve të shquar:
  Kjo është arsyeja pse ne përdorim shërbimin SmartDNS dhe Smart DNS Proxy e kryen punën e vet shumë
  mirë kur bëhet fjalë për zhbllokimin.
 • Garancia e kthimit të parave për tridhjetë ditë: madje
  pasi të keni siguruar një gjyq katërmbëdhjetë ditësh, ju
  të keni mundësinë për të kërkuar një rimbursim para tridhjetë ditësh. Kjo ju jep mundësinë
  për të provuar aplikacionin VPN gjithashtu. Nëse nuk jeni të kënaqur, mund t’i dërgoni me email
  dhe kthej shumën e paguar.
 • Juridiksioni: Juridiksioni nuk mundet
  ka shumë rëndësi nëse përdorni shërbimin SmartDNS, por ndërsa përdorni virtualin
  rrjeti privat, duhet të kujdeseni që ai të jetë jashtë ‘katërmbëdhjetë syve’
  vende. Kompania mëmë e zgjuar e Proxy DNS është
  me seli në Seychelles, dhe vendi nuk ka ndonjë rreptësi
  ligjet për ruajtjen e të dhënave.
 • Lidhjet e njëkohshme të pakufizuara: Ju
  mund të lidhë çdo numër pajisjesh me ndihmën e një llogarie të prokurës Smart DNS.
  Sidoqoftë, në rastin e VPN, lejohen vetëm pesë lidhje të njëkohshme.
 • Udhëzues të detajuar të konfigurimit: Për çdo
  platformë, ekziston një udhëzues gjithëpërfshirës i konfigurimit i cili
  siguron procedurë hap pas hapi të vendosjes së serverëve DNS në sistemin tuaj.
 • Rrjeti i madh i serverëve: Në të dy rastet e VPN dhe smartDNS, rrjeti i serverëve është shumë i madh
  siguron performancë të lartë dhe besueshmëri.

Cons

 • Jo i disponueshëm për Windows dhe Blackberry Phone: Megjithëse shërbimi është i disponueshëm për shumicën e platformave, ato
  i munguan keto. Sidoqoftë, mund të përdorni
  serverat e tyre DNS duke i konfiguruar në ruter.
 • Asnjë Netflix nuk është në dispozicion në Lojtarët WD: Detyruar
  në një kufizim fizik ju nuk mund të hyni në Netflix dhe pjesën më të madhe të tjetrit
  përmbajtje e kufizuar. Pra, përdorimi i shërbimit Smart DNS Proxy do të ishte i kufizuar në
  rasti i kësaj platforme.

Përmbledhje

Ekrani kryesor i llogarisë

Annshtë e bezdisshme që sa herë që ngarkojmë a
kanal vetëm për të gjetur se “ky shërbim nuk është i disponueshëm në zonën tuaj.” madje
pasi të keni paguar për shërbimin, nuk do të keni mundësi ta përdorni atë për shkak të kufizimeve gjeo-kufizuese.

Ka kanale dhe faqe në internet
të cilat janë në dispozicion vetëm për rajone të veçanta. Shërbimet SmartDNS punojnë për të
bëjeni të disponueshëm në të gjithë botën.

Smart DNS Proxy është një shërbim i tillë i cili
është në pronësi të Global Stealth Inc. Ju mund ta përdorni atë nga kudo në botë për të
shikoni përmbajtjen e kanaleve të shumta të cilat janë
renditur në faqen e saj të internetit.

Sidoqoftë, duhet t’ju themi se shërbimet Smart DNS
nuk do të rrisë anonimitetin dhe sigurinë e të dhënave tuaja. Për këtë, ata kanë
prezantoi një aplikacion VPN që mund të përdorni së bashku me smartDNS.

Ndërsa ju jeni jashtë arsyes së lejuar
dhe ….

Nëse dëshironi të keni shfaqjet tuaja të preferuara televizive
në ekranin tuaj, nuk doni të humbisni ndeshjen për të cilën prisni
ditë, dhe duhet të qëndroni aktiv në faqet e mediave sociale, përdorimi i smartDNS mund të jetë zgjidhja më e mirë.

Por nuk është e nevojshme që çdo produkt smartDNS të përmbushë kërkesat tuaja.
Për të ditur më shumë, thjesht lëvizni poshtë për të gjetur nëse
Proxy Smart DNS funksionon në mënyrë perfekte për ju apo jo.

Çmimeve

Opsionet e çmimeve

Prmimi është një nga faktorët kryesorë që
çdokush do të merrte parasysh para se të blinte një produkt.

Në përgjithësi, smartDNS
shërbimet janë të lira dhe përshtaten brenda
buxheti i gjithkujt. Sidoqoftë, është e denjë të paguani vetëm nëse e lejojnë këtë
hyrje e kërkuar.

Le të diskutojmë në detaje rreth çmimeve
në mënyrë që të vendosni nëse është një zgjedhje e mirë për të shkëmbyer paratë për të
hyrjen që ofron.

Fillimisht, nëse dëshironi të ekzaminoni
funksionalitetin, mund ta filloni me katërmbëdhjetë ditë
gjyq. Epo, të paktën do t’ju lejojë të shikoni shfaqje për dy javë pa
duke shikuar në xhep.

Kjo mund të jetë opsioni më i mirë nëse nuk jeni jashtë vendit (të cilit
përmbajtje që dëshironi të shikoni) vetëm për disa ditë. Por udhëtarët e rregullt kanë nevojë
për të blerë produktin pasi gjurmët janë vetëm
për një herë.

Ka katër plane të ndryshme në dispozicion
të cilat e bëjnë atë fleksibël për përdoruesin se si dëshiron të shpenzojë paratë.

Nëse dëshironi të jepni pak më shumë kohë për të kontrolluar
aplikacionin, ju mund të blini planin mujor për të dalë me një konkret
vendim.

Për këtë, ju duhet të paguani 4,90 $. Vini re se cikli i faturimit funksionon çdo muaj dhe
jo sipas numrit të ditëve. Për shembull, nëse keni blerë
abonimi në dymbëdhjetë, atëherë do të rinovohet përsëri në dymbëdhjetë, dhe jo
pas një numri të caktuar ditësh.

Pas këtij një muaji të transmetimit duke përdorur
Proxy Smart DNS, shumë kokoshka dhe netë pa gjumë, ju mund të vendosni nëse
ju dëshironi të vazhdoni me produktin apo jo.

Ju keni zgjedhjen për të anulluar pajtimin, ose
përndryshe do të rimbush llogarinë tuaj për muajin tjetër. Nëse jeni të gatshëm të
vazhdoni, do të bëhet automatikisht.

Sidoqoftë, nëse keni plane afatgjata, ajo
do të ishte më mirë të merrte një vit ose dy-vjeçar
plan. Për një kohë të gjatë, këto plane do të
të jetë me kosto efektive.

Për një-vjeçar
plan, ju duhet të paguani vetëm 39,90 $, dhe
për dy vjet, është 49,90 dollarë.

E vetmja mundësi tjetër për të hyrë në shfaqjet e kufizuara është të udhëtoni për në
vendi, kanali i të cilit dëshironi të shikoni. Me mend, blerja e një Proxy Smart DNS do të ishte më e lirë.

Epo, po sikur të merrni një produkt shtesë
së bashku me të? Nëse blini përfaqësuesin Smart DNS, do t’ju lejohet të përdorni
shërbimi i saj VPN gjithashtu.

Në atë mënyrë, përveç anashkalimit
gjeo-kufizimet, gjithashtu do t’ju ofrojë intimitet për ju. Dhe gjëja më e mirë është, ju nuk keni nevojë të paguani asgjë
shtesë!

Politika e privatësisë

Edhe pse nuk ka shumë informacion
të disponueshme në politikën e privatësisë, gjetëm fjalët e arta që po kërkonit:

“Uebsajti nuk e bën dhe nuk do, në mënyrë aktive
monitoroni aktivitetin e përdoruesit për sjellje të papërshtatshme, as nuk mirëmbahemi drejtpërdrejt
regjistrat e aktiviteteve të Internetit të çdo klienti. “

Duke komunikuar ekipin mbështetës, ne morëm
sqarimet shtesë që ata bëjnë
madje nuk mbani përdorimin e timestamp dhe bandwidth.

Kjo është e dobishme ndërsa përdorni të dy,
SmartDNS dhe klienti VPN.

Guess juridiksionin e një shërbimi të tillë
i cili mban intimitet kaq të fortë? Epo, ajo
është vendi më i vetëm, i izoluar me plazhe të mahnitshme: Seychelles.

Seychelles ka ligje miqësore për përdoruesit, dhe është e lehtë për t’i mbajtur të dhënat si konfidenciale
qeveria nuk ndërmerr ndonjë program mbikëqyrje për qytetarët e tyre.

Sidoqoftë, nëse në rast se ligji kërkon
detajet e përdoruesve, Proxy Smart DNS është i detyruar të sigurojë çfarëdo të dhëne që ka në të
sistem.

Gjithashtu,
nëse ata nuhasin shkelje të kushteve të shërbimit, ata mund të ndjekin aktivitetin tuaj
, prandaj ki kujdes për këtë pikë.

Politika e rimbursimit

Ndonjëherë ndodh që një produkt të mos
përputhen me kërkesat tona. Në atë kohë, është e padenjë të paguani për të.

Nëse tashmë keni bërë pagesën, dhe
pas kësaj, ti e kupton që e ke
produkt i gabuar, ju mund të dëshironi të merrni paratë tuaja mbrapa.

Sidoqoftë, ndonjëherë është e lehtë, dhe mund ta riktheni vetëm me një klik. Quhet “Politika e rimbursimit pa pyetje-pyetur;” ai që siguron ExpressVPN.

Këtu, kur jeni duke blerë Smart DNS
Proxy sigurohuni që së pari të përfitoni nga versioni i gjykimit, në mënyrë që të merrni një ide të plotë
në lidhje me shërbimin e tyre.

Nëse keni anashkaluar duke përdorur versionin e provës ose
gjeti ndonjë kufizim pas blerjes, ju mund t’i merrni paratë tuaja. Por ti
nuk do ta marr me një klikim.

Vetëm përdoruesit e rinj janë të lejuar të kërkojnë një
rimbursim. Nëse jeni një pajtimtar me pagesë për më shumë se një muaj, duke marrë një rimbursim
nuk do të jetë e mundur.

Për planet vjetore, dritarja e rimbursimit është
hapur vetëm për tridhjetë ditët e para pas blerjes.

Tani, për kthimin e parave tuaja, ju duhen
për të shkruar një letër ose një email në lidhje me
anulimin.

Kjo është bërë për të parandaluar çdo keqpërdorim të politikës së rimbursimit që ata kanë
implementuar për përfitimet e përdoruesve.

Sigurohuni që ata të kthehen tek ju
duke pranuar kërkesën tuaj për rimbursim.

Servers

Harta e serverit

Për SmartDNS

Për dallim nga VPN, serverat smartDNS nuk i kodojnë të dhënat.

Por këta serverë janë mjaft efikas për të zhbllokuar përmbajtjen e mbrojtur që është
i kufizuar në një zonë apo vend të caktuar.

Në total,
ata kane Serverat DNS në njëzet e dy vend. Ekipi mbështetës na shpjegoi se ata kanë serverë në
vende të shumta për të shmangur goditjen e ISP-së.

Në rast se ISP godet lidhjen, përdoruesi
mund të lidhen me serverat e tjerë. Ndër njëzet e dy vendet, e Bashkuara
Shtetet kanë numrin më të madh të serverëve, dhe kjo është e dukshme si të gjithë
prapa përmbajtjes që gjenerojnë Shtetet e Bashkuara.

Edhe Kanada ka katër lokacione të serverëve pasi smartDNS përdoren shumë për përmbajtje kanadeze
gjithashtu.

Disa vende të tjera si Australia,
India dhe Afrika e Jugut gjithashtu kanë shumë servera. Ndërsa nuk kemi hasur
çështje të lidhura me performancën, mund të konkludojmë se numri i tanishëm i serverëve smartDNS është i mjaftueshëm.

Për VPN

Për VPN, edhe nëse ofruesi shton mijëra
plus serverë, mund të mos jetë e mjaftueshme. Varet plotësisht nga baza e përdoruesit se sa serverë duhet të shtohen.

Aktualisht, ka tridhjetë lokacione të serverit cilat jane
duke pasur parasysh që është faza fillestare e produktit të tyre VPN.

Një fakt i mirënjohur është kjo e tyre
Rrjeti i serverëve nuk është i kufizuar në disa
vende. Po zgjerohet në të gjithë botën, që duket premtuese. Për arsye të
ky Proxy Smart DNS mund të ofrojë performancë të mirë edhe për përdoruesit e tyre VPN
pavarësisht nga vendndodhja ose vendi.

Platformat dhe pajisjet

Udhëzues për konfigurimin e opsioneve të ndryshme

Prit një minutë! Po sikur smartDNS të jetë në gjendje
të anashkalojë gjeo-kufizimet, por është në dispozicion vetëm për një të kufizuar
numri i platformave?

Natyrisht, nuk mund të blini një shtesë
pajisje vetëm për përdorimin e smartDNS. Smart DNS Proxy është i vetëdijshëm për këtë fakt, dhe kështu ata e kanë bërë atë
në dispozicion për shumicën e platformave që
ju mund të mendoni.

Desktop

Nëse jeni duke përdorur versione Windows të cilat janë prezantuar para Windows XP, nuk keni asnjë
opsion për të konfiguruar Proxy Smart DNS në atë rast.

Për më tepër se kaq, nëse dëshironi ta konfiguroni
në Windows XP, Vista, 7, 8.1 dhe 10, mund të jetë
bëhet lehtë.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të gjeni ndërfaqen
përmes të cilit pajisja juaj është e lidhur me
interneti në cilësimet e përshtatësit. ju
lehtë mund t’i zbulojë ato në Qendrën e Rrjetit dhe Ndarjes në dispozicion në
Paneli i kontrollit.

Tashmë e lodhur? Epo, nuk ka shumë për të
beje tani. Hapni vetitë duke klikuar me të djathtën në ndërfaqe.

Lista e vendosur nën “Kjo lidhje përdor termat e mëposhtëm:” ka terma të shumëfishtë, dhe
do të keni mundësi të gjeni internet
Versioni i Protokollit 4.

Klikoni dy herë mbi të për të shtuar serverin DNS
adresat: 23.21.43.50 (Preferuar) dhe 54.229.171.243 (Alternativa).

Dhe ju jeni bërë këtu! Epo nëse tingëllon kaq e ashpër, mund të përdorni konfigurimin e tyre
udhëzues të cilët ofrojnë mësime video gjithashtu.

Ju gjithashtu merrni mundësinë për ta instaluar atë
MacOS, Chromebook dhe Ubuntu. Vendosja e DNS
serverat për ta janë po aq të thjeshtë sa ky.

Pajisjet Celulare

Ata kanë siguruar një vend të spikatur për të
Windows kur flasim për desktopin. Por në rastin e telefonave celularë, ata mund të kishin supozuar se Windows Phone
përdoruesit nuk po kryejnë transmetime pasi proxy Smart DNS nuk është i disponueshëm për të
ajo.

Informacioni është i njëjtë për përdoruesit e Blackberry.

Nëse ju marrim anën e ndritshme, ato kanë
mbuloi pjesën më të madhe të tregut të telefonisë celulare duke ofruar shërbimin për Android dhe
përdoruesit e iOS.

Shënim:
Nëse jeni duke përdorur Android 4.0+, atëherë konfigurimi do të ishte i ndryshëm nga Android
2.3+, dhe kështu, ju duhet ta konfiguroni atë në përputhje me rrethanat.

Sidoqoftë, ka raste të caktuara kur
shërbimi mund të ndalet ndërmjet, dhe ne nuk duam që të na mallkoni për këtë.
Kjo është arsyeja pse ne tashmë po japim informacionin që shërbimi ndalon
duke punuar sa më shpejt që IP ndryshon. Për të rifilluar shërbimin, duhet të azhurnoni
IP tuaj çdo herë përmes llogarisë suaj Smart DNS Proxy.

Tingëllon si dhimbje koke? Epo, ne kemi një zgjidhje tjetër për ju. PureVPN ka një inteligjent të integruar në aplikacionin e tyre VPN. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të krijoni një llogari, të shkarkoni aplikacionin, të zgjidhni kanalin e transmetimit dhe të bëhet.

PureVPN nuk kërkon konfigurim, por
ne nuk jemi të sigurt se nëse gama e kanaleve transmetuese që ajo mbështet është
ekuivalent me Proxy Smart DNS.

televizion

Të gjitha markat e mëdha televizive me emra të ndryshëm:
LG, Samsung, Sony, Panasonic dhe Toshiba, mund të përdoren për të hyrë te të kufizuarit
përmbajtje.

Ju vetëm
keni nevojë për lidhjen në internet dhe udhëzime për të vendosur serverë DNS mbi ta.

Mund të ndryshojë disi në rast të çdo smartTV.
Sidoqoftë, ajo as kërkon shumë kohë dhe as aftësi të larta.

Thjesht gjeni se ku shtohen cilësimet e rrjetit. Në ato cilësime, duhet të
zgjidhni rrjetin në të cilin është lidhur smartTV-ja juaj dhe shtoni emrin e përdoruesit dhe
fjalëkalim.

Shkoni poshtë tek cilësimet DNS të cilat janë
përgjithësisht i pranishëm në parametrat IP. Shtoni dy serverë Smart DNS Proxy (të cilat
janë ato më të afërtat). Ruani cilësimet

Tani hapi i fundit dhe më i vështiri: Rinisni përsëri
TV.

Kutia e sipërme

Deri më tani, ne kemi hasur në platformat të cilat lejojnë konfigurimin e lehtë. Sidoqoftë, atje
janë disa raste të jashtëzakonshme kur mundeni
përballen me sfida.

Për pajisjet: Amazon Fire TV, Apple TV,
Boxee Box, rekomandohet të përdorni shërbimin Smart DNS Proxy përmes ruterave (ju
do të mësojë për atë në nën-seksionin tjetër).

Ndoshta, sepse do të sigurojë një më të lehtë
aplikacion. E tëra çfarë duhet të bësh është të bësh
lidhni pajisjen në ruterin e konfiguruar dhe
je gati te shkosh.

Por Smart DNS Proxy e dinë që mund të ketë
të jetë një mundësi kur ju nuk keni qasje në ruter. Kjo është arsyeja pse ata
kanë ofruar udhëzues që shpjegojnë se si
mund të konfiguroni veçmas serverat DNS në këto pajisje.

Këto shumë platforma
dhe funksionim të gjerë po na siguronin
shpresa të mëdha deri në kohën kur kemi kuptuar se ka disa produkte famëkeqe në listë.

Askush tjetër përveç Roku dhe WD TV Live Player.
Nuk ka asnjë mënyrë për të konfiguruar serverët DNS direkt në pajisje dhe i vetmi
opsioni i majtë është t’i përdorësh ato përmes një ruteri.

Edhe pasi të keni konfiguruar servers DNS
ruterat, nuk është e sigurt nëse përmbajtja Netflix dhe Shtetet e Bashkuara të tjera do
të jetë në dispozicion në Roku. Kjo sepse Roku ridrejton kërkesat automatikisht
te serverat Google DNS.

Për të shmangur që ju duhet të konfiguroni ruterat
për Rrugëtimi statik i IP.

Në çështje
të WD TV Live Player, madje edhe Routing Static IP nuk do të funksionojë. Kjo nuk është një
kufizimi i shërbimit DNS, por kufizimet e harduerit për cilin ofrues
nuk mund te beje asgje.

Chromecast dhe Google TV janë platformat e mbetura,
por siç u sugjerua më herët, është më mirë dhe më lehtë t’i përdorni ato drejtpërdrejt
ruterat.

router

Pas këtij diskutimi të gjatë për të ndryshme
pajisje, ne kemi arritur te mbreti i pajisjeve që ofrojnë strehim për çdo pajisje duke e lidhur direkt me
internet.

Nëse bëni ndonjë ndryshim në ruter, atë
do të jetë i zbatueshëm edhe për pajisjen.

Në atë mënyrë, nëse konfiguroni serverët DNS
në ruterat, ju mund të shfrytëzoni drejtpërdrejt avantazhin duke lidhur gjithë pjesën tjetër
pajisje për të.

Thjesht futuni te
Paneli i administratorit të routerit dhe gjeni DNS
settings. Thjesht, duke shtuar Smart DNS Proxy Server, ju
mund të drejtojë të gjithë trafikun nëpërmes tyre në vend të serverave të siguruar nga
ISP.

Tani rindizni ruterin dhe lidhni pajisje të tjera.
Ju jeni gati të përdorni të gjitha kanalet e kufizuara.

Sigurohuni që të zgjidhni DNS më të afërt
servera për performancë më të mirë.

consoles

Për konzollat,
mund të konfiguroni serverët DNS në PS3, PS4, PS Vita, Wii, Wii U dhe XBOX 360.
Sidoqoftë, i njëjti rregull vlen edhe për ta gjithashtu.

Direkt lidheni ato me ruterat dhe kurseni
veten nga konfigurimi i tyre veç e veç. Sidoqoftë, nëse dëshironi të konfiguroni
ato në vend, ju mund të merrni referencën nga udhëzuesit e konfigurimit të detajeve në dispozicion
në faqen e tyre të internetit.

Informacioni jepet në shpjegim hap pas hapi. Ju gjithashtu mund të merrni
përfitimi i mësimeve video të shtuara në krye të së njëjtës faqe.

Pas konfigurimit, sigurohuni që të regjistroheni
për të kontrolluar nëse DNS është konfiguruar
siç duhet apo jo. Do të jetë në dispozicion në ekranin kryesor.

Nëse tregon Pika e gjelbër para “DNS Setup” atëherë do të thotë që ju keni bërë
pune perfekte.

Vetëm një gjë tjetër pas kësaj! Në IP
Vendosja e aktivizimit, duhet të klikoni në butonin “Aktivizo”. Pas kësaj, një
do të shfaqet më shumë shënoni jeshil dhe IP do të ndryshohet.

Në total duhet të ketë katër rriqra jeshile. tjetër
dy rriqrat jeshil janë për llogari
aktivizimi dhe Përmbledhja e rajonit. Ju mund të përdorni shërbimin vetëm pasi të keni katër
shënimet në faqen në internet “Faqja kryesore e llogarisë”.

Tingëllon si një rezultat provimi

Por të paktën ne mund ta bëjmë këtë shumë për TV-në
shfaqje për të cilat ne duam të thashemi dhe të bëjmë parashikime.

Rajone dhe Kanale

Nga lista,
ju mund të shihni se ajo në mënyrë efikase anashkalon shumicën e kufizimeve që janë zbatuar
nga kanale të ndryshme.

Nëse shkoni në faqen e shërbimit, ju do
gjeni një listë të dyqind kanaleve plus që mund të zhbllokohen duke përdorur Smart DNS
prokurë.

Epo, ne nuk mund ta provojmë pretendimin e tyre për secilën platformë, dhe kështu kemi
përzgjodhi disa prej tyre. Shërbimi ka treguar efikasitetin e tij në rezultate
të marra pas testimit të tij.

Biseda jonë me kompaninë në lidhje me aksesin e Spotify

E vetmja pjesë e trishtuar është disponueshmëria e saj për
Spotify. Përmes ekipit mbështetës morëm informacionin se ishte mbështetur më parë por jo më.

Sidoqoftë, ekziston edhe një pjesë e lumtur.
Abonentët mund të përdorin aplikacionin e tyre VPN i cili është i aftë të maskojë IP të vërtetë dhe të sigurojë një IP të ri, i cili ndahet
përdorues të shumtë.

Ju mund të përdorni Spotify nëse lidhni
sistem në serverin VPN të vendit, versionin Spotify të cilit dëshironi të përdorni.

Opsione për të zgjedhur Kanalin

Sidoqoftë, pas konfigurimit të serverëve DNS,
rinisni sistemin dhe futuni në llogarinë tuaj. Ju duhet të zgjidhni kanalet
nga skedari “Rajon” i dhënë nën Seksionin “Llogaria ime”.

Kanalet që përdorin të njëjtën transmetim
platformat vendosen në të njëjtën listë;
ju nuk mund të përdorni Crackle Australia dhe Crackle
Shtetet e Bashkuara njëkohësisht nga e njëjta pajisje.

Sidoqoftë, funksionon normalisht nëse lidheni përmes dy pajisjeve të ndryshme.

Nga lista, duhet të zgjidhni rajonin, kanali i të cilit transmeton
dëshironi të përdorni. Pas zgjedhjes, thjesht klikimi në “Përditësim” do të përfundojë tuaj
punë. Ata vërtet e kanë lehtësuar
përdoruesit për të gjetur kanalin e kërkuar.

Sidoqoftë, nuk mund të zgjidhni çdo kanal
nga një pasi është një detyrë e lodhshme dhe kërkon shumë kohë.

Zgjedhja e grupit për kanalet

Ekziston edhe një zgjidhje për këtë gjithashtu. vetëm
lëvizni poshtë dhe do të gjeni të ndryshme
Grupet e Kanalit (A, B, C), & D). Mund të zgjidhni direkt një dhe ta azhurnoni.

Duke zgjedhur një grup të veçantë, lehtë mund të zhbllokoni të gjitha kanalet e kërkuara me një hap.

Duke e përdorur atë me VPN

SmartDNS punon për të ofruar gjeo-kufizuar
përmbajtja për përdoruesit e saj. VPN punon te
shifroni të dhënat duke përdorur kriptim.

Nëse i merrni të dy shërbimet nën një çati
i cili një çmim relativisht më i lirë, ne
mendoni se do të ishte një mundësi më e mirë sesa blerja e tyre veç e veç.

Mund të shkarkoni direkt klientin VPN
për Windows, iOS, MacOS dhe Android.

Ekziston një listë e gjatë e serverëve në dispozicion në seksionin “Mbështetje” me të cilin mund të gjeni serverin e shquar.

Jo vetëm kjo, ata madje lejojnë përrua dhe
ofroni serverë të optimizuar për këtë qëllim. Për përrua,
ato sigurojnë Ocksorape5 Proxy dhe Proxy Squid3. Ne nuk kemi gjetur asnjë VPN
shërbim përveç këtij ai që ofron Proxy Squid3.

Shtë e mahnitshme të gjesh që ata përpiqen të
shtoni veçori. Kaloni në internet Kill i shtuar vepron si një pengesë midis
pajisje dhe internet.

Kjo pengesë hyn në veprim sa herë që
Lidhja VPN bie, dhe kjo na shpëton nga rrjedhjet e të dhënave.

Sidoqoftë, lexuesit duhet ta dinë se tani
ata vetëm sigurojnë versioni Beta
të aplikacionit VPN.

Ndihma për klientët

Një përgjigje e thellë nga ekipi mbështetës.

Megjithëse ne kemi sqaruar procedurën e
konfigurimi i Smart DNS është disa nga pajisjet, për përshkrimin e detajuar, mund të vizitoni “SI T TO B SETNI”
faqe.

Kjo faqe është
dhënë në faqen e internetit për lehtësinë e përdoruesve. Këtu, nga
kategori të ndryshme, ata mund të gjejnë udhëzuesin e nevojshëm të konfigurimit.

Mbi procedurën hap pas hapi, ju do
gjeni një mësim video në lidhje me konfigurimin
procedura. Ne nuk e dimë pse por disa nga
videot nuk kanë zë. Sidoqoftë, ato janë akoma mjaft të mira për t’i udhëhequr
ju.

Shpjegimi është dhënë së bashku me pamjet fotografike, kështu që lehtë mund të gjeni se si të ecni përpara.

Megjithatë, vendosja e serverëve DNS mund të jetë një
detyrë e vështirë për disa prej përdoruesve. Luajtja me cilësimet e rrjetit mund të prishë
shesh lojrash, d.m.th., sistemi juaj. Kjo është arsyeja pse
duhet të keni kujdes gjatë vendosjes së DNS.

Edhe pasi ta përdorni me kujdes, ndonjëherë
mund të lindin çështje, dhe atë kohë kërkohet një shpëtimtar (ekipi mbështetës).

Tani, është gjithmonë mirë të bisedosh veçanërisht
kur të lejohet të vlerësosh bisedën. Në çështje
të ekipit mbështetës të Proxy Smart DNS, do të merrni përgjigje të shpejta dhe në pikën
e cila gjithmonë do t’ju bëjë të klikoni në butonin “Thumbs Up”.

Por nëse nuk jeni të kënaqur me live
mbështetje chat, ju gjithmonë mund t’i kontaktoni ata përmes emailit, dhe ata do të marrin
përsëri tek ju me përgjigjet e pyetjeve tuaja.

Përveç këtyre opsioneve, mund të drejtpërdrejti
shkoni në seksionin e mbështetjes. Aty do të gjeni një numër të madh artikujsh që mund të zgjidhin shqetësimet tuaja.

përfundim

Shtë vërtet
i zgjuar për atë një shërbim ka efikasitetin për të anashkaluar kufizimet
të implementuara nga të gjitha shërbimet e tjera.

Ata ofrojnë me lehtësi një mënyrë për të
përdoruesit të shfletojnë përmbajtjen e cila është bllokuar nga ofruesi i shërbimit.

Thjesht duke shtuar adresat DNS në rrjet
cilësimet, ne ishim në gjendje të shikonim gjithçka që dëshironim.

Kjo bëri që ekranet tona të formojnë falas kontrollin e gjeografisë
vendndodhja. Për përdoruesit që nuk janë në gjendje të përdorin shërbime të tilla si YouTube, Google,
dhe Facebook, ata kanë sjellë mënyrën më të lehtë për të kapërcyer parandalimet e zbatuara nga qeveria.

Kur një shërbim i tillë vjen me siguri
shtresa të rrjetit privat virtual, ajo
gjithashtu mund të ruajë të dhënat tona nga palët e treta. Sidoqoftë, deri më tani është në fazën e provës.

Shpresoj, Proxy Smart DNS do të na sjellë një
paketë e plotë e intimitetit, sigurisë dhe internetit falas në të ardhmen e afërt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map