Shqyrtim i Buferizuar

rekuizitë


  • shpejtësi: Shpejtësitë e internetit që kemi vërejtur gjatë testeve tona janë mbresëlënëse. Shtë një nga shërbimet më të shpejta VPN që morëm një shans për ta shqyrtuar. Sidoqoftë, mund të jetë e vështirë të gjesh serverin më të shpejtë kur përdoruesi lëshon klientin për herë të parë. Nuk ka mundësi zgjedhjeje automatike, dhe përdoruesi duhet të zgjedhë serverin me dorë.
  • Ndihma për klientët: Ata kanë një shërbim të mbështetjes së klientit 24/7, dhe ata janë të shpejtë për t’u përgjigjur dhe siguruar një informacion të qartë dhe konciz. Shërbimi i klientit shton tërë përvojën e përdoruesit dhe ndihmon përdoruesin të njihet me produktin.

Cons

  • Ndërfaqja e përdoruesit: Klienti nuk i ofron përdoruesit shumë mundësi për të zgjedhur. Serverat nuk kategorizohen në asnjë mënyrë, dhe përdoruesi duhet t’i zgjedh ato me dorë. Përveq emrit të vendit, përdoruesi nuk merr asnjë informacion në lidhje me serverin me të cilin është lidhur.
  • Protokollet më pak: VPN i Buferuar përdor vetëm protokollin OpenVPN. Argumenti se është një protokoll më i sigurt, nuk mund të jetë i kënaqshëm. Pse të mos keni mundësi të zgjidhni nga kaq shumë protokolle të disponueshëm atje.

Uebfaqe: Vizitoni sitin Zyrtar

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN
platformatWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Routers
jurisdiksionGjibraltar
prerje-transportim trupashPa prerje
encryption256-bit
Locations37+ Vendndodhjet
Servers37+
Opsionet e pagesaveKartë krediti, Bitcoin, PayPal
Opsionet e mbështetjesMbështetje e biletave
Prmimet nga4.12 dollarë në muaj faturuar për 24 muaj
Garanci30 Politika e Rimbursimit të Ditës
Prove falasPo, të dhëna të kufizuara

VPN i Buferuar është i vendosur në Gjibraltar-një territor britanik jashtë shtetit, dhe ata operojnë nga Budapesti. Justshtë vetëm fjalia e parë e shqyrtimit, dhe gjërat tashmë kanë filluar të duken pak të ndërlikuara.

Ekrani fillestar pas regjistrimit!

Gjibraltari është një territor në Mbretërinë e Bashkuar, dhe ligjet e zakonshme angleze janë të zbatueshme atje, por Gjibraltari është një territor vetëqeverisës, dhe Gjykata Supreme e Gjibraltarit mund të tejkalojë këto ligje.

le të
nuk harrojmë se Mbretëria e Bashkuar është një nga 5 sytë
vendet dhe ne nuk mund të jemi të sigurt nëse ky produkt mund të veprojë si një tampon ndërmjet rrjetit të inteligjencës 5-Eyes
dhe privatësinë e përdoruesit. Vetë produkti nuk është shumë tërheqës, dhe ka një vend për përmirësim në çdo
aspekt.

ndërfaqja është shumë e thjeshtë, tunelizimi i ndarë mungon, vetëm një protokoll është
në përdorim, ata nuk tregojnë numrin e serverëve në rrjet, dhe shumë të tjerë
numrat u prezantuan kur filluam të rishikojmë këtë produkt.

megjithatë,
ka pasur disa fusha, të tilla si shpejtësia dhe mbështetja e klientit, ku produkti
arriti të na bën përshtypje, dhe ne do të flasim
rreth tyre edhe në këtë përmbledhje.

Servers

VPN Servers siç përmendet në faqe

numri i serverëve zakonisht tregon forcën e produktit në shumë mënyra. Shpesh ata
ofrojnë shumë serverë sepse kompania ka shumë përdorues, por gjithashtu nënkupton që një përdorues mund të jetë
kanë shumë mundësi për të zgjedhur!


koha e rishikimit të këtij produkti, ata kanë 37 lokacione të serverit. Ata kane
duke mos përmendur numrin aktual ose të përafërt të serverëve në faqen e tyre të internetit.

Kur
ne kontaktuam ata për të ditur numrin e
serverët në rrjetin e tyre, ata thanë se është informacion i klasifikuar. Ne e gjejmë këtë
shumë e çuditshme pasi pothuajse të gjithë ofruesit e shërbimeve VPN tregojnë me krenari
numri i serverave që ata kanë në rrjetin e tyre.

ata
tha se të gjithë serverët mbështesin ndarjen e P2P dhe nuk ka serverë specifikë për
P2P ose transmetimi.

atje
nuk ka asnjë mënyrë për të ditur numrin e serverëve në një vend të caktuar dhe gjithçka
përdoruesi mund të bëjë është të zgjedhë vendin, dhe klienti lidh përdoruesin me
rrjet.

atje
nuk ishte asnjë grupim i serverëve në çfarëdo mënyre, dhe kjo është një nga mangësitë më të rëndësishme të këtij produkti.

përdoruesi duhet të lidhet me serverat me dorë, dhe
nëse ai / ajo dëshiron të lidhet me serverin më të shpejtë të disponueshëm, atëherë prova dhe
metoda e gabimit do të harxhojë ca kohë me siguri.

streaming
mund të jetë një çështje e madhe në një platformë të tillë. ata
tha që përdoruesi mund të lidhej me një server
vendosur në vend për të anashkaluar gjeo-kufizimet, por nuk ishte ashtu
të mjaftueshme për shumë raste. Në kohën e rishikimit të këtij produkti, Buffered
VPN siguroi qasje vetëm në Netflix USA.

Bandwidth
dhe Shpejtësia

ata
pretendojnë se ata nuk e kapin gjerësinë e brezit në dispozicion për përdoruesin në asnjë mënyrë.
shpejtësia e internetit, nga ana tjetër, është
i kufizuar vetëm nga lloji i serverit në lidhje ose distanca fizike
të përdoruesit nga serveri.

megjithatë,
ata nuk kanë diskutuar asgjë në lidhje me kapacitetin e serverëve në
uebfaqe, e cila na bën të pyesim se cili bandë do të jetë në dispozicion
të përdoruesit.

Në vend të kësaj
për të bërë pretendime për të pasur serverë “ultrafast”, ata duhet të kishin përmendur nëse
serverat janë 1 serverë Gbps ose 10 Gbps. Duket se ato janë qëllimisht
duke mos qenë specifike për një informacion të tillë.

intimitet
politikë

Ofruesi pretendon të ketë një politikë të prerjeve dhe që jo
të dhënat e trafikut ruhen prej tyre. Ato mbajnë regjistrat e transaksioneve që zakonisht përfshijnë
emrin, adresën dhe adresën e postës elektronike të përdoruesit.

ofruesi mban gjithashtu një regjistër të shkëmbimeve midis përdoruesit dhe ofruesit, i cili
mund të jenë email ose biseda me ekzekutivin e shërbimit të klientit. Përdoruesi mund të shohë
çfarë të dhënash ruan ofruesi VPN, në faqen zyrtare të kompanisë.

atje
është përsëri disa informacione të ruajtura kur një person viziton faqen e tij të internetit si URL
dhe informacione të tjera të tilla, që janë përgjithësisht
përdoret për qëllime analitike.

megjithatë,
ata mbledhin informacione për adresën IP të përdoruesit, versionin e sistemit operativ,
Adresat e serverëve DNS, etj. Për të cilat ata thonë se janë vetëm për qëllim të zgjidhjes së problemeve.

përdoruesi mund të zgjedhë të mos i japë këto informacione duke e fikur nga “Parametrat”
menu.

politika e intimitetit të VPN të Buferuar duket e arsyeshme dhe transparente. Sidoqoftë, ata
mund të ketë hedhur më shumë dritë në marrëdhëniet e tyre me palët e treta dhe shkëmbimin
të informacionit me ta.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (në sekonda)
Koha mesatare e kërkuar
Në sekondat.5.81
18.06
25.15
34.82
47.91
54.4
64.71
78.85
84.52
95.39
104.35

ne
jepni kredi aty ku duhet, dhe vlerësojmë faktin që VPN e Buferuar po qëndron e vërtetë në pretendimet e saj për të qenë të shpejtë
VPN, edhe kur është fjala për kohën e lidhjes.

një
koha mesatare e lidhjes prej vetëm 5,8 sekonda është e respektueshme, dhe ne vështirë se kemi hasur në ndonjë vështirësi në lidhjen
në rrjet. Duhen vetëm një klik dhe disa sekonda për të marrë VPN
mbrojtje ndaj klientit.

shpejtësi
provë

Testi i Shpejtësisë së Buferizuar Para dhe Pas

zbulim
serveri më i shpejtë mund të jetë një detyrë pak irrituese për këtë klient, por një herë
përdoruesi lidhet me optimale
server, ai / ajo mund të presë me shpejtësi të lartë
rezultatet.

ne
vërejtur një ulje prej vetëm 3% të shpejtësisë origjinale në një server të veçantë për
ca kohe U lidhëm me shumë
serverat në rrjet në përpjekjen tonë për të gjetur një më të shpejtë dhe shumë prej tyre
jepnin shpejtësi afër 80% të shpejtësisë origjinale.

ne
nuk kanë asnjë ankesë në këtë seksion, dhe VPN Buffered bie në
niveli i parë kur bëhet fjalë për shpejtësinë në rrjetin VPN.

siguri

le të
ne nuk merremi me performancën e testit të shpejtësisë së klientit. ne
nuk duhet të harrojmë se parësore
Qëllimi i VPN është të ruajë informacionin e përdoruesit në internet. Një e mirë
Produkti VPN pritet të jetë i shpejtë, si dhe i sigurt.

klienti përdor kriptimin e AES 256-bit për të mbajtur të dhënat e përdoruesit të sigurt. Encshtë kriptim i shkallës ushtarake dhe me siguri të arsyeshme.

Kur
bëhet fjalë për protokolet, vetëm protokolli OpenVPN është në dispozicion të klientit.
OpenVPN është një nga protokollet më të sigurt, por të kesh protokolle të tjerë të disponueshëm në armatime nuk do të dëmtonte askënd.

kjo
Shërbimi VPN mbështet vetëm IPv4, për të mbrojtur DNS nga rrjedhjet e përdoruesit
duhet të çaktivizoni IPv6 në pajisjen e tij / saj me dorë.
Nuk ka protection Mbrojtje nga rrjedhja DNS ’ose switch Ndërprerës i mbrojtjes nga rrjedhja IPv6
klient.

atje
është një ndërrues i vrasjes në internet i cili ndalon trafikun në rast se lidhja VPN
pika. Gjërat nuk janë shumë tërheqëse brenda
këtë pjesë, dhe ata duhet të bëjnë shumë
të azhurnimeve për t’u kualifikuar si produkt “i sigurt”.

I ri
po hartohen mënyra për të anashkaluar sigurinë
çdo ditë, dhe një ofrues i VPN duhet të jetë një hap para hapave të tillë.
Buffered VPN, nga ana tjetër, duket se po jeton në të kaluarën kur të vijë
për ta bërë rrjetin e tyre të sigurt.

përdorues
Ndërfaqja dhe Përvoja

Seksione të ndryshme të UI

mirë,
le të presim në ndjekje, nuk ka asgjë që përdoruesi të përjetojë këtu. ne
gjeni ndërfaqen pothuajse të shurdhër dhe të mërzitshëm.

atje
nuk është asgjë për përdoruesin të luajë me të.
Ekrani fillestar tregon një listë të vendeve të serverëve,
dhe kjo është ajo. Duket se nuk ka
theks në bërjen e aplikacionit miqësore për përdoruesit.

shkathtësia nuk mund të shihet askund. Ofruesi VPN duhet të ketë siguruar një
butoni i lidhjes inteligjente ose lidhja e shpejtë për të shpëtuar përdoruesin nga sherri për të shkuar
duke kërkuar për serverin më të mirë për të / saj.


rishikimi ynë, zbuluam se ata
mbështesin vetëm Netflix SHBA. Ata duhet të kishin shtuar uebfaqen dhe mbështetje të tjera
faqet e internetit në një skedë në mënyrë që përdoruesi të mund
hyrë në këto faqe në internet me vetëm një klik.

Kur
i lidhur me rrjetin, ai tregon shpejtësinë e ngarkimit dhe shkarkimit së bashku me
adresa IP aktuale.

përdoruesi mund të shënojë një vend si të preferuar.
Tani kjo mund të jetë e dobishme në rastet kur përdoruesi ka tendencën të lidhet
vendndodhje të veçantë më shpesh, por nuk ka asnjë mënyrë për të ditur nëse VPN do
lidhni përdoruesin përsëri në të njëjtin server në zgjedhjen e vendit.

A
Skeda “Kohët e fundit” është atje për të ndihmuar përdoruesin të lidhet me njërën nga vendet e serverit
ai / ajo ishte lidhur më parë.

menuja e opsioneve tregon skedarë të ndryshëm dhe është e vështirë të thuash që të gjithë do
ndihmoni përdoruesin. Në skedën “Parametrat”,
përdoruesi merr disa ndërprerës të ndërprerës.

atje
është një mundësi për të ndezur / zgjedhjen automatike të portit, një ndryshim për
Tipar i vrasjes në internet, fillimi automatik dhe disa më tepër.

atje
është një ndërprerës ‘Auto connect’ i cili na dha disa shpresë, por lidhet me
serveri më i fundit në vend të serverit optimale ose më të shpejtë.

A
shumë gjëra mund të ishin bërë me të
ndërfaqen e përdoruesit, por duket se ofruesi nuk mund të ishte kujdesur
ndonje me pak.

platformat
dhe pajisje

Në dispozicion për 5 platforma!

buffered
VPN mbështet Windows, MacOS, Android, iOS, Linux dhe ruter. Përveç këtyre
platforma të mëdha, nuk kishte asnjë mbështetje për
platforma të tjera.

ata
gjithashtu nuk do të ketë asnjë shtesë të shfletuesit në dispozicion në kohën e rishikimit të kësaj
produkt.

Kur
bëhet fjalë për ruterat, produkti mbështet vetëm DD-WRT dhe domate të aktivizuara
routers. Mënyra tjetër është të merrni një ruter VPN në të cilin përdoruesi mund të identifikohet duke përdorur letrat kredenciale të Bufuara
dhe e përdorin atë.

produkti mund të përdoret në çdo numër të
pajisje, por ne nuk e konsiderojmë kaq të mëdha sa një mbështetje e platformës
kaq e kufizuar.

përdoruesi mund të përdorë deri në pesë pajisje njëkohësisht.

Përfshirja e më shumë platformave mund të shtojë në apelin e përgjithshëm të
produkt. Por, në formën siç është, ne nuk mendojmë se është e mjaftueshme për të
plotësojnë nevojat e një konsumatori të ditëve moderne.

klient
mbështetje

ne
janë aq të lumtur që më në fund, ka diçka pozitive për të thënë në lidhje me këtë
produkt.

ata
keni një mbështetje live chat 24/7. Ekipi i ndihmës së klientëve është i shpejtë për t’u përgjigjur dhe shumë i sjellshëm në përgjithësi. Jemi bukuroshe
shumë të kënaqur me performancën e ekipit të ndihmës së klientit.

megjithatë,
ata nuk kanë përgjigjet për të gjitha pyetjet. Ne u përpoqëm të dinim numrin
të serverave, dhe ata thanë që është
informacion i klasifikuar.

ne
kërkoi listën e përpunuesve të të dhënave, dhe personi i shërbimit të klientit nuk kishte
informacione në lidhje me të.

ose
ata duhet të ofrojnë më shumë akses tek drejtuesit e tyre të mbështetjes së klientit, ose ata duhet të përpiqen ta bëjnë këtë më mirë
produkt në mënyrë që ata të mos duhet të shmangin pyetje të tilla të thjeshta.

le të
na flasim për faqen FAQ tani.

ajo
ishte përsëri një zhgënjim, por ne nuk u çuditëm aspak sepse kjo ka
ka qenë rasti me gjithë produktin. Faqja është plot e paqartë dhe e tepërt
informacion.

disa
e pyetjeve janë të mira në faqe, por përgjigjet mezi zerojnë
sipërfaqe. Një faqe FAQ supozohet të jetë informuese, por ato as nuk e kanë diskutuar produktin dhe veçoritë e tij
Faqja.

ajo
duket se personi që shkruan përmbajtjen e kësaj faqe ishte i pavëmendshëm për të
fakti që faqja supozohet të portretizojë një pamje të qartë të produktit.

përfundim

ne
madje nuk mund ta konsideroni këtë një sistem të plotë VPN në këtë gjendje dhe formë.
mangësitë janë të shumta, dhe duhet të shkojë
kërcime dhe kufij për të hyrë në librat tanë të mirë.

ata
duhet ta bëni atë shumë më të sigurt duke përfshirë IPv6, shtoni rrjedhje DNS
mbrojtje, merrni disa protokolle më shumë, përfshini më shumë platforma, merrni shfletuesin
shtesat, renditni serverat dhe mund të vazhdojmë dhe vazhdojmë.

Klienti nuk na dha asnjë arsye çfarë ta rekomandojmë atë për këdo. Duket më shumë si një VPN e vjetëruar me disa veçori.