Rishikimi VPNSecure

rekuizitë


  • Shumë serverë: VPNSecure ka serverë në më shumë se 47 vende. Rrjeti i serverëve është i madh, por ata nuk i kanë renditur serverat ose nuk kanë ofruar ndonjë server të dedikuar për përdoruesit, gjë që e bën shumë të vështirë të lundruar nëpër listën e serverëve..
  • No Logging: Ofruesi i shërbimit krenohet me një politikë mos-prerjeje. Ata pretendojnë se nuk e regjistrojnë adresën IP të përdoruesit ose afatet kohore.
  • Kriptimi i fortë: Shërbimi i lejon përdoruesit të zgjedhë llojin e kriptimit që ai / ajo dëshiron për klientin. Opsionet përfshijnë kriptimin AES-256-bit i cili është kriptim i shkallës ushtarake, dhe praktikisht i pamundur të depërtohet.
  • Mbrojtja e rrjedhjeve IP: Klienti ka mundësinë të bllokojë kërkesat IPv6. Parandalon një mospërputhje në IP dhe për rrjedhojë gjithashtu një rrjedhje.
  • Ndërprerësi i vrasjes në internet: Nëse keqfunksionimet e lidhjes VPN, atëherë është ndërprerësi kill i cili nuk do të lejojë që të dhënat e përdoruesit të futen në internet pa mbrojtjen e një VPN.
  • Ndihma për klientët: VPNSecure përfiton nga mbështetja e bisedës live. Biseda live funksionon me efikasitet dhe zgjidh shpejt çështjet.

Cons

  • Juridiksioni 5-Sytë: VPNSecure bie në juridiksionin Australian. Australia është një nga vendet me 5 sy dhe kjo pengon përpjekjen për të ruajtur privatësinë e përdoruesit në shërbim.
  • Protokolli i vetëm: Ekziston vetëm një protokoll i disponueshëm për përdoruesit në shërbim, domethënë OpenVPN. Edhe pse është një protokoll i shpejtë dhe i sigurt, më shumë mundësi gjithmonë e fuqizojnë përdoruesin.
  • Shpejtësia e dobët: Ne kemi shpejtësi shumë të ngadaltë në VPNSecure. Të gjitha tiparet dhe rrjeti i gjerë i serverëve nuk do të thotë shumë nëse nuk ka internet me shpejtësi të lartë në shërbim.

Përmbledhje

Klienti VPN para dhe pas hyrjes

VPNSecure është një nga shumë pak
Shërbime VPN me qendër në Australi. Ajo operon jashtë Brisbane.

Australia është një nga vendet me 14 sy,
dhe kjo është gjëja e parë që shkon kundër këtij shërbimi VPN.

5-Sytë është një grup vendesh që kanë
morën sisteme të forta mbikëqyrjeje,
dhe këto vende ndajnë të dhënat e inteligjencës midis tyre.

Australia ka ruajtje të detyrueshme të të dhënave
ligje që mandatojnë prerjet e përdoruesve
aktivitetet në internet dhe ruajtja e saj për 2
vjet. Sidoqoftë, ai i detyron shërbimet e telekomunikacionit që t’i mirëmbajnë ato
logs.

VPNSecure ka bërë disa pretendime shumë të larta
faqja e internetit Por nuk ka asgjë të re në ofruesit e shërbimeve që bëjnë pretendime të guximshme për produktin e tyre.

Ky përmbledhje ka të bëjë me testimin e atyre
Pretendimet. Ne do të bëjmë të gjitha studimet dhe testimet në mënyrë që të jetë e lehtë për ju
vendosni nëse ky produkt i përshtatet nevojave tuaja.

Ata pretendojnë se nuk kanë një politikë logs e cila
do të jetë interesante të kalosh. Ata gjithashtu mburren me një rrjet të madh serverash. Ne do të shohim nëse ato kanë përdorur në mënyrë efikase
ky rrjet serveri apo jo.

Shpejtësia dhe siguria gjithashtu do të pësojnë një monitorim të rreptë me siguri. ‘Smarter DNS’
në VPNSecure duket si një element interesant gjithashtu.

Deri në fund të këtij shqyrtimi, ju do të dini nëse
është një bast i sigurt për të investuar në VPNSecure.

Servers

Shërbimet VPN përbëhen nga korniza
të përbërë nga serverat. Serverat veprojnë si të maskuar
vendndodhjet e përdoruesit dhe ndihmoni për ta mbajtur përdoruesin anonim në internet.

Një numër i madh i lokacioneve të serverëve në
rrjeti lejon përdoruesin të anashkalojë shumë më shumë kufizime gjeo dhe kështu të japë
ai / ajo më shumë liri në internet.

Një rrjet i gjerë i serverëve siguron që shumica
të përdoruesve kanë një server të vendosur në tyre
afërsi, e cila lehtëson shërbim më të mirë.

Shanset e bllokimit të trafikut të internetit
në një server të zvogëlojë shumë nëse ka shumë servera në rrjet.

Shtë thelbësore që një shërbim VPN të ketë një
rrjet i gjerë dhe i dendur i serverëve nëse dëshiron të bëhet një nga më të preferuarit
opsionet e përdoruesve.

Me më shumë se 75 vende të serverave në të gjithë
më shumë se 47 vende, VPNSecure ka një rrjet mbresëlënës të serverave. ajo
u jep atyre një themel të fortë për të ndërtuar një të shkëlqyeshme
Shërbimi VPN.

Ata kanë shumë servera të shumtë në pjesën më të madhe
të botës, dhe shumica e përdoruesve
në të gjithë globin do të gjeni një server VPNSecure në afërsi të tyre.

Ngjashëm me shumicën e shërbimeve VPN, VPNSecure gjithashtu ka shumë serverë
në kontinentin evropian. Sidoqoftë, ata
kanë bërë kujdes të duhur për përdoruesit në Lindjen e Mesme dhe kontinentin Afrikan,
gjë që nuk është rasti me shumicën e shërbimeve VPN.

Ata kanë një listë të madhe serverash, por ata
humbi mashtrimin kur është fjala për prezantimin e serverave në një të organizuar
mënyrë. Ata nuk i kushtuan vëmendje renditjes së serverëve.

Ata nuk i kanë rregulluar serverat
sipas rajoneve ose kontinenteve. kjo
i bën përdoruesit të kalojnë listën e gjatë të serverëve nëse nuk dinë se çfarë është
që po kërkojnë.

Ofruesi i shërbimit nuk u shqetësua
siguroni ndonjë server të dedikuar për aktivitete të tilla si transmetimi, lojërat ose P2P
ndarja e skedarëve.

Serverët e përkushtuar për aktivitete të tilla e bëjnë më të lehtë përdoruesin të lundrojë
opsionet e serverit dhe gjeni vendndodhjen e serverit më të përshtatshme për nevojat e tij / saj.

Serverët e përkushtuar janë të dobishëm pasi ata
do të dëshmohet të jetë optimale për nevojat e përdoruesit, dhe kjo jep një nxitje të madhe
në kënaqësinë e klientit.

Sidoqoftë, gjëja që humbi më shumë
në listën e serverëve është opsioni automatik i zgjedhjes së serverit.

Mund të ketë shumë përdorues që mund të jenë
të pavëmendshëm për faktin se ekziston një vendndodhje optimale e serverit për ta ndërsa do të ketë shumë të tjerë, të cilët dinë gjithçka për vendndodhjen optimale të serverit, por e shohin të bezdisshme ta kërkojnë atë në
lista e gjate e serverave.

Opsioni automatik i zgjedhjes së serverit
u shërben të dyja këtyre kategorive të përdoruesve dhe të gjitha kategorive të tjera gjithashtu. ajo
është e qartë se një server automatik
përzgjedhja bëhet një domosdoshmëri në një listë kaq të gjatë të serverave.

Ofruesi i shërbimit duhet ta bëjë më të lehtë
që përdoruesi të gjejë vendndodhjen optimale të serverit.

Politika e privatësisë

Nuk ka kaluar shumë kohë kur Australiani
qeveria nënkuptonte ligjet e detyrueshme për ruajtjen e të dhënave. Ligji përcaktonte
shërbimet e telekomunikacionit dhe ISP-të për të ruajtur metadatat e përdoruesve për një periudhë dy vjeçare.

Shtë në këtë kohë kur të gjithë VPN
shërbimet vërejtën një rritje të konsiderueshme të numrit të përdoruesve Australianë në
shërbimi i tyre. Shumica e qytetarëve të vendit që e kuptuan se e tyre
privatësia rrezikohet të kthehet drejt VPN
shërbimet.

Kjo rritje e numrit të përdoruesve të VPN në a
vendi duhet të jetë i mjaftueshëm për të nënvizuar rëndësinë e privatësisë në këtë ditë dhe
moshë.

VPNSigurimi është
me qendër në Australi. Australia është një nga vendet me 5 sy.

Vendet me 5 sy kanë sistem të fuqishëm të mbikëqyrjes për të monitoruar
aktivitetet në internet të njerëzve në internet. Këto vende gjithashtu ndajnë
të gjitha të dhënat e inteligjencës me njëri-tjetrin
gjë që e bën edhe më depërtues sistemin e mbikëqyrjes.

Për më tepër, thjesht kemi theksuar se çfarë lloji
e një pune është duke bërë qeveria Australiane kur është fjala për ruajtjen e
privatësia e qytetarëve të saj.

Të gjithë këta faktorë së bashku nuk i bëjnë
Australia një vend ideal për një shërbim VPN.

Duke ardhur në masat e marra nga shërbimi
ofruesi për të mbajtur të sigurt privatësinë e
përdoruesit, ata bënë disa pretendime të mrekullueshme.

‘Zero logging’ është një nga pikat kryesore të ndezjes
Uebfaqja e VPNSecure. Ne skanuam sitin
dhe u fut në pjesët e saj më të thella.

Ne kërkuam politikën e privatësisë në
në faqen e internetit për kohë të gjatë, por nuk gjeti asgjë. Shërbimi
ofruesi nuk e ka listuar një politikë të privatësisë veç e veç në uebfaqe.

Pastaj u futëm në “Kushtet e Shërbimit”
faqe e faqes në internet. Ai nuk ngjante me një dokument të përgatitur për qëllime ligjore
në çfarëdo mënyre.

Në këtë pjesë,
ata kanë përmendur që ata nuk logojnë asnjë nga të dhënat e përdoruesit. Këto të dhëna përfshijnë adresën IP, afatet kohore,
përdorimi i bandës, kërkesat e DNS, etj.

Sidoqoftë, ekziston një anomali interesante që hasëm pas
duke kaluar këtë deklaratë. Ato lejojnë një
gjykim falas për vetëm deri në 2 GB. Ne jemi kuriozë se si ata monitorojnë përdorimin e të dhënave të përdoruesit nëse ato
mos mbani një regjistër të aktiviteteve të përdoruesit.

Nëse ata bëjnë prerjet e të dhënave për
shkon gjyqi, atëherë ata duhet ta përmendin atë
në faqen e internetit ose në deklaratën e privatësisë.

Ky ekuacion qesharak i bëri gjërat pak
mjegull në departamentin e intimitetit të këtij shqyrtimi.

Ata mbledhin emrin e përdoruesit, fjalëkalimin dhe adresën e postës elektronike të përdoruesit. Ata gjithashtu kanë
përmendi që përdoruesi mund të sigurojë një adresë të përkohshme të emailit për ta përdorur
shërbimit. Ne e lavdërojmë përpjekjen e ofruesit të shërbimit për të lejuar
pajtimtarët të përdorin një adresë të përkohshme të postës elektronike.

Ka shume
faktorët që kundërshtojnë njëri-tjetrin në seksionin e intimitetit të këtij shërbimi.

Gjërat që shkojnë në rrugën e ofruesit të shërbimit
janë se ka një përmendje të qartë të
asnjë regjistrim i të dhënave të përdoruesit në këtë shërbim dhe lejon përdorimin e gjuajtjeve të gabuara ose
email të përkohshëm.

Gjërat për të cilat duket se po punojnë kundër
Shërbimi është se juridiksioni bie në një vend me 5 sy dhe fakti që ata munden
monitorimi i përdorimit të të dhënave të provës vë në dyshim tërë politikën e mos-prerjeve në
shërbim.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (sekonda)
Avg. Koha në sekonda9.983
110.99
210.24
310.5
410.75
511.56
610
710.14
88
97.79
109.86

Koha e lidhjes jep një ide rreth
shpejtësia e klientit, dhe për këtë arsye, një parametër i rëndësishëm kur bëhet fjalë
duke gjykuar performancën e klientit.

VPNSecure zgjati afro 10 sekonda në një
mesatare për të krijuar një lidhje me rrjetin. Klienti nuk është shumë i shpejtë
kur bëhet fjalë për kohën e lidhjes, por nuk është gjithashtu në anën më të ngadaltë.

Ne besojmë se shumica e përdoruesve do të jenë
në rregull me lejimin e dhjetë sekondave të klientit para se të marrin VPN
mbrojtje.

Sidoqoftë, VPNSecure
ka shumë hapësirë ​​për përmirësim. Në mënyrë ideale, ata duhet të përpiqen të zvogëlojnë
koha e lidhjes aktuale në gjysmë.

Ne kemi hasur në klientë VPN të cilët marrin
rreth 3 sekonda për të krijuar një lidhje të sigurt. Bari është vendosur lartë
produkte të tilla VPN dhe shërbime të tjera
duhet të përpiqen të arrijnë këtë shenjë.

Testi i Shpejtësisë

Analiza e Testit të Shpejtësisë për Opsione të ndryshme të Serverit

Shërbimet VPN duhet të mbajnë një ekuilibër delikat midis shpejtësisë dhe sigurisë.
Shtë më shumë si të ecësh në një litar të ngushtë dhe të përdorësh shpejtësinë dhe sigurinë si kundër-pesha
nga të dyja palët.

Ata që e marrin këtë ekuilibër delikat, ashtu si duhet,
janë ata që nuk bien dhe pastaj vazhdojnë të bëhen më të preferuarit
shërbimet e përdoruesve.

Ne kemi përdorur versionin e provës të VPNSecure, dhe
ai ofron vetëm serverin amerikan si një mundësi lidhjeje për përdoruesit.

Versione gjyqësore janë për klientët për të
vlerëson performancën e shërbimit, por ne nuk mendojmë se versioni i provës
të ofruar nga VPNSecure do t’ju ndihmojë shumë për përdoruesit që duan matësin
produkt.

Në vend që të kufizoni opsionet e serverit,
klienti duhet të ketë mbuluar përdorimin e të dhënave. Heqja e serverave nga
versioni gjyqësor i klientit nuk duket si
një lëvizje e zgjuar fare.

Ne e bëmë testin e shpejtësisë për të tre
opsionet e disponueshme të kriptimit, dhe të tre ata u testuan për të njëjtin vendndodhje të serverit.

Rezultatet që morëm nuk janë shumë tërheqëse
të gjithë.

Ne kemi regjistruar 23.9%, 5.74% dhe 2.23% të
shpejtësia origjinale për DES-CBC, AES 128-bit, dhe AES përkatësisht 256-bit.

Ulja në shpejtësi është në të njëjtin rend
që e prisnim, domethënë, më e shpejtë për DES-CBC dhe më e ngadalta për AES 256-bit
encryption.

Megjithatë, përqindjet e humbura nga
shpejtësia origjinale e bën të gjithë imazhin mjaft të zymtë.

Edhe nëse marrim parasysh faktin se është a
server falas, dhe që serverat e tjerë në rrjet mund të japin shpejtësi më të mirë,
ne nuk mendojmë se ndryshimi do të jetë mjaft drastik për ta futur këtë produkt
kategoria e shërbimeve të shpejta VPN.

Përdoruesit e kanë shumë të vështirë të bëjnë pazare
me shpejtësinë në rrjet, dhe për këtë arsye, VPNSecure duhet të vijë me të
shpejtësi më të mira në rrjet.

siguri

Rritja e frekuencës dhe vdekshmërisë së
sulmet kibernetike kanë krijuar një nevojë për masa të forta sigurie në të gjithë
shërbime online. Shërbimet VPN gjithashtu përfshihen në këto shërbime online.

Shërbimet VPN tashmë përdorin siguri të fortë
masa gjithsesi por rritja e sigurisë nuk është diçka e keqe kurrë, vetëm nëse nuk po ndikon në shpejtësinë e ndezjes
shërbimi në mënyrë të konsiderueshme.

Shumica e shërbimit VPN së pari kodojnë
të dhënat e përdoruesit dhe pastaj gjurmoni përmes tyre
protokolet e sigurta për t’i mbajtur të dhënat të sigurta.

VPN i sigurt lejon përdoruesin të zgjedhë
tre enkriptime të disponueshme në shërbim – DES-SBS, AES 128-bit, dhe AES 256-bit.

AES 256-bit është kriptim i shkallës ushtarake dhe është kriptimi më i mirë i disponueshëm
çdo shërbim VPN. Përdoruesi mund të jetë i sigurt se të dhënat e tij / saj janë virtualisht
i padepërtueshëm kur ndodhet nën këtë kriptim.

Sidoqoftë, kriptimi kompleks dhe
procesi i deshifrimit i përdorur kërkon një fuqi të konsiderueshme përpunimi të
pajisje dhe mund të rezultojë në shërbime më të ngadalta dhe të ngathëta.

Për këtë arsye, ne do të ju rekomandojmë
përdoruesit të shkojnë me encryption AES 128-bit, i cili nuk është aq i fortë sa AES 256-bit,
por mjaft i fortë për të mbajtur të dhënat e përdoruesit të sigurta.

Ajo heq aftësitë më pak informatikë të pajisjes dhe ju merrni përzierjen më të mirë të shpejtësisë dhe sigurisë.

VPNSecure ka bërë një punë të shkëlqyer në
departamenti i kriptimit duke ofruar kaq shumë mundësi përdoruesit, por ato i kanë
mori vetëm një protokoll për klientin.

Ata përdorin protokollin OpenVPN për të drejtuar trafikun e internetit të përdoruesit. OpenVPN është
protokolli më i preferuar i përdoruesve si dhe i ofruesve të shërbimeve.

OpenVPN siguron atë ekuilibër kritik
midis sigurisë dhe shpejtësisë. Sidoqoftë, mund të ketë disa situata kur përdoruesi
do të preferonte pak më shumë shpejtësi për pak më pak siguri.

Kjo është kur protokollet e tjera mund të vijnë në dispozicion. Ofruesi i shërbimit
duhet të sigurojë disa mundësi më shumë protokoll për përdoruesit.

Kriminelët në internet po vijnë me mënyra të reja
për të kompromentuar të dhënat e përdoruesit çdo ditë. Prandaj, shërbimet VPN gjithashtu duhet
siguroni përmirësime të veçorive të sigurisë në shërbim.

Opsioni për të çaktivizuar IPv6 është i pranishëm
klienti Ai lejon përdoruesin të parandalojë që të mos ndodhë një mospërputhje IP, dhe kështu parandalon çdo rrjedhje IP ndërsa përdoruesi është në
rrjet.

Shërbimi gjithashtu mban DNS private
servers. Nuk ka asnjë përfshirje të një pale të tretë kur merret me kërkesat e DNS,
dhe kjo forcon sigurinë në shërbim.

Ekziston një ndërprerje vrasëse e klientit si
mirë. Një ndërprerës automatik ndalon automatikisht trafikun e internetit nëse VPN
lidhja bie. Kjo siguron që
asnjë nga të dhënat e përdoruesit nuk arrin në internet pa sigurinë e VPN.

VPNSecure ka mbuluar të gjitha bazat
kur bëhet fjalë për sigurinë në shërbim. megjithatë,
përfshirja e më shumë opsioneve protokollare do ta ëmbëlsojë marrëveshjen edhe më shumë.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Cilësimet e lidhjes

Ndërfaqja e përdoruesit të klientit ka shumë më tepër ndikim në apelin e
produkti atëherë ajo që njerëzit mund të mendojnë se ka marrë. Një përdorues intuitiv dhe i zoti
ndërfaqja e bën përdoruesin të injorojë disa anomali në shërbim nëse ka.

Para diskutimit të ndërfaqes së përdoruesit në
klient, ne do të dëshironim t’ju tregojmë për një glitch të vogël që hasëm
gjatë përdorimit të klientit.

Kur lidhen dhe shkëputen disa
herë nga rrjeti, klienti ndaloi së punuari. Ai nuk pranoi të bashkëpunonte edhe pasi mbyllëm aplikimin
dhe e filloi disa herë.

Më në fund, ajo filloi të punojë përsëri kur ne
rifilloi sistemin. E njëjta çështje na gaboi disa herë gjatë testimit
të produktit.

Nuk është e madhe
shqetësim, por sigurisht që pengon produktivitetin e përdoruesit. Ne shpresojmë që
ofruesi i shërbimit vjen së shpejti me një rregullim të këtij problemi.

Ndërfaqja e përdoruesit në klient ka një
dizajn i thjeshtë. Ekrani fillestar i shërben përdoruesit me një listë të gjatë të serverëve.
përdoruesi duhet të lëvizë nëpër opsionet e serverit për të gjetur një optimale për të
atij / saj dhe pastaj lidheni me të.

Ne diskutuam tashmë se nuk ka
serverë të dedikuar në rrjet, dhe mungesa e klasifikimit të serverëve gjithashtu
ndikon në përvojën e përdoruesit.

Ata nuk kanë siguruar një opsion të lidhjes automatike, dhe kjo e bën të tërë
procesi i lidhjes me optimale
server i gjatë dhe i bezdisshëm. Ata nuk kanë
madje i është dhënë mundësia për të shënuar serverin
vendndodhjet si të preferuarat.

Ekziston një listë e serverëve “e fundit” e cila do të
të jetë i dobishëm për ata përdorues që vazhdojnë të lidhen
te i njëjti server përsëri dhe përsëri. Pjesa tjetër e përdoruesve duhet të ecin në rrugën e gjatë.

Opsionet
ikona tregon një listë me disa artikuj. Ai përfshin “Parametrat” ​​dhe “Mbështetjen”
opsione.

Opsionet e përgjithshme të cilësimeve

Dritarja “Parametrat” ​​është e ndarë në tre seksione me disa
opsione në secilën nga këto seksione. Përdoruesi mund të ndryshojë kriptimin, të mundësojë ndreqjen e rrjedhjeve, të aktivizojë
kaloni vrasësin dhe bëni disa rregullime të personalizuara për këtë
dritare.

Dritarja “Mbështetje” do t’i lejojë përdoruesit
paraqisni një biletë pyetjeje. Sidoqoftë, ne e gjejmë bisedën live një mundësi shumë më të shpejtë dhe më të rehatshme për shërbimin për të
zgjidh çështjet.

Ofruesi i shërbimit mund të bëjë shumë
ndryshime në ndërfaqen e përdoruesit për t’i dhënë përdoruesit një përvojë më të mirë në
klientit. Lista e serverëve duket si ai që ka nevojë për vëmendje të menjëhershme dhe
duke e bërë atë më funksional do të përfitojë si ofruesi i shërbimit ashtu edhe përdoruesi.

Platformat dhe Pajisjet

Ata nuk mbështesin shumë platforma për
shërbimi, por meqenëse shërbimi mund të përdoret në një ruter, përdoruesi mund të mbrojë më së shumti
të pajisjeve të tij / saj që lidhen me internetin.

Përdoruesi mund të hyjë në VPN duke përdorur pesë pajisje njëkohësisht nga një përdorues
llogaritni nëse të gjitha pajisjet lidhen me lokacione të ndryshme të serverit.

Përdoruesi mund të përdorë drejtpërdrejt shërbimin në Windows, MacOS, Android,
iOS, Linux dhe ruterat. Ata ofrojnë një shtesë të shfletuesit për shfletuesin Chrome si
mirë.

Shtë e lehtë për të shkarkuar klientët për
platforma nga faqja e internetit, dhe përdoruesi mund të fillojë të përdorë shërbimin në nr
kohë. Shërbimi mbështet ruterët që kanë firmware DD-WRT ose Tomato.

Ofruesi i shërbimit duhet të përfshijë disa
më shumë platforma në shërbim siç janë konzollat ​​e lojërave dhe TV Smart. Megjithatë, klientët
mund të përdorin ruterët që të kenë mbulesë VPN në pajisjet e tjera të tyre derisa të marrin
mbështetje direkte për pajisjet.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit është opsioni i përdoruesit për sa herë që ai / ajo vjen
në çdo problem gjatë përdorimit të shërbimit.

Në përgjithësi, përdoruesi tashmë është i irrituar
ose bezdiseni para se të gjeni ndihmë ndaj klientit, dhe nëse mbështetja vërteton
për të qenë joefikas, i shton bezdinë. Ndonjëherë agjitacioni është i mjaftueshëm
për ta bërë përdoruesin të konsiderojë ndërrimin e ofruesit të shërbimit.

Nga ana tjetër, nëse mbështetja e klientit zgjidh në mënyrë të kënaqshme çështjen, kjo e bën përdoruesin më besnik ndaj shërbimit.
Besnikëria e klientit paguan dividentë të lartë në
afatgjatë.

VPNSecure nuk premton bisedë live 24/7
mbështetur. Sidoqoftë, ne e gjetëm mbështetjen e bisedës aktive shumicën e kohës kur vizituam uebfaqen.

Ne arritëm të mbështesim bisedën drejtpërdrejtë për të
merrni disa përgjigje në lidhje me shërbimin. Përfaqësuesi i mbështetjes së bisedës u përgjigj
shpejt çdo herë dhe ishte mjaft kompetent për të sqaruar shumicën e dyshimeve tona rreth
shërbimi.

Sjellja ishte gjithashtu shumë profesionale, dhe
nuk ka asgjë më shumë që dikush mund të kërkojë nga live
mbështetje bisede Por, po në lidhje me kohën kur mbështetja e bisedës nuk është e disponueshme.

Faqja e mbështetjes në adresën e faqes në internet a
disa çështje që përdoruesi mund të hasë gjatë përdorimit të shërbimit. megjithatë,
kishte shumë më tepër që mund të ishin
diskutuar në atë faqe në internet.

Ofruesi i shërbimit duhet të bëjë
faqe mbështetëse shumë më gjithëpërfshirëse dhe siguroni informacione rreth produktit.

Përdoruesit mund të marrin ndihmën e pyetjes
biletat, por fakti që përfshin shumë pritje, nuk e bën atë shumë
tërheqës.

Nëse përdoruesi e gjen mbështetjen aktive të bisedës live,
atëherë ai / ajo mund të presë mbështetje të shkëlqyeshme të klientit. Sidoqoftë, rrugët e tjera
sesa mbështetja e bisedës live nuk i ofrojnë shumë përdoruesit.

përfundim

Ishte një udhëtim me makinë për të shqyrtuar këtë
shërbimit. Shërbimi shkëlqeu në shumë
pjesët dhe na zhgënjeu në disa
seksione.

Juridiksioni Australian është i pari
gjë që shkon kundër shërbimit, pasi një juridiksion me 5 sy nuk mund të jetë kurrë
gjë e mirë për një shërbim VPN dhe klientët e tij.

Mungesa e vëmendjes ndaj detajeve në
Seksioni i intimitetit ishte përsëri diçka që na bëri të keqësohemi. Dhe për ta arritur në të gjithë
ishte shpejtësia që morëm në shërbim. Edhe pse kemi përdorur versionin e provës,
shpejtësia përfundimtare ishte patetike.

Por, ka shumë momente kur VPNSecure shkëlqeu gjithashtu e ndritshme. Serveri i madh
rrjeti lejon përdoruesin të anashkalojë shumë kufizime gjeo.

Kriptime të shumta që përfshijnë
një i fortë në dispozicion, i bashkuar me protokollin më të njohur e bën
shërbim jashtëzakonisht të gjithanshëm dhe
i sigurt.

Ata u siguruan që mbulesa VPN është
i padepërtueshëm duke ofruar veçori shtesë të sigurisë si p.sh. vrasësin dhe
Ndreqësimi i rrjedhjeve IP. Ndihma për klientët dukej gjithashtu premtuese.

Fillore
çështja në shërbim është shpejtësia e daljes. Isshtë i kënaqshëm për shfletim
qëllime por të tepërta për shumë aktivitete të tjera në internet si lojrat dhe
kullim.

Shpresojmë që ofruesi i shërbimit të adresojë
shpejtësia e ngadaltë në rrjet, në mënyrë që t’u sugjerojmë përdoruesve të shkojnë me
VPNSecure.