Rishikimi VPN i Avast SecureLine

rekuizitë


  • Juridiksioni: Kompania është me qendër në Republikën eke. Vendi nuk është ndër 14-sytë dhe ka ligje të rrepta të intimitetit.
  • Servers: Shërbimi ka më shumë se 55 vendndodhje të serverëve rreth 34 vende. Rrjeti i serverëve është gjithashtu i madh dhe po përhapet gjerësisht.
  • Shpejtësia: Klienti jep më shumë se 80% të shpejtësisë origjinale në përgjithësi në shumicën e vendeve të serverit.
  • Kriptimi i fortë: Data e përdoruesit është e siguruar me 256-bit encryption. Isshtë encryption më e fortë që çdo shërbim VPN mund të ofrojë.
  • Serverë të përkushtuar: Ata madje ofrojnë serverë të dedikuar për transmetimin dhe ndarjen e skedarëve P2P në shërbim. Përdoruesi mund të përdorë një prej këtyre serverëve për të përmbushur nevojat e tij në rrjet.

Cons

  • Protokolli i vetëm: Shërbimi ofron vetëm një protokoll për përdoruesit. Edhe pse është një nga protokollet më të mirë në dispozicion, ato duhet të ofrojnë më shumë mundësi përdoruesit.
  • No Kill-Switch: Nuk ka asnjë ndërprerës të vrasjes për klientin. Një ndërprerës automatik ndalon automatikisht trafikun e internetit nëse lidhja VPN bie.

Përmbledhje

Shtëpia Kur lidhet Secureline

Shumica prej nesh kanë dëgjuar për Avast në një moment
ose një tjetër. Shtë një nga gjigantët në hapësirën e sigurisë në internet dhe i tërheq ato
shërbime për përdoruesit në të gjithë botën.

Ajo ka një gamë të gjerë të produkteve të cilat
synojnë të rrisin sigurinë e të dhënave të përdoruesit dhe privatësinë.

Avast SecureLine VPN është gjithashtu ndër njërën prej tyre
keto sherbime. Shërbimi duket premtues në shikim të parë, dhe duket se
kanë të gjitha tiparet thelbësore që kërkohen nga një shërbim VPN.

Ne gjithashtu presim që shërbimi të shfrytëzojë
baza e pasur e njohurive dhe përvoja që vjen me Avast dhe shpresoj se është një shërbim i shumëanshëm VPN.

Edhe pse produkti vjen nga Avast
dhe gjithçka duhet të përcaktohet në mënyrë profesionale,
ne prapë do të kalojmë nëpër të gjitha politikat dhe deklaratat në lidhje me
shërbim.

Masat e sigurisë gjithashtu do të pësojnë
disa skanime serioze, dhe ne nuk i mbajmë mend
hera e fundit që nuk bëmë një bujë të madhe
në lidhje me shpejtësinë në një shërbim VPN.

Ata gjithashtu premtojnë një shërbim efikas kur kur
bëhet fjalë për të anashkaluar kufizimet gjeo, kështu që, ne gjithashtu do t’ju bëjmë të ditur nëse
ju mund të binge-shikojnë atë seri që ju gjithmonë të kërkuar.

Në fund të këtij rishikimi, do të keni
më shumë njohuri në lidhje me produktin, si dhe VPN në përgjithësi, dhe ju do
ka të ngjarë të jetë në gjendje të marrë një vendim të informuar në lidhje me produktin.

Servers

Opsionet e serverit

Rrjeti i serverëve është themeli mbi të
të cilat mbështetet i gjithë shërbimi VPN. Trafiku në internet i përdoruesit është i ndërhyrë
vendndodhjet e serverit në rrjet për të
maskoni adresën IP dhe informacione të tjera të tilla në lidhje me përdoruesin.

Lessshtë e panevojshme të thuhet se serveri
rrjeti ka një rol jetësor në ruajtjen e intimitetit të përdoruesit në VPN
rrjet.

A
një numër i madh i serverëve në një rrjet VPN siguron që përdoruesit të mos vijnë kryq
pengesat e trafikut me densitet të lartë dhe
se ata kanë shumë vendndodhje të serverit
opsione për të anashkaluar gjeo-kufizime të ndryshme.

Kapaciteti i brezit të serverëve nuk diskutohet shumë shpesh, por përsëri është
një nga tiparet që japin një ide
në lidhje me shëndetin e rrjetit të serverëve.

Ka më shumë se 55 vendndodhje të serverëve
në më shumë se 34 vende të globit në kohën e këtij shqyrtimi.

Ata kanë lokacione të serverëve në Afrikë, Azi
Paqësori, Evropa, Lindja e Mesme, Amerika e Veriut dhe Amerika e Jugut.

Ata kanë një rrjet të madh të serverave të përhapur.
Ne përjashtuam diçka përgjatë të njëjtave linja si
shërbimi pritej të shfrytëzonte burimet e Avast.

Jo vetëm që ata ofrojnë një rrjet të rëndësishëm dhe të shpërndarë të serverave, por mënyrën se si ata kanë paraqitur të gjithë serverët në
klienti është gjithashtu i rëndësishëm.

Opsionet e renditjes së serverit

Një shumë e shërbimeve VPN mund të mësojnë një gjë
ose pak kur bëhet fjalë për klasifikimin e serverave dhe sigurimin e përdoruesit më të mirë
opsionet e zgjedhjes së serverit.

Ata kanë marrë serverë të dedikuar në
rrjet të cilin ata shërbejnë në mënyrë elegante si
mirë.

Ata kanë renditur serverat sipas rajonit, si dhe specializimin. Për serverët e dedikuar, përdoruesi merr serverë të specializuar P2P dhe streaming

Serverë të përkushtuar

Përdoruesi mund të hyjë në serverët e dedikuar nga
tabaka e serverëve rajonal si dhe për të marrë më të mirën nga të dy botët.

Shumë vende nëpër botë pengojnë
Ndarja e skedarëve P2P. Tani është bërë gjithnjë e më e vështirë të bëhet skedari P2P
ndarjen në rrjetet VPN gjithashtu.

Prandaj, hyjnë serverët e dedikuar P2P
i dobishëm, dhe përdoruesi nuk ka nevojë të kërkojë
për një server i cili lejon ndarjen e skedarëve P2P në rrjet.

Serverët e transmetimit shërbejnë gjithashtu
qëllim dhe lejoni përdoruesin të transmetojë përmbajtje nga rajoni i serverit pa asnjë
shqetësimi i kufizimeve gjeo.

Ata ofrojnë vendndodhjen optimale të serverit
opsion edhe për klientin. Në përgjithësi është fizikisht më i afërti dhe
prandaj vendndodhja më e shpejtë e serverit për përdoruesin.

Politika e privatësisë

Avast është një siguri kibernetike shumëkombëshe
kompani. Kompania, dhe për këtë arsye edhe produkti, bie në eki
Juridiksioni i Republikës.

Ata kanë selinë në piktoresk
qyteti i Pragës. Ky vend evropian nuk është në mesin e grupit 14-Eyes, dhe
ligjet lokale respektojnë privatësinë individuale.

Avast SecureLine VPN e quan veten një log-un
Shërbimi VPN. Ata nuk monitorojnë asnjë nga të dhënat e përdoruesit brenda tunelit VPN.
Ata nuk mbajnë shënime në faqet e internetit të vizituara nga përdoruesi ose të dhënat që
ai / ajo transferon kur përdorni shërbimin.

Sidoqoftë, ekziston një formë e mbledhjes së të dhënave, dhe
disa pjesë të saj mund të jenë pak shqetësuese për shumë prej përdoruesve.

Shërbimi regjistron adresën IP të përdoruesit
si dhe adresën IP të serverit të destinacionit. Së bashku me adresat IP,
gjithashtu janë regjistruar pullat e kohës dhe qarkullimi i vëllimit të të dhënave përmes rrjetit.

Ofruesi i shërbimit fshin të gjitha këto të dhëna
pas 30 ditësh në rrethana normale.

Sidoqoftë, asnjë klient i rregullt i shërbimit
do të donte një politikë të tillë. Adresa IP e përdoruesit mund të komprometojë
vendndodhjen e përdoruesit dhe intimitetin gjithashtu.

Ka disa koleksione të zakonshme të
informacion mbi shërbimin si dhe në faqen zyrtare të internetit. Ata ruajnë adresën e postës elektronike dhe
detajet e transaksionit të përdoruesit.

Kompanitë kanë nevojë për informacion të tillë për t’i mbajtur
shërbimet dhe funksionimi.

Për më tepër, ka akumulim të të dhënave nga
shërbimet e analizave të përdorura nga ofruesi i shërbimit VPN. Ka cookie
të përfshirë kur përdoruesi viziton faqen e tij zyrtare.

Mbledhja e të dhënave për zyrtarin
Uebfaqja është kryesisht për përmirësimin e
shërbimin dhe monitorimin e sjelljes së përdoruesit në faqen e internetit.

Ata kanë një shumë të detajuar dhe të plotë
Politika e privatësisë. Ofruesi i shërbimit diskutoi çështje të ndryshme që lidhen me privatësinë e përdoruesit dhe mbledhjen e të dhënave në internet
shërbim.

Shërbimi është transparent dhe profesional
në mënyrën e tyre të sjelljes. Ata kurrë
u përpoq të fshihte një fakt nga përdoruesi. Por, në të njëjtën kohë, ata duhet të zvogëlojnë disa nga mbledhjet e të dhënave në
shërbim.

Një adresë IP është shumë e ndjeshme
informacion, dhe asnjë përdorues i VPN nuk mund të vlerësojë prerjet e të dhënave të tilla.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (sekonda)
Avg. Koha në sekonda8.094
111,86
28.69
36.89
47.75
57.68
67.44
79.59
86.85
96.98
107.21

Nuk ka shumë njerëz që e konsiderojnë kohën e lidhjes ndërsa shqyrtojnë një VPN
shërbimit. Por analiza e kohës së lidhjes tregon shpejtësinë e
klient.

Analiza gjithashtu ndihmon të tregoni përdoruesit për
besueshmëria e klientit dhe shërbimit. Një klient i besueshëm do të priret të
të jetë uniform dhe i qëndrueshëm me rezultatet në analizën e kohës së lidhjes.

Avast SecureLine VPN mori një mesatare prej
tetë sekonda për t’u lidhur në rrjet.

Klienti i jep shumicën e performancës së qëndrueshme
koha, dhe përdoruesi nuk duhet të hasë në shumë surpriza gjatë lidhjes
rrjeti.

Sidoqoftë, duke pasur parasysh që klienti
nuk ofron shumë personalizim
opsione, duhet të duhet shumë më pak kohë për t’u lidhur me rrjetin.

Ka shërbime VPN siç është Hotspot Shield të cilat marrin më pak se tre sekonda për të krijuar një lidhje me rrjetin VPN.

Testi i Shpejtësisë

Shpejtësia për Cilësimet / Opsionet e ndryshme të serverit

Kjo gjeneratë e internetit mund të merret me të
goxha gjithçka, por internet i ngadaltë. Nuk ka asnjë mënyrë rreth kësaj çështje, dhe
të gjithë duan një lidhje më të shpejtë në internet.

Shërbimet VPN u krijuan me
qëllimi i sigurimit të intimitetit dhe të dhënave të përdoruesit. Por ato ishin të vjetrat
ditë. Tani, qëllimi i modifikuar i shërbimeve VPN është sigurimi i të dhënave dhe privatësisë së përdoruesit pa ngadalësuar
shpejtësia e tij / saj në internet.

Të gjithë e dimë se është më lehtë e thënë se
bërë, dhe ka shumë shërbime VPN
të cilat luftojnë për të siguruar shpejtësi të mira së bashku me siguri të fortë.

Ne jemi gjithashtu të vetëdijshëm për prejardhjen e Avast
SecureLine VPN, prandaj prisni më shumë se mesatare
performanca në këtë pjesë.

Klienti ka një vendndodhje optimale të serverit
opsion, kështu që ne u lidhëm me të dhe bëmë testin e shpejtësisë. Shpejtësia e shkarkimit në
serveri optimal ishte rreth 86% e shpejtësisë origjinale. Por të dy shpejtësia e ngarkimit
dhe shkalla e ping pësoi një goditje masive.

Në përgjithësi, serverat optimale janë
Serveri më i afërt gjeografikisht për vendndodhjen e përdoruesit, por në këtë rast, u lidhëm
te ndonjë server larg. Ne nuk po ankohemi siç ishin shpejtësitë e marra
i kënaqshëm.

Ne pastaj u lidhëm me fizikisht më të afërt
server për vendndodhjen tonë, dhe shpejtësia e shkarkimit ishte e ngjashme me atë të
server optimale. Por shkalla e pingut dhe shpejtësia e ngarkimit panë një përmirësim domethënës.

Ofruesi i shërbimit duhet të përmirësojë
efikasiteti i opsionit optimale të zgjedhjes së serverit.

Ne u lidhëm me disa serverë të tjerë
vendndodhjet gjithashtu, dhe shpejtësitë u kthyen
jashtë të jetë e shkëlqyeshme për shumicën e vendeve.

Për serverin në Mbretërinë e Bashkuar dhe Hollandën, kemi regjistruar më shumë se 87% dhe 89% të
shpejtësia fillestare. Shpejtësia në serverin amerikan ishte rreth 74% kur u krahasua me shpejtësinë origjinale.

Pjesa më mbresëlënëse e testit ishte
që klienti jep shpejtësi të shkëlqyera në të gjithë rrjetin, dhe
kjo i jep përdoruesit shumë më tepër liri në rrjet.

Nuk përmendet as kapja e
shpejtësia ose gjerësia e brezit në rrjet. Shërbimi ofron një kombinim të shpejtësisë së lartë dhe një rrjet masiv serverash me
serverë të dedikuar.

Ne nuk mendojmë se një shërbim mund të marrë ndonjë
më mirë në seksionin e performancës. Avast SecureLine VPN madje mund të konsiderohet si pikë referimi për performancën në
shërbimet VPN.

siguri

Tani që ne e dimë se nuk duhet të ketë
çdo çështje që lidhet me performancën për klientin,
është koha për të diskutuar tiparet gjithnjë e më të rëndësishme të sigurisë në produkt.

Si një firmë e sigurisë në internet, Avast duhet të jetë
të vetëdijshëm për shumë mënyra me të cilat kriminelët kibernetikë përpiqen të shkelin
të dhënat dhe privatësinë e përdoruesit. Ata gjithashtu duhet të jenë të ndërgjegjshëm
të teknikave të reja të mundshme që munden
të punësohen për të komprometuar të dhënat e përdoruesit.

Kështu që, ne presim që shërbimi të linte jo
guri i paprekur kur bëhet fjalë për mbrojtjen e përdoruesit në internet.

Shërbimi VPN kodon të dhënat e përdoruesve për
ndërsa është në tunelin VPN. Kodet VPN të Avast SecureLine encrypts
të dhënat e përdoruesit me encryption AES 256-bit.

Encshtë kriptimi i shkallës ushtarake dhe më i miri që mund të ketë çdo shërbim
ofertë. Të dhënat janë praktikisht e pamundur të deshifrohen pas një kriptimi të tillë të fortë.

Megjithatë, kërkon gjithashtu shumë nga
aftësia përpunuese e pajisjes për të kriptuar dhe deshifruar të dhënat me të tilla
kriptim i rëndë. Por pazari është akoma i frytshëm siç është mbulesa e enkriptimit
i padepërtueshëm.

Këto të dhëna të koduara më pas transferohen përmes protokolleve të sigurta ose tuneleve. E zakonshme
trafiku në internet është gjithashtu i ndërhyrë
tunele apo protokolle të tilla, por niveli i sigurisë dhe shpejtësisë ndryshon nga tuneli në tunel.

Protokolli OpenVPN konsiderohet të jetë
udhëheqësi aktual i protokolleve të përdorura në shërbimin VPN. Shtë përzierja më e mirë
të shpejtësisë dhe sigurisë kur bëhet fjalë për protokollet.

Avast SecureLine VPN drejton të gjithë trafikun e përdoruesit përmes këtij protokolli
vetëm. Edhe pse është një protokoll shumë i sigurt dhe i shpejtë, ne mendojmë se ata duhet
kanë përfshirë më shumë opsione protokollesh në klient.

Shumica e shërbimeve më të mira VPN u japin përdoruesve një
shumë protokolle për të zgjedhur, dhe kështu duhet të Avast SecureLine VPN. Mundet
të jenë disa përdorues që do të komprometonin pak me sigurinë për atë pak shtesë
të shpejtësisë, dhe ata duhet të kenë mundësinë për të zgjedhur një më të shpejtë edhe pse më pak
protokoll i sigurt.

Ekziston mbrojtje për rrjedhje DNS në shërbim
gjithashtu. Me mbrojtjen e rrjedhjes DNS, përdoruesi mund të anashkalojë gjeo
kufizime pa ekspozuar vendndodhjen aktuale të pajisjes.

Ata kanë serverë privatë DNS dhe përdoruesin
mund të sigurohet se asnjë palë e tretë nuk do të ketë qasje në pyetjet e tij / saj të DNS.

Ata gjithashtu kanë mbrojtje nga rrjedhja IP. Të gjithë
Kërkesat IPv6 janë të bllokuara, dhe klienti mbështet IPv4.

Shumë shërbime VPN të cilat mbështesin IPv4 nuk e bëjnë
kujdesuni për kërkesat IPv6, dhe kjo mospërputhje në IP ndonjëherë mund të çojë në
Rrjedhje e adresës IP të përdoruesit.

Por ka diçka shumë të parëndësishme akoma
jetësore që ata humbën. Nuk ka asnjë ndërprerës të vrasjes në internet për klientin. A
kill-switch automatikisht ndalon trafikun e internetit nëse lidhja VPN
pika. Në këtë mënyrë asnjë nga të dhënat e përdoruesit nuk arrin në internet pa sigurinë
të VPN.

Kill-Switch është bërë më shumë një normë e ndezur
shërbimet VPN këto ditë. Avast SecureLine VPN duhet ta zbatojë këtë të dobishëm
tipar në klientin e tyre.

Gjendja e përgjithshme e sigurisë për klientin
është e shkëlqyeshme përveç vrasjes-ndërprerës
e cila mund të dëshmojë se është çika në forca të blinduara.

Protokolli, si dhe kriptimi,
janë në nivelin më të lartë, dhe kështu janë pjesa tjetër e karakteristikave. Por përdoruesi nuk ka shumë
kontroll mbi ndonjërën nga këto pasi nuk ka mundësi që klienti ta bëjë një
zgjedhje.

ne
do të diskutojë më shumë rreth këtyre opsioneve në
pjesa tjetër.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Konkurrenca në tregun VPN është e ashpër,
dhe shërbimet duhet të shikojnë përtej fushëveprimit të shpejtësisë, sigurisë dhe intimitetit
për të dalë me produkte më të mira.

Ndërfaqja e përdoruesit është diçka që mund të jetë një nga ato fushat kritike. Mund të shtojë shumë në apel
të produktit nëse është projektuar siç duhet.

Shtë ndërfaqja përmes së cilës përdoruesi
bashkëvepron me shërbimin, dhe një ndërfaqe e mirë e përdoruesit mund të bëjë shumë
ndryshim kur përdoruesi duhet të zgjedhë
midis dy shërbimeve të krahasueshme.

Ndërfaqja e përdoruesit të Avast SecureLine VPN është
e shkëlqyeshme në disa seksione, por atje
janë disa seksione ku mund të përmirësohet shumë.

Ekrani fillestar tregon një lidhje
butoni në krye dhe opsioni i serverit në fund. Në të njëjtën kohë, ai tregon statusin e lidhjes, dhe adresën IP
të përdoruesit nëse është i shkëputur ose adresa IP e serverit nëse është e lidhur me
rrjet.

Ekziston një buton ‘Menu’ në të djathtën e sipërme
së bashku me opsionin për të mbyllur dhe minimizuar dritaren.

Përdoruesi mund të lidhet shpejt me rrjetin
nga kjo dritare. Përdoruesi merr një ton opsion kur bëhet fjalë për ndryshimin e
server.

Tabaka e serverit është kategorizuar në rajon, si dhe skeda specialiteti.
përdoruesi mund të zgjedhë një zonë specifike dhe më pas
zgjedh një nga serverat nga rajoni.

Ai / ajo gjithashtu mund të shkojë për të kushtuarit
serverët streaming dhe P2P dhe merrni serverin më të mirë për nevojën. Serverat janë renditur në a
mënyrë e pastër, dhe ofruesi i shërbimit nuk mund të kishte bërë një punë më të mirë në
këtë pjesë.

Mjerisht, zgjedhja e serverit ishte më e mira
pjesë për klientin, dhe gjërat shkojnë
teposhtë nga këtu.

Siç diskutuam më parë, nuk ka shumë
opsione për këtë shërbim, dhe e njëjta vlen edhe me ndërfaqen e përdoruesit gjithashtu.

Ikona ‘Menu’ tregon tre opsione
të cilat janë “Cilësimet”, “Liçensat e Mia”, dhe “Rreth.” Të gjitha këto hapen në të ndryshme
dritaret.

Dritarja “Parametrat” ​​ndahet më tej në dy seksione. Në
Seksioni ‘Përgjithshëm’, mund të kujdeseni për njoftimet, të filloni aplikacionin
me sistemin, ose madje të bëhet një testues beta për shërbimin.

Opsione të ndryshme të Vendosjes në UI

Në seksionin “Siguria e Rrjetit”, përdoruesi
mund të marrë disa vendime në mënyrën se si fillon VPN.

Opsioni “licencat e mia” hapet
profili i përdoruesit për Avast. Ai tregon të gjitha informacionet në lidhje me të tij / saj
llogari.

Në pjesën “Për”, përdoruesi mund të shohë
lejet dhe të drejtat e autorit të përdorura në kërkesë.

Seksioni i Informacionit dhe Rreth licencës

Ofruesi i shërbimit mund të kishte shtuar shumë
të veçorive dhe opsioneve përkatëse në ndërfaqen e përdoruesit.

Sidoqoftë, në vend që të siguroni çelsin e panevojshëm të ndërprerjes për rrjedhje të DNS
mbrojtje dhe mbrojtje nga rrjedhja e IP, ofruesi i shërbimit i bëri ato automatike
që është edhe një hap i lavdërueshëm.

Ndërfaqja e përdoruesit të shërbimit largohet
klienti dëshiron për më shumë opsione. Ofruesi i shërbimit duhet të adresojë këtë
lëshoni dhe dilni me disa mundësi më shumë personalizimi.

Platformat dhe Pajisjet

platformat

Shërbimi nuk është i disponueshëm në aq shumë
platforma siç e prisnim. Mbështetja e platformës është e kufizuar, dhe pajisjet
të mbështetur nga platformat më pak të njohura nuk do të marrin një mbulim VPN nga shërbimi.

Klienti është i disponueshëm për Windows, MacOS,
Android dhe iOS.

Ata nuk kanë përfshirë ndonjë platformë tjetër
ose pajisje të tilla si Linux ose routers në listën e mbështetjes së shërbimit.

Ato lejojnë përdoruesin të ketë mbulesën VPN
njëkohësisht mbi 5 pajisje, por
Mbështetja e kufizuar e platformës në shërbim sugjeron që përdoruesi rrallë do të vijë
përgjatë një skenari të tillë.

Ne mendojmë se kompania duhet të ketë në
më së paku përfshinte ruterat në listën e mbështetjes gjithashtu. Në këtë mënyrë mundet përdoruesit
kanë shumicën e pajisjeve të tyre të mbuluara nën ombrellën VPN.

Ofruesi i shërbimit duhet ta kuptojë atë
shumë prej pajisjeve lidhen me internet këto ditë, dhe përdoruesi dëshiron ta bëjë
siguroni të gjitha lidhjet e tilla. Prandaj, ndërmarrja duhet të punojë drejt
duke siguruar mbështetjen e VPN për më shumë pajisje dhe platforma.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit për shërbimin është
njësoj siç është për të gjitha shërbimet e Avast.

Ata nuk premtojnë mbështetje live chat për shërbimin, por përdoruesi ka të ngjarë të marrë
ndihmë për biseda të drejtpërdrejta në uebfaqe më së shumti herë të ditës.

Ne kontaktuam mbështetjen e bisedës live dhe
bëri disa pyetje. Të gjitha pyetjet tona ishin
u përgjigj si duhet dhe shpejt
koha gjithashtu. Mbështetja e bisedës live ishte aq profesionale sa mund të marrë, dhe
përdoruesi ka të ngjarë të ndihet i kënaqur pas ndërveprimit.

Përveç mbështetjes së bisedës live, përdoruesi
mund të paraqesë një biletë pyetjeje, si dhe të marrë përgjigjen përmes emailit. Ky opsion
vjen i dobishëm kur përfaqësuesit e bisedave të drejtpërdrejta nuk janë në dispozicion.

Uebfaqja e ndërtuar për shërbimin është
gjithashtu informues, dhe përdoruesi duhet të heqë shumicën e dyshimeve të tij / saj mbi të.

Ata kanë diskutuar shumicën e relevanteve
tema në uebfaqe. Faqja e mbështetjes jep informacionin edhe më shumë
formë e përqendruar.

Mbështetja e përgjithshme nga shërbimi është
i plotë dhe i kënaqshëm, ashtu si
diçka që mund të presim nga një kompani e madhe e sigurisë në internet.

përfundim

Avast SecureLine VPN performon shumë mirë në
shumicën e seksioneve, dhe vetëm çështje kohe që shërbimi bëhet i barabartë
më mirë.

Juridiksioni nuk është në disa
vend polemik Atje jane
serverë të dedikuar në rrjet.
kriptimi është i fortë. Protokolli është
të mirë. Shpejtësia është e shkëlqyeshme.

Shërbimi u kujdes për të gjithë makro
karakteristika me të vërtetë mirë. Por ka akoma
vend për përmirësim të produktit.

Shërbimi ofron
duhet t’i ofrojë përdoruesit më shumë mundësi, qoftë në protokolet ose në
opsionet e personalizimit.

Përdoruesi mund të bëjë me më shumë opsione kur të jetë
vjen edhe në mbështetjen e platformës. Ofruesi i shërbimit duhet të bëjë
klienti i përdorshëm në shumicën e platformave.

Kill-Switch është gjithashtu një nga karakteristikat thelbësore që duhet të ketë shërbimi
nënkuptojnë në produkt.

Nuk ka asnjë problem me punën e
klienti çfarëdo. Ajo shërben për të gjithë qëllimin e një shërbimi VPN. Ne mund ta rekomandojmë me lehtësi këtë shërbim tek
përdoruesi nëse ofruesi i shërbimit adreson problemet
të përmendura më lart.