Rishikimi i Sigurisë i Lidhjes Kaspersky

rekuizitë


 • Shpejtësia: Shpejtësitë përfundimtare në shërbim janë të shkëlqyera. Ne u lidhëm me shumë lokacione të serverit dhe morëm shpejtësi të mëdha në të gjithë rrjetin.
 • Kriptimi i fortë: Ata sigurojnë kriptim 256-bit. Virtshtë praktikisht e pamundur të shkelësh një kriptim të tillë.
 • Ndihma për klientët: Ndihma për klientët në shërbim është një nga më të mirat që kemi përjetuar në shërbimet VPN. Mbështetja e bisedës live adreson shumicën e çështjeve në asnjë kohë.

Cons

 • Jo Renditja e serverëve: Ekzistojnë vetëm disa serverë në rrjet dhe se gjithashtu pa ndonjë kategorizim. Ofruesi i shërbimit mund ta kishte bërë këtë seksion shumë më mirë.
 • Asnjë mbështetje IPv6: Shërbimi as nuk e mbështet IPv6 dhe as nuk e bllokon atë. Një mospërputhje mund të rrjedhë IP e përdoruesit.
 • No Switch Kill: Nuk ka asnjë ndërprerës të vrasjes në internet për klientin. Isshtë për të parandaluar çdo rrjedhje të të dhënave nëse lidhja VPN bie.

Përmbledhje

Ekrani fillestar para dhe pas lidhjes.

Emri Kaspersky nuk ka nevojë për prezantim kur bëhet fjalë për hapësirën antivirus dhe sigurinë në internet. Ju mund të keni përdorur një produkt të përdorur Kaspersky në të kaluarën ose mund të jeni duke përdorur një të drejtë tani.

Lidhja e sigurt e Kaspersky është një përpjekje
nga gjigandi rus i sigurisë kibernetike për të bërë
vend për veten e tij në botën VPN.

Sidoqoftë, një fakt i rëndësishëm është që Kaspersky partneritet me AnchorFree dhe përdori teknologjinë e tyre Hotspot Shield për të siguruar një shërbim VPN për përdoruesit..

Hotspot Shield është shërbimi VPN i cili njihet për përdorimin e pronarit të tij Protokolli Catapult Hydra. Protokolli lejon Hotspot Shield të sigurojë shpejtësi të mëdha për përdoruesit.

Sidoqoftë, nuk është e thjeshtë të komentosh aspektin e sigurisë së protokollit pasi kompania dukej se nuk ishte shumë e interesuar të zbulojë detajet e tij.

Shkalla e “partneritetit” midis
Kaspersky dhe AnchorFree është gjithashtu një mister, dhe ai mund të informojë nëse Kaspersky përdor
vetëm teknologjia e Hotspot Shield ose disa burimeve të tjera gjithashtu.

Ne po shpresojmë të shohim shumë ngjashmëri
midis dy shërbimeve VPN, por janë përgatitur edhe për disa surpriza.

Ju mund të merrni për të parë përmendjen e Hotspot
Mbroni shumë në këtë përmbledhje edhe pse produkti nën qendër të vëmendjes është Kaspersky Secure Connection.

Në këtë përmbledhje, mund të prisni një analizë të hollësishme të performancës së shërbimit dhe një krahasim gjithashtu.

Siguria dhe intimiteti janë gjithmonë duke shkuar
të jenë fushat kryesore të shqetësimit, dhe për këtë arsye mund të prisni disa detaje
analiza e këtyre dy pjesëve.

Do të jetë gjithashtu interesante të shihni nëse
Lidhja e sigurt Kaspersky përdor të njëjtat protokolle si Hotspot Shield ose jo.

Servers

Opsionet e serverit në UI

Serverët në lokacione të ndryshme veprojnë si kornizë për VPN.

Numri i serverëve si dhe ai i serverit
vendet tregojnë efikasitetin e shërbimit VPN. Ai gjithashtu jep një çelës ose
dy në lidhje me popullaritetin e produktit.

Një rrjet i madh dhe i përhapur i serverëve do t’i lejojë përdoruesit të anashkalojnë
më shumë kufizime gjeo, ndërsa më të larta
numri i serverëve në një vend të rrisë disponueshmërinë e brezit për këtë
vendndodhjen dhe kështu të përmirësojë performancën e shërbimit.

Kaspersky Secure Connection ka serverë në
18 vende në kohën e këtij shqyrtimi. Është shtatë
më pak se partnerët e tyre Hotspot Shield.

Si shumica e shërbimeve VPN, edhe kjo
gjithashtu ka shumicën e serverëve në kontinentin Evropian, dhe më pas disa vështirë se
të shpërndara në pjesën tjetër të kontinenteve.

Pak lokacione të serverëve që ia vlen të përmenden janë
Turqia, Ukraina dhe Meksika.

Nuk ka serverë të dedikuar për
aktivitete të tilla si transmetimi dhe shkëmbimi i skedarëve P2P. Ne mezi humbi serverin
renditje për një listë kaq të vogël të serverave pse.

Ne nuk po prisnim një server kaq të vogël
rrjet në një produkt Kaspersky. Ata duhet të përfshijnë burimet e tyre dhe
siguroni më shumë vendndodhje të serverëve në rrjet.

Lista e serverëve të Kaspersky Secure
Lidhja nuk është mbresëlënëse fare dhe
nuk shkon mirë me reputacionin e
kompania mëmë me siguri.

Politika e privatësisë

Tani Kaspersky është një veteran në internet
hapësira e sigurisë, kështu që ju do të prisni që ata të kishin gjithçka në rregull kur ajo
vjen në mbledhjen e të dhënave dhe politikat e privatësisë.

Dikush do të presë që ata të jenë informues
në lidhje me mbledhjen e të dhënave për shërbimin e tyre dhe ka disa arsye të forta për të
çfarëdo të dhëne që ato mbledhin nga përdoruesi.

Por na tregoni së pari se kush do ta vendosë
rregulla sipas të cilave do të ndodhë e gjithë mbledhja e të dhënave. Kaspersky bie nën
juridiksionin rus.

Rusia është jo ndër 14 vendet e Sytë, por ka një çështje tjetër krejt me këtë komb kur bëhet fjalë për privatësinë. Shtë një komb komunist.

Ligjet përputhen më shumë me parimin e bazave të përbashkëta, dhe kjo ndonjëherë mund të çojë në më shumë ndërhyrje nga qeveria sesa ajo që është e nevojshme.

Sidoqoftë, lajmi i mirë është se Kaspersky është një organizatë që përputhet me GDPR dhe ata e kuptojnë rëndësinë e privatësisë në internet.

Le të shohim tani të dhënat të cilat
ata mbledhin kur përdorni shërbimin e tyre VPN.

Ata kanë renditur mbledhjen e të dhënave
kornizë veç e veç për platforma të ndryshme si Windows, MacOS, Android,
etj. Sidoqoftë, ne i kemi filtruar të gjitha për ju.

Shërbimi VPN nuk logon cilindo nga aktivitetet e përdoruesit brenda tunelit siç janë faqet e internetit të vizituara ose të dhënat e transferuara. Megjithatë, ai mbledh informacione rreth pajisjes së përdoruesit.

Ata gjithashtu
ruaj adresën IP të përdoruesit. timestamps,
Kohëzgjatja e sesionit dhe vëllimi i të dhënave të transferuara janë ndër pjesën tjetër të informacionit që regjistrohen.

Mbledhja e adresave IP mund të jetë shqetësuese
për disa prej përdoruesve në rrjet.

Kur përdoruesi krijon një llogari për
shërbim, disa nga informacionet e dhëna prej tij si emri dhe adresa
do të ruhen për të përfituar nga shërbimet në të ardhmen.

Ata gjithashtu ruajnë informacione rreth
transaksion kur përdoruesi bën pagesa për një shërbim. Një informacion i tillë është
e nevojshme që kompania të funksionojë siç duhet.

Ata i bëjnë cookie-t dyqane në pajisje kur
përdoruesi viziton faqen e internetit zyrtare. Sidoqoftë, gjithmonë mund të zgjedhësh të bllokosh
ose fshini ato.

Kaspersky ka punësuar gjithashtu analitikë
shërbime, të cilat mbledhin disa informacione jo personale kur një person viziton
website. Kjo mbledhje e të dhënave është përqendruar kryesisht në përmirësimin e shërbimit.

Kaspersky ka
një politikë e detajuar e intimitetit, në të cilën të gjitha temat përkatëse janë diskutuar në mënyrë shteruese. Isshtë e qartë nga
deklarata e politikës së privatësisë që ata janë profesionistë dhe e dinë se çfarë bëjnë.

shërbimi duket goxha transparent, dhe ne nuk kemi gjetur
çdo gjë e peshkut gjatë rishikimit të shërbimit.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (sekonda)
Avg. Koha në sekonda1.873
11.48
21.3
31.38
42.1
51.27
61.27
71.2
81.33
91.24
106.16

Ne po prisnim disa rezultate shkëlqyese në
kjo pjesë por ajo që ne kemi marrë në vend na bëri të themi “Gawd daym.”

Një kohë mesatare e lidhjes prej më pak se 2 sekonda është një arritje domethënëse. Ky është gati një sekondë më shpejt sesa koha mesatare e lidhjes e Hotspot Shield.

Koha e lidhjes sugjeron që
klienti po ndriçon shpejt dhe fakti që koha e lidhjes është konsistente
për pjesën më të madhe të testit tregon se është
i besueshëm gjithashtu.

Jo shumë njerëz shqetësojnë madje edhe të marrin parasysh kohën e lidhjes së një shërbimi VPN,
por ne besojmë se ka shumë të dhëna që dikush mund të marrë nga
analiza e kohës së lidhjes.

Së pari, ajo tregon se sa kohë klienti
do të marrë për të krijuar një lidhje me VPN. Pastaj sugjeron gjithashtu si
shpejtë do të përgjigjet klienti në përgjithësi. Dhe së fundi, ju merrni njohuri rreth
besueshmëria e klientit gjithashtu.

Testi i Shpejtësisë

Analiza e testit të shpejtësisë për serverë të ndryshëm

Funksioni parësor i shërbimeve VPN është mbajtja e tyre identiteti i përdoruesit privat në internet. Shërbimet VPN përdorin shumë metoda për të siguruar të dhënat e përdoruesit dhe për të ruajtur privatësinë e tij / saj në internet.

Ka sakrifica të caktuara që përdoruesi
duhet të bëjë për të arritur këtë siguri dhe intimitet. Jo, nuk po flasim
në lidhje me sakrificat monetare. Speedshtë shpejtësia e internetit në të cilën përdoruesi duhet
le të ikë në pazar.

Tani, kjo humbje në shpejtësi ndryshon nga një shërbim VPN në tjetrin.
Në mënyrë të ngjashme, ‘nevoja për shpejtësi në internet’ gjithashtu ndryshon
nga një përdorues tek një tjetër. Pika e synuar.

Mbrapa ditëve, njerëzit ishin në rregull me
humbje në shpejtësi pasi shumica e përdoruesve të VPN e kishin atë për shfletim anonim dhe
duke anashkaluar kufizimet e gjeo.

Por, ato ditë janë zhdukur dhe një mesatare
përdoruesi këto ditë ka nevojë për VPN për të gjitha llojet e aktiviteteve të tilla si transmetimi,
lojrave, etj.

Disa nga këto aktivitete kërkojnë më shumë
shpejtësia e internetit, dhe kjo krijon probleme për shumë shërbime VPN. Nuk eshte
një detyrë e thjeshtë për të ruajtur atë ekuilibër delikat midis shpejtësisë dhe sigurisë për
ofruesit e shërbimeve VPN.

Sidoqoftë, e vërteta e vështirë e ftohtë është se VPN
shërbimet duhet të jenë të shpejta së bashku me të qënit të sigurta ose ato mund të mos qëndrojnë të rëndësishme
për një kohë të gjatë.

Tani që kemi theksuar sa duhet në
rëndësinë e shpejtësisë në një rrjet VPN le
ne diskutojmë mbi shpejtësinë e internetit në lidhjen e sigurt të Kaspersky.

Shpejtësitë që kemi marrë në opsionin automatik të zgjedhjes së serverit ishin më shumë se 96% e shpejtësisë origjinale. Përzgjedhja automatike e serverit nuk zgjodhi vendndodhjen më të afërt të serverit siç është rasti me opsionin automatik për zgjedhjen e shumicës së shërbimeve VPN.

Opsioni automatik i zgjedhjes së serverit është aktivizuar
Lidhja e sigurt e Kaspersky është ndër më të efektshmet, dhe ato duket se kanë marrë algoritmin e duhur
për detyrën në fjalë.

Shpejtësia në serverin e zgjedhur automatikisht është po aq mbresëlënëse sa mund të marrë. Por ne kontrolluam edhe disa serverë të tjerë gjithashtu.

Ne regjistruam shpejtësinë më të ulët në Danimarkë
server, dhe kjo gjithashtu ishte më shumë se 67% e shpejtësisë fillestare. Shpejtësia më e ulët në
shërbimi është aq i mirë sa shpejtësia mesatare e shumicës së VPN kryesore
shërbimet.

Ne pastaj u lidhëm me SH.B.A., MB dhe Hong
Serverët Kong gjithashtu. Shpejtësitë e daljes për këta serverë ishin 88%, 88%, dhe
Respektivisht 79% të shpejtësisë fillestare.

Shpejtësia në shërbim nuk është aq e lartë sa ishte në Hotspot Shield, por është akoma
shumë mbresëlënëse.

Përdoruesi mund të presë që të shfrytëzojë sa më shumë
lidhja e tij / saj e internetit me shpejtësi të lartë në këtë shërbim.

siguri

Siguria është shpirti i një shërbimi VPN dhe dikur ka qenë qëllimi i vetëm i VPN
shërbimet përsëri në ditë. Ditët e natës, është
përgjithësisht supozohet se një shërbim VPN është i sigurt sidoqoftë.

Fillore
arsyeja që qëndron pas një mendimi të tillë është se sepse është e vërtetë që shumica e VPN-së
shërbimet janë të sigurta. Por, i siguruar nga
standardet e vjetra.

Teknologjia ka bërë eksponenciale
përparimet, dhe kështu kanë mënyrat për ta minuar dhe komprometuar atë.
Kriminelët në internet po vijnë me mënyra të reja për të shkelur sistemet dhe rrjetet në një
baza e rregullt.

Kjo kërkon masa më të efektshme dhe më të forta të sigurisë që mund
mbajini elementët e dëmshëm larg të dhënave të përdoruesit.

Duke pasur kriptim i fortë së bashku me një protokoll mjaft i sigurt do të mjaftojë në shumicën e situatave, por jo në të gjitha ato.

Ka kaq shumë mënyra në të cilat përdoruesi
të dhënat mund të komprometohen këto ditë që
madje edhe një lëkundje e vogël në forca të blinduara mund të dëshmojë të jetë fatale.

Vlerësimi i masave të sigurisë më
Lidhja e sigurt e Kaspersky dukej si rishikimi i sigurisë në Hotspot
Shield. Por ne prisnim që të ndodhte kështu, kështu që nuk ishte e madhe
befasi.

Lidhja e sigurt Kaspersky kodon të dhënat e përdoruesit me encryption 256-bit e cila është praktikisht e pamundur të deshifrohet me përdorimin e forcës brutale.

Kjo siguron që edhe nëse dikush është
në gjendje të shkelë në tunel, të dhënat mbeten të koduara dhe kështu
i sigurt.

Vjen në protokoll tani, Kaspersky
Secure Connection gjithashtu përdor protokollin Catapult Hydra. Shtë pronari
protokoll i AnchorFree, i cili është ndërmarrja mëmë e Hotspot Shield.

Një gjë për të cilën jemi të sigurt është se
Catapult Hydra është një ndriçim i shpejtë
protokoll. Ne morëm provat si nga lidhja e sigurt, ashtu edhe nga Kaspersky
si Mburojë e Hotspot.

Të dy këto shërbime kishin Catapult Hydra
Protokoll, dhe të dy shfaqën shpejtësi të shkëlqyeshme. Pothuajse nuk ka ndonjë shërbim VPN
kjo na vjen në mendje e cila mund t’i rrahë këto dy shërbime përsa i përket shpejtësisë.

Ne nuk ishim të sigurt për sigurinë për këtë
protokoll përsëri në kohën e rishikimit të Hotspot Shield, dhe ne ende nuk jemi
i sigurt per te. Ju mund të dini pak më shumë rreth këtij protokolli të pronarit këtu.

Pretendimet e prodhuesve të protokollit
sigurues të shëndoshë, por prodhuesit më pas janë gjithmonë aq të sigurt në lidhje me produktet e tyre.

Ne nuk kemi ndonjë të dhënë të rëndësishme
do të hedhë dritë më shumë mbi sigurinë në protokoll, por ne kemi mjaft
prova për të njoftuar se është një protokoll i shpejtë.

Duke folur për veçori të sigurisë përveç kësaj
encryption dhe protokoll, Kaspersky Secure Connection mbron përdoruesit nga DNS
rrjedhjet. Por ata përdorin serverat Google Publik DNS.

Shumë shërbime VPN përdorin serverat DNS publike, dhe
ne jemi një besimtar i fortë i faktit që përfshirja e një pale të tretë në një shërbim të lidhur me privatësinë, siç është VPN
ato, nuk është e dëshirueshme.

Shërbimi nuk mbështet IPv6, dhe ato
mos bllokoni gjithashtu kërkesat IPv6. Një mospërputhje mund të rrjedh IP-në e përdoruesit
adresë, që do të thotë se ekziston mundësia që intimiteti i përdoruesit mund të marrë
komprometuar.

Klientit i mungon një ndërprerës vrasës në internet si
mirë. Një ndërrues vrasës ndalon trafikun e internetit nëse lidhja VPN bie, dhe
kështu kursen të dhënat e përdoruesit nga arritja në internet pa sigurinë e një
VPN.

Lidhja e sigurt e Kaspersky mungon shumë në pjesën e përparme të karakteristikave të sigurisë. Fakti që Kaspersky është një gjigant i sigurisë në internet dhe megjithatë zgjodhi të anashkalojë veçori shtesë të sigurisë në një nga produktet e tij është gjithashtu pak shqetësues për ne.

Ka shumë më tepër që mund të bëhen
bëjeni këtë shërbim VPN edhe më të sigurt.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Shumë shërbime VPN janë duke luftuar atë për të
pozicioni i lartë në malin VPN. kjo
do të thotë që shërbimet e VPN nuk mund të lënë asnjë gur të paprekur, ose në këtë rast, të lënë
asnjë seksion pa mbikëqyrje nëse duan të arrijnë samitin.

Ndërfaqja e përdoruesit është një pjesë e tillë e cila nëse trajtohet si duhet, mund të rrisë tërheqjen e përgjithshme të
manifoldet e produktit.

Shumë shërbime VPN zgjedhin ta anashkalojnë këtë
Seksioni edhe pse, por më pas përfundoni duke paguar një çmim të rëndë edhe për të.

Ofruesi i shërbimit mund të përdorë
ndërfaqe për të ngjitur pak produktin. megjithatë,
ndërfaqja e përdoruesit mund të jetë po aq mbresëlënëse sa vetëm produkti. Shërbimi është
supozohet të ketë veçori të caktuara të cilat ndërfaqja e përdoruesit mund t’i nxjerrë në pah.

Ndërfaqja e përdoruesit të Kaspersky Secure
Lidhja nuk ka shumë ndezje
dhe ka një dizajn të thjeshtë për të. Por është në koherencë me pjesën tjetër të
Klientë Kaspersky.

Klienti i siguron përdoruesit
butoni i lidhjes dhe lista e serverit menjëherë në fillim. Lista e serverëve
është goxha themelore, dhe përdoruesi mund të zgjedh vendndodhjen e serverit nga lista.

Klienti lejon përdoruesin të lidhet me rrjetin me shpejtësi. Shtëpia
ekrani nuk tregon ndonjë informacion në lidhje me adresën IP të përdoruesit ose
serveri Ai gjithashtu nuk jep informacion në lidhje me kohëzgjatjen e seancës ose
shpejtësia pas lidhjes.

Disa përdorues mund të pëlqejnë një ekran të tillë të zoti
ndërsa disa mund të përfundojnë duke u ankuar se nuk jep shumë informacion. Ne nuk do të marrim asnjë palë këtu si ajo
gjithçka varet nga ‘shija’.

Ekziston një mundësi
ikonë në këndin e poshtëm të djathtë të dritares. Hap një listë me tetë
artikuj për përdoruesin, por ne gjetëm vetëm një pjesë të vogël të tyre të rëndësishme.

Vitrina “Kaspersky” dhe “Abonimi”
informacionin që lidhet me llogarinë e përdoruesit dhe tregoni për pajtimin.

Detajet e pajtimit në UI

Pastaj vjen opsioni “Parametrat”. Hap
një dritare e dytë e cila përmban shumicën e opsioneve të personalizimit të klientit.

Opsione dhe Rregulla të ndryshme Vendosjeje

Përdoruesi mund të vendosë kur ai / ajo kur dëshiron
klienti të lidhet automatikisht në
rrjet, nëse ndonjëherë. Përdoruesi gjithashtu mund të rregullojë cilësimet për Wi-Fi
lidhje, dhe sigurohuni që ai / ajo nuk është kurrë në një rrjet të pasigurt pa mbrojtjen e VPN.

Pas opsionit “Parametrat”, ne e konsiderojmë
Mundësia “Mbështetje” si e vetmja e rëndësishme për përdoruesit. Përdoruesi mund të zgjidhë
shumica e çështjeve përmes kësaj dritare.

Opsionet e mbështetjes

Do të donim të shihnim edhe disa të tjera
opsione në ndërfaqen e përdoruesit, por vetëm disa karakteristika ishin që të çonin në më pak opsione gjithsesi.

Ndërfaqja e përdoruesit ka marrë disi mundësi të bollshme dhe është i kufizuar vetëm nga mungesa e karakteristikave në shërbim.

Platformat dhe Pajisjet

Kaspersky lejon përdorimin e 5 pajisjeve
njëkohësisht nga një llogari, por dyshojmë nëse përdoruesi do të jetë në gjendje ndonjëherë
përfitoni nga ajo. Kjo është për shkak se mbështetja e platformës për Kaspersky Secure
Lidhja është shumë e kufizuar.

Përdoruesi mund ta ketë këtë shërbim vetëm në ato pajisje të cilat bazohen në platformat Windows, MacOS, Android dhe iOS. Kjo ndonjëherë mund të dëmtojë aftësinë e përdoruesit për të përdorur shërbimin në pesë pajisje njëkohësisht.

Ka kaq shumë pajisje të përdoruesve të cilat
lidheni në internet këto ditë, dhe pothuajse të gjithë kërkojnë siguri VPN.

Ne jemi dakord që shumica e pajisjeve përdorin njërën prej platformave të përmendura më lart, por më pas ka tastierë lojërash dhe TV Smart të cilët kërkojnë mbështetje VPN gjithashtu.

Ofruesi i shërbimit duhet të bëjë disa
përpjekjet për të rritur aksesin e shërbimit, dhe kjo mund të bëhet vetëm
duke përfshirë më shumë platforma në listën e mbështetjes.

Ndihma për klientët

Ndihma për klientët është ndonjëherë fuqia
prapa grushtit kur bëhet fjalë për kënaqësinë e klientit.

Njerëzit nga të gjitha sferat e jetës përdorin internetin këto ditë, dhe është e qartë se shumica e tyre nuk kanë shumë
njohuri për VPN dhe subjektet përkatëse.

Por ata dëshirojnë gjithashtu një të sigurt dhe privat
përvoja në internet. Nuk është punë e madhe që ato hasin çështje gjatë ndërsa
që merren me aplikime të tilla.

Edhe ata njerëz që dinë shumë për kompjuterët,
rrjetet dhe sendet mund të hasen në situata kur ata kanë nevojë për udhëzime.

Këto raste kërkojnë ofruesin e shërbimit
të dalë me mekanizma që do t’i ndihmojnë këta përdorues dhe t’i udhëzojë ata përmes
problemet.

Ky mekanizëm mund të jetë gjithçka
nga një seksion i përgjithshëm FAQ në një
24/7 mbështetje chat live. Ajo që ka rëndësi është se duhet të jetë e dobishme.

Lidhja e sigurt Kaspersky ka disa
mekanizma të tillë ekzistojnë për të ndihmuar përdoruesit.

Ata i ofrojnë përdoruesit një faqe mbështetëse
e cila adreson shumicën e pyetjeve të përdoruesit, por sipas mendimit tonë të përulur, ajo
i mungojnë shumë informacione përkatëse.

Nuk ka diskutim për teknologjik
specifikimet e produktit. Informacioni i paqartë nuk e ndihmon shumë kur
përdoruesi është në seksionin mbështetës të shërbimit.

Sidoqoftë, jo të gjitha informacionet e dhëna
në faqen në internet është e parëndësishme. Ata kane
diskutoi shumica e çështjeve që lidhen me
pajtimi dhe pagesa në detaje të mëdha.

Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje live chat për shërbimin. Ne kontaktuam bisedën live
mbështetje për të marrë disa përgjigje.

Ishte e qartë se përfaqësuesi i ndihmës së klientit kishte pak njohuri për specifikimet teknike të produktit.

Por atëherë ai bëri atë që çdo përfaqësues mbështetës duhet të bëjë në një situatë të tillë. Ai kontaktoi zhvilluesit dhe na mori informacionin që kërkuam që donim.

Ne morëm disa nga informacionet menjëherë, ndërsa pjesa tjetër u desh mjaft kohë. Përgjigja ishte të kënaqshme me siguri megjithëse.

Kishte profesionalizëm në sjelljen e
përfaqësuesi, dhe ne jemi të kënaqur me shërbimin që morëm.

përfundim

Lidhja e sigurt e Kaspersky doli të ishte një produkt mjaft i mirë.

Ne prisnim më mirë nga Kaspersky, por ata
vendosi ta ruajë në vend të kësaj profilin e ulët.

Shpresojmë të shohim një më të madh dhe më të mirë
rrjeti i serverëve nga shërbimi. Dhe ky nuk duhet të jetë një objektiv i ashpër i dhënë
linja e produktit.

Ata janë transparentë me politikat e tyre,
dhe fakti që ato janë në përputhje me GDPR është gjithashtu inkurajuese.

Shpejtësia në rrjet është e shkëlqyeshme, dhe
kriptimi i fortë duhet t’i japë përdoruesit shumë më tepër besim gjatë përdorimit
ky shërbim.

Mungesa e karakteristikave shtesë të sigurisë
dhe prania e një protokolli më pak të njohur e prishin pak argëtimin.
mbështetja e platformës është gjithashtu minimale, por
mbështetja e klientit bën një punë të shkëlqyeshme.

Nëse rrjeti i serverit i përshtatet gjeneralit
vendndodhjen e përdoruesit, atëherë ne do të padyshim që
sugjeroni atë / saj të provojë këtë shërbim VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map