Rishikimi i Seed4.Me

Pros:


 • Lidhja e çastit dhe e vazhdueshme: Lidhu
  pajisjen tuaj në rrjetin privat virtual duke përdorur aplikacionin Seed4.Me të cilit
  lidhja rrallë bie.
 • Gjithmonë në Mode: Ruan lidhjen
  statusin dhe rikthehet automatikisht në serverin e zgjedhur sa herë që rindizni
  sistemi, ose nëse ka një rënie në lidhjen VPN.
 • Mënyra e hijes: Në përgjithësi, kjo modalitet i referohet
  Protokolli ShadowSocks, por ne nuk jemi të sigurt në rastin Seed4.Me. Nga
  Aplikimi, ne morëm informacionin që ndihmon për të anashkaluar censurën e internetit
  i cili implementohet me rëndësi
  kufizime.
 • Switch Kill Switch: Nëse ju merrni
  e shkëputur nga VPN papritmas, asgjë për t’u shqetësuar, pasi ndërprerësi i vrasjes në internet
  na ruan nga rrjedhjet e të dhënave duke bllokuar internetin.
 • Provimi falas me akses të plotë: Mundeni
  hyr në aplikacionin pa kufizime, përveç një afati kohor prej shtatë
  ditë.

Cons:

 • Ulja në shpejtësi: Shpejtësia e ofruar
  pasi lidhja është shumë e ulët. Ne u përpoqëm ta lidhnim sistemin me të ndryshme
  serverat, por rezultatet ishin të njëjta.
 • Nuk ka siguri për privatësinë e plotë: Ndërsa
  Duke lëvizur poshtë në faqen e politikës së privatësisë (ose Kushtet e Shërbimit), ne nuk kemi gjetur ndonjë deklaratë në lidhje me të dhënat
  mbledhjes. Ne do t’ju sqarojmë për arsyen që qëndron pas kësaj në më vonë
  pjesët e rishikimit.
 • Gabim 404 – Nuk u gjetën opsionet e sigurisë:
  Nuk është e mundur të zbuloni ndonjë siguri
  karakteristika të ndërlidhura siç janë Mbrojtja e Rrjedhjes DNS dhe Përzgjedhja e Protokollit në
  aplikimi pasi ato nuk ekzistojnë si
  e tani.
 • Ekipi mbështetës jo i besueshëm: Ne kemi pritur
  më shumë se dy ditë për përgjigjen e Ekipit Mbështetës lidhur me pyetjet tona, por ne
  nuk mori asnjë përgjigje. Sidoqoftë, ata pretendojnë të përgjigjen brenda tridhjetë minutave nëse ju
  janë një përdorues i regjistruar.

Përmbledhje

Duke parë vendndodhjen e kompanisë, një
mund të thotë që privatësia juaj është në rrezik
nëse jeni duke përdorur këtë shërbim VPN aktualisht. Shtetet e Bashkuara, ku prindi
kompania S4M Tech Inc., është me seli në
një nga vendet më të përparuara me teknika të përparuara peeking.

Nëse nuk keni dëgjuar për PRISM, le
ne ju themi se është një program mbikëqyrjeje i realizuar mbi qytetarët nga Kombëtarja
Agjensia e Sigurisë (NSA).

Agjensia sekrete ka të drejtë të mbledhë
të gjitha informacionet përmes çdo mënyre të mundshme. kjo
mund të jenë të dëmshme pasi ato madje mund të marrin të dhënat tuaja të ndjeshme.

Por nëse ne jemi duke përdorur VPN, asgjë për t’u shqetësuar
rreth. Të gjitha të dhënat tuaja do të kodohen
nëpër tunel, dhe askush tjetër përveç ofruesit të VPN do ta dinte
cilat aktivitete në internet ju jeni duke kryer.

Ka disa ofrues të VPN që ruajnë
të dhënat tona, dhe nëse Seed4.Me është një prej tyre
atëherë është e rrezikshme ta përdorni atë veçanërisht
për shkak të juridiksionit.

Ju do të merrni një pamje të detajuar të
informacione që regjistrohen (nëse regjistrohen). Përveç intimitetit, ka edhe shumë të tjera
aspekte që përcaktojnë cilësinë e një aplikacioni VPN.

Ne kemi konsideruar
çdo aspekt qoftë nëse flisni për shpejtësinë apo sigurinë. Ju do
dijeni për çdo atribut të këtij VPN
produkt.

Ju mund të merrni këtë informacion, tonë
mendimet dhe kërkesën tuaj, të tre në konsideratë para se të blini një VPN
aplikacion. Kjo do të sigurojë që tuaj
paratë e fituara me vështirësi nuk do të shkojnë në këmbim të
një shërbim i padenjë.

Le ta shohim, nëse ky produkt meriton tuajin
klikoni në butonin “Bëni Pagesë” ose jo.

Servers

Serverat përdoren për të ndryshuar adresën tuaj IP,
bamboozling pushtuesit e intimitetit duke fshehur IP të vërtetë. Kjo është bërë duke kursyer tuaj
trafiku nëpër serverët e ofruesit VPN sesa transmetimi direkt
të dhënat tuaja për serverat e destinacionit.

Gjithmonë konstatohet se më shumë flamuj
ku shërbimi VPN ka serverat e tij, më mirë performancën në drejtim të shpejtësisë
dhe lidhjes.

Megjithatë, nuk është gjithmonë e vërtetë, dhe ju jeni
do të shohim një shembull live në këtë përmbledhje.

Seed4.Me
ka serverat e saj në njëzet e tetë
vendet,
dhe ekziston mundësia që ata madje të kenë server të shumëfishtë
vendndodhjet në ato vende.

Nuk ka asnjë informacion të dhënë në lidhje me
uebfaqe për serverat, vendndodhjet e serverit ose numrin e përgjithshëm.

Por ne duam të mbrojmë privatësinë tuaj përmes rishikimeve tona të hollësishme. Për këtë, ne morëm detyrën komplekse të numërimit të serverëve me dorë nga lista e serverëve të disponueshëm në dritaren e klientit të vogël. Mund ta shikoni më poshtë:

Opsione të ndryshme të serverit në UI

Shpresoj se ju njerëz vlerësojmë punën tonë të palodhur! Në mënyrë të ngjashme, edhe për rishikimet e tjera gjithashtu
siç është Intimiteti i Përsosur, ne kemi
dha një shpjegim të hollësishëm për çdo atribut.

Duke u kthyer përsëri në flamuj, jashtë
njëzet e tetë vende, nëntë janë nga Azia. kjo
sqaron pse baza e përdoruesit është jashtëzakonisht e madhe në Rusi, Kinë dhe disa të tjera
Vendet e Azisë Jug-Lindore.

“Oh! Mos harroni të ju them se ato ofrojnë një
server special Për Kinën.”A do të
ju lutem bëni një shënim për të? Kërkohet
për disa referenca në të ardhmen.

Për përdoruesit aziatikë, shpejtësia do të ishte më e mirë brenda
krahasimi me evropianët dhe amerikanët që përdorin Shërbimin Seed4.Me VPN. Kjo është për shkak se serverët nuk ndahen nga një numër i madh i përdoruesve në
Azi.

Edhe pse ka pesëmbëdhjetë lokacione serverash në Evropë, pushtimet e Lindjes së Mesme
dhe lidhet me serverat evropian.

Ata kane dy lokacione serverash në Ballkan të cilat përjetojnë ndërkontinentale
sharing. Për shkak të kësaj, mund të ketë një ngarkesë të madhe në këta serverë shumica e tyre
herë. Kështu që Lindja e Mesme lidhet me
servera të tjerë evropianë pasi kanë mbetur
pa zgjidhje tjetër.

Kjo rezulton në një shpejtësi të zvogëluar
për përdoruesit e Lindjes së Mesme dhe përdoruesit evropianë.

Deri sa ata nuk do të prezantojnë më shumë serverë brenda
Evropa, të kesh shpejtësi të mirë pas lidhjes VPN është vetëm një imagjinatë.

Duke e konsideruar Amerikën e Veriut si një VPN kryesore
ata kanë serverët e tyre në Sh.B.A dhe Kanada. Por numri dhe
vendndodhjet nuk dihen, dhe kështu, nuk na lejon të sugjerojmë përdoruesit të lidhen
serverat e këtyre dy vendeve.

Edhe nëse serveri ju lejon të transmetoni përmbajtjen e SH.B.A., koha e bufferit do të ishte më shumë se sa
gjatësia e videos nëse ngarkesa është e lartë.

Siç e dimë që dritarja e listës së serverëve është
të vogla në madhësi, dhe kështu nuk mund të lëvizni gjithmonë poshtë për të gjetur
server perfekt. Zgjidhja është klasifikimi dhe filtrimi i opsioneve….

të cilat nuk janë të pranishme në klientin Seed4.Me klientit.

Ekziston një kërkesë urgjente për të shtuar disa
renditja e opsioneve të tilla si nga vonesa, nga afërsia dhe rendi alfabetik. ata
gjithashtu mund të shtoni një mundësi për të filtruar
serverat sipas kontinentit.

Shtimi i disa serverave të tjerë mund të zvogëlohet
bllokimi i trafikut, dhe opsionet e renditjes mund të ofrojnë qasje më të mirë në këta serverë.

Politika e privatësisë

Ekipi shqyrtues i VPNCrew ka zhvilluar një talent
për të shkruar për elemente që jo
ekzistojnë. Tani për tani po flas Politika e privatësisë e Seed4.Me.

Nëse e gjeni politikën e privatësisë në ato
na tregoni, sepse ne nuk ishim në gjendje ta gjenim atë. Ndoshta sepse nuk është aty.

Gjithë sa gjetëm ishte “Kushtet e Shërbimit”
faqe. Ne besojmë, nëse një kompani po ofron një produkt VPN për mirëmbajtjen e tij
privatësinë e përdoruesve, ata duhet të mbajnë një politikë të privatësisë.

Shtë një
e racave të rralla të produktit VPN që siguron intimitet pa intimitetin
politikë.

Pra, le të kalojmë ato që kemi. Ne kemi Kushtet e shërbimit që thonë:

“Mbajtësi i llogarisë pranon më tej që ata ose kushdo që përdor llogarinë e tyre nuk do të përfshijë ndonjë nga aktivitetet e mëposhtme:

Përdorimi i Shërbimit Seed4.Me për ndonjë gjë tjetër përveç qëllimeve të ligjshme.

Shkeljet e kësaj Politike të Përdorimit do të rezultojnë në përfundimin e llogarisë tuaj, pa asnjë kthim të shumave të paguara më parë për këtë shërbim. “

Shtë e shkëlqyeshme që ata nuk lejojnë asnjë
keqpërdorimi i VPN. Por është kontradiktor që ata ofrojnë një server të veçantë
për Kinën.

Ata kanë të drejtë të përfundojnë
shërbim nëse jeni përdorues që përdorni këtë aplikacion nga Kina si përdorim i VPN
është e paligjshme në Kinë.

Sidoqoftë, është shumë e pamundur ashtu siç duhet
nuk duan të zvogëlojnë bazën e tyre të përdoruesit.

Shqetësimi i madh ende nuk është zbuluar.
Paragrafët e ardhshëm vënë në dyshim privatësinë e përdoruesve që janë duke përdorur
aplikacion.

Një shërbim i mirë VPN është ai që nuk regjistron asnjë nga të dhënat tona. Nuk kishte
informacion në lidhje me prerjet e të dhënave në Seed4.Me
një faqe në internet, kështu që ne fillimisht nuk ishim në gjendje
vlerësoni mbrojtjen e intimitetit.

Më vonë, zbuluam se prindi
kompani, S4M Teknike Inc është një Online
kompani reklamuese e cila tregon reklama bazuar në “unike
teknologji. “

Ajo teknologji unike është virtuale
rrjet privat.

TOS i kompanisë mëmë

Faqet në internet të cilat janë përdoruesit e lirë të Seed4.Me
shfletohen janë injektuar nga S4M Tech me reklama. Nëse vizitoni ato
në uebfaqe, do të dini që reklamuesit mund të synojnë audiencën sipas
për vendin, llojin e pajisjes, sistemin operativ dhe kohën e veçantë.

Kjo do të thotë, ata të paktën logojnë informacione
në lidhje me vendin dhe pajisjen.

Nëse këto reklama bazohen në të dhënat tona të shfletimit, atëherë është
jashtëzakonisht e dëmshme. Ata mund të dinë për faqet e internetit që vizitojmë. Nëse jeni një
përdorues i regjistruar falas, atëherë mund të lidhen drejtpërdrejt me ju këto të dhëna.

Ne nuk dimë se çfarë tjetër ata regjistrohen si ata
mos keni një pjesë të veçantë për politikën e privatësisë. Kjo vetë sugjeron që nuk duhet të kërkoni këtë kërkesë nëse
jeni shumë i shqetësuar për privatësinë.

Gjithashtu, kjo kërkesë është e dëmshme për
përdoruesit që nuk dëshirojnë që dikush të dijë për përmbajtjen famëkeqe që ata
browse.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha e marrë për të vendosur një lidhje
Koha mesatare në sekonda3.52
14.45
23.53
33.39
43.55
53.18
63.34
73.26
83.82
93.35
103.38

Edhe pse është e vështirë të zbulosh të mirën
aspektet ndonjëherë, ky përmbledhje na ka mësuar se si ta identifikojmë një.

Pas leximit të seksionit të politikës së privatësisë,
ju mund të mos ndjeheni sikur të dini për përfitimet e aplikacionit, por ende,
ato ia vlen të përmenden.

Për Seed4.Me, vetëm duhet 3.52 sekonda mesatarisht për të vendosur
një lidhje midis pajisjes dhe serverit.

Ndër të gjitha gjyqet, më të lartat
koha e lidhjes ishte 4,45 sekonda, dhe të gjitha provat e tjera morën më pak se katër
sekonda.

Për shkak të kësaj, periudha kohore e lidhjes
është shumë e vogël, gati një sekondë. Askush nuk ka nevojë
të presësh dhe as të duhet të mendosh se në sa kohë
lidhja do të vendoset.

Shtë një aplikacion i lehtë për tu lidhur i cili
ndryshon IP-në tuaj vetëm me një klik.

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Në ditët e sotme, njerëzit nuk kanë durim, dhe
mënyra më e mirë për të mësuar “si të jesh i durueshëm” është të përdorësh një internet të ngadaltë.

Këtu, ne do t’ju prezantojmë me një nga
Interneti më i ngadaltë që kemi përjetuar.

Ndërsa përdorni VPN, është normale të përballeni me a
ulje e shpejtësisë për shkak të shtresës së kriptimit. Sidoqoftë, zvogëlimi nuk duhet të jetë aq i madh sa të ndikojë në shfletimin
dhe transmetimi.

Njerëzit nuk janë të gatshëm të bëjnë kompromis me të
shpejtësia për privatësinë, dhe kjo është arsyeja pse shërbimet VPN po përpiqen shumë për të shmangur
çdo ulje e shpejtësisë.

Por Seed4.Me
nuk është një prej tyre. Pasi shikuam rrjetin e serverëve të Seed4.Me, ne ishim
duke pritur që të paktën do të japë gjysmën e shpejtësisë origjinale. Por kjo
nuk ishte realiteti, dhe rezultatet janë
perballe teje.

Analiza e testit të shpejtësisë për opsione të ndryshme të serverit

Edhe pse kemi bërë teste të shpejtësisë për Mbretërinë e Bashkuar dhe
SHBA gjithashtu, megjithatë ne nuk ishim në gjendje t’i shtonim ato. Po tregonte gabim latente
për këto vende, dhe nuk kishte asnjë mënyrë për të gjetur shpejtësinë aktuale që ata ofrojnë.

Kështu që, pas shumë
e përpjekjeve, rimbushjes dhe zverdhjes, ne u transferuam në serverat e tjerë.

Siç mund ta shihni në imazhin se
shpejtësia e shkarkimit pas lidhjes me serverin më të afërt ishte vetëm 4.93% e
shpejtësia origjinale, ne u transferuam në një server aziatik për provën tjetër të shpejtësisë me disa
shpresa.

Kuptuam se ishte më mirë të mbetej
të lidhur me serverin e mëparshëm. Në këtë rast, shpejtësia e shkarkimit ishte e barabartë
më keq. Për shpejtësinë origjinale të shkarkimit prej 57.30 Mbps, ajo na siguroi vetëm 1.71
Mbps.

Pra, kur bëhet fjalë për shpejtësinë, gjithçka mundeni
presim është një lëvizje e shpejtë dhe shfletim i ngadaltë.

siguri

Mbështetja e biletave ishte vetëm për të regjistruar
përdoruesit, kështu që ne u përpoqëm të komunikonim ekipin mbështetës përmes emailit, por duket se
ata nuk ishin të interesuar të na siguronin sigurinë
informacioni i lidhur.

Në faqen e internetit, edhe nëse vazhdoni të lëvizni
nëpër të gjitha faqet në internet, ju nuk mund të gjeni informacione në lidhje me
kriptimi, gjatësia e çelësit, protokolli dhe elementët e tjerë të sigurisë.

Pa atë informacion, ne nuk mund të gjykojmë standardet e sigurisë së aplikacionit.
Ndoshta, standardet nuk janë mjaft të mira, kështu që ata preferojnë t’i mbajnë të fshehura.

Ose mund të ekzistojë mundësia që ata
janë kaq unike saqë duan ta ruajnë vetë.

Epo, ne nuk mund të marrim rrezik. Nëse
aplikacioni përdor Protokollin PPTP, dhe encryption BlowFish (i cili është më i dobëti
kombinim), atëherë të dhënat nuk do të jenë të sigurta.

Sidoqoftë, nëse OpenVPN përdoret me tastin AES 256-bit (kombinimi më i rekomanduar), atëherë
vetëm ne mund t’ju sugjerojmë ta përdorni.

Gjithashtu, ka mungesë informacioni në lidhje me serverat DNS. Ne nuk kemi asnjë ide nëse
ata përdorin serverat DNS të palës së parë ose serverët DNS të palës së tretë.

Për shkak të disponueshmërisë së informacionit, nuk do të jetë e mundur të sigurohet ndonjë
konkluzion në lidhje me sigurinë. Varet nga ju nëse dëshironi ta merrni
rrezik apo jo.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Opsionet e përgjithshme të vendosjes

Ajo mashtron dhe
tundet sa herë që zhvendosni treguesin e miut në dritaren e klientit. Perdoruesi
ndërfaqja është lozonjare, por ne prisnim diçka të dobishme.

Numri i
cilësimet që ofruesit e shërbimeve VPN, veprojnë si një simbol i cilësisë së produktit. Zgjeron funksionalitetin e aplikacionit.

Detyra kryesore e ndërfaqes së Përdoruesit është të bëjë
jeta e përdoruesve më e lehtë duke e siguruar atë
të gjitha tiparet e kërkuara nën një çati. Sidoqoftë, ndonjëherë ndërfaqja e përdoruesit
gjithashtu funksionon si një magnet me kohë të pjesshme që tërheq audiencën.

Nëse nuk na besoni, rishikimi i CyberGhost ka përfunduar
me ndërfaqen e tij të bukur për të bërë kopje rezervë
ato që thamë vetëm.

Përveç Jiggling-Wiggling, Seed4.Me nuk ka aftësi tërheqëse. Por ka
disa tipare nën mjedis tab
të cilat ia vlen të përmenden (sepse kjo është gjithçka që klienti ka).

Thjesht klikoni në butonin e cilësimeve që
duket si një timon, për të eksploruar këto mundësi. Pra, e para lidhet me sjelljen e klientit. “Gjithmonë në modalitet”
automatikisht lidh pajisjen me serverin e zgjedhur sa herë që fillon
sistem.

Disa aplikime kanë çështje serioze
në lidhje me ndërprerësin vrasës. Kërkohet të bllokoni internetin kur VPN
lidhja fiket “me sa duket”.

Por ka shumë ofrues të pasionuar
të fiksuar me aplikimin e tyre e cila
lejoni bllokimin e internetit edhe nëse shkëputemi manualisht me VPN.

Fatmirësisht, Seed4.Me nuk është një prej tyre, dhe ju mund të mbani ndezur vrasjen nëse ju
janë të shqetësuar për rrjedhjen e të dhënave.

Ekziston edhe një mundësi tjetër e cila është Hija
mënyra, dhe kjo është e dobishme për të fshehur përdorimin e aplikacionit VPN. I dobishëm për
vendet ku përdorimi i VPN është i ndaluar. Ndërsa përdorni këtë mënyrë, mund të përballeni me një
ulje në shpejtësi.

Mundësi të ndryshme gjuhësore

nëse ti
preferoni klientët VPN të cilat janë në dispozicion në gjuhën tuaj amtare, Seed4.Me mund të jetë e dobishme për ju pasi ofron mundësinë për të zgjedhur në mesin e gjashtë të ndryshëm
gjuhë. Sidoqoftë, duke rrahur xhamin
në opsionin e zgjedhjes së gjuhëve është një detyrë e vështirë për çdo ofrues tjetër VPN.

Platformat dhe Pajisjet

Kurdoherë që marrim një program kompjuterik, ne
preferojmë atë që mund ta instalojmë në shumë pajisje. Platformat luajnë një kryesore
rol në zgjedhjen e aplikacionit VPN gjithashtu.

Seed4.Me
ofron luks të kufizuar kur bëhet fjalë për platforma. Pothuajse të gjithë përdoruesit zgjedhin të përdorin një platformë midis Windows,
Android, iOS dhe MacOS.

Por ka disa që dëshirojnë ta instalojnë atë
në ruterat në mënyrë që ata të mund të lidhen automatikisht me VPN pa instaluar
atë në pajisjet e tyre.

Mund të ketë përfitime të shumta të
instalimi i VPN në ruterë. Seed4.Me
kërkon leje që u japin të plota
kontrolli i pajisjes. Përdoruesi nuk do të dëshironte ta lejonte atë.

Ne qofte se eshte
të instaluar në ruter, përdoruesit nuk do të duhet të shqetësohen për ndryshimet
që aplikacioni mund të bëjë nëse ata marrin akses
të pajisjes. Kjo është arsyeja pse Seed4.Me kurrë nuk do ta vërë në dispozicion aplikacionin e saj
për ruterat pasi i duhet hyrje për të injektuar
reklama në faqet në internet që shfletoni.

Po ashtu, ruteri
konfigurimi ndihmon për të lidhur pajisje të shumta me një lëvizje. Kush nuk dëshiron
keni këtë mundësi? Ndoshta, përdoruesit e tanishëm të Seed4.Me.

Përveç shkarkimit të klientit, mundeni
shkarkoni gjithashtu konfigurime PPTP për sa më sipër
platformat. Sidoqoftë, ne ju rekomandojmë t’i shkarkoni këto konfigurime vetëm nëse ju
nuk shqetësohen për sigurinë e të dhënave tuaja. Protokolli PPTP është më themelori
protokoll që ka shumë dobësi për shkak të të cilave është lehtë të anashkalohet.

Ndihma për klientët

Nëse dikush na pyet “nëse kemi parë?
qytetarët e huaj? ” Ne do t’i përgjigjemi atij që “ata
mos ekzistoni ” Përgjigja gjithashtu përshtatet nëse disa pyesin
na rreth Seed4. Mbështetja e klientit.

Kemi pritur dy ditë për përgjigjen e tyre, por të gjitha
kemi marrë ishte Asnjë përgjigje. As
chat live dhe as gjenerimi i biletave nuk është në dispozicion.

Epo, në atë rast, ju nuk mund të mbështeteni tek ato
ekipi mbështetës nëse hasni ndonjë çështje.

Ose tjetër mund të gjesh adresën e kompanisë nga Play Store dhe të trokasësh derën
direkt. Ndoshta, ju mund të mos gjeni as adresën e saktë. Arsyeja prapa
është diskutuar në pjesën tjetër.

Cili është juridiksioni?

Deri më tani, kemi përmendur që kompania është e vendosur në Shtetet e Bashkuara, dhe ne ende
besoje ate. Por gjatë rishikimit të produktit kemi dalë me një
kontradikta në lidhje me vendndodhjen e kompanisë që duhet të përmendim këtu.

Në përgjithësi, sugjerohet të përdorni një VPN
kërkesë juridiksioni i të cilit nuk është në mesin e vendeve “katërmbëdhjetë sy”.

Këto vende ‘katërmbëdhjetë sy kanë njohuri për çdo aktivitet të tyre
qytetarët performojnë në internet. Këto të dhëna mund të jenë
të mbledhura nga burime të ndryshme (siç janë platformat e mediave sociale), dhe VPN
mund të jetë një në mesin e tyre.

Nga Seed4.Me
Po, ne jemi të sigurt se ata regjistrojnë të dhënat tona dhe ata mund të japin këtë informacion
te agjencitë sekrete nëse ato gjenden
në Shtetet e Bashkuara.”

Kjo është ajo që thotë GooglePlay në lidhje me juridiksionin e tyre!

Në imazhin e mësipërm mund ta gjeni atë
sipas Google Play Store, vendndodhja e tyre është “Tajvan”.

Tajvani është një vend miqësor për përdoruesit dhe
përdoruesit nuk duhet të shqetësohen për këtë
juridiksion nëse është vendndodhja e vërtetë.

Shtë i vetmi rast kur i gjetëm të tillë
tkurrje, kështu që kemi mbledhur informacione nga burimet e palës së tretë
në lidhje me këtë.

Sidoqoftë, të gjitha palët e treta e përmendin atë
kompania hyn nën ligjin e Tajvanit.

Por pas disa gërmimeve, ne gjetëm
prova konkrete që mbështesin atë që ne besojmë. Ne vizituam kompaninë mëmë
në faqen e internetit dhe gjeti disa informacione interesante. Së bashku me këtë, ne kemi ndarë
përmbajtja që verifikon vendndodhjen e vërtetë.
Shikoni:

Vendndodhja sipas TOS

Tani e keni kaluar vetë përmbajtjen
që tregon fytyrën e vërtetë ose vendndodhjen e ofruesit të VPN. Ne ia lëmë
qoftë besoni tek ne apo tjetri
burime.

përfundim

Seed4.Me
pretendon të mbrojë intimitetin e përdoruesve, por në të njëjtën kohë përdorimin e tyre
informacion për reklama dhe retarting.

Ata mund të mbledhin të gjitha informacionet nga
sistemin tonë dhe e përdorin atë për përfitimin e tyre. Sidoqoftë, ky mëkat bëhet vetëm tek përdoruesit e lirë. Përdoruesit premium nuk do të gjejnë ndonjë shpallje më tej
ekranet e tyre.

Ende nuk mund të jesh i sigurt për
prerjet e të dhënave. Nëse besoni se ato janë të vendosura në Shtetet e Bashkuara
(si besojmë), dhe jo Tajvani, atëherë është çështje madhore.

Qeveria mund të përdorë drejtpërdrejt të dhënat
të mbledhura nga aplikacioni për spiunim të përdoruesve.

Ne as nuk mund ta konsiderojmë ta shkarkojmë
aspekte të tjera pasi ato nuk janë mjaft të mira. Shpejtësia e dorëzuar ishte vetëm pesë
përqind, dhe askush nuk meriton një shpejtësi të ulët edhe pasi të ketë një internet të mirë
lidhje.

Nuk është e dobishme të diskutoni më shumë rreth produktit dhe platformave. Nëse ata vërtet
dëshirojnë të mbrojnë privatësinë e përdoruesve, gjëja e parë që ata duhet të bëjnë është
për të shtuar një politikë të privatësisë e cila thotë “prerjet zero”.