Rishikimi i Mashtrimit të Identitetit

rekuizitë

  • Mbron nga spiunët e Internetit si Hackers, Spammers dhe lloje të ndryshme të ndikimeve të këqija që dikush mund të hasë në internet.
  • Kriptimi i fortë 128-bit dhe 256-bit.
  • Ajo funksionon me një numër protokollesh si OpenVPN, L2TP / IPSec dhe PPTP.
  • Mban asnjë regjistër

Cons

  • Vetëm 31 serverë në 16 vende. Duhen shtuar më shumë serverë për shpejtësi dhe lidhje më të mirë.
  • Jo plotësisht i lirë, por një shërbim i përballueshëm

i përgjithshëm

Interneti është bërë
një medium i nevojshëm për komunikim, dhe
na ka pajisur me shumë shërbime për ta lehtësuar jetën tonë. Ne kemi lehtë
programet e shkëmbimit të skedarëve përmes internetit,
komunikimi përmes internetit përmes bisedës live dhe konferencave me video ka qenë një
ndihmë për kompani në të gjithë botën. Me të gjitha avantazhet, më i madhi
shqetësimi që njerëzit kanë është e privatësisë dhe sigurisë së dikujt në internet. Më shumë
mënyrë efikase, e lehtë dhe e përballueshme për të qenë të sigurt në internet është përdorimi i një shërbimi VPN.

Dhe në përmbytjen e ofruesve të shërbimeve VPN, Identity Cloaker mund të konsiderohet të jetë një lojtar i vjetër pasi ata festuan përvjetorin e tyre të 10-të në Shtator 2018. Identiteti Cloaker është një Shërbim i Mbrojtjes së Intimitetit të Internetit që kripton të dhënat që ju dërgoni në internet. Ata janë një kompani e sigurisë me seli në Republikën eke. Kompania pretendon që softveri i saj të jetë i fuqishëm dhe i sigurt që ata përdorin të njëjtin shifrim dhe shifër të përdorur nga Ushtria amerikane për mbrojtjen e informacionit.

Features

Siç u përmend më herët, Identiteti Cloaker ofron Intimitet
dhe Siguria në Internet dhe mbron të dhënat dhe privatësinë e dikujt nga prishja
sytë e hakerave, dhe keqpërdoruesit e ndryshëm në internet. Aplikacioni ju ndihmon
mbroni të dhënat e ndjeshme si fjalëkalimet të cilat mund të deshifrohen lehtë duke fshehur adresën tuaj IP. Duke zëvendësuar IP-në tuaj
adresoni me atë nga serverët e tyre i cili në të shumtën e rasteve do të jetë në a
vend të ndryshëm, ata sigurojnë se siguria e klientit të tyre është në duar të sigurta.

Identiteti Cloaker përdor klasën ushtarake 256-bit
kriptim për të mbrojtur të dhënat tuaja private.
Njëri lejohet të shfletojë përmbajtjen në internet nga një vend tjetër.
Gjithashtu, ofruesi i shërbimit ndihmon në shmangien e shumicës së kufizimeve të përcaktuara nga ndonjë
qeveria apo organizata private. Kështu, përveç mbrojtjes së drejtë të të dhënave nga
encryption, ato gjithashtu ofrojnë shumë të dobishme
Karakteristikat VPN.

siguri

Kur bëhet fjalë për sigurinë, kemi vërejtur se ato ofrojnë standardin e industrisë së 256-bit encryption AES për të mbrojtur të dhënat tuaja. Siç u përmend më herët, ato sigurojnë kriptim në nivelin ushtarak i cili është pothuajse i pamundur të deshifrohet për shumicën e sistemit modern me konfigurime më të larta.

Përveç kriptimit 256-bit, kompania gjithashtu ofron shifra AES 128-bit për të mbrojtur të dhënat tuaja.
Ata gjithashtu, ofrojnë një veçori vetëm për të ndryshuar tuajin
Adresa IP, dhe ju mund të çaktivizoni
enkriptimet për të marrë shpejtësi më të mëdha. Por, duke bërë kështu, ju gjithmonë rrezikoni
siguri.

Duke folur për protokolet, Identiteti Cloaker siguron lidhje me shumicën
protokolet të cilat përfshijnë OpenVPN, L2TP / IPSec dhe PPTP. Qershia në majë është kriptimi i tunelizimit SSH, i cili krijon një
të sigurt dhe të enkriptuar tunelin e të dhënave për serverin.

Pra, në lidhje me
siguria, siguruesi i sigurisë shënon pothuajse të gjitha kutitë e kërkuara dhe siguron
aktiviteti në internet është shumë i sigurt.

Servers

Seksioni i vetëm ku ne u ndjeva, ofruesi i shërbimit
mund të ketë qenë më mirë është të sigurojë një të madhe
numri i serverave. Kompania aktualisht ka 31 server në 16 shtete me
534 IP në listën e tyre të rrjetit. Shumica e tyre janë vendet evropiane në të cilat
ju mund të përdorni të gjitha shërbimet e tyre në mënyrë ideale për dikë që dëshiron
Serverat evropianë. Duke marrë parasysh që kompania është një dekadë e vjetër, ne prisnim një numër më të lartë të serverëve. por
Vlen të përmendet se ata janë duke punuar për të zgjeruar rrjetin e serverëve të tyre. Gjithashtu,
duke qenë një kompani e përqendruar në klient, lehtë mund të pyesni Identity Cloaker
serverat në rajonin e tyre duke kontaktuar seksionin e tyre të mbështetjes. Ata besojnë në jo vetëm rritjen e rrjetit të tyre të serverëve
por edhe për të ruajtur cilësinë e shërbimit që ata po ofrojnë për rrymën e tyre
klient.

platformat

Identiteti Cloaker mbështet Windows XP, Vista, 7, 8 dhe 8.1 të Microsoft. Ata gjithashtu pretendojnë se kanë lëshuar një version para-lëshues (beta) për Mac OS. Për Android dhe iOS, ne u përpoqëm ta merrnim atë nga App Store dhe Play Store, por nuk mundëm të gjenim asgjë atje. Por sipas uebfaqes së tyre, mund ta merrni përmes VPN për iOS dhe Android. Kur e pyetëm ekipin mbështetës për disponueshmërinë e aplikacioneve në Dyqanet App përkatëse, ata na thanë që versionet OSX (Mac OS) dhe Android janë në dispozicion në Zonën e Anëtarëve dhe se ata nuk përdorin ‘Dyqanet’ për t’i shpërndarë ato. Ata gjithashtu na thanë që për MacOS, Android dhe iOS, serverët mund të lidhen direkt nga mbështetja VPN amtare, kështu që nuk ka nevojë të shkarkoni ndonjë aplikacion. Nëse dikush nuk është ende në gjendje të lidhet, rekomandohet që ai ose ajo të kontaktojë mbështetjen e tyre të klientit. Ne ndiejmë se e gjithë kjo na bën skeptikë në lidhje me Identity Cloaker duke qenë të paqartë në lidhje me Platformat pasi ato gjithashtu nuk kanë përmendur asgjë në lidhje me Linux. Por ata kanë konfirmuar që funksionon me shumicën e shfletuesve të internetit.

Ndihma për klientët

Cloaker e identitetit mund të jetë
kontaktuar për Pyetje të Përgjithshme dhe Reagime, Mbështetje të Klientit, dhe
Shitjet dhe Faturimi. Një menu Dropdown në Tab Kontaktet ka të tre
seksione. Sipas mbështetjes që ju nevojitet, adresat e postës elektronike sigurohen për secilin nga të tre pjesët, dhe gjithashtu mund t’i kontaktoni ata nga Ndihma e tyre
Seksioni i tavolinës.

përfundim

Identiteti Cloaker ka një krah të fortë kur bëhet fjalë
siguria dhe kriptimi. Ai gjithashtu mbështet shumicën e protokolleve. Ne as nuk mund të harrojmë
disa veçori shtesë, por të dobishme, siç është aksesi në përmbajtje nga një vend tjetër që ata ofrojnë. Ne nuk ishim
plotësisht të kënaqur me rrjetin e tyre të serverëve, por ata duket se po punojnë më tej
duke e zgjeruar, kështu që ne gjithashtu i japim asaj një kalim
dhe shpresoj për më të mirën. Me disa të meta në Platforma të mbështetura dhe As Live Chat
Mbështetje, Identiteti i Materies është si shumica e produkteve të tjera, NUK PERRFUNDUAR !! Por për
çmimi në të cilin ofrohet, është
një nga produktet lehtësisht të rekomandueshme.