Rishikimi i Getflix

rekuizitë


 • Versioni i Kufizuar i Provimit: Getflix ofron një version falas të provës së kostos për shtatë ditë. Përdoruesit mund të shikoni shërbimet këtu.
 • Lehtësia e konfigurimit: Cilësimet e shërbimit DNS janë të thjeshtë për të konfiguruar në pajisje të ndryshme.
 • Mbështetje për Multiple Platformë: Shërbimi mund të përdoret në pajisje dhe platforma të ndryshme me lehtësi.
 • Mbështetje më e gjerë e kanalit: Getflix ka mbështetje për më shumë se 225 shërbime kanale me më shumë që së shpejti do të shtohen.
 • Mbështetje shtesë VPN: Ata ofrojnë mbështetje të veçantë VPN për përdoruesit që përjetojnë rrëmbim të DNS.
 • Asnjë politikë log: Ata nuk ruajnë asnjë regjistër personal të përdoruesve si zakonet e shfletimit, të dhënat në uebfaqe, etj. Përveçse duke kursyer adresën IP të makinës për njohjen e lehtë të pajisjeve të përdoruesve.
 • Ndihma e shkëlqyeshme e klientit: Ata kanë përdorur një mbështetje të shkëlqyeshme të klientit për të ndihmuar përdoruesit.

Cons

 • Asnjë Mbështetje për Disa Routers: Shërbimi ende nuk ka mbështetje për shumë ruterë.
 • Lidhja e kufizuar e pajisjes: Një përdorues i vetëm mund të përdorë shërbimin DNS në vetëm tre pajisje në të njëjtën llogari.
 • Mbështetje e kufizuar ISP: Shërbimi ka një listë të ISP specifike që nuk funksionon me cilësimet e tyre.
 • Mimi mesatar: çmimi i produktit është mesatar dhe mund të ketë oferta shumë më të mira.
 • Kufizuar P2P mbi Smart VPN: Getflix ka lejuar vetëm p2p të pjesshëm në VPN të tij, të mbështetur nga vetëm disa serverë.
 • VPN më pak e Sigurt: Shërbimi VPN nuk është aq i sigurt sa një produkt tipik i pavarur VPN.

Përmbledhje

Getflix është një shërbim DNS i operuar në
Australia e siguruar nga Global Stealth, Inc

Të kesh një përdorues aktiv
bazë në Australi dhe Zelandën e Re, ky shërbim po shijohet gjithashtu nga shumë përdorues
nga pjesë të ndryshme të botës. Duke përdorur këtë shërbim, ju mund të zhbllokoni çdo video streaming ose përmbajtje muzikore në internet, pavarësisht nga tuajat
vend.

Nuk ka asnjë ulje të shpejtësisë të imponuar për këtë
shërbim, dhe ju merrni një version falas provë
për katërmbëdhjetë ditë.

Ky shërbim DNS vjen me mbështetje për
përmbajtje të ndryshme transmetimi nëpër platforma të shumta për t’u siguruar që shikuesit bëjnë
nuk kanë ndonjë kufizim për të parë shfaqjet e tyre të preferuara në çdo kohë.

Ndihma për Cilësimet dhe kanalet rajonale

Shërbimi DNS Getflix ofron të ndryshme
parametrat rajonalë për të përfshirë mbështetjen për rajone të ndryshme.

Jo të gjitha përmbajtjet mund të jenë në dispozicion për një
rajoni i vetëm. Shumica e faqeve të transmetimit ndjekin një politikë të rreptë për të penguar
përmbajtja jo-rajonale për t’u transmetuar
platforma e tyre.

Një ofrues i shërbimit të ndryshimit DNS duhet të
përfshijnë mënyra në të cilat shumica e
përmbajtja mund të arrihet nga përdoruesit në një DNS të vetëm, në vend se të ndryshoni
DNS për çdo rajon.

Getflix ka siguruar mbështetje për rreth 20
vendet për të përfshirë shërbime të ndryshme transmetimi.

Getflix përdor një algoritëm ku e ka aktivizuar
mbështetje për shumicën e përmbajtjeve të bllokuara nga rajoni që të arrihen nga një DNS i vetëm. megjithatë,
ka disa përjashtime ku janë të ngurta
politikat dhe masat e rrepta të sigurisë nga disa prej vendeve mund të çojnë në bllokimin e një DNS të tillë nga këto faqe interneti.

Për faqet si Netflix dhe Hulu, Getflix ka
ka qenë i besueshëm si për përdoruesit pa pagesë ashtu edhe për ato premium. Bazuar në disponueshmërinë e disa
faqet e transmetimit, ata kanë dhënë mbështetje të veçantë për disa kanale rajonale.

Sidoqoftë, disa nga kanalet e transmetimit përdorin
e njëjta platformë për transmetimin e videos. si
një rezultat, përdoruesit duhet të zgjedhin një rajon të veçantë i cili përmban një listë të zhbllokuar
kanal, i disponueshëm vetëm për atë rajon.

Përveç kësaj, ato gjithashtu sigurojnë disa
mënyra për të ndryshuar vendndodhjen e dyqaneve të aplikacioneve për disa pajisje, në mënyrë që edhe ju të mundeni
hyrni në aplikacionet e kufizuara në rajonin tuaj pa ndonjë tarifë shtesë si për
konzollat ​​e lojrave, TV të zgjuar, etj.

Mbështetja e kanalit është shtrirë në mbi 200
kanale nga vende të ndryshme. Ata kanë mbështetje për kanalin e preferuar si HBO, Hulu, ABC Go, BBC
iPlayer, VUDU, Netflix, Amazon Prime, Spotify, MLB, etj.

Ata nuk kanë përmendur ndonjë detaj të
vendndodhjet e tyre të serverit. Ne u përpoqëm të merrnim këtë informacion, por me siguri nuk ishte një pjesë e informacionit të zbulueshëm.

Për një listë të plotë të kanaleve të mbështetura, vizitoni këtu.

Performance

Performanca e shërbimeve streaming
kur hyrja në përmbajtje mund të ndryshojë bazuar në faktorë të ndryshëm si rajonalë
çështjet, çështjet e lidhjes, kurs, etj.

Ndryshimi më i madh i kohës në DNS sjell raste të rralla të çështjeve të lidhjes, por gjithçka mund të ndodhë për çdo makinë.

Shërbimet e transmetimit nuk po ndodhin përmes Getflix. Ata thjesht kujdesen për kontrollet gjeografike – janë të gjitha.

Cilësia e
rryma varet nga shumë faktorë të tillë
si bandwidth, rutimi, ngarkesa e rrjetit dhe distanca në rajonin që ju jeni
rrjedh nga.

Ndarja e rrugës mund të ndryshojë herë pas here kur lidheni. Kjo mund të jetë për shkak të pengesave mes jush dhe shërbimit nga i cili po transmetoni dhe shumë faktorëve të tjerë.

Në rastin tonë, ne
mori një performancë të ngjashme transmetimi
para dhe pas ndryshimit të DNS.

Testi i përgjigjes

Shërbimi DNS që po përdorni mund
pretendoni të ju ofrojnë shfletimin më të shpejtë
përvojë, por si të kontrolloni pretendime të tilla? Ndonjëherë, DNS që po përdorni
nuk është më e shpejtë dhe mund të ndikojë në përvojën e shfletimit në internet.

Për këtë arsye, ne kemi kryer një DNS
testi i përgjigjes. Në këtë provë, ne kemi përdorur një kod të burimit “namebench”. Ky kod na ka dhënë mundësinë për të kontrolluar kohën më të shpejtë të përgjigjes DNS për të dhënë
përdorues. Kodi përdor mjetin ping DNS për të gjetur përgjigjen mesatare
koha nëpër fusha të ndryshme.

Në rastin tonë, ne përzgjodhëm zgjedhjen më të lartë të faqes Alexa 2000 për t’u siguruar
testi nuk do të japë përparësi ndaj cache të ruajtur DNS dhe të ndryshojë rezultatet.
Opsioni i parë Nameserver mund të përdoret për të mbushur serverët DNS, përgjigja e të cilëve
kohën që doni të krahasoni. Në fushën e pyetjeve, ne kishim përdorur vlerën 200.

Në mori rreth 15 minuta për provën për të
të përfundojë Rezultatet e provës ruhen
në dosjen temp të makinës tuaj e cila gjithashtu
përmban një faqe HTML për të treguar të gjitha
të dhëna në një formë të këndshme vizuale. Ky kod
gjithashtu ruan të dhënat e testuara në një fletë Excel e cila është shumë e gjatë dhe e lodhshme
per te diskutuar.

Rezultatet kryesore na tregojnë rekomandimet
serveri, grafiku mesatar i kohës së përgjigjes, dhe
grafiku i shpërndarjes së përgjigjeve. Vetëm një kokë e shpejtë që ne jemi duke përdorur një agjërim
Lidhje 60Mbps për testet tona, kështu që mos u shqetësoni për ndonjë shtrembërim të shpejtësisë
nga ana jonë.

Serveri i rekomanduar na tregoi DNS të Brendshëm të jetë më i shpejtë për makinën tonë. Sidoqoftë, të dyja OpenDNS dhe GoogleDNS u shfaqën më shpejt për vendndodhjen tonë.

Grafiku i shiritit mesatar të kohës së përgjigjes tregoi
DNS e brendshme sa më e shpejtë me rreth 210ms kohë ndërsa Getflix DNS 212.71.249.225
(MB) kishte rreth 430ms kohë. Edhe OpenDNS dhe GoogleDNS ishin më të shpejtë se kjo në
330 dhe 240ms kohë përgjigje.

Shpërndarja e përgjigjes

Grafiku përfundimtar i shpërndarjes së përgjigjes
tregon x% të pyetjeve në kohën e caktuar, duke treguar stabilitetin e DNS. Këtu, Getflix
tregoi disa rezultate mesatare sesa OpenDNS dhe GoogleDNS.

Kështu, DNS tregoi një performancë mesatare
në këto teste dhe sigurisht OpenDNS dhe GoogleDNS treguan rezultate më të mira
sesa Getflix DNS. Kjo nuk do të ketë gjithashtu
shumë ndikim në shpejtësinë e shkarkimit, por
shpejtësia e shfletimit është pak më e mirë për serverët DNS që kanë më pak kohë përgjigjeje.

Politika e sigurisë dhe e privatësisë

Ndryshimi i disa prej cilësimeve të internetit në
përfshini një palë të tretë përveç ISP-së tuaj mund të trembë disa nga përdoruesit. Po sikur ata
rrëmbeni sistemin tim dhe abuzoni atë? Po nese
dikush përdor një sulm MITM për të lexuar të gjitha të dhënat e drejtuara përmes këtyre serverëve DNS
dhe zbuloni çdo detaj të seancës?

Gjëra të tilla janë
të mbulohet kur sigurohet
serverat që ofrojnë shërbimet DNS. Shfrytëzimet e personave të tretë do të jenë
parandalohet sidoqoftë pasi që të dhënat e shkëmbyera nuk janë të koduara si një VPN kështu që dikush
mund ta lexojnë me lehtësi nëse arrijnë të ndërmjetësojnë trafikun.

Shërbimi DNS pretendon se nuk ka siguri
boshllëqe për të shfrytëzuar sistemin e serverit me ndonjë nga metodat e mundshme, të cilat
mund të rrjedhin të dhëna të përdoruesit tek burimet e palëve të treta ose hakerat.

Politika e privatësisë është thelbësore për të përdorur çdo shërbim që na ndihmon të ruajmë anonimitetin e caktuar dhe të shmangim
përdorimi i paligjshëm i të dhënave personale nga palët e treta.

DNS shkëmben të dhëna të caktuara me ofruesit e pritjes për të siguruar shërbimin
që funksionon në pajisjen tuaj. Ata gjithashtu kanë përpunues të caktuar të të dhënave për të transferuar të dhënat personale.
Këta përpunues janë në marrëveshje për të mbrojtur një informacion të tillë.

Getflix pretendon të ketë informacione specifike për përdoruesin në dyqan si:

 • Email: Për promovim dhe llogari
  përdorime të lidhura. Ofertat promovuese mund të fiken nga përdoruesit në çdo kohë.
 • Emri dhe adresa: Këto dy informacione të mbledhura mund të duken të frikshme
  për disa përdorues, por ata pretendojnë se përdoret vetëm për qëllime bashkëpunëtore dhe për të
  krijoni një faturë në përputhje me TVSH-në në rast të
  një shërbim me pagesë.
 • Informacione për kartën e kreditit: Ata ruajnë kredinë
  informacion kartelash vetëm në portat e pagesës. Informacioni i kartës së kreditit nuk prek kurrë ato
  servers.
 • Adresa IP: Për të siguruar shërbimin DNS dhe për qëllime API,
  ata duhet të kenë qasje në adresën IP të përdoruesit. ata
  pretendojnë ta bëjnë këtë për mbështetje dhe për të parandaluar abuzimin me qëllim të keq nga përdoruesit.

Më tej, ata kanë deklaratën e mëposhtme për shkëmbimin e të dhënave të përdoruesve me palët e treta

Kjo tregoi se ata kanë një shqetësim
privatësia e përdoruesve edhe kur ato janë në një
nga pesë kombet e syve. Ata kanë thënë në bisedën tonë, se nuk do të ndajnë
çdo detaj edhe me autoritetet lokale madje
kur detyrohen ta bëjnë këtë.

Të gjitha informacionet që ata kanë në të tyre
sistemi tashmë është i koduar dhe hashed kështu që askush në kompani dhe jashtë saj
burimet mund të hyjnë në të. Ata kanë zhvilluar shërbimin VPN posaçërisht për të ndihmuar përdoruesit që duan të mbajnë më tej
anonimati, duke treguar kujdesin e tyre për privatësinë e përdoruesve.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Pulti kryesor për llogari në internet

Shumica e shërbimeve DNS kanë UI të thjeshtë në faqe. Kjo për shkak se ata nuk kanë nevojë të kenë softuer të veçantë për shërbimet e tyre pasi që shumica e cilësimeve mund të konfigurohen nga përdoruesit
pa asnjë nxitim.

Paneli kryesor shfaqet kur të keni hyrë në
llogaria juaj e përdoruesit përmes faqes kryesore. Paneli kryesor
tregon detaje si statusi i adresës aktuale të IP, Statusi aktual i DNS, Abonimi
statusi, statusi i Rajoneve.

Skeda tjetër ka seksionin e adresave IP. Në
këtë skedar, mund ta shihni zgjedhjen për të
azhurnoni IP aktuale. Ata gjithashtu kanë dhënë një lidhje API, unike për secilin përdorues. tjetër
se kaq, ju gjithashtu mund të përdorni opsionin për të shtuar shërbime manuale DNS si DynDNS
ose Jo-IP për të aktualizuar adresën IP automatikisht. Ka një regjistër të veçantë
gjeneruar në të njëjtën faqe që tregon më herët
përdorur IP dhe historinë e tyre.

Skeda e tretë ka cilësimet e rajonit si
shpjeguar më herët.

Skedat e ardhshme kanë të bëjnë me pajtimin dhe përdoruesin
llogari. Ata kanë detaje mbi informacionin e përdoruesve si Emri, adresa, numri i telefonit,
etj me informacione për faturimin si informacione për kartën e kreditit.

Dy skedat e fundit kanë informacione VPN dhe grupin e tij
udhëzues deri dhe opsioni për të shkarkuar aplikacionin e shërbimit në platforma si Android,
iOS, MacOS, etj.

VPN e zgjuar

Klient VPN që vjen me planin.

Ka raste kur DNS parashikuar nga
shërbimet nuk do të funksionojnë pasi ISP-të mund të bllokojnë ose rrëmbejnë këto DNS.

Shumica e kohës është pjesë e DNS
rrëmbimi. Rrëmbimi i DNS është një metodë e përdorur nga shumica e ISP-ve për të ridrejtuar të gjitha
trafiku me forcë përmes DNS e tyre.
Ky ISP DNS është përgjithësisht Ad i mbushur për fusha joekzistente dhe ndonjëherë është
bërë me qëllim nga ISP-të me një mëri ndaj përdoruesve që nuk dalin nga DNS e tyre
shërbimet.

Për ta kundërshtuar këtë, Getflix i ka dhënë një
tipar i quajtur Smart VPN. Ky VPN është i ndarë në dy mënyra të funksionalitetit të tij,
viz. DNS-mbi-VPN dhe VPN e plotë.

DNS-mbi-VPN është një shërbim inteligjent VPN i cili përdor VPN vetëm mbi DNS. Kjo lejon përdoruesit të shfletojnë në internet në
shpejtësi të rregullt pasi të dhënat nuk janë të koduara dhe thjesht kalojnë përmes një DNS-mbi-VPN. kjo
nuk është një shërbim i plotë VPN që kodon
dhe i kalon të dhënat tuaja përmes serverave të largëta. Thjesht
zhvendos DNS përmes një shërbimi VPN te
zhbllokojeni atë.

Një tjetër është një shërbim i plotë VPN. Ky shërbim zhbllokohet vetëm për premium
përdoruesit. Përdoruesit e versionit të provës mund të përfitojnë vetëm DNS-mbi-VPN. E plotë
VPN vjen me të gjitha domethëniet
funksionaliteti i një VPN. Ata përdorin OpenVPN për të konfiguruar cilësimet në mënyrë të plotë
VPN.

VPN e plotë ka më shumë veçori të sigurisë dhe
disa protokolle në dispozicion. Protokollet kryesore
janë PPTP, L2TP, SSTP, Open VPN UDP. Përdoruesit janë të lirë të zgjedhin ndonjë prej këtyre
protokolet sipas nevojave të tyre. Ofruesit e DNS kanë rekomanduar OpenVPN UDP
për karakteristikat maksimale të sigurisë, por përdoruesit mund të provojnë L2TP ose SSTP në varësi të
Shërbime ISP.

Për të vendosur
OpenVPN, duhet të keni të instaluar softverin OpenVPN i cili mund të gjendet lehtësisht në internet. Përdorni skedarët e konfigurimit të dhënë
nga Getflix dhe ngarkojini ato direkt përmes aplikacionit OpenVPN.

Mund ta konfiguroni këtë VPN të plotë dhe
DNS-mbi-VPN në shumë pajisje si makina Windows, MacOS, Android, iOS dhe ruter.

VPN siguron
mbështetja për mbi 30 servera u përhap në të gjithë botën. Ata kanë inbuilt
mbështetje për rrjedhjet DNS dhe bllokojnë lidhjet IPv6.

Në përgjithësi, ky shërbim VPN përdoret vetëm për raste të rënda monitorimi nga ISP-të ose si një alternative nëse shërbimi DNS nuk funksionon, prandaj mos prisni që ai të jetë në një krah me peshq të mëdhenj në tregun VPN si ExpressVPN, NordVPN, etj., Por VPN e bën punën e saj mjaft mirë.

Abonimet

Getflix ofron lloje të ndryshme abonimesh për bazën e tij të përdoruesit. Ndër këto,
opsionet kryesore janë abonimi gjyqësor, dhe
të tjera paguhen pajtime.

Pothuajse nuk ka asnjë dallim midis
shërbimet e gjykimit dhe ato të paguara. Të dy kanë të gjitha tiparet e hapura dhe të hapura
mbështetja e klientit. Dallimi kryesor që ata kanë
është se versioni i provës nuk ka tipar VPN të plotë.

Shërbimi që ata ofrojnë ka fitimprurës
pricings. Duke folur personalisht, kostot e pajtimeve janë mjaft të përballueshme
shumica e njerëzve së bashku me të shkëlqyer
shërbim që ata ofrojnë.

Mimi
fillon me një version provë falas. Pastaj ata kanë caktuar 4,95 dollarë për një abonim një mujor.

Abonimi prej tre muajsh ka 12,95 dollarë
me kursime prej 13% dhe planin gjashtë muaj kushton 22,95 $ me kursime 23%.

Për përdoruesit afatgjatë, ekzistojnë dy plane, d.m.th. për dymbëdhjetë muaj dhe
24 muaj kushtojnë përkatësisht 39,90 dollarë dhe 54,90 dollarë. Të dy ofrojnë kursime të mira përkatësisht 33% dhe 54%.

Përmbajtja e bllokuar do të mbetet e mbërthyer për një kohë të gjatë, kështu që përdoruesit që duhet
për të kënaqur dëshirat e tyre të transmetimit rekomandohen shumë për të përdorur afatgjatë
pajtimet për të përfituar zbritjet.

Platformat dhe Pajisjet

Për tu siguruar që shërbimet janë të arritshme nga
përdoruesit në gatishmërinë e tyre, duke siguruar mbështetje
për pajisje të shumta dhe në disa
platformat janë një veçori thelbësore.

Getflix ka dhënë mbështetje për pothuajse çdo pajisje që funksionon duke përdorur internetin. Shërbimi i Getflix është shtrirë në shumë pajisje siç janë renditur më poshtë:

Pajisjet e vetme:

 • Sistemet operative: OS X, Windows,
  Ubuntu.
 • Lojtarët e mediave: Amazon Fire TV, Apple TV,
  Boxee, Roku, etj.
 • Konzollat ​​e Lojërave: Xbox, PS vita,
  PlayStation, etj.
 • Smart TV: Google TV, LG, Samsung, etj.
 • Telefonat dhe tabletat: Androids, iOS, Kindle,
  dhe Windows Phone.

Për opsionin Multiple Devices, mbështetja është përmes ruterave të ndryshëm si D Link, Huawei,
Linksys, Asus, Cisco, Netgear, etj.

Kështu, një klient mund të shijojë shërbimin DNS
nëpër platforma të shumta pa shumë telashe në vendosjen e konfigurimeve
për çdo pajisje duke përdorur drejtpërdrejt ruterin
mbështetje.

Për detaje të mëtejshme të pajisjeve dhe ruterave të ndryshëm, mund të vizitoni këtë faqe.

Udhëzuesit e konfigurimit

Udhëzuesit e konfigurimit janë hapa për të konfiguruar
vendosja e saktë për një pajisje në mënyrë që përdoruesi të mund të përfitojë nga shërbimi DNS pa
çdo sherr.

Për pajisje të ndryshme, konfigurimi
konfigurimet janë të ndryshme. Këtu, ne do të rendisim
disa nga udhëzuesit e konfigurimit për t’ju ndihmuar të kuptoni procesin.

dritaret:

 • Shkoni te “Fillimi” dhe kliko “Cilësimet”.
 • Zgjidhni “Rrjetin dhe ndarjen” nga atje.
 • Zgjidhni nga “WIFI ose Ethernet” në varësi të lidhjes tuaj aktuale dhe zgjidhni “Ndrysho cilësimet e përshtatësit”. Klikoni me të djathtën në rrjetin e zgjedhur dhe zgjidhni “Properties”.
 • Zgjedhni IPv6 – ky është një hap i rëndësishëm. Zgjidhni IPv4 dhe klikoni në “pronat”.
 • Përdorni cilësimet e dhëna DNS që ju nevojiten për të hyrë në një vend të caktuar nën seksionin DNS këtu.

Android:

 • Gjeni opsionin e cilësimeve nga lista e sirtarëve të Aplikacionit. Klikoni në “Rrjeti & Internet. “
 • Zgjidhni “WiFi” dhe zgjidhni rrjetin e lidhur. Takoni dhe mbajeni atë për 2
  sekonda.
 • Zgjidhni “Modifikoni Rrjetin”. Takoni “Opsione të Avancuara” prej andej. Nën “Parametrat IP”, zgjodhi “statik”.
 • Përdorni serverët Getflix DNS
  të parashikuara në listë si më sipër.

TP-Link
router:

 • Shkoni te shfletuesi juaj dhe shkruani “http://tplinklogin.net/” ose “http://192.168.1.1” në varësi të asaj që
  modeli i ruterit që keni. Kjo mund të gjendet përmes një ruteri
  kuti ose manual udhëzimi.
 • Përdorni letrat kredenciale të routerit për të
  hyni në faqen e ruterit.
 • Shkoni te “DHCP” në menunë e majtë dhe
  zgjidhni “Cilësimet e DHCP”. “
 • Përdorni cilësimet e dhëna për DNS
  serverat sipas vendndodhjes suaj të përmbajtjes.
 • Ruani cilësimet dhe rinisni
  ruteri.
 • Përdoruesit duhet të rindizin
  sistemoni dhe login përsëri në faqen Getflix dhe azhurnoni IP-në e tyre.
 • Sigurohuni që “Aktivizoni stafetën DNS” është fikur
  cilësimet e rrjetit Tab.

Përdoruesit mund të konfigurojnë cilësimet e sakta për pajisjen e tyre aktuale.

Ndihma për klientët

Si t’i kuptoni cilësimet për DNS?
lidhja nuk funksionon pasi keni përdorur DNS? Shumë çështje të tilla mund të lindin çdo ditë
përdorimin e shërbimit, dhe jo të gjithë përdoruesit mund t’i korrigjojnë ato. Për këto arsye, ne kemi nevojë
mbështetja e klientit.

Ndihma për klientët
përdoruesi për të zgjidhur çdo çështje personale të lidhura me produktin
ose t’i udhëzojë ata kur ekziston një
mosfunksionimi i shërbimit.

Getflix ofron shërbimin bazë të klientit përmes
Mbështetje me email, dhe një tjetër është duke përdorur drejtpërdrejt
mbështetje bisede.

Ata gjithashtu kanë mbështetjen e mediave sociale për
Facebook, Google+, Twitter, etj.

Mbështetja e postës elektronike përdor dorëzimin e biletave
të cilat mund të dërgohen në mbështetje të klientit për
gjetja e zgjidhjeve.

Në Live
Mbështetje chat, ne mund të bashkëveprojmë
drejtuesit e mbështetjes së klientit përmes një dritare chat. Ju mund të kërkoni ndonjë produkt të lidhur
pyetje atje, dhe përfaqësuesit do
ju ndihmojnë të zgjidhni çështjet.

Ne kemi përdorur të dy Email dhe mbështetje Chat Chat. të dy
janë mjaft të lehta për t’u përdorur.

Për ndihmë me email, ne i kishim dërguar disa nga
çështje teknike me të cilat kemi hasur gjatë përdorimit të DNS dhe VPN. Ndihma për klientët ndihmoi
na dilni brenda 3 orëve nga dorëzimi i biletave.

Ne pastaj u përpoqëm të testonim Bisedën Live
mbështetur. Përvoja fillestare ishte se ishte pak e guximshme dhe kishte një ngadaltë
përgjigje. Përfaqësuesi i klientit tregoi një
qëndrim i mirë për të gjitha pyetjet tona dhe na ndihmoi të gëzuar.

Mbështetja e mediave sociale ishte e ngjashme me
Mbështetja e Bisedës Live dhe kujdesi ndaj klientit shpesh u përgjigjet shumë përdoruesve në këto
platformat.

Në përgjithësi, kemi pasur një përvojë të këndshme në çdo
forma e sistemit të mbështetjes së klientit. Getflix në të vërtetë ka përdorur masa të duhura për t’u lidhur me klientët e tyre
dhe ndihmojini ata për çdo çështje që lidhet me produktin.

përfundim

Getflix duke qenë më i spikatur në anashkalimin
Përmbajtja gjeo-e kufizuar ka fituar klientët tanë dhe shumë ”
emri i mirë. ata
bëri një punë të shkëlqyeshme për t’u siguruar që përdoruesit mund të shijojnë popullaritet
faqet streaming si Netflix dhe Hulu së bashku me kanale të tjera rajonale të
vende të ndryshme.

Shërbimi DNS ka një udhëzues mjaft të thjeshtë të ngritjes
për shumicën e pajisjes që përdor internetin. Ata gjithashtu kanë dhënë një VPN si një
kopje rezervë e cila është akoma mediokër sesa produktet kryesore të VPN. Do të kishte qenë më mirë
nëse ata kishin një konfigurim të veçantë VPN të pavarur.

Cilësimet e rajonit janë të drejtpërdrejta për të konfiguruar, dhe shërbimi vjen
me periudhën e provës 14-ditore është gjithashtu mbresëlënëse. Ata kanë shumë fitimprurës
çmime të cilat mund të merren nga shumë përdorues në të gjithë botën.

Pjesa më e mirë është që ata të mos regjistrojnë të dhëna të përdoruesit edhe kur janë pjesë e pesë syve
komb. Ndihma për klientët është shumë e dobishme
dhe mund të kontaktohet në mënyra të shumta.

Kjo është arsyeja pse, nëse jeni duke kërkuar për një produkt të dobishëm për të hyrë në përmbajtjen gjeo-kufizuar, së bashku me një VPN
strukturë, Getflix është zgjedhja juaj e duhur dhe nuk do t’ju zhgënjejë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map