Rishikimi i FlyVPN

rekuizitë


  • Juridiksioni: Ata veprojnë brenda ligjeve të Hong Kong-ut. Hong Kongu nuk është në mesin e vendeve me 14 sy dhe mbështet privatësinë individuale gjithashtu.
  • Serverat: FlyVPN ka një rrjet të madh dhe të përhapur të serverave. Ata kanë serverë në më shumë se 40 vende. Ky shërbim është ndër më të mirat kur bëhet fjalë për mbulimin e kontinentit aziatik me rrjetin e serverëve të tyre.
  • Mbështetja e Platformës: Përdoruesi mund ta marrë këtë shërbim për një larmi platformash. Ata gjithashtu kujdesen për tastierat e lojrave dhe TV Smart në mbështetjen e platformës së tyre.

Cons

  • Logging: Ofruesi i shërbimit regjistron më shumë informacion sesa ato që duket se kërkohet, dhe kjo mund të jetë shqetësuese për shumë prej përdoruesve.
  • Shpejtësia: Shpejtësia në rrjet nuk është aspak mbresëlënëse. Do të jetë shumë e vështirë për të transmetuar përmbajtje ose për të bërë lojëra në internet kur lidheni me rrjetin.
  • Mungesa e Karakteristikave të Sigurisë: Nuk ka karakteristika shtesë të sigurisë në shërbim siç janë mbështetja IPv6, Switch switch, mbrojtje nga rrjedhja DNS, etj. Mungesa e këtyre karakteristikave e bën përdoruesin të prekshëm në rrjet.

Përmbledhje

Ekrani fillestar kur është shkëputur

FlyVPN është një Hong
Shërbim i bazuar në VPN me një rrjet të madh serverash të dukshëm. Hong Kong
juridiksioni u jep atyre mundësinë që të jenë një shërbim miqësor ndaj intimitetit.

Ofruesi i shërbimit ka bërë një listë të gjatë
të avantazheve të të pasurit FlyVPN në faqen zyrtare të internetit. Shumica e këtyre pretendimeve
kanë të bëjnë me anashkalimin e kufizimeve gjeo dhe i sigurojnë përdoruesit qasje
për një pjesë të madhe të përmbajtjes në internet.

Shpresojmë gjithashtu që ata të jenë në gjendje të qëndrojnë të vërtetë me ato pretendime kur ne
vendosni shërbimin përmes disa provave rigoroze.

Ne gjithashtu do të vlerësojmë situatën e
sigurinë në shërbim dhe ju informoj për çdo boshllëk që gjejmë në siguri.

Shpejtësia natyrisht
i nënshtrohen gjithashtu një kontrolli, pasi shpejtësitë e mira janë gjithmonë në kërkesë për një të shkëlqyeshme
përvoja në internet.

Shpresojmë që FlyVPN të kalojë të gjitha testet tona
me ngjyrat ‘fluturuese’ dhe nëse jo, atëherë ne
siguroj se do të arrini të dini se çfarë të kërkoni kur të konsideroni shërbimin e ardhshëm VPN për t’u përdorur.

Servers

Një listë e serverëve

Shërbimet VPN vendosin serverë në shumë
vendndodhjet për t’i përdorur ato si një nyje në rrjet, dhe që i ndihmon ata të maskojnë
Adresa IP e përdoruesit me adresën IP të VPN të tyre.

Nëse shërbimi VPN ka shumë servera
vendndodhjesh në të gjithë botën, atëherë jo vetëm që e bën rrjetin e tyre të gjerë, por edhe i jep përdoruesit shumë mundësi
të anashkalojë kufizimet gjeo.

Një faktor i rëndësishëm që vendos
shpejtësia përfundimtare në rrjet është distanca fizike e përdoruesit nga serveri
vendndodhja. Nëse njëri prej serverëve VPN është në afërsi të përdoruesit, atëherë
ai / ajo është i detyruar të marrë shpejtësi më të mira.

Kështu, një rrjet i gjerë dhe i përhapur i serverëve
sigurohet që shumica e përdoruesve kanë një server VPN në afërsi të tyre.

Gjerësia e bandës në dispozicion për secilin server
vendndodhja varet nga gjerësia e brezit të disponueshme në serverat individualë dhe
numri i serverëve të pranishëm në një lokacion të vetëm.

Kapaciteti më i lartë i brezit siguron që
përdoruesit marrin shërbime të duhura edhe nëse shumë prej tyre lidhen me një server të vetëm
vend.

Pra, tani e dimë se është mirë për një VPN
shërbim për të pasur shumë servera në rrjet të cilët janë përhapur në mënyrë ideale
në të gjithë globin.

Le të shqyrtojmë tani nëse serveri i FlyVPN është
rrjeti ka ndonjë nga cilësitë e përmendura më lart.

Ata kanë serverë në më shumë se 40
vende. Numri i vendndodhjeve të serverëve është aq mbresëlënëse sa që turpëron shumë
të shërbimeve kryesore VPN.

Vendndodhjet e serverëve janë shpërndarë në mënyrë të barabartë
nëpër të gjitha kontinentet. FlyVPN duhet të jetë shërbimi VPN me numrin më të madh të serverëve në Azi.

Shumica e shërbimeve VPN kanë një dendur
rrjet serverash në Evropë dhe vetëm disa serverë në pjesën tjetër të botës. Por në
FlyVPN, shpërndarja e serverit duket homogjen.

Ata kanë shumë servera në Amerikë
dhe kontinentin Evropian gjithashtu. Shërbimi ka gjithashtu dy server
vendndodhjet në kontinentin afrikan.

Me kaq të madhe
lista e serverëve, vjen përgjegjësia e renditjes së këtyre serverëve mjeshtërisht për të bërë
është e lehtë që përdoruesi të kalojë në listën e serverëve.

FlyVPN ka renditur serverat sipas rajoneve dhe vendeve. Ata kane
një bollëk serverësh në SHBA, Kinë, Kore dhe Hong Kong. Këto katër
vendet marrin kategoritë e tyre në
lista e serverëve.

Pjesa tjetër e serverëve janë renditur me emrin e kontinentit dhe rajonit. Pra, pjesa tjetër e
kategoritë janë Azia, Evropa, Oqeania, Amerika dhe Afrika.

Ekziston edhe një kategori e serverëve, dhe tregon të gjithë serverët falas te
përdoruesit. Klienti gjithashtu kryen testin e latencës për të gjithë serverët dhe
tregon rezultatet para serverave.

Kjo e bën jetën aq shumë më të lehtë për përdoruesit kur bëhet fjalë për zgjedhjen
serveri.

Sidoqoftë, kishte edhe një gjë tjetër
mund ta kishte bërë jetën shumë më të lehtë për përdoruesin, dhe ky është opsioni automatik i lidhjes.

Ne humbi një lidhje automatike të serverit
opsion në një listë kaq të madhe të serverave.

Gjëra të tjera
që FlyVPN mund të kishte përfshirë ishin serverë të dedikuar. Me server të dedikuar, nënkuptojmë serverët të cilët janë përqendruar
kënaqjen e nevojave specifike të përdoruesit siç janë transmetimi dhe shkëmbimi i skedarëve P2P.

Shtimi i serverave të tillë në rrjet
e bën klientin shumë më miqësor. Detyra të ndryshme të tilla si lojrat,
streaming, ndarja e skedarëve P2P ka nevoja të ndryshme.

Për shembull, ndarja e skedarëve P2P do
kërkojnë që lokacioni i serverit të mbështesë ndarjen e skedarëve P2P, transmetimi do të kërkonte
për serverat me shpejtësi të lartë dhe vendndodhjen e përshtatshme fizike për të anashkaluar gjeo
kufizimet nëse ka, dhe për lojrat,
përdoruesi ka nevojë për një server me latente minimale.

Duke përcaktuar serverë për detyra të tilla
do ta bëjë shumë të lehtë për përdoruesin të lundrojë përmes një numri të madh të serverëve të disponueshëm për klientin.

Sidoqoftë, rrjeti i serverit në klient
është akoma shumë mbresëlënëse, dhe të gjitha ndryshimet e përshkruara vetëm do ta bëjnë atë
më mirë.

Politika e privatësisë

FlyVPN është një vend tjetër i cili
operon nga Hong Kongu. Hong Kongu është bërë qendër biznesi pasi ka rregulla
të cilat favorizojnë bizneset dhe ndërmarrjet.

Edhe rajoni e respekton individin
intimitetin, dhe për këtë arsye, kompanitë nuk janë të detyruara të mbajnë një procesverbal
informacionin personal të përdoruesve.

Ofruesi i shërbimit pretendoi se FlyVPN
ka një politikë pa logs, por ne e kemi të vështirë të pajtohemi me ta.

Le të shohim tani informacionet të cilat
ata mbledhin nga ne.

Mbledhja e të dhënave e cila duhet të ketë të bëjë
ju më shumë është se ata mbledhin IP
adresa e përdoruesit së bashku me vendndodhjen GPS të përdoruesit.

Ata nuk e kanë specifikuar kohëzgjatjen për
cilat të dhëna mbeten në sistemet e tyre, dhe kjo është edhe më shqetësuese.

Ne nuk e dimë pse do të dëshironte një shërbim VPN
të njohësh adresën GPS të përdoruesve, por
një gjë që ne e dimë me siguri është se ai rrezikon privatësinë e përdoruesit.

Ata gjithashtu mbledhin informacione rreth
rrjetin e përdoruesit, informacionin rreth ISP, afatet kohore, informacionin e pajisjes, etj.

Shumica e kësaj koleksioni të të dhënave mund t’i atribuohet zgjidhjes së problemeve, por disa prej tyre
ajo si ruajtja e adresës IP dhe vendndodhja GPS është e detyruar të grumbullojë disa
vetullat.

Përdoruesi duhet t’i sigurojë ato
informacione të tilla si emri, adresa e postës elektronike, numri i telefonit, etj. për të krijuar një llogari për shërbimin.

Ata gjithashtu ruajnë detajet e transaksionit dhe
informacione që lidhen me mënyrën e pagesës nëse përdoruesi vendos të pajtohet
shërbimi Sidoqoftë, një informacion i tillë është i nevojshëm për të drejtuar një biznes dhe nuk ka asgjë të re në një shërbim VPN
mbledhjen e të dhënave të tilla.

Uebfaqja e tyre zyrtare ruan disa cookie
edhe në pajisjen e përdoruesit. Megjithëse, përdoruesi gjithmonë ka mundësinë të fshijë
ose bllokoni cookie të tilla.

Ata nuk e kanë përmendur përdorimin e
shërbimi i analitikës në faqen e tyre të internetit, por ata gjithashtu nuk e kanë mohuar ta përdorin atë. Kështu që,
ne nuk jemi të sigurt nëse do të ketë ndonjë cookie të palëve të treta të përfshira kur ju
vizitoni faqen e tyre të internetit.

Politika e intimitetit të FlyVPN nuk është ndër
politikat më të hollësishme të privatësisë. Ata mund të ishin shumë më preciz në një
shumë nga temat përkatëse.

Fakti që ata nuk e kanë përmendur
kohëzgjatja për të cilën informacioni personal i përdoruesit do të mbetet në sistemin e tyre është
diçka të cilën ata duhet ta adresojnë menjëherë.

Mënyra me të cilën e paraqet shërbimi
Politika e privatësisë është një tregues i seriozitetit të tyre ndaj individit
privacy. Ai gjithashtu nuk është në gjendje t’i cilësojë ata si një shërbim transparent gjithashtu.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha për të vendosur një lidhje (sekonda)
Avg. Koha në sekonda3.014
13.94
21.6
31.74
41.47
53.52
61.55
71.73
81.32
96.84
106.43

Analiza e kohës së lidhjes jep një ide
në lidhje me shpejtësinë e klientit. Një lidhje e shpejtë rrit përdoruesin
përvojë me siguri, ndërsa është gjithmonë e bezdisshme që përdoruesi të haset
Klientë VPN të cilëve u duhet një kohë e gjatë
lidheni në rrjet.

Ne kemi bërë analizën e kohës së lidhjes për FlyVPN,
dhe rezultatet ishin frymëzuese. Shërbimi zgjati rreth 3 sekonda
një mesatare për të krijuar një lidhje me rrjetin.

Sidoqoftë, kreshta dhe lugina kishin shumë
diferencë midis tyre në këtë shfaqje. Klienti mori vetëm një e gjysmë
sekonda për t’u lidhur me rrjetin në disa përpjekje.

Kishte edhe disa raste në të cilat
klientit iu deshën gati 7 sekonda për t’u lidhur me rrjetin.

Kjo tregoi se klienti nuk do të jetë më i besueshëmi,
dhe mund të jetë një udhëtim me gunga kur bëhet fjalë për performancën e klientit.

Testi i Shpejtësisë

Test i shpejtësisë për opsione të ndryshme të serverit

Ofruesi i shërbimeve ka renditur shumë
përfitimet e përdorimit të FlyVPN. Disa nga këto përfitime po transmetojnë duke anashkaluar një
shumë kufizime gjeo, qasje në shumë përmbajtje të bllokuar lojrash në internet, etj.

Jemi të sigurt që rrjeti i madh i shërbimit i ndihmon ata
për të anashkaluar shumë kufizime për të hyrë në këtë përmbajtje transmetimi dhe lojrash.

Por një herë shërbimi anashkalon gjeo
kufizime, të gjitha zbriten në shpejtësinë e shërbimit që do të vendosë
nëse përdoruesi do të arrijë të shohë disa përmbajtje me definicion të lartë ose të jetë në gjendje të luajë
pa asnjë vonesë.

Shanset që përdoruesi të ketë një të mirë
përvoja ndërsa transmetimi dhe lojrat na duken shumë të pakta.

Ne po e themi këtë për shkak të asaj që pamë
në rezultatet e provës së shpejtësisë.

Le të përmendim së pari që në fillim se ne
përdori versionin falas shërbimin. Edhe pse ofruesi i shërbimit nuk e përmendi atë, ne e kuptojmë se shpejtësia në
serverat falas do të ishin pak më pak se sa do të merrnim me primin
servers.

Le të vlerësojmë tani rezultatet e provës.

Ne u lidhëm së pari me serverin Hong Kong.
Shpejtësia e shkarkimit u ul në vetëm 5.9% të shpejtësisë origjinale. Shpejtësia e ngarkimit
u rrëzua dhe qielli i nivelit të pingut u rrit lart.

Shpejtësia e daljes pas lidhjes ishte
aq i varfër saqë kemi marrë një gabim latente disa herë ndërsa bënim provën e shpejtësisë.

Ne pastaj u lidhëm me serverin amerikan.
rezultatet për këtë server ishin gjithashtu shumë dekurajuese për të parë – këtë herë shpejtësia e shkarkimit pas
lidhja ishte vetëm 6.1% e shpejtësisë fillestare.

Ne pastaj provuam serverin Tajlandë gjithashtu.
Ishte përsëri i njëjti rezultat këtu. Shpejtësia e shkarkimit pas lidhjes ishte vetëm 5.27% e normës fillestare.

Shpejtësia e ngarkimit dhe shkalla e pingut mori një
grusht i ngjashëm në të dy rastet.

Ofruesi i shërbimit përmendi që atje
nuk ka mbulim të bandave në serverët e lirë. Pra, ne nuk shohim ndonjë kërcim drastik
në shpejtësi edhe për serverat premium gjithashtu.

Lloji i shpejtësive
të cilën ne nuk kemi premtuar një përvojë shumë të kënaqshme në internet.

siguri

Nuk ka diçka të tillë si shumë siguri
kur bëhet fjalë për shërbimin VPN.

Përdoruesit nuk kanë mend nëse shërbimi VPN ka gjithashtu
shumë veçori të sigurisë për sa kohë që nuk ndikojnë në performancën e
klient.

Shërbimet VPN gjithashtu nuk po lënë asnjë gur
i palindur për tu siguruar që klienti ka sa më shumë karakteristika sigurie
i mundshëm.

Sidoqoftë, parametrat e sigurisë së FlyVPN
duken shumë më ndryshe nga pjesa tjetër e botës VPN.

Ata përshkruan sigurinë në këtë mënyrë
shërbimi ishte shumë i pazakontë.

Le të fillojmë me kriptimin në
shërbimit. Ata punësojnë SSL bazuar
Kriptimi 256/2048-bit.

Virtshtë praktikisht e pamundur të shkelësh këtë
kriptimi, dhe kështu përdoruesi mund të presë që të dhënat e tij / saj nuk do të marrin
komprometohet lehtë gjatë përdorimit të shërbimit.

Duke folur për protokolet, ato i përdorin
OpenVPN (TCP / UDP), PPTP dhe L2TP mbi IPSec. Protokolet e shumëfishta janë gjithmonë një
gjë e mirë, por gjërat morën pak mjegull, pasi u morëm vesh se ka shumë protokolle në shërbim.

Ata ofrojnë Socks5 për shërbime të përfaqësuesit si
mirë.

Mundësia për të përdorur protokollet PPTP dhe L2TP nuk është e disponueshme për të gjitha opsionet e serverit.
Ata thonë se të dy këta protokolle janë vetëm për përdoruesit në territorin e Kinës.

Ofruesi i shërbimit ka gjithashtu disa
udhëzime për përdorimin e protokolleve dhe edukon përdoruesin për protokollin e duhur për aktivitete të ndryshme në internet.

Ata gjithashtu kanë një mundësi ‘Auto’ kur të jenë
vjen në protokoll. Përdoruesi mund të zgjedhë këtë mundësi dhe të lësh dhimbjen e kokës
zgjedhja e protokollit të duhur për klientin.

Nuk ka asnjë masë të shtuar sigurie në
edhe ky shërbim.

Klienti lejon përdoruesin të kalojë
midis serverave dhe lidheni me rrjetin VPN dhe kjo është ajo.

Switch Kill, mbrojtja e rrjedhjeve IP dhe karakteristika të tjera të tilla janë elementë të huaj në FlyVPN.

Një ndërrues vrasës ndalon trafikun e internetit nëse
lidhja VPN bie kështu duke kursyer të dhënat e përdoruesit për të arritur në internet
pa sigurinë e një VPN.

Shumë shërbime VPN nuk mbështesin IPV6. Kjo ndonjëherë çon në një situatë kur ata
bashkëveprojnë me kërkesat IPv6, dhe ka
një mospërputhje. Kjo mospërputhje komprometon
Adresa IP e përdoruesit.

Mungesa e karakteristikave shtesë të sigurisë
e bën klientin të ndjeshëm ndaj shkeljeve. Ofruesi i shërbimit duhet të bëjë një
pak përpjekje për të forcuar sigurinë.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Cilësime të ndryshme lidhur me Portin / Protokollin

Tani vijnë në ndërfaqen e përdoruesit të
klient, ajo ka vepruar në seksione të caktuara dhe më pas ka dështuar në mënyrë të mjerueshme në shumë
të tjerët kur bëhet fjalë për përvojën e përdoruesit.

Le të diskutojmë së pari për gjërat që
FlyVPN bëri ashtu si duhet me ndërfaqen e përdoruesit të klientit.

Renditja e serverit tek klienti kap
syri me siguri. Ka shumë serverë dhe vendndodhje të serverave në
rrjetit, dhe radhitja e serverëve e bëri atë shumë më të lehtë për të lundruar nëpër to.

Ata kanë kategorizuar servers kryesisht nga
rajoni, dhe disa vende marrin të tijën
seksione. Arsyeja pse renditni disa vende veç e veç është se ata kishin shumë serverë në to.

Përfshirja e këtyre vendeve në kategorinë e rregullt të rajonit do ta bënte atë
pak më problematike që përdoruesi të kalojë listën e serverëve.

Ata kane
shumë servera në Kinë, Sh.B.A, Hong Kong dhe Kore, pra këto vende
renditen veç e veç. Kategoritë e tjera rajonale janë Azia, Evropa, Oqeania,
Amerika dhe Afrika.

Ekziston edhe një kategori e serverëve të quajtur “Falas”
dhe rendit të gjithë serverët që janë në dispozicion për përdoruesit e pa abonuar.

Renditja e serverëve është e vetmja gjë që duket
bëhet e drejtë në ndërfaqen e përdoruesit pse.

Nuk ka praktikisht asnjë personalizim
opsione për klientin. Përdoruesi mund të kalojë ndërmjet protokolleve, të cilat siç duket janë të ndryshme për përdorues të ndryshëm
në varësi të rajonit.

Ekziston një opsion ‘Rilidhja automatike’ si
pra e cila do të lidhë pajisjen në rrjet në rast të lidhjes
pika.

Dritarja e klientit tregon emrin e përdoruesit dhe
natyra e pajtimit. Ajo ka
mori një buton lidhës në gjysmën e poshtme të dritares.

Ka katër elementë në anën e duhur
të klientit, dhe të gjithë ata do të ridrejtojnë përdoruesin në faqen e internetit.

Mungesa e karakteristikave në shërbim është
i dukshëm edhe në ndërfaqen e përdoruesit, dhe përdoruesi është lënë të kërkojë disa
opsionet e personalizimit.

Platformat dhe Pajisjet

Opsionet e platformës

Ofruesi i shërbimit bëri mirë kur bëhet fjalë
për ta bërë shërbimin lehtësisht të arritshëm.

FlyVPN është në dispozicion për Windows, MacOS,
Android, iOS, Linux, PlayStation, Xbox dhe
TV të zgjuar.

Ata nuk e kanë shfrytëzuar shërbimin për
ruterë, dhe nuk ka shtesë në dispozicion edhe për shfletuesit. Por kjo
nuk duket një shqetësim i madh pasi produkti mund të përdoret direkt në kaq shumë platforma.

Udhëzimi për shkarkimin e klientëve për
të gjitha platformat janë në dispozicion në faqen e internetit, dhe përdoruesi mund të marrë ndihmën
e këtyre mësimeve për të marrë FlyVPN për pajisjen e tij / saj pa ndonjë sherr.

Megjithatë, ka shumë pajisje të cilat
lidheni në internet këto ditë. Ne e kuptojmë se është e vështirë të vish
me klientët për të gjitha këto pajisje, por ofruesi i shërbimit duhet të paktën
përpiquni të përfitoni nga shërbimi për ruterat.

Në këtë mënyrë përdoruesit do të kenë një mënyrë për të
ofrojnë mbrojtje VPN për të gjitha pajisjet e tyre.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit është një nga komponentët thelbësorë të një shërbimi, por
shpesh edhe ajo më e lënë pas dore gjithashtu.

Përdoruesi nuk ka asgjë tjetër përveç
mbështetja e klientit për të shkuar kur ai / ajo has në ndonjë problem gjatë përdorimit të
shërbim ose edhe kur ai / ajo dëshiron të dijë më shumë rreth produktit.

Mbështetja cilësore e klientit nuk do të thotë domosdoshmërisht mbështetje live chat. ajo
ndihmon nëse përdoruesi merr dikë tek
drejtojeni atë / saj menjëherë, por përfaqësuesi mbështetës duhet të jetë kompetent
mjaftueshëm gjithashtu.

Një faqe mbështetëse që diskuton mbi të gjitha
tema të rëndësishme dhe të rëndësishme në lidhje me shërbimin në mënyrë shteruese
është më mirë sesa mbështetja e dobët e bisedës live.

FlyVPN nuk premton një bisedë live 24/7
mbështetur. Sidoqoftë, ekziston një probabilitet i lartë që ju të gjeni një prej tyre
përfaqësues të bisedave të drejtpërdrejta kur vizitoni uebfaqen.

Tani duke folur për kompetencën, ka
asgjë më shumë që përfaqësuesit duhet të tregojnë, përveç asaj që përmendet tashmë në faqen e internetit.

Gjuha mund të jetë një nga pengesat më të mëdha. Kishim një kohë të vështirë
komunikimi me përfaqësuesin mbështetës.

Ishte shumë e qartë që ai nuk ishte
mësuar me gjuhën angleze. Sidoqoftë, FlyVPN premton mbështetje në një masë të madhe
të gjuhëve të tjera gjithashtu.

Nuk ka faqe mbështetëse ose faqe ndihmëse
faqja e internetit Përdoruesi do të duhet të skanojë faqen e internetit
për informacion.

Por, le t’ju tërheqim vërejtjen se faqja në internet është
jo shumë informuese dhe nuk ka shumë diskutime për tekniken
specifikimet e produktit.

përfundim

FlyVPN është një shërbim i përzier me çanta. Ajo shkëlqen në
disa seksione dhe është e mjerueshme në të tjerët.

Ata kanë një rrjet të gjerë serverësh, të shumëfishtë
protokolle, kriptim të fortë dhe të shkëlqyeshëm
mbështetje e platformës. Të gjitha këto gjëra janë tipare të një shërbimi të shkëlqyer VPN.

Nga ana tjetër, ka prerje të dhënash
edhe pse ligjet lokale nuk kërkojnë nga ata të ruajnë kaq shumë nga përdoruesit
informacion. Shpejtësia në shërbim gjithashtu nuk vlen të mburret. Konsumatori
mbështetja ka çështje gjuhësore.

Ndërfaqja e përdoruesit nuk është shumë funksionale.
Intimiteti i përdoruesit mund të rrezikohet
për shkak të mungesës së veçorive shtesë të sigurisë.

Ofruesi i shërbimit ka shumë çështje për të
merren me të përpara se produkti të mund të klasifikohet
si një nga nivelet më të larta. Ne sigurisht nuk mund ta rekomandojmë këtë shërbim
përdoruesit para se të adresojnë çështjet që përmendëm dhe bëhet shumë më mirë.