Rishikimi i F-Sigurt FREEDOME VPN

Pros:


 • F-Secure FREEDOME ka një ndërfaqe të qetë të përdoruesit të klientit që tregon çdo veçori në mënyrë efektive.
 • Shpejtësia e dhënë nga kjo kërkesë VPN është jashtëzakonisht e lartë. Ju as nuk do të ndiheni të lidhur pasi nuk do të pësoni ndonjë ulje të konsiderueshme në shpejtësi kur është e lidhur me VPN.
 • Ka shumë karakteristika të tilla si mbrojtja në shfletim dhe ndjekja mbrojtëse e cila ndihmon për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve gjatë shfletimit.
 • Ata gjithashtu ofrojnë një garanci për gjykim falas dhe tridhjetë ditë kthim të parave gjithashtu. Me ndihmën e këtyre ofertave, përdoruesit mund të identifikojnë nëse klienti është i dobishëm apo jo, dhe pas kësaj, ata mund të vazhdojnë të vazhdojnë me aplikacionin.
 • Klienti është i disponueshëm në shumë gjuhë, i cili lejon përdoruesit e vendeve të ndryshme të kuptojnë tiparet në gjuhën e tyre amtare. Kjo e bën një përdorim të lehtë për përdoruesit që dëshirojnë të përdorin aplikacionin në gjuhën e tyre amtare.
 • Kompania ka zyra në disa vende, dhe zyra kryesore është e vendosur në Finlandë e cila nuk është një vend katërmbëdhjetë Eyes. Kjo i mban të dhënat e përdoruesve të sigurta nga qeveria dhe programi i saj i mbikëqyrjes.
 • Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje për thirrje, por kjo nuk është në dispozicion 24/7. Ju mund të kontrolloni pjesën e mbështetjes për të identifikuar kohën e caktuar për zyrat që ndodhen në vende të ndryshme.
 • Me ndihmën e Kill Switch, ata ndalojnë rrjedhjen e të dhënave që mund të ndodhin gjatë lidhjes dhe shkëputjes me ofruesin VPN. Rrjedhja e të dhënave mund të shfaqet ndërsa lidhja VPN bie, por mund të ndalet lehtë me ndihmën e ndërprerësve të vrasjes.
 • Serverat janë kategorizuar sipas kontinenteve të ndryshme. Me këtë, mund të identifikohet lehtësisht serveri më i afërt gjeografikisht i cili në përgjithësi është serveri më i shpejtë për vendndodhjen e përdoruesit.
 • Nuk ka asnjë kufizim të brezit në të dhënat që rrjedhin nëpër serverat e tyre ndërsa jeni i lidhur me VPN.
 • Nuk do shumë kohë për të vendosur një lidhje dhe përgjithësisht lidhet brenda dhjetë sekondash.
 • Kompania ofron një plan i cili lejon përdorimin e FREEDOME VPN në shtatë pajisje të ndryshme njëkohësisht.
 • Ata kanë një veçori shtesë “Tracker Mapper” e cila hapet në një dritare shtesë. Ajo bllokon të gjitha aplikacionet dhe faqet e internetit që përpiqen të gjurmojnë aktivitetin e pajisjes sonë.

Cons:

 • Ata nuk kanë vendndodhje të serverëve në Amerikën e Jugut dhe Afrikë. Kjo është arsyeja pse ndoshta nuk do të ofrojë një shpejtësi të mirë për këto kontinente.
 • Isshtë në dispozicion vetëm për platforma specifike. Kjo do të thotë, nuk ju lejohet të instaloni produktin në disa prej platformave. Nuk është në dispozicion edhe për ruterat për shkak të të cilave duhet ta instaloni atë në çdo pajisje në të cilën kërkon të përdorni VPN. Nëse do të ishte në dispozicion për ruterat, dikush mund të kishte lidhur direkt pajisjet në ruter për të përdorur VPN.
 • Nuk ka mundësi të protokollit në dispozicion, dhe kështu, duhet të përdorni protokollin “sipas paracaktuar” të parashikuar.
 • Nuk ka cilësime të përfaqësuesit ose disponueshmërinë e vjedhurjes VPN për shkak të të cilave përdoruesi nuk merr mundësinë për të shtuar një shtresë shtesë të sigurisë.
 • Ashtu si mbështetja e thirrjes, mbështetja e bisedës është gjithashtu e disponueshme vetëm për një kohë specifike. Sidoqoftë, është më e rëndësishme se mbështetja e thirrjes dhe duhet të sigurohet gjatë gjithë kohës.
 • Seksioni FAQ ka nevojë për shtimin e shumë përgjigjeve të pyetjeve. Me këtë, përdoruesi mund të gjejë drejtpërdrejt zgjidhjen për çështjen e tij pa komunikuar me kompaninë. Kjo do të kursejë kohën e përdoruesit, si dhe kohën e kompanisë.
 • Ata gjurmojnë përdorimin e brezit, pasi i shfaqet klientit se sa të dhëna janë të koduara duke përdorur shërbimin e tyre.
 • Kjo kërkesë nuk është e disponueshme për të gjitha vendet. Askush nuk mund ta shkarkojë nëse personi është nga Rusia ose Kina. Ka edhe disa vende për të cilat ai nuk është i disponueshëm. Ndoshta, sepse përdorimi i VPN është i ndaluar në ato vende.
 • Plani mujor nuk është i disponueshëm, kështu që nëse dikush ka nevojë për të blerë produktin, ai do të ngarkohet për pajtimin vjetor.
 • Nuk ka asnjë shtesë në dispozicion për asnjë nga shfletuesit, madje as për Firefox dhe Chrome.

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN, IPSEC, IKEv1, IKEv2
platformatWindows, Mac, iOS, Android
jurisdiksionFinlandë
prerje-transportim trupashDisa shkrime
encryption256 bit AES
Lidhjet7 pajisje
Locations28 Vendndodhjet
Servers28+
Opsionet e pagesavePayPal, Kartë krediti, Transmetues teli
Opsionet e mbështetjesBiseda live, Mbështetje telefonike, Forumi Ndihmë
Prmimet nga4.16 € / m
Garanci30 dite
Prove falas30 ditë gjykim falas

FREEDOME VPN është në pronësi të Korporatës F-Secure e cila është me seli në qytetin e bukur të Helsinkit me vendndodhje në
bregdeti jugor i Finlandës. Kompania ishte
filloi në vitin 1988 dhe tani
ka zyrat e saj në njëzet vende. Në këtë udhëtim, kompania ka treguar
zhvillim domethënës në fushën e privatësisë dhe produkteve të lidhura me sigurinë.

Përdoruesi nuk ka nevojë të shqetësohet për këtë Mbikëqyrja e katërmbëdhjetë syve pasi vendi i mullinjve me erë nuk merr pjesë në ndonjë program ndjekjeje të kryer nga agjencitë sekrete të këtyre katërmbëdhjetë syve.

F-Secure, përfshirë klientin VPN, ofron shumë produkte të tjera që lidhen me privatësinë për shtëpinë, si dhe për biznes të tillë si menaxher fjalëkalimi, siguri në internet, anti-virus dhe siguri të ruterit.

Ekrani kryesor kur keni hyrë brenda

Mund të blini FREEDOME VPN F-Secure veçmas ose si pjesë e saj
Paketa F-Secure TOTAL në të cilën janë bashkuar edhe produktet e tjera së bashku me VPN.

Freedom VPN ka cilësitë e saj unike, dhe kjo është arsyet pse duhet
konkludojmë që produkti qëndron ndryshe nga turma.

Sidoqoftë, “ndryshe” nuk do të thotë më mirë. Applicationdo aplikacion ka kufizimet e tij, dhe kështu, ndërsa shqyrtoni FREEDOME VPN, këto kufizime gjithashtu u morën në konsideratë.

Tani, duhet të shihet nëse këto janë të jashtëzakonshme
atributet do të mposhtin kufizimet ose jo.

Përveç veçorive të veçanta,
Karakteristikat e përgjithshme të aplikacionit VPN janë studiuar gjithashtu për FREEDOME VPN dhe krahasohen me VPN të tjera
ofruesit.

Shqyrtimi është një përzierje informacioni rreth
unike e aplikacionit, sa me efikasitet e përmbush gjeneralin
kërkesat, dhe cilat janë kufizimet e saj.

Servers

Opsionet e serverit në UI (29 vendndodhjet e rishikimit të tij)

Serverat janë kategorizuar nën
kontinentin ku ndodhet. Në total,
ka njëzet e nëntë vendndodhje serverash
në njëzet e tre vende.

Sidoqoftë, nuk ka vendndodhje të serverëve në
Afrika dhe Amerika e Jugut. Ndoshta, kjo është për shkak se ndërmarrja ka të vogla ose jo
bazën e përdoruesve në këto kontinente ose mund të jenë përdoruesit e tanishëm nuk e duan trafikun e tyre
drejtuar në ato vende!

Ngjashëm me çdo ofrues tjetër VPN, FREEDOME VPN është përqendruar edhe në Evropian
dhe përdoruesit e Shteteve të Bashkuara. Në Evropë, asnjë vend nuk ka më shumë se një server
vendndodhjen, por për shkak të vendosjes së zgjuar,
ajo ka mbuluar tërë Evropën me vendndodhjet e saj të gjashtëmbëdhjetë serverëve.

Në rastin e Amerikës së Veriut, ne tashmë
e di se përqendrimi është më shumë drejt përdoruesve të Shteteve të Bashkuara, dhe kështu, pesë të ndryshme
lokacionet e serverëve ofrohen në këtë rajon. Vendndodhjet e shumëfishta të serverëve janë
e domosdoshme për shkak të zonës së madhe. Këto lokacione të serverëve shpërndahen të gjitha
mbi Shtetet e Bashkuara në drejtime të ndryshme. Vendosje e ngjashme është bërë për
Kanada, por vetëm me tre lokacione. Një tjetër lokacion serveri është shtuar në Meksikë.

Përveç Evropës dhe Amerikës së Veriut, ekzistojnë edhe katër lokacione serverash: tre në Azi dhe një në Oqeani.

Në Azi, serverat janë të vendosur në Hong Kong, Japoni dhe Singapor.
Për shkak të kësaj, Azia Lindore dhe Jug-Lindore janë të mbuluara në mënyrë efikase, por nuk ka serverë për Central dhe
Azia Perëndimore.

Ata duhet të shtojnë disa servera të tjerë në vendet e Lindjes së Mesme, dhe në pjesën qendrore të Azisë.

Në Oqeaninë, serveri është i vendosur në Australi, por sepse Australia
është një nga katërmbëdhjetë sytë, ka kërkesë të madhe të aplikacioneve VPN, dhe
kështu, ofruesit e VPN duhet të shtojnë vende të shumta të serverit nëse dëshirojnë të synojnë
përdoruesit e mundshëm të Oqeanisë.

Vendndodhjet e serverëve janë kategorizuar sipas kontinentit, por
ato gjithashtu mund të klasifikohen sipas
ping, me të cilin mund të gjesh më të efektshmet
serveri për vendndodhjet e tij.

Ato gjithashtu mund të filtrohen sipas kërkesës, d.m.th., një listë specifike e serverëve
për serverët e shkëmbimit dhe shpërndarjes së skedarëve P2P.

Karakteristikat e Shfletimit dhe Mbrojtjes

Karakteristikat e Shfletimit dhe Mbrojtjes në UI

FREEDOME VPN jo vetëm që punon për të siguruar të dhënat tuaja duke i enkriptuar, por gjithashtu ka disa karakteristika shtesë të cilat mbrojnë privatësinë tuaj dhe nuk lejoni që hakerat të marrin kontrollin e pajisjes tuaj.

Kurdoherë që të ndizni FREEDOME VPN, dhe me vetëdije ose pa vetëdije të vizitoni ndonjë faqe në internet të dëmshme, funksioni i mbrojtjes së shfletimit do të bllokojë atë faqe. Nëse do ta keni vizituar atë, ajo mund të çojë në instalimin e programeve me qëllim të keq që mund të jenë Trojans ose Spyware. Sidoqoftë, nuk dihet se cilat faqe në internet konsiderohen të dëmshme nga aplikacioni.

Kurdo që të vizitoni ndonjë faqe në internet, ka
gjurmues të shtuar në çdo faqe në internet që mund të lidhet me analitikë,
reklamimi, thelbësor, etj. Këto
gjurmuesit mund të mos i ruajnë informacionin personalisht të identifikueshëm, por prapëseprapë, ato
mbledhin të dhënat në lidhje me aktivitetin tonë në internet. kjo
mund ose nuk mund të jetë i dëmshëm, por shkëmbimi i informacionit i krijuar nga ju
duhet të jetë zgjedhja juaj. Pasi të keni lidhur me VPN, cilindo sit që vizitoni, atë
faqja nuk do të jetë në gjendje të mbledhë ndonjë informacion nëse e keni ndezur Ndjekjen
mbrojtje.

Një veçori tjetër, Maper Tracker është prezantuar për të bllokuar përpjekjet e bëra nga spyware dhe
gjurmuesit për të mbledhur të dhënat. Ai tregon gjithashtu numrin e përpjekjeve të bëra nga
programe specifike për ndjekjen e programeve për mbledhjen e të dhënave.

Këto karakteristika mund të mos jenë të lidhura me të
VPN, por siguron mbrojtje të intimitetit, dhe shtimi i tyre është i madh
plus pikë për përdoruesit e saj.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha e marrë për të krijuar një lidhje (sekonda)
Koha mesatare: 7.174
18.94
26.42
36.07
46.37
512.33
67.3
76.15
86.01
96.24
105.91

Një gjë që kemi vërejtur këtu është, koha e lidhjes është më e vogël se shumica
ofruesit e VPN, por prapëseprapë, ai mund të përmirësohet kur marrin disa nga ofruesit
i lidhur në më pak se pesë sekonda.

Saktësia nuk është aq e keqe sa lidhja
koha ka një interval prej tre sekondash nëse e lini pas dore gjyqin e pestë. nëse ti
përfshijnë që, diapazoni do të rritet në 5.42 sekonda që nuk është i mirë.
Sidoqoftë, rrallë duhen më shumë se dhjetë sekonda për krijimin e lidhjes.

Dikush mund të regjistrojë kohë të lartë për lidhje sepse
për disa arsye të tilla si moti i keq, dështimi i vërtetimit, gabimi i serverit, etj, dhe kështu, mund të lihet pas dore nëse kjo ndodh në raste të rralla.

Edhe pse gjyqi i pestë zgjati 12.33
sekonda, mesatarja ishte 7.147 sekonda që është e pranueshme. Nëse gjyqi me
12.33 sekonda është hequr, lidhja
koha do të arrijë 6.60 sekonda. Pra, ju vetëm
duhet të presësh për më pak se dhjetë sekonda
filloni të përdorni VPN.

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Shpejtësia para dhe pas lidhjes

Epo, një shpejtësi kaq e lartë u përjetua me ofruesit e tjerë të VPN gjithashtu
por dorëzimi i tij me vetëm njëzet e nëntë vende të serverëve është një detyrë e shkëlqyeshme.

Shpejtësia origjinale e shkarkimit ishte 9.63 Mbps,
për të cilën u mor 9.28 Mbps
lidhja VPN me një zvogëlim të vetëm
3.63%
.

I njëjti skenar ishte për shpejtësinë e ngarkimit.
Para lidhjes, shpejtësia ishte 8.65 Mbps, dhe pasi të lidhej me VPN, ajo
u ul në 6.09 Mbps me vetëm ulje 29.50%.

Sistemi ishte i lidhur me VPN duke përdorur
serveri më i afërt gjeografikisht i cili ishte mijëra milje larg nga tonë
vendndodhja. Kjo përfundon se edhe nëse serveri është në një distancë të largët, ju
nuk do të përjetojë një shpejtësi të ulët për shkak të efikasitetit të saj.

Për përdoruesit e Evropës dhe Amerikës së Veriut,
ulja mund të jetë pak më shumë sepse raporti përdorues-server do të ishte më pak për
vendndodhjet e serverëve të tyre në krahasim me vendet e serverëve aziatikë. Sidoqoftë, është
nuk pritet të jetë më shumë se 10%.

Për përdoruesit në Amerikën e Jugut dhe Afrikë,
distanca do të jetë më e lartë se distanca midis vendndodhjes sonë dhe
server për shkak të të cilit ulja do të ishte e lartë. Gjithashtu, për Afrikën e Jugut, përdoruesit
duhet të lidhen me serverat e Amerikës së Veriut, dhe për Afrikën, përdoruesit duhet
lidheni me serverat evropianë ku raporti përdorues-server është tashmë i ulët.

Edhe pasi të keni marrë të gjitha këto mundësi,
ne presim që ofruesi do të dorëzojë një shpejtësi e pranueshme duke vëzhguar
shpejtësia e parashikuar për vendndodhjen tonë.

siguri

Informacione rreth protokollit dhe kriptimit
& gjatësia e saj kryesore është dhënë në
website. Sidoqoftë, është e ndryshme për platforma të ndryshme.

Për Android, MacOS dhe Windows, ato përdorin
AES-256-GCM për kanalin e kontrollit, dhe
AES-128-GCM përdoret për kanalin e të dhënave. Gjatësia kryesore është ulur në
siguroni shpejtësinë e kërkuar me të pranueshme
siguria pasi gjatësia e çelësit 128-bit siguron sigurinë e kërkuar duke përdorur më pak burime.

Për iOS, kriptimi mbetet i njëjtë, por
protokolli është i ndryshëm. Platformat e tjera përdorin protokollin OpenVPN, por përdoret IPSec
në këtë rast.

Informacioni në lidhje me serverat DNS është
të padisponueshëm në faqen e tyre zyrtare ose në klientin e tyre (UI).

Sidoqoftë, nëse flasim për tiparet,
kaloni kill është shtuar për të mbrojtur rrjedhjen e të dhënave. Ajo funksionon në mënyrë efikase pasi nuk lejon rrjedhën e të dhënave ndërsa
ne lidhim ose shkëpusim sistemin me VPN.

Karakteristika të tjera të tilla si mbrojtja gjurmuese
shtohen për të parandaluar gjurmuesit dhe programet spyware nga mbledhja e të dhënave.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Cilësimet për lidhjen

Ajo ka një nga ndërfaqet më të buta
që lejon përdoruesin të eksplorojë të gjitha tiparet nën skedat e veçanta. për
secila veçori e shfletimit dhe mbrojtjes, ka skedarë të veçantë, dhe me një
klikoni mund ta aktivizoni lehtësisht funksionin.

Për më tepër nga këto karakteristika, ka pak
më shumë cilësime në lidhje me lidhjen. Sa herë që fillon sistemi, ju keni
mundësia e lidhjes së klientit me VPN automatikisht. Pas VPN
ndizet, ju gjithashtu mund të zgjidhni opsionin për të aktivizuar tiparet e mbrojtjes
automatikisht.

Tipari i kaloni vrasës është gjithashtu i disponueshëm
nën skedarin e cilësimeve që nuk bëhet
lejoni rrjedhje të të dhënave nëse lidhja VPN bie. Po ashtu bllokon internetin
trafiku gjatë lidhjes dhe shkëputjes me VPN. Pra, nëse nuk ka
rrjedha e të dhënave, është e sigurt që nuk do të ndodhë rrjedhje.

Ju keni mundësinë për të ndarë
të dhënat e përdorimit jo të personalizuara tek ofruesi. Nëse jeni shumë i shqetësuar
privatësinë tuaj, nuk është e këshillueshme që të ndani të dhënat, por nëse i ndani ato,
zhvilluesit do të përdorin informacionin për të përmirësuar aplikacionin, dhe kjo është e dobishme për ju.

Përveç kësaj, ata janë shumë të përqendruar në sigurimin e klientëve në një numër
e gjuhëve, dhe sinqerisht është një mënyrë e mirë për të tërhequr përdoruesit që preferojnë
përdorimi i gjuhës amtare në vend të gjuhës së huaj. Në total, klienti është
në dispozicion në njëzet e një gjuhë të ndryshme.

Nëse jeni duke përdorur FREEDOME VPN, përvoja juaj do të ishte jashtëzakonisht i mirë dhe mbrojtës
gjatë shfletimit. Po ashtu, për sa i përket shpejtësisë
dhe lidhjes, aplikacioni është i besueshëm dhe i besueshëm. Ështja e vetme është mbështetja e cila është në dispozicion vetëm për një kohë specifike. Nëse kjo mund të vihet në dispozicion
për 24/7, atëherë mund të mbështetet tek ata për ndihmë të menjëhershme, në çdo kohë.

Platformat dhe Pajisjet

Isshtë në dispozicion vetëm për rrjedhën kryesore
platforma të cilat janë Windows, iOS, MacOS dhe Android. Dikush mund të shkarkohet drejtpërdrejt
klienti pa asnjë regjistrim.

Përveç gjykimit falas, ekzistojnë tre plane të ndryshme që janë në dispozicion
një pajtim një vjeçar. Farë është ndryshe
në të gjitha këto plane është numri i pajisjeve në të cilat mund të instalohet aplikacioni.

Konfigurimi i ruterit nuk është i disponueshëm,
dhe kështu, duhet të instaloni aplikacionin në platforma të ndryshme veç e veç.
Për shkak të kësaj, nëse zgjidhni planin me tre pajisje, atëherë nuk do të jetë i mjaftueshëm dhe maksimal, mund të zgjidhni
plani që lejon përdoruesin ta instalojë atë deri në
shtatë pajisje.

Edhe pse
ekziston një plan me shtatë pajisje, nëse
ata kishin konfigurimin e ruterit, një do
të jetë në gjendje të lidhë të gjitha pajisjet e kërkuara në VPN përmes një të vetme
router.

Ata gjithashtu duhet të sigurojnë klientin ose të paktën konfigurimet për Linux dhe atë
derivatet.

Pasi që nuk mund ta instaloni në ruter, dhe konfigurimet nuk janë të disponueshme për TV të zgjuar dhe konzolat e lojërave, nuk ka
mënyra për të përdorur VPN në ato pajisje përmes kësaj kërkese.

Nuk ka asnjë zgjatje të parashikuar as për
platformat kryesore. Aplikacioni ka karakteristika të shumta për përmirësimin e
përvojë në shfletim, kështu që ne presim që ajo të shtojë një shtesë
për të paktën Chrome dhe Firefox. Në atë mënyrë, shfletimi mund të përmirësohej
duke përdorur direkt shtesat në mënyrë më efikase.

Ndihma për klientët

Opsione mbështetëse në UI

Oneshtë një nga shumë pak ofruesit e VPN
i cili siguron mbështetje të klientit në thirrje. Mbështetja e thirrjes është madje e disponueshme brenda
gjuhë të ndryshme në varësi të zyrës me të cilën po kontaktoni.

Së bashku me mbështetjen e thirrjes, ekziston edhe një
mundësi e bisedës live, por nuk është në dispozicion gjatë gjithë kohës.

Koha për disponueshmërinë e mbështetjes përmendet në faqen e mbështetjes.

Nëse mbështetja e burimeve njerëzore nuk është e tillë
në dispozicion në kohën kur shfaqet ndonjë problem, mund të provoni të vizitoni Si-për & Seksioni FAQs Sidoqoftë, ata kanë nevojë
për të shtuar më shumë FAQ për të mbuluar të gjitha informacionet që një përdorues mund të kërkojë.

Nëse nuk gjeni zgjidhje, lëvizni poshtë
te seksioni i artikujve më të fundit ose blog që mund të përmbajë informacione rreth
ndryshimet e bëra dhe temat të cilat përfshijnë zgjidhje të problemeve të ndryshme.

Forum i gjallë i mbështetjes

Forumi i Ndihmës është gjithashtu i disponueshëm aty ku mundeni
vendosni pyetjen publikisht, dhe përdoruesit e tjerë ose drejtuesit e tyre do t’ju japin përgjigjen e pyetjes. Komuniteti
është shumë aktiv, dhe përdoruesi mund të presë që të marrë përgjigjen në të njëjtën ditë.

Sidoqoftë, është aplikacioni i vetëm VPN ne
kanë gjetur të cilat nuk kanë mundësinë e mbështetjes duke përdorur biletën. Nuk mundesh
lidheni me ta duke përdorur email. Ne u përpoqëm të komunikonim me ta përmes emailit të dhënë nën adresën e zyrës, por jo
përgjigja u dha.

Ata duhet të shtojnë bisedë live 24/7, dhe nëse jo
që, gjenerimi i biletave duhet të shtohet
në mënyrë që dikush të kontaktojë me lehtësi mbështetjen.

përfundim

LIRIA VPN është unike kur bëhet fjalë për mbrojtje
karakteristika. Ka shumë shtesa të cilat punojnë për të ruajtur privatësinë gjatë përdorimit të pajisjes.

i saj ultra-të lartë
shpejtësi
është tipari që e bën atë të besueshëm dhe me vlerë për produktin e parave.

Sidoqoftë, do të ishte më mirë nëse do të ishin
kanë shtuar konfigurimin e ruterit. Shtë një kufizim i madh që zvogëlon
përdorshmërisë së aplikacionit VPN jashtëzakonisht të madhe. Plani me shtatë pajisje është
më e shtrenjtë se plani me tre. Nëse ata shtojnë konfigurimin e routerit, një
mund të blini planin më të lirë, dhe të përdorni aplikacionin përmes ruterit.
Kjo do të rrisë numrin e përdoruesve gjithashtu.

Nëse kompania shton disa veçori të tjera të cilat
mund të lejojë kontroll më të mirë të përdoruesit, atëherë përdoruesi mund ta konfigurojë atë sipas
kërkesa Gjithashtu, nuk ka politikë të rimbursimit të përmendur askund në këtë
website. Kjo do të thotë përveç tridhjetë ditëve falas, askush nuk ka mundësinë të kërkojë rimbursim. Sidoqoftë, nëse
ekziston një çështje e mirëfilltë që mund t’i kontaktoni përmes forumit të ndihmës. Nëse mbetet
të pazgjidhura, rimbursimi duhet të sigurohet.

Nëse ato rrisin numrin e platformave dhe
mbështetje, kjo mund të konsiderohet si nje nga me te miret
VPN
aplikimet.