Rishikimi HideMy.name

Pros:


 • Njëri ka mundësi të zgjedhë
  protokolle të ndryshme: OpenVPN, L2TP dhe PPTP. Për iOS, ata madje ofrojnë IKEv2
  protokoll i cili është një nga protokollet më të fundit.
 • Ju madje mund të ndryshoni nivelin
  të kriptimit duke zgjedhur gjatësi të ndryshme kyçe të ofruara. Një gjatësi më e ulët e çelësit
  duhet të zgjidhen vetëm nëse gjatësia më e lartë e çelësit është duke përdorur një sasi të lartë të burimeve të sistemit.
 • Kompania është e vendosur në Belize e cila për fat të mirë nuk është
  një ndër katërmbëdhjetë sytë. Gjithashtu, nuk ka ligje të rrepta për ruajtjen e të dhënave në
  ky vend.
 • Klienti ka lidhje shumë të shpejtë që krijon lidhjen VPN më parë
  dhjetë sekonda.
 • Seksioni FAQ ka përgjigje të hollësishme për shumë pyetje, dyshime dhe çështje. Dikush mund ta eksplorojë atë nën të ndryshme
  nën-seksione.
 • Ata kanë vendndodhjet e serverit
  në afro pesëdhjetë vende, dhe secila vendndodhje e serverit ka dy deri në gjashtëmbëdhjetë adresë IP
  të cilat janë të mjaftueshme për të dhënë shpejtësi të mirë.
 • Nëse merret parasysh shpejtësia, ky ofrues i VPN
  është i besueshëm pasi rezultati ynë i testit të shpejtësisë na dha shpejtësi të mirë në të dy
  raste (shkarkoni dhe ngarkoni).
 • Ata madje ofrojnë një plan pesë-vjeçar i cili është në dispozicion me vetëm 119 dollarë.
  Oneshtë një nga planet më të lira në dispozicion për blerjen e një klienti VPN.
 • Dikush mund të kontrollojë të spikatur
  serverë për lidhje duke kontrolluar testin e shpejtësisë dhe ping përmes skedës së integruar “Test Speed”.
 • Dikush mund të zgjedhë HTTP ose
  Proxy SOCKS5 nën opsionet e përfaqësuesit.
 • Ata ofrojnë mbështetje live chat se
  zakonisht përgjigjet brenda një minutë dhe kështu, nuk do të duhet të prisni gjatë për t’u marrë
  çështjet tuaja u zgjidhën.

Cons

 • Nuk ka asnjë shtrirje në dispozicion as për shfletuesit e njohur të uebit si Chrome dhe Firefox.
 • Nuk ka mundësi të renditjes ose filtrimit të serverit. E tëra çfarë mund të bëni është të identifikoni me dorë serverin efikas për vendndodhjen tuaj, dhe pastaj t’i vendosni ato në listën e serverëve të preferuar. Asnjë listë e veçantë për serverat P2P dhe streaming nuk janë të pranishëm.
 • Ata nuk kanë serverët e tyre DNS dhe dikush duhet të përdorë serverët e palës së tretë DNS dhe kjo mund të jetë e rrezikshme pasi të dhënat në lidhje me kërkesat e DNS ruhen nga një entitet tjetër përveç ofruesit.
 • Ata nuk ofrojnë mbrojtje nga rrjedhja IPv6 e cila është një kërcënim serioz dhe të dhënat mund të zbulohen përmes saj.

Përmbledhje

GUI para dhe pas lidhjes

inCloak Network Ltd është kompania që zotëron HideMy.name. Ajo është me seli në qytetin e bukur të Belizës, ku qeveria nuk zhvillon asnjë program mbikëqyrjeje.
Askund nuk lidhet me ndonjë prej katërmbëdhjetë syve, dhe për këtë arsye, përdoruesi është i sigurt nga qeveria.

Gjithashtu, vendi nuk e ka të vështirë
ligjet për ruajtjen e të dhënave dhe kjo është arsyeja pse është e lehtë për HideMy.name të mirëmbahet
asnjë politikë log.

Sidoqoftë, aplikacioni ka disa
kufizime të cilat mund të ndikojnë rëndë tek përdoruesi. Edhe pas sigurimit të një të lartë
shpejtësia, një numër i serverëve,
politika e privatësisë e orientuar drejt klientit dhe një e gjerë
numri i veçorive, produktit mund t’i mungojë diçka.

Dikush do të dijë me siguri për këtë VPN
shërbim nëse ai studion rishikimin dhe mëson
në lidhje me aspektet e ndryshme me të cilat gjykohet produkti.

Sidoqoftë, këto kufizime mund të mos ndikojnë
ju, dhe nëse është kështu, ju mund të blini
produkti menjëherë për shkak të planeve të tij të lirë vjetor.

Servers

Harta e serverit

Duke përdorur hartën e tyre në internet, ju mund të shihni
vendndodhjen e saktë të serverave të tyre.

Tani për tani, ata ofrojnë serverë në dyzet
vendet plus. Ky është një numër mjaft i madh.

Një numër i përgjithshëm i serverëve është gati njëqind, dhe është fakti universal që më shumë serverë, aq më mirë
shpejtësi.

Edhe cilësia dhe raporti i përdoruesit-server kanë rëndësi
për shpejtësinë (që do të diskutojmë në pjesën e shpejtësisë).

Pra, tani shtrohet pyetja: për cilat vende, blerja e HideMy.name do të ishte një ide e mirë?

Ndërsa serverat lidhen drejtpërdrejt me
shpejtësia, dhe shpejtësia është një faktor kryesor, vendet ku nuk ka aty afër
serverat nuk duhet të blejnë HideMy.name.

Sidoqoftë, ofruesi VPN e ka zgjuar
mbulonte shumë lokacione për të cilat jep shpejtësi të lartë.

Le ta shohim së pari Evropën! Atje jane
njëzet vende plus në Evropë ku mund të gjesh serverat. Edhe nëse juaji
vendi është i vendosur në Evropë dhe nuk ka ndonjë lokacion serveri, ka
asgjë për tu shqetësuar!

Do të kishte vende të shumta të serverave afër
në vendin tuaj me të cilin mund të lidheni.

Ka shumë lokacione të serverëve në
vende të tilla si Hollanda, Mbretëria e Bashkuar,
dhe Gjermania. Ata madje ofrojnë server
vendndodhjet për vendet e Ballkanit.

Kur bëhet fjalë për Shtetet e Bashkuara,
pritjet nuk kanë kufij, dhe për
për çdo rast, kërkohet një numër i madh i serverëve.

Në rastin e HideMy.name, ekzistojnë vetëm nëntë lokacione të serverëve në të gjithë vendin.

Nga këto nëntë lokacione, shtatë ndodhen në pjesën veri-lindore. Kjo është
pse, për përdoruesit e Shteteve të Bashkuara, më shumë
kërkohen serverë.

Për përdoruesit aziatik, mund të jetë një mundësi e mirë
si përveç vendeve kryesore në shënjestër,
ata janë duke shtuar serverët për të mbuluar bazën e plotë të mundshme të përdoruesit.

Atëherë, çfarë ka mbetur? Oqeania, Afrika dhe Afrika e Jugut; vetëm një server është i vendosur në secilin. Kjo është arsyeja pse ne nuk do ta rekomandojmë
përdoruesit e këtyre kontinenteve për të blerë shërbim të fshehtë të VPN.

Por prit! Nëse dëshironi që ata të shtojnë një të re
vendndodhja e serverit, gjithmonë mund t’i kontaktoni ata.

Politika e rimbursimit

Politika e rimbursimit

Politika e rimbursimit është shumë specifike, dhe madje edhe nëse nuk jeni të kënaqur me
shërbim, ju duhet të ofroni një arsye të përshtatshme për rimbursimin. Gjithashtu, ju duhet
për të vërtetuar se keni bërë përpjekje të arsyeshme për të kontaktuar ekipin mbështetës.

Sidoqoftë, ne nuk kemi diskutuar kryesore
shqetësim akoma.

Ështja kryesore është kufizimi i
trafiku total. Ju nuk mund të kërkoni rimbursimin
nëse trafiku i përgjithshëm tejkalon pesë Gigabajt.

Gjithashtu, edhe nëse ata bien dakord për rimbursimin e juve
shumën e paguar, ata nuk do ta kthejnë komisionin që sistemet e pagesave
kanë ngarkuar. Pra, megjithëse faji nuk është i juaji, do të paguhet një shumë
me siguri.

Kjo është arsyeja që ne do t’ua sugjeronim
së pari, duhet të blini produktin për planin më të shkurtër në dispozicion, dhe pastaj nëse është mjaft i mirë për ju, mundeni
vazhdoni me të. Kjo do t’ju shpëtojë nga kontaktimi i tyre përsëri dhe përsëri për rimbursim.
Edhe nëse nuk sigurojnë ndonjë rimbursim,
nuk do të ketë ndonjë humbje të madhe.

Paneli i Kontrollit VPN

Faqja e internetit e Panelit të Kontrollit VPN nuk funksionon

Sapo të lidheni me VPN përmes
klienti, në një farë mënyre, faqja në internet e di për lidhjen. Ne nuk jemi të sigurt nëse
ai mbledh çdo lloj të dhëne për këtë,
por sipas politikës së privatësisë, ata
nuk po mbledhin ndonjë PII të panevojshme.

Pas lidhjes, një skedë shtesë do
paraqiten në faqen e internetit me emrin “VPN Control”. Përmes kësaj skedari, mund të zbuloni disa cilësime shtesë
të cilat nuk janë të disponueshme për klientin.

Sidoqoftë, kur klikonim në skedë, ne
nuk ishin në gjendje të lidheshin me cilësimet pasi vazhdonte sinkronizimi, por
faqja e cilësimeve nuk u hap kurrë.

Dikush mund të hapë cilësime shtesë përmes faqes FAQ

Një mënyrë tjetër për të arritur cilësimet është
përmes faqes FAQ > Pyetje në lidhje me VPN > Para dhe gjatë përdorimit të
shërbimit. Nga kjo, mund të zbuloni cilësimet me të cilat do të hapnit
Skeda e kontrollit VPN.

Në këto cilësime, mund të shihni
të dhëna statistikore në lidhje me adresën IP me të cilën jeni lidhur. Po ashtu tregon
informacion në lidhje me kohën totale të lidhjes dhe gjerësinë e brezit. Kjo është mirë, por atëherë pjesa negative është se kompania
mund të regjistrojë detajet në lidhje me kohën totale të lidhjes dhe përdorimin e gjerësisë së bandës.

Megjithatë, këto cilësime janë mjaft të dobishme për sa i përket funksionalitetit dhe sigurisë.

Ata ofrojnë Forcimi i portit opsion i cili lejon përdoruesin të përdorë pajisjet
distanca. Kjo ndihmon për të lidhur një pajisje të largët përmes VPN në çdo kohë.

Po ashtu, opsionet si psh FireVPN OpenVPN dhe Firewall natyror ruajeni sistemin nga
pako të padëshiruara të të dhënave që përpiqen të futen në sistem pa përdoruesit
njohuri.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha e marrë për të krijuar një lidhje (sekonda)
Koha mesatare në sekonda7.16
18.88
27.62
36.48
47.34
57.1
67.28
76.78
87.42
96.41
106.32

Më pak se dhjetë sekonda! çfarë mund të presim
më shumë?

Shtë e shkëlqyeshme që edhe pasi të kesh vetëm një
njëqind serverë, ajo bën një kohë kaq të ulët lidhjeje. Dikush mund të lidhet me
VPN brenda asnjë kohe.

Saktësia është e lartë sa lidhja
diapazoni kohor është vetëm 2.5 sekonda, dhe kjo është se si
mund të parashikohet se në cilën kohë klienti VPN do të lidhet.

Gjithashtu vërteton se aplikacioni VPN është
i besueshëm për sa i përket lidhjes.

Sidoqoftë, duhet të theksohet se, për këtë lidhje
analiza kohore, vendndodhja më e afërt e serverit që ishte një mijë e pesëqind kilometra
u zgjodh.

Koha e lidhjes mund të jetë më e lartë nëse
serveri ndodhet në një distancë më të afërt. Kjo është e mundur kur një përdorues evropian lidhet me VPN për përdorimin e shërbimit.

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Testi i Shpejtësisë Lidhjet para dhe pas

Kur po kalonim nëpër server
lokacione, ne po prisnim një shpejtësi të pranueshme, por jo kjo e lartë.

Shpejtësia origjinale para se të lidheni me
VPN ishte 9.88 Mbps dhe 8.85 për shkarkim dhe ngarkim përkatësisht.

Pas lidhjes, ulja nuk ishte e rëndësishme.

Me një shpejtësi të shkarkimit prej 8.55 Mbps, ulja ishte vetëm 15%.

Ulje të ngjashme u vunë re në rastin e shpejtësisë së ngarkimit. Ulja ishte vetëm 19%
me një shpejtësi prej 7.23 Mbps.

Duhet të zgjidhni serverin me dorë.
Ky lokacion i serverit ishte nga vendi ynë. Sidoqoftë, distanca ishte akoma
i madh (1500 kilometra).

siguri

DNS i Palës së Tretë

Kjo është aty ku zhgënjimi është i madh.

Nga njëra anë, ato ofrojnë të ndryshme
nivelet e kriptimit për të përcaktuar sigurinë sipas kërkesës sonë. Ata madje kanë një ndërprerës të integruar vrasës, opsione të shumta protokollesh dhe një mundësi për të zgjedhur NAT Firewall.

Nga ana tjetër, ata nuk zotërojnë as serverë DNS dhe kërkojnë palë të treta që mund
ruaj kërkesat e DNS. Gjithashtu, nuk ka mbrojtje për rrjedhje IPv6 e cila e bën atë
aplikimi i cenueshëm.

Kur shikojmë anën pozitive, ju keni
mundësia e rregullimit të nivelit të sigurisë duke përdorur llojin e enkriptimit. Në
në atë mënyrë, ju mund të zgjidhni kriptimin e çelësit AES 256-bit i cili është më i përparuari. nëse
dëshironi të zgjidhni AES, por me një gjatësi më të ulët të tastit, atëherë gjithashtu keni mundësinë.

Logoja e tyre
politika përmend rreptësisht se ato nuk ruajnë asnjë të dhënë përmes klientit.

Sidoqoftë, nëse vizitoni faqen e tyre të internetit, tuaj
Adresa IP do të ruhet.

Varet nga përdoruesi nëse ai e merr atë si një kërcënim sigurie apo jo.

Por më në fund, askush nuk mund ta injorojë faktin
se adresa e serverit default DNS është 8.8.8.8 që është Google DNS
server, dhe ne padyshim nuk ju rekomandojmë të lidheni me të.

Nëse dëshirojnë ta bëjnë sigurinë e tyre më të ashpër, atëherë akti i parë që duhet të bëjnë është të instaloni serverin e tyre DNS i cili nuk ruan asnjë shkrim..

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Seksione UI

Ndërfaqja e përdoruesit duket e shurdhër për ne.
Sidoqoftë, si shumë aspekte të tjera, mendimi ndryshon nga përdoruesi në përdorues.

Dikush mund të lidhet me shërbimin VPN vetëm
duke shtypur butonin e lidhjes që shfaqet në ekran.

Për më shumë cilësime, duhet të shtypni
cilësimet e vogla paraqiten në këndin e poshtëm të djathtë të aplikacionit.

Cilësimet e përgjithshme janë ato që janë
në lidhje me sjelljen e klientit: Autoloading, lidhje Auto dhe minimizimin automatik.

Mbi të, ju mund të zbuloni opsionet
në lidhje me llojin e lidhjes i cili lejon që të zgjidhni protokollin e kërkuar.

Kjo është e njëjta pjesë nën të cilën është vendosur opsioni i zgjedhjes së enkriptimit.

Ne diskutuam në pjesën e sigurisë se
serveri me parazgjedhje DNS i ofruar është serveri Google DNS, por ai mund të ndryshojë
serveri DNS nën këtë skedë.

Shtë një Kameleon
opsioni i pranishëm në të djathtë të opsioneve të kriptimit. Kjo lejon që dikush të fshehë përdorimin e VPN në mënyrë që qeveria të dëshirojë
të mos jetë në gjendje të gjurmojë përdoruesin. Shtë e dobishme në vendet ku përdoruesi
e VPN është e ndaluar siç është Kina.

skeda tjetër jep informacione rreth
cilësimet e proxy ku mundësia për të zgjedhur
HTTP, dhe proxy SOCKS5 është i pranishëm. të gjithë
ju duhet të bëni është të zgjidhni proxy, host, dhe
port.

Skeda OpenVPN, IKEv2 dhe L2TP / PPTP janë
kërkohet vetëm për të ndryshuar kur dikush duhet të lidhet me ruterin. Për më tepër se
se, nuk ka përdorim të këtyre skedave. Prandaj, këto skedarë mund të bashkohen si një skedë e vetme duke shtuar tre
skedarë të ndryshëm për këtë qëllim ul gradën e ndërfaqes së përdoruesit.

Opsioni për të zgjedhur / shtuar serverët e preferuar

Mundësia e vetme e filtrimit të serverit e pranishme në
klienti është “Serverët e preferuar”. kjo
lejon njërin të filtrojë serverat me dorë sipas përvojës së tij që
cilat serverë janë të dobishëm për të. Pas zgjedhjes së preferuarave, mundet
zgjidhni vetëm për të treguar listën e preferuar të serverëve në ekranin kryesor, dhe jo atë
lista e plotë e serverëve.

E ndërtuar në Ping Test

Për zgjedhjen e lehtë të serverëve të preferuar,
mund të kaloni në skedën e provës së shpejtësisë dhe të kontrolloni ping-un për çdo server.
Bëni një shënim të serverëve që kanë një më të ulët
pin, dhe ju mund t’i shtoni ata serverë në
lista e preferuar e serverëve.

Ka disa
më shumë karakteristika të cilat nuk janë pjesë e ndërfaqes së përdoruesit të klientit, por janë të pranishme brenda
kontrolli VPN i dhënë në faqen e internetit.

Sidoqoftë, edhe pasi të keni shtuar kontrollin VPN
panel, disa shtesa të tjera kërkohen të shtohen në klient si p.sh.
opsion i personalizuar për vrasje dhe opsione tunelimi të ndarë.

Këto karakteristika ndikojnë drejtpërdrejt tek përdoruesi
përvojë duke e bërë kontrollin e aplikacionit te përdoruesi.

Aspekte të tjera
nga e cila varet përvoja e përdoruesit janë shpejtësia dhe mbështetja e klientit. Të dy janë
mjaft mirë për të konkluduar atë përdorues të pranueshëm
përvoja sigurohet nga aplikacioni.

Platformat dhe Pajisjet

Nuk ka platforma të mjaftueshme, dhe
platforma të tilla si konzollat ​​e lojrave dhe TV të mençur, nuk ofrohen, por të paktën ato ofrojnë klientin për shumicën
platformat e përdorura: Windows, MacOS, iOS dhe
android.

Mund të konfigurohet edhe për ruterat. DD-WRT
është më e përshtatshme në dispozicion.

Ekzistojnë tre konfigurime të ndryshme
në dispozicion: PPTP, OpenVPN dhe OpenWRT të cilat
mund të instalohet në ruterë.

Për Windows, OpenVPN GUI, L2TP dhe PPTP
janë në dispozicion; të ngjashme për MacOS dhe Linux.

Njëra lejohet të lidhet me pesë pajisje
në të njëjtën kohë. Ne mendojmë se është e mjaftueshme nëse është
të instaluar në një ruter. Përdoruesi do të ketë akoma katër pajisje të tjera
të cilin ai mund ta përdorë shërbimin VPN ndërsa ai nuk është
i lidhur me ruterin.

Sidoqoftë, ofruesi duhet të shtojë disa
shtesat gjithashtu, në mënyrë që përdoruesi të përfitojë
të klientit VPN gjatë shfletimit gjithashtu.

Ndihma për klientët

Biseda live e siguruar
nga shërbimi VPN është i qëndrueshëm, dhe njeriu mund ta gjeni atë gjatë gjithë kohës. Sidoqoftë, kur
vizituam faqen, chat live nuk ishte
në dispozicion gjatë gjithë kohës.

Ne e pyetëm ekzekutivin për DNS-në
serverat dhe mbrojtja e rrjedhjeve IPv6. Përgjigja e dhënë ishte e menjëhershme. Gjithashtu, ekzekutivi kishte shtuar një lidhje për një çështje përkatëse
faqe e cila na ofroi më shumë
informacione rreth çështjes dhe si ta zgjidhni atë.

Seksioni FAQs ka shumë përgjigje pyetjesh, disa janë sqaruar, dhe disa janë për qëllimin. që
ndihmon përdoruesin të identifikojë zgjidhjen e problemit të tij në faqen e internetit dhe zvogëlon
detyrë për të kontaktuar mbështetjen që ju mund të bëni ose duke mesazheve të tyre
përmes seksionit të mbështetjes ose përmes bisedës live.

përfundim

HideMy.name kërkon përmirësim, por kur bëhet fjalë për shpejtësinë dhe klientin
mbështetje, ato janë të besueshme.

Sidoqoftë, ka shumë karakteristika që mund
të shtohet për ta bërë ndërfaqen e përdoruesit më të mirë me stil inovativ për
duke i përfaqësuar ata.

Edhe nëse ato përmirësojnë ndërfaqen e përdoruesit,
ka edhe një aspekt tjetër ku efikasiteti duhet të rritet, dhe kjo është siguria.

Ndërsa përdorin serverë DNS të palëve të treta, është një
kërcënim i madh për sigurinë e cila mund të jetë vetëm
hiqen pasi të implementojnë vetë serverët DNS. Gjithashtu, ata duhet të shtojnë IPv6
mbrojtje rrjedhje.

Nëse merren parasysh këto përmirësime, mbase
aplikimi do të jetë në gjendje të sigurojë 100% kënaqësinë e klientit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map