Rishikimi CyberGhost VPN

rekuizitë


 • i lehtë
  Zgjedhja e serverit: Lista e veçantë e serverave për përrua dhe
  transmetimi shtohet me të cilin përdoruesi mund
  zbuloni lehtësisht serverin e kërkuar. Ju gjithashtu keni mundësinë për t’i shtuar këto
  serverat te seksioni i preferuar.
 • Lidhje
  Karakteristikat: Një grup karakteristikash të lidhjes që lejojnë personalizimin
  lidhja juaj për një përvojë më të mirë dhe të sigurt. Kjo gjithashtu ndihmon për të mbrojtur sistemin nga kërcënimet gjatë shfletimit.
 • mirë
  Kontrolli i përdoruesit: CyberGhost ofron përdoruesin
  kontroll për funksionim më të mirë të Rrjeteve Wi-Fi. Opsioni ‘Auto-Connect’
  zvogëlon detyrën manuale të lidhjes me VPN çdo herë pas fillimit të
  sistem.
 • port
  Përzgjedhja: Përzgjedhja e rastësishme e portit është në dispozicion për OpenVPN
  Protokoll i cili automatikisht zgjedh portin që siguron një të besueshëm
  lidhje
 • shtatë
  Pajisjet e njëkohshme: Mund të lidhni shtatë të ndryshme
  pajisje njëkohësisht nga një llogari. Shumica e ofruesve të tjerë lejojnë vetëm
  pesë pajisje ose më pak se kaq.
 • Netflix
  dhe Torrenting: completelyshtë plotësisht i sigurt për përrua dhe punime
  në mënyrë efikase për Netflix. Në listën e serverit streaming, pas emrit të
  vendi i serverit, mund të gjesh emrin e kanalit për të cilin serveri është optimizuar.
 • mahnitës
  Ndërfaqja e përdoruesit: Një ndërfaqe e qartë e përdoruesit me tekst të pastër dhe të qartë e bën
  është më e lehtë për të hyrë në CyberGhost. Perdorimi i
  Toon fantazmë e bën atë të duket më tërheqës.
 • Kill
  Kaloni për ruajtjen e të dhënave: Automatic Kill Switch that
  bllokon trafikun e internetit kur lidhja VPN dështon. Në atë mënyrë, nuk ka të dhëna
  rrjedh nga tuneli VPN, dhe që shmangin rrjedhjen e të dhënave.

Cons

 • mungesa
  e disa tipareve: Disa konfigurime më shumë siç është ndryshimi i
  lloji i kriptimit dhe gjatësia e çelësit mund të shtohen
  për siguri më të mirë. Sidoqoftë, sigurimi i më shumë kontrollit në dorën e një përdoruesi mund të çojë
  deri te humbja e thjeshtësisë dhe shkaktimi i mosfunksionimit të aplikacionit.
 • më i vogël
  Serverat për Australinë dhe Afrikën: Numri i serverëve në Australi
  dhe Afrika janë relativisht më pak se
  ajo e Evropës dhe e Shteteve të Bashkuara. Sidoqoftë, ata vazhdojnë të punojnë për tu rritur
  numri i serverëve dhe ka arritur në tre mijë në gati gjashtëdhjetë
  vende të ndryshme.

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN, L2TP, IPsec, PPTP
platformatAndroid, iOS, Mac, Windows, Amazon Fire TV, Linux, Routers
jurisdiksionRumani
prerje-transportim trupashjo
encryptionAES 256-bit
LidhjetDeri në 7
Locations60 vende
Servers3600
Netflix / P2Ppo
Opsionet e pagesavePayPal, kartë krediti, BitPay
Opsionet e mbështetjesBisedë live ose email
Prmimet nga2.75 dollarë në muaj faturuar çdo 3 vjet
Garanci45-dite
Prove falasPo (24 orë)

CyberGhost është zhvilluar si një aplikacion me cilësi të lartë VPN
në këto shtatë vjet. Me zemrën e tyre të shkrirë, temë unike e fantazmave të lezetshme, ajo
në mënyrë efektive i jep pozitivitet së bashku me sigurinë dhe anonimatin për të gjithë
“Ghostie.”

Ndërfaqe e mahnitshme për t’u përdorur

CyberGhost është zhvilluar si një aplikacion i cilësisë më të lartë VPN në këto shtatë vjet. Me shkrirjen e zemrës së tyre, temë unike të fantazmave të lezetshme, ajo në mënyrë efektive jep pozitivitet së bashku me sigurinë dhe anonimitetin për çdo “Ghostie”.

Kompania është
me seli në Bukuresht, Rumani, dhe së fundmi ajo u shit në Kryqëzues
Group. Karakteristikat kryesore që çojnë në kompaninë
suksesi është puna e palodhur dhe vlerësimi i vërtetë për çdo anëtar.

Duke ju mbajtur anonim duke ndryshuar adresën tuaj IP
mund të jetë një lojë e thjeshtë e serverave, por C-Ghost
e ka marrë atë në një nivel tjetër duke vendosur veçori shtesë, duke e bërë atë
në përputhje me Tor, dhe përmirësohet vazhdimisht duke shtuar disa servera
duke marrë parasysh bazën e përdoruesit në çdo cep të botës.

Aplikacioni nuk është shumë i konfigurueshëm si shumë produkte siç janë Privacy Perfect ose ExpressVPN. Për shembull, ju nuk keni as mundësi të ndizni ose fikni çelësin e vrasjes, por sidoqoftë, është një veçori që nuk do të dëshironit ta fikni në asnjë rast. Ata janë përpjekur të ofrojnë ndërfaqen më të thjeshtë të mundshme të përdoruesit, në mënyrë që kushdo që është i shqetësuar për privatësinë e tij, të mund të shfrytëzojë përfitimet e tij.

Kategoria e preferuar për serverat

Lidhu me serverin tënd të preferuar në çdo kohë

Gjithmonë ka disa nga serverat nga të gjitha
serverat të cilët tregojnë performancën dhe shpejtësinë optimale në krahasim me serverat e tjerë për një lokacion të veçantë. Ky është rasti edhe me CyberGhost gjithashtu.

Për çdo vendndodhje, është e pamundur që çdo server
tregon performancën e përsosur, dhe kjo është arsyeja pse lista e preferuar e serverëve është thelbësore
elementi i aplikimit CyberGhost.

Fillimisht, ajo automatikisht lidhet me shpejtësinë
server për vendndodhjen tuaj. Nëse dëshironi të përdorni
përmbajtja që është e kufizuar në një vend të caktuar, duhet të lidhesh me
serveri i atij vendi. Para kësaj, kërkohet të ruani të mëparshmin
serveri nëse performon me efikasitet të lartë.

CyberGhost automatikisht kursen atë server të veçantë
në listën e preferuar. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të zbatuar një lidhje me të është
vetëm për të klikuar
dyfish nga lista. Pas kësaj, fantazma do të zgjasë disa sekonda
për t’u lidhur me serverin e zgjedhur. Kjo është
tipar jashtëzakonisht “i lehtë për t’u përdorur” dhe “i lehtë për t’u zbatuar” që vjen me tre
kategori të ndryshme:

 • Të preferuarat midis të gjithë serverëve
 • Të preferuarat për shkarkim
 • Të preferuarat për Streaming

Serverë të ndryshëm të optimizuar për të shkarkuar dhe transmetuar

Serverë të veçantë për kërkesa të veçanta

CyberGhost ofron lista të ndryshme serverash sipas
sipas kërkesës së përdoruesit. Nëse kërkesa
është e shkarkimit të përmbajtjes, serverat do të ishin
renditur sipas asaj. Kjo do të thotë renditje
e serverave përrues do të ishte i ndryshëm nga renditja e serverëve streaming.

Për shembull, serverat e Shteteve të Bashkuara janë optimizuar për Netflix, dhe mund të ketë serverë të ndryshëm të cilët
do të optimizohej për përdorimin e Torrentit.
Kështu bëhet kategorizimi i porosive
për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Eshte
gjithashtu një mënyrë e zgjuar e shpërndarjes së trafikut në serverë të ndryshëm si të gjithë përdoruesit
kanë kërkesa të ndryshme.

Ky tipar i veçorisë mungon në pjesën më të madhe të VPN
ofruesit për shkak të të cilëve përdoruesit e tjerë të VPN nuk e dinë kurrë nëse munden
merrni një shpejtësi më të mirë të shkarkimit ose transmetimit duke u lidhur me ndonjë server tjetër.

In-build Ad-Blocker

UX dhe Siguria e Optimizuar me Karakteristikat e Lidhjes

Edhe pse ne
konsideroni CyberGhost si një ofrues të VPN; ajo
gjithashtu ka disa veçori shtesë me kryesore
përqëndrimi i përmirësimit të privatësisë së bashku me
përvoja e lëmuar e përdoruesit. CyberGhost ‘Ad-Blocker’ bllokon reklamat pop-up
në mënyrë efektive, dhe mund të kthehet lehtësisht nga vetëm një goditje e lehtë.

Shkoni te veçoritë e lidhjes dhe do të gjeni funksionin
me emrin “Bllok Reklamat” në krye. megjithëse
nuk ka asnjë lidhje me VPN, tipari është një shtesë që mbron
përdoruesit nga reklamat e padëshiruara.

Filter faqet e internetit të dëmshme

Edhe nëse ofruesi VPN është mjaft inteligjent për të fshehur
informacione duke ju mbajtur anonimë, nuk mund të sigurojë sigurinë nëse ka
Malware instalohet në sistemin tuaj.

Nuk është detyrë e ofruesit të VPN të ju kursejë
nga këta shkelës, por prapë, CyberGhost
ofron këtë veçori, kështu që tani askush nuk mund të vërë në dyshim sigurinë që ajo ofron. Kjo veçori
nuk ju lejon të lidheni me ndonjë faqe në internet të dyshimtë kur t’i vizitoni ata me vetëdije
ose pa njohuri.

Bllokimi i Ndjekjes Online

Gjurmët dixhitale janë mbetjet e përdoruesve ‘
veprimtari e cila, nëse ndiqet, mund të çojë në zbulimin
të informacionit personal të çdo përdoruesi.

CyberGhost mposht çdo përpjekje që çdo palë e tretë
do të bënit për të regjistruar sjelljen tuaj duke regjistruar faqet e internetit që jeni
vizituar. Anonimiteti në internet është një aspekt i rëndësishëm me të cilin efikasiteti i VPN
gjykohet.

Kompresimi i të dhënave

Isshtë një tjetër veçori shtesë që CyberGhost
siguron Fantazmat e tyre. Sidoqoftë, nuk ka lidhje me sigurinë ose
anonimiteti. Shtë thjesht për të ulur përdorimin e Internetit duke zvogëluar madhësinë e
media dhe elementet e përmbajtjes. Punon shumë
si dhe një ulje e konsiderueshme në përdorimin e të dhënave mund të shihet gjatë përdorimit të kësaj veçorie.

Rregulla të zgjuara

Ofruesi CyberGhost VPN ofron një seksion të veçantë për
Cilësimet e sjelljes kur ajo përjeton ndonjë rrjet Wi-Fi. Kjo veçori nuk është
prezent në shumë prej ofruesit e VPN pasi transferimi i të dhënave të padëshiruar mund të lehtë
të bllokohet vetëm duke ndezur lidhjen VPN.

Por këtu, ai madje lejon një përdorues të ndërmarrë veprime kundër
Wi-Fi i koduar. Nëse jeni i lidhur
në një Wi-Fi të koduar, por ju nuk e bëni atë
besoni, ju mund të shtoni një shtresë shtesë të sigurisë vetëm duke ndezur CyberGhost
aplikacion. Ju madje mund të rregulloni veprimin që CyberGhost duhet të ndërmarrë
çdo lidhje individuale Wi-Fi.

Ndërprerësi automatik i vrasjes

Ashtu si në shumë ofrues të tjerë VPN, nuk do të shihni një
opsionin vrasin Switch në aplikacionin CyberGhost. Kjo është për shkak se ata kanë një Ndalues ​​të integruar vrasës që automatikisht ndalet
trafiku i internetit në rast se lidhja VPN bie.

Ju nuk keni një mundësi për të zgjedhur këtë veçori, dhe sidoqoftë, është e nevojshme të përdorni Kill
Kaloni për të shmangur rrjedhjen e të dhënave. Shtë një mundësi që ata nuk e ofrojnë
është opsionale pasi ndonjëherë rrjedhja e të dhënave mund të ndodhë pa fajin e ofruesit të VPN
nëse përdoruesi ka pa kontrolluar Kill Switch
alternativë.

Siguroni transaksionet dhe bisedat tuaja

CyberGhost VPN është një shërbim virtual i rrjetit privat
që siguron një gamë të gjerë karakteristikash të sigurisë që sigurojnë sigurinë tuaj dhe
siguri në aktivitetin tuaj online. Kur jeni duke bërë disa bankare në internet dhe
blerja, ju nuk do të dëshironit që dikush të vidhte personalitetin tuaj të rëndësishëm
informacion.

Gjëja e mirë për këtë shërbim është se mund të ndihmojë
ju fshehni identitetin tuaj në internet ndërsa kryeni këto aktivitete. Po ashtu, kur
ju keni biseda ose komunikime në internet, ky privat virtual
rrjeti siguron që askush të mos dëgjojë bisedat tuaja me ndihmën e një sistemi të kodimit të klasave të larta.

Parametrat e protokollit

Cilësimet e përparuara të protokollit

CyberGhost ofron të gjithë protokollet e spikatur:
OpenVPN, IKEv2 dhe L2TP, të cilat kanë
nivele të ndryshme sigurie dhe shpejtësie. Për siguri të lartë, OpenVPN gjithmonë preferohet, por më pas ajo vjen me shpejtësi shumë të ulët.

CyberGhost ka
të dalë me protokollin IKEv2 i cili mban një ekuilibër midis sigurisë dhe
shpejtësi. Sidoqoftë, CyberGhost nuk ofron protokoll PPTP i cili konsiderohet
më e shpejtë. Arsyeja mund të na çojë në dobësi të sigurisë që ajo
nuk konsiderohet aq e sigurt sa dy të tjerët.

Për OpenVPN, ju
mund të zgjidhni TCP ose UDP sipas kërkesave tuaja, dhe nëse nuk dëshironi
bëni ndonjë kompromis për sigurinë, thjesht
lejoni që ajo të lidhet me një gamë të gjerë të
portet rastësisht. Sidoqoftë, përzgjedhja e rastësishme e portit është në dispozicion vetëm për OpenVPN
tani.

Mbrojtja e rrjedhjeve DNS

Për fat të mirë, CyberGhost VPN është lloji i shërbimit VPN
që i jep përparësi intimitetit dhe sigurisë së përdoruesve dhe duke bërë kështu, ai e ka
Sistemi më i mirë i mbrojtjes së rrjedhjeve DNS në dispozicion. Mbrojtja e rrjedhjes së DNS nuk e lejon
ISP e di se çfarë emrat e domainit po vizitoni. DNS-i juaj aktual do të mbetet i fshehur
dhe ajo që do të ishte e dukshme është DNS i CyberGhost ose ndonjë DNS i palës së tretë në rast të ndonjë VPN tjetër.

CyberGhost ka DNS-in e saj, dhe kështu është një masë e shkëlqyeshme për të mbrojtur privatësinë e përdoruesit
duke shmangur çdo përfshirje të palëve të treta.

Servers

Në total, ata kanë 3500+ lokacione të serverëve në 58
vende. Mbulimi i këtyre shumë vendeve është një detyrë e vështirë, por pasi të arrihet
ky objektiv, mund të presim që të marrë një të mirë
shpejtësi.

Nga këto pesëdhjetë e tetë vende, tridhjetë plus
vendet janë nga Evropa, dhe kjo e bën atë një nga më të përshtatshmet
Aplikime VPN për Evropianët.

Vetëm në Evropë, numri i serverëve është më shumë se
dy mije.

Për shkak të kësaj, është një raport i mirë përdorues-server
mirëmbahet në Evropë: një server për
çdo njëqind individë
. Pasi ata e dinë që kërkesa VPN në disa
vendet janë shumë të larta, kështu që ata kanë shtuar serverat sipas
kërkesë.

Vende të tilla si Gjermania, Franca dhe Shtetet e Bashkuara
Mbretëria ka më shumë se njëqind serverë. Edhe pas kësaj, për të mbajtur një 100: 1
raporti përdorues-server, ata duhet të shtojnë disa servera të tjerë në Gjermani dhe në Shtetet e Bashkuara
Kingdom. Por me një dorë të palodhur, ata janë mjaft afër saj.

Tjetra vjen Amerika e Veriut, në të cilën Shtetet e Bashkuara
vetëm ka gjashtëqind serverë plus në dhjetë lokacion plus.

Përveç kësaj, mund të gjeni një numër të madh të serverëve edhe në Kanada. Disa janë shtuar edhe në Meksikë dhe Kosta Rika.

Ata i kanë dhënë një rëndësi të barabartë Azisë.
serverat janë vendosur në dhjetë vende plus,
dhe numri i përgjithshëm është afro 250. Në disa prej vendeve të Azisë, ndonjëherë
raporti përdorues-server shkon aq i lartë sa që një server ndahet vetëm në mesin e dhjetë përdoruesve. Pra, për përdoruesit aziatikë, CyberGhost
me siguri do të japë shpejtësi të lumtur.

Sidoqoftë, ata duhet të punojnë në kontinentet e
Hemisfera jugore. Australia nuk ka një të lartë
popullsia, por zona është e gjerë, kështu që lokacione të shumta serverash kërkohen në vend, por CyberGhost
ka vetëm tre. Përveç kësaj, vetëm dhjetë serverë të tjerë janë shtuar në Oqeania të cilat janë
vendosur në Zelandën e Re.

Rasti është edhe më i keq për Afrikën. Vetëm njëzet serverë
të vendosura në dy vende.

Me këtë rrjet të madh, ata janë përpjekur të sigurohen
që ato të mbulojnë të gjitha vendet e kërkuara. Ndërsa shton gjithsej dyzet e gjashtë serverë
në Argjentinë, Brazil, Kolumbi dhe Kili nuk ishte
e nevojshme, por këta serverë kanë avantazhe të shumta.

Nëse ngarkesa është e lartë në serverat e Amerikës së Veriut, atëherë
ata mund të përpiqen të lidhen me këta serverë pasi nuk janë deri tani.

Politika e rimbursimit

Politika e rimbursimit ndryshon sipas planit. nëse ti
janë duke përdorur një plan një-mujor, atëherë
politika e rimbursimit do të jetë katërmbëdhjetë ditë. Sidoqoftë, nëse keni blerë një
planin gjashtëmujor ose më lart, atëherë mund të kërkoni rimbursimin para dyzet e pesë
ditë. “

Dhe gjithashtu, është e lehtë t’i kontaktoni ata për rimbursim. Ju ose mund t’i dërgoni me email ose t’i arrini ato
përmes mbështetjes së bisedës live. Sshtë politikë ref pa pyetje të bëra ’për rimbursim dhe
kjo është arsyeja pse ju nuk keni nevojë ta shpjegoni atë
pse po anuloni pajtimin.

Kjo është bërë për të
sigurohuni që klientët që ecin përpara me produktin janë të kënaqur
me produktin dhe janë të gatshëm të vazhdojnë me ta për një afat më të gjatë.

Analiza e kohës së lidhjes

CyberGhost është i besueshëm sa i përket
stabiliteti, dhe në përvojën tonë, ai gjithmonë lidhet brenda disa sekondave. Gjithmonë duhet më pak se
20 sekonda për të krijuar një lidhje dhe rrallë shkoni sipër saj.

Kjo analizë e kohës së lidhjes është bërë për serverin më të mirë në dispozicion. Mund të ndryshojë në përputhje me rrethanat nëse zgjidhni serverin më të mirë për transmetim ose shkarkim. Distanca midis vendndodhjes dhe serverit ndikon gjithashtu në kohën e lidhjes.

Gjykimi nr. Koha e marrë për të vendosur lidhjen
Koha mesatare në sekonda14.804
113.73
216,92
322.46
415,92
512.88
615.67
712.18
812.12
913.13
1013.01

Pasi të lidhet, ajo ofron një lidhje të qëndrueshme e cila është
nuk pritet të fiket automatikisht.

Sidoqoftë, ata ende mund të përmirësohen pasi shumë ofrues të VPN ofrojnë një lidhje të menjëhershme. Nëse jo i menjëhershëm, atëherë në
të paktën ata duhet të përpiqen të zvogëlojnë kohën e lidhjes në dhjetë sekonda.

Saktësia është e kënaqshme nëse nuk e konsiderojmë
gjyqi i tretë i cili mori 22.46 sekonda për lidhjen. Nëse e përjashtojmë atë,
atëherë do të regjistrohen një varg prej gati 4.5 sekondash. Kjo do të thotë se është lehtë
parashikojnë kur lidhja do të vendoset.

Testi i Shpejtësisë

Analiza e Testit të Shpejtësisë

Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, përdorimi i CyberGhost mund të ndikojë
transmetimi dhe shkarkimi në a
mënyrë domethënëse. Shpejtësia e shkarkimit prej 13.59 Mbps u zvogëlua në 5. 45 Mbps dhe
Shpejtësia e ngarkimit prej 11.92 Mbps u zvogëlua në 6.91 Mbps. Edhe pse në të dy
rasti është ulur në 50%, mjafton të shikosh video me cilësi mesatare.

Shënim: testi i shpejtësisë është
bëhet për serverin e zgjedhur nga
CyberGhost automatikisht, dhe nëse e kontrolloni atë për serverët e optimizuar
për transmetimin dhe përruanit do të kuptoni se mund të merrni një shpejtësi më të mirë.

siguri

Përdorimi i çelësit AES 256-bit ofron siguri të lartë si
është më e vështira për tu thyer midis të gjitha enkriptimeve. Vjedhja e çelësit sekret
do të ishte më e lehtë sesa të kalosh përmes saj duke përdorur forcë brutale.

Vendndodhja e kompanisë gjithashtu ka shumë rëndësi. Ndërsa ndodhet në Rumani, ai mbetet jashtë
juridiksioni i katërmbëdhjetë syve, grupi i vendeve që ka siguri
agjencitë që mbajnë shënimet e veprimtarisë në internet të çdo qytetari. Për shkak të kësaj,
CyberGhost garanton “Politikën e Jo-Log” pasi qeveria nuk i zbaton të dhënat
mbledhje.

Disponueshmëria e serverëve NoSpy siguron një më të lartë
niveli i anonimitetit. Ata i kanë kushtuar
serverat të cilët përdoren për torrenting duke siguruar shkarkime të sigurta.

Ata gjithashtu posedojnë DNS që heq mundësinë e
që kanë të bëjnë me ndonjë palë të tretë. Askush nuk do të jetë në gjendje të ruajë ndonjë prej DNS tuaj
kërkesat.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja e Përdoruesit

Qëllimi kryesor i aplikacionit CyberGhost është të
siguroni një rrjet të sigurt për të gjithë. Ne mesuam
që shumë ofrues të tjerë të VPN të cilët pretendojnë se kanë të njëjtin nivel sigurie, anonimati dhe
performanca nuk ishin në gjendje të krijonin një bazë të përdoruesit që CyberGhost ka fituar. Kjo për shkak të ndërfaqes së thjeshtë të përdoruesit
duke dhënë përvojë të mahnitshme të përdoruesit.

Easyshtë e thjeshtë për t’u shkarkuar dhe regjistruar. Cilësimet janë
e dukshme në shikim të parë, dhe nuk ka asnjë
kërkesa e çdo konfigurimi që e bën atë i lehtë
per te perdorur
. Ndërfaqja e përdoruesit CyberGhost përbëhet nga elementë të vegjël që lidhen me
tema e tyre humoristike-drithëruese. kjo
ofron një pamje tërheqëse për përdoruesit që i argëtojnë ata.

Karakteristikat shtesë si Ad-bllokues dhe të dhëna
kompresimi u shtua gjithashtu për të dhënë një përvojë të jashtëzakonshme të përdoruesit.

platformat

Në përgjithësi, VPN
ofruesit mbulojnë të gjitha platformat kryesore, por CyberGhost, përveç Windows,
Android, iOS dhe MacOS, janë zhvilluar
aplikimi i tij për derivatet e
Linux gjithashtu.

Për, Windows, iOS, Android dhe MacOS, mund të drejtpërdrejti
shkarkoni aplikacionin. Sidoqoftë, për sistemet e tjera operative dhe ruterat, ju
duhet të shkarkoni konfigurimin e personalizuar i cili është në dispozicion me OpenVPN, L2TP ose
Protokolli IPsec.

Ata nuk japin ndonjë konfigurim të personalizuar për IKEv2, por sidoqoftë, gjithmonë duhet të preferoni OpenVPN
mbi protokollet e tjera.

Një lidhje me porosi mund të vendoset me ruter për të siguruar intimitet për çdo pajisje të lidhur me të
ajo.

Edhe pasi të jetë lidhur çdo pajisje e juaj, ju e keni atë
mundësi për të shtuar gjashtë pajisje të tjera me një llogari. Mund të përdorni VPN për shkarkim
aplikimi në këto gjashtë pajisje ndërsa
ju udhëtoni dhe mund të përjetoni një Internet të pakufizuar kudo ku shkoni.

Netflix dhe Smart DNS

Opsione të shumta të transmetimit me Smart DNS së shpejti!

Edhe pse
smart DNS nuk është në dispozicion tani, CyberGhost ka bërë përpjekje të shumta për të
e bëjnë përmbajtjen Netflix të arritshëm për përdoruesit e tyre.

Këto përpjekje ishin të denja, dhe përdoruesit mund të hyjnë në përmbajtjen Netflix të SH.B.A.-së, Mbretërisë së Bashkuar, Danimarkës dhe Francës. Jo vetëm kjo por me CyberGhost, ju mundeni
merrni një hyrje për shumë transmetime në media
kanalet.

CyberGhost është duke zhvilluar DNS e tyre të mençur, pas së cilës aplikacioni do të përmirësohet në lidhje me aksesin e mediave
kanale, dhe ju mund të transmetoni shumë nga
kanale të cilat nuk janë të arritshme duke përdorur ofruesit e tjerë VPN. Kjo mund të zgjasë ca kohë, por është konfirmuar që me CyberGhost, përdoruesit do të marrin një numër opsionesh për transmetim.

Ndihma për klientët

Biseda live jep shpjegime të hollësishme rreth
çdo pyetje që i pyet ata. Ata së pari përpiqen ta zgjidhin çështjen me ndihmën e
udhëzues dhe artikuj të disponueshëm në faqen e tyre të internetit. Bazuar në fjalët kyçe ju
shtypur, lista shfaq artikuj të lidhur,
dhe nëse nuk janë të rëndësishme, mund të hyni në chat live dhe të merrni ndihmën e tyre.

Theshtë mundësia që biseda live të mos jetë
në dispozicion gjatë gjithë kohës. Nëse ky është rasti, atëherë dikush mund t’u dërgojë atyre email ose mund të kontaktojë direkt përmes
tipar reagimi i aplikacionit.

Përvec këtyre opsioneve, shtohen edhe opsionet e vetë-ndihmës: Udhëzues, zgjidhës zgjidhjeje, FAQ,
dhe njoftime.

Ju mund të përdorni “Udhëzuesit” për të gjetur informacionin bazë
në lidhje me aplikacionin sipas pajisjes në të cilën po e përdorni. Hapat për
instalimi i CyberGhost në ruter është gjithashtu
të parashikuara në këtë pjesë.

FAQ dhe Zgjidhja e problemeve luajnë një rol të rëndësishëm kur kërkohen zgjidhje të menjëhershme të çështjeve. Në faqen e internetit të CyberGhost, ju do
gjeni një numër të mjaftueshëm të FAQ-ve
që përmbajnë të dhëna në lidhje me aspekte të ndryshme. Troubleshooter është gjithashtu i ndarë në pesë kategori të ndryshme
bazuar në natyrën e çështjes.

përfundim

Ne do të përdorim termin “Humorously-Spooky-Protector” për të
përshkruaj CyberGhost si siguri të përparuar, dhe
opsionet e intimitetit sigurohen me një
paketë e përvojës më të mirë të përdoruesit me prekje zbavitëse.

Ajo ofron karakteristika të ndryshme të sigurisë që sigurojnë atë
lidhja juaj e rrjetit mbetet e sigurt nga kërcënimet. Po ashtu, me
Karakteristikë për kontrollues të reklamave dhe keqdashësve, nuk do të duhet të shqetësoheni për qëllim të keq
reklama dhe përmbajtja që mund të futen në sistemin tuaj dhe shkaktojnë mosfunksionim. Ajo gjithashtu
mbron adresën tuaj të IP dhe kërkesat DNS nga çdo rrjedhje e mundshme.

Sidoqoftë, ata duhet të përmirësojnë shpejtësinë si pesëdhjetë
u regjistrua ulje për qind. Nëse ata
bëni përpjekje dhe ulni ngarkesën në serverë, kjo çështje mund të zgjidhet.
Megjithatë, prapë, është e denjë të përdorim CyberGhost i cili vjen pa politikë log dhe karakteristika të mahnitshme.