Rishikim i Pafund i VPN

pro

Logoja Zyrtare e VPNU Pafund


 • VPN Unlimited ka zhvilluar teknologji vjedhurazi KeepSolid Wise e cila i bën të dhënat tuaja më pak të zbulueshme përmes Internetit, dhe duket si trafik standard në vend të trafikut të koduar.
 • Ata ofrojnë pajtim gjatë gjithë jetës, i cili nuk është i disponueshëm për shumicën e ofruesve të VPN. Kjo lejon përdoruesin të paguajë për një herë, dhe shërbimin e përvojës pa rinovuar pajtimin pas çdo periudhe të caktuar.
 • Ju jeni të lirë të zgjidhni planin sipas numrit të pajisjeve. Ato ofrojnë mundësinë e zgjedhjes së një pajisje të vetme, pesë pajisje dhe dhjetë pajisje njëkohësisht. Sidoqoftë, ju lejohet të fshini vetëm një pajisje brenda një jave.
 • Serverë të veçantë për Streaming, BBC dhe Netflix, janë krijuar për të vrarë ndalesën e vendosur në argëtimin tuaj.

Cons

 • Qetë në lidhshmëri ishte një element i humbur, dhe disa herë kur u përpoqëm të ndërrojmë serverin, ajo ndaloi të lidhej me Internetin. Edhe pasi ta mbyllja aplikacionin, Interneti do të ikte përgjithmonë derisa të bëjmë ndryshime në konfigurimin e rrjetit me dorë.
 • Koni i parë na çoi në një tjetër; një server për BBC iplayer nuk ishte duke punuar mirë. Herën tjetër, kur e shkëputëm, madje edhe interneti ishte zhdukur bashkë me të. Ne e shohim atë të ngatërrohet me konfigurimin e rrjetit tonë, dhe rishikimi i tij ishte një detyrë për të sjellë jetën nga të vdekurit.
 • Nuk ka shumë mundësi që mund t’i lejojnë përdoruesit të bëjnë ndryshime në aplikacion dhe përdorimin e tij.
 • KeepSolid Inc. është subjekt i juridiksionit amerikan, dhe dihet shumë mirë që Sh.B.A është një nga “Pesë Sytë”, kështu që nuk është ide e mirë të themelosh selinë atje.

Faqja e internetit: Vizitoni Uebfaqen

Përmbledhje

Pasqyrë e shpejtë
Uebfaqe UebfaqeVizitimi
protokolletOpenVPN, IKEv2,
platformatWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone, Apple TV, Shfletuesit
jurisdiksionSHBA
prerje-transportim trupashAsnjë log
encryptionAES 256
LidhjetDeri në 10 pajisje
Locations70+ Vendndodhjet
Servers400+
Netflix / P2PP2P Në dispozicion
Opsionet e pagesavePayPal, Bitcoin, Amazon, Kartat e Kreditit, kartat e dhuratave, Dyqanet e Aplikacioneve
Opsionet e mbështetjesBiseda live
Prmimet nga 4.17 dollarë në muaj faturuar për 3 vjet
Garanci7 ditë
Prove falaspo

KeepSolid VPN Pafund është shërbimi VPN i ofruar nga KeepSolid Inc. i cili zotëron produkte në lidhje me privatësinë. Ata bëjnë pretendime për politikën “Jo Log”, por deri në çfarë mase është e vërtetë, le ta zbulojmë se në këtë përmbledhje. Gjithashtu, ata pretendojnë se ofrojnë shërbime me “shpejtësinë përfundimtare” dhe “Pa kufi të të dhënave”.

Ne gërmuan në thelbin e politikave të tyre të ndryshme dhe hulumtuam klientët VPN Pafund nga çdo aspekt. Ne gjetëm disa fakte të fshehura që nuk ishin të dukshme në sipërfaqe, dhe këto fakte me siguri do të marrin pjesë në përfundimin nëse rekomandojmë VPN Pafund ose jo.

Ekrani kryesor VPNU pakufizuar

Sidoqoftë, çmimi i tij mund të jetë një faktor tërheqës pasi siguron edhe abonim gjatë gjithë jetës, dhe nëse doni ta blini atë për shkak të kësaj arsye, shkoni përpara. Por, nëse faktorë të tjerë kanë rëndësi për ju, qëndroni dhe kaloni përmes rishikimit që flet për funksionalitetin dhe efikasitetin e aplikacioneve të tij.

Servers

Harta e Vendndodhjeve të Pafund të Pafundme për Shërbime

Serverët mbajnë lojën e vërtetë të efikasitetit nëse flasim për t’u lidhur me rrjetin privat virtual. Një rrjet i mirë serverësh lejon përdoruesin të krijojë një lidhje të shpejtë dhe efikase nga çdo cep i botës.

VPN Unlimited ka një rrjet relativisht të mirë me 400+ serverë me shpejtësi të lartë (siç pretendojnë ata) nëpër 70+ vende të vendosura në të gjithë botën. Pra, kjo duhet të japë shpejtësi të lartë, apo jo? Epo, varet edhe nga vendndodhja juaj; distanca midis jush dhe serverit, ndonjëherë kushtet e motit dhe shumë faktorë të tjerë mund të ndikojnë gjithashtu në shpejtësinë.

Në rastin e VPN Unlimited, edhe nëse e bëjmë situatën ideale, shpejtësia e madhe nuk u përjetua. Tani, nëse flasim për filtrimin e serverave, ata shpërndahen në katër kategori të ndryshme:

Kategoria e serverëve të Pafund të Pafund

 • Të gjithë serverat
 • Recommended
 • Favoritet
 • streaming

Kjo duket efektive për ne pasi këto kategori ndihmojnë përdoruesit të zgjedhin serverët sipas kërkesës. Nga kategoria “Të gjithë serverat”, ju mund të zgjidhni serverin nga vendi, përmbajtjen e të cilit dëshironi të vizitoni. Sidoqoftë, nuk lidhet me serverët në mënyrë efikase dhe kërkon shumë kohë për t’u lidhur me disa serverë. Ndoshta, ata serverë po bëjnë thirrje për mirëmbajtje dhe shpresë, se kjo çështje do të zgjidhet në të ardhmen.

Mbi çfarë baze, “Serverët e rekomanduar” janë zgjedhur nuk është i panjohur për ne, por më i miri me të cilin klienti u lidh automatikisht është vendosur në të njëjtin vend ku jemi. Serverat e tjerë të rekomanduar ishin nga Evropa, dhe ne hasëm një çështje të ngjashme të lidhjes. Ne do t’ju rekomandojmë të kurseni serverët të cilët funksionojnë siç duhet në listën e preferuar, në mënyrë që të mund të lidheni me një server të duhur në asnjë kohë.

Epo, ekzistojnë katër serverë të dedikuar për transmetim të cilët emërtohen si:

Kategoria e serverëve streaming të pafund të VPNUlufizuar

 • streaming
 • Iplayer BBC
 • Hulu
 • Netflix

Këta serverë transmetimi emërtohen sipas qëllimit që i shërbejnë. Sidoqoftë, jo të gjithë serverët e transmetimit kryejnë detyrat e tyre përkatëse në mënyrë efikase. Kemi parë shumë “Oops .. Diçka u gabua” gjatë tërë shqyrtimit. Për fat të mirë, në fund, ne ishim në gjendje të shijonim shfaqjet tona të preferuara pasi u lidhëm, shkëputëm dhe u lidhëm përsëri me serverë disa herë.

Politika e prerjeve

“Asnjë politikë log”

Kjo tingëllon si faktori më i besueshëm, sipas të cilit ju do të zgjidhni ofruesin tuaj VPN. VPN Pafund pretendon se nuk mban shënime për çdo plan. Sidoqoftë, ajo nuk e ka përmendur në Faqen e Internetit. Kurdoherë që të shkoni në pjesën e shkarkimit, mund të lexoni këtë pretendim të deklaruar më poshtë çmimit.

Politika e VPNUnufizuar me ZeroLog

Por, përmes bisedës live, ne zbuluam se ai në të vërtetë mban disa shkrime për të cilat ata thonë se kërkojnë përmirësimin e aplikacionit. Ata na sqaruan qartë se ky informacion nuk është aspak i dëmshëm. Sidoqoftë, ekziston një përjashtim kur është regjistruar shuma e trafikut të përgjithshëm në internet për çdo seancë. Informacioni për numrin e pajisjeve të lidhura është regjistruar gjithashtu që sigurisht nuk shqetëson.

VPNUlufizim i Zerave për Politikat ZeroLog

Edhe fillimisht kemi ndjerë se është e parëndësishme, është e nevojshme të bëjmë hulumtime të mëtejshme në lidhje me politikën e intimitetit të ofruesit VPN, dhe gjetëm disa pika që na bënë të pasigurt për privatësinë e përdoruesit. Ky është kufizimi që ka një ofrues VPN, nëse ka selinë, është i vendosur në cilindo prej pesë syve.

VPNUnlimited Politika e Intimitetit të Politikës ZeroLog

Ka më shumë informacion që duhet të dini para se të blini aplikacionin. Lexoni politikën e plotë të intimitetit dhe do ta mësoni se kjo kërkesë është e përshtatshme për ju apo jo. Aplikimi mund ose nuk mund të ruajë regjistrat personalë, por marrja dhe përdorimi i të dhënave bëhet në mënyra të ndryshme që mund të jenë shqetësimi nëse dëshironi të mbeteni anonim. Gjithashtu, në rast se gjykata kërkon nga ofruesi, ata janë të detyruar të ndjekin aktivitetin tuaj online.

Shërbime shtesë

Shërbime shtesë VPNUn pakufizuar

Karakteristikat shtesë përfshijnë IP personal, server personal, dhe gjithashtu mund të rritni numrin e lojërave elektronike ose pajisjeve që dëshironi të lidheni me VPN. Pa veçori shtesë, IP-ja dhe serveri juaj do të ndahen nga përdoruesit e tjerë gjithashtu. Këtu “ndarja është e kujdesshme” nuk do të funksionojë, dhe pasoja do të ishte një lidhje e ngadaltë për shkak të përdoruesve të shumtë.

Nëse blini një adresë IP individuale, askush tjetër nuk do të jetë në gjendje ta përdorë atë IP dhe kjo është mënyra se si mund të shmangni çdo shans për të përballuar një rrjet të ngadaltë. Nëse edhe kjo dështon, mund të blini një server personal dhe vetëm të dhënat tuaja do të kalojnë vetëm përmes kësaj.

Nëse duhet të ndani përfitimet e VPN me një ekip të madh, ose mund ta instaloni atë në ruter ose nëse kjo nuk është e mundur, ju keni mundësinë e rritjes së numrit të pajisjeve nga pesë (që është standarde) në dhjetë nga duke paguar çmimin në përputhje me rrethanat. Me këtë veçori, nëse njihni dikë që dëshiron të blejë një klient VPN, mund ta ndani llogarinë dhe ta bëni atë më me kosto efektive.

Netflix

Qasja në Netflix është një nga arsyet kryesore për të cilën njerëzit përdorin VPN. Sidoqoftë, varet nga shteti, Netflix të cilit dëshironi të përdorni. Duke përdorur VPN Unlimited, mund të hyni në përmbajtjen e Netflix të Shteteve të Bashkuara, por jo të vendeve të tjera. Sapo të klikoni në serverin Netflix, IP juaj do të ndryshojë dhe tregon vendndodhjen tuaj si California.

Në rastin e Shteteve të Bashkuara, ajo funksionoi me sukses, por çfarë lidhje me Netflix të vendeve të tjera? Epo, më falni, por ju nuk mund t’i përdorni ato duke përdorur VPN Pafund. Ne u përpoqëm të lidheshim me të tre serverët kanadezë, serverin e Hollandës dhe të dy serverët e Mbretërisë së Bashkuar. Rezultatet ishin zhgënjyese dhe “Oops .. diçka nuk shkoi” ishte e vetmja gjë që u shfaq në ekranin tonë. Tani, kishte dy serverë nën serverët streaming që u quajtën “Streaming” dhe “Hulu”, të dy kishin vendndodhjen e Shteteve të Bashkuara kështu, edhe nëse Netflix funksionon në ata serverë, do të ishte e padobishme, sepse, për Shtetet e Bashkuara, tashmë ekziston një server i dedikuar Netflix.

Ekziston një veçori e cila mungon në shumicën e ofruesve të VPN dhe që është serveri streaming i iplayer i BBC-së. Një nga dy serverët e Sh.B.A-së është i dedikuar për transmetimin e BBC iplayer. Mund të lidheni me të dhe të anashkaloni kufizimet lehtësisht. Sidoqoftë, kjo nuk do të funksionojë kur përpiqesh të lidhesh me Net D. U.K duke përdorur këtë server.

Analiza e kohës së lidhjes

Koha mesatare e marrë për lidhje

Ndonjëherë detyrat më të lehta kthehen më të vështirat dhe kjo është ajo që kemi hasur gjatë kryerjes së analizës së kohës së lidhjes. Duket kaq e qëndrueshme, apo jo? Me një mesatare prej 18.94, dhe kjo mund të pranohet pasi shumë ofrues të tjerë të VPN marrin më shumë kohë se kjo. Një herë, ndërsa vendosëm lidhjen, ne gjithashtu provuam lidhjen të përfunduar. Por, kjo është mirë; Dua të them që mund të ndodhë diku.

Ajo që nuk është e pranueshme është SHPALLJE SHPALL LIDHJEN E INTERNETIT çdo herë që SHTOJNI N D SERVER T OR TJET OR DUHET T WITH BNI SHRBIMIN VPN. Ky është një koncept i rëndësishëm që prish sigurinë efikase dhe çmimet e mahnitshme që ofron KeepSolid Inc..

Ne ishim të lidhur me VPN dhe shikonim për bretkosat. Pas kësaj, ne menduam të hyrëm në përmbajtjen e iplayer të BBC-së, por për fat të keq, ne nuk ishim në Mbretërinë e Bashkuar në atë kohë. Pra, ne kaluam në serverin e BBC iplayer, dhe magjia ndodhi. Jo vetëm që nuk luajti iplayer BBC por gjithashtu bllokoi lidhjen time të internetit me të cilën nuk isha në gjendje të lidhesha edhe pasi u lidha me serverë të tjerë ose duke fikur ofruesin VPN.

Dështimi i BBCPlayer i pakufizuar në VPNUnlimited

Pjesa irrituese nuk ka mbërritur!

Pasi fikëm VPN Pafund, ne e hoqëm atë nga Task Manager dhe u përpoqëm të lidhehemi përsëri me Internet. Nuk po ndihmonte. Ne u përpoqëm të lidheshim me VPN Pafund, dhe po na kërkonte të sigurohemi që lidhja jonë e Internetit është e ndezur. Pra, për t’u lidhur me ofruesin VPN, ne kemi kërkuar Internet dhe për t’u lidhur me Internet, duhet të lidhemi me ofruesin VPN, dhe ne nuk jemi vërtet të mirë në trajtimin e paradokseve.

Tani, ne e lidhëm sistemin duke përdorur një Wi-Fi tjetër, dhe kjo na ndihmoi për të hyrë në klientin VPN dhe për të krijuar Ethernet. Nga kjo, ju duhet të ndiqni hapa nëse hasni në të njëjtin problem:

 • Pasi të lidheni me një rrjet tjetër, thjesht vendosni një lidhje VPN duke përdorur ofruesin VPN.
 • Sapo ofruesi VPN të lidhet me serverin, kaloni sistemin tuaj në rrjetin e mëparshëm.
 • Shkoni në Qendrën e Rrjetit dhe Ndarjes > Disaktivizoni Ethernet nga “shikoni rrjetet tuaja aktive” > Shko te “cilësimet e përshtatësit të rrjetit” > Aktivizojeni përsëri.

Kjo çështje mund të shfaqet përsëri dhe përsëri, dhe një zgjidhje e përhershme nuk është e disponueshme, dhe kështu, ne nuk ju rekomandojmë ta përdorni atë nëse çështja vazhdon. VPN Pafund duhet të ketë një ekip zhvillues që duhet të zgjidhë këtë problem sa më shpejt të jetë e mundur.

Testi i Shpejtësisë

Shpejtësia e VPNUnfufizuar

Kjo nuk është aspak zhgënjyese kur bëhet fjalë për shpejtësinë (Jo të paktën, në krahasim me veçoritë e tjera që ofron). Ne e kontrolluam atë veçanërisht për Netflix dhe kuptuam që serveri Netflix po ofron shpejtësi më të shpejtë të Internetit sesa serveri i rekomanduar. Kjo mund të shprehet në mënyrë qesharake ose mund të konkludohet se VPN Unlimited nuk jep rekomandimet e duhura për serverat. Nëse jeni duke përdorur VPN Unlimited, përpiquni manualisht të zgjidhni serverë të ndryshëm dhe, ndoshta, do të përjetoni një shpejtësi më të mirë sesa shpejtësia e rekomanduar e serverit.

siguri

Epo, çdo ofrues i VPN në ditët e sotme përdor AES-256, i cili është kriptim i shkallës ushtarake që përdoret nga agjensitë e inteligjencës së Shteteve të Bashkuara dhe rekomandohet si një “Mur Diamanti” më i mirë, gati i pamundur për tu thyer. Tani, çfarë janë të ndryshme në VPN Pafund? Edhe pasi kanë siguruar këtë kriptim të fortë, ata kanë shtuar një shtresë më të madhe sigurie duke shtuar KeepSolid Wise Stealth VPN Technology. Për shkak të kësaj, të dhënat tuaja duken si informacione të shndërruara në mënyrë të pafajshme dhe askush nuk mund të zbulojë se është i koduar. Përzihet me trafikun e Internetit duke ndihmuar lidhjen tuaj VPN të bëhet e padukshme. Isshtë e dobishme në vendet ku bëhet bllokimi aktiv i VPN siç janë Kina dhe Rusia. Përdorimi i VPN konsiderohet i paligjshëm në këto vende, dhe nëse dikush shpallet fajtor, kundër tij mund të vendosen akuza. Pra, është e dobishme për të mbrojtur veten nga qeveria.

Me këtë teknologji ndoshta përfundoi e padobishme për disa arsye:

Asnjë shkelje e të dhënave nuk mund të ndodhë përmes këtij ofruesi VPN: E vërtetë. ✅
Ata nuk i ndajnë të dhënat tona me asnjë palë të tretë: False. ❌
Pala e tretë mund të shkaktojë rrjedhje të të dhënave tona: Ndoshta. ❓

Ata nuk posedojnë DNS dhe përdorin Google DNS i cili gjithashtu mund të jetë një burim rrjedhjeje. Për shkak të kaq shumë derdhjeve në tunelin e transferimit të të dhënave, ne nuk mund të themi se është plotësisht i besueshëm.

Shpërndarja e të Dhënave VPNUnfufizuar

platformat

Devicedo pajisje që zotëroni, për shumicën e platformave ato ofrojnë klientin VPN. Ju gjithashtu mund të shkarkoni zgjerimet për Chrome dhe Firefox. Ata ofrojnë konfigurim të routerit gjithashtu, por kjo varet thjesht nga ruteri nëse është i pajtueshëm me ofruesin VPN ose jo.

Një gjë që ne do të donim të sugjeronim këtu është kjo që nuk e shkarkon klientin drejtpërdrejt nga faqja e internetit, nëse përdorni një version më të vjetër të ndonjë sistemi operativ. Këto shkarkime janë të përshtatshme vetëm për versionin e fundit, dhe problemi i gabimit të lidhjes do të kishte ndodhur për shkak të kësaj. Versioni i fundit duhet të instalohet vetëm në versionin e fundit të sistemit operativ VETM. Mund të shkaktojë mosfunksionim dhe dështim të rrjetit nëse versioni i fundit instalohet në versionin më të vjetër të sistemit operativ.

Ju mund t’i kontaktoni ata direkt përmes bisedës live ose e-mail, dhe ata do t’ju ofrojnë lidhjen e klientit të përshtatshëm për sistemin tuaj operativ.

Për një llogari mund të përdorni deri në 10 pajisje, dhe kjo ofertë nuk jepet nga shumica e ofruesve të VPN. Ndihmon përdoruesin ta instalojë atë në platforma të shumta në vende të shumta pa u shqetësuar për numrin e lidhjeve. Sidoqoftë, nga një llogari ekziston një kufi në përdorimin e të dhënave. Ju nuk mund të përdorni më shumë se 900 GB të dhëna përmes një llogarie në një muaj, kështu që, nëse dhjetë persona të ndryshëm po përdorin VPN Unlimited, atëherë 90 GB vijnë në pjesën e të gjithëve.

Ndërfaqja e përdoruesit dhe Përvoja e Përdoruesit

Ndërfaqja e përdoruesit nuk është asnjëherë çështje e këtij aplikacioni. Klientët janë kaq të thjeshtë dhe të thjeshtë për t’u përdorur sa që edhe dikush që është i ri në teknologjinë VPN mund ta eksplorojë lehtë. Me çdo pak veçori dhe konfigurim, nuk ka nevojë të mendojë shumë për optimizimin e rrjetit të tij.

Harta e thjeshtë dhe skedat e shumta me atribute të qarta është diçka që kërkohet për ta bërë një VPN më tërheqës. Por, nuk ndodh çdo herë që një ndërfaqe e mirë e përdoruesit çon në përvojën e përdoruesit. Ne me të vërtetë patëm një përvojë të keqe të përdoruesit për shkak të çështjes së lidhjes me të cilën u përballëm. Përvoja e përdoruesit gjithashtu mund të përmirësohet duke shtuar disa karakteristika të tjera si tunelin e ndarë dhe Ad-bllokues që CyberGhost dhe NordVPN kanë bërë tashmë.

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit ofrohet në dy mënyra të ndryshme të cilat janë domosdoshmëri për të siguruar kënaqësinë e klientit: opsioni “Gjenerimi i Biletave” dhe “Biseda Live”. Të dy janë shumë efikas, dhe ata me të vërtetë na kanë ndihmuar të zbulojmë politikën e privatësisë, informacionin e DNS dhe çështjet e lidhura me problemet.

Sidoqoftë, kur bëra ankesë për opsionin e gabuar të shkarkimit që është vendosur në faqen e tyre të internetit, ata më udhëzuan të dërgoja me email sugjerimin. Nëse flas për Gjenerimin e Biletave, është më shpejt se shumica e mbështetjes së klientëve të ofruesve të VPN. Nuk do të duhen më shumë se njëzet minuta që ata t’ju përgjigjen me zgjidhjen e duhur dhe lidhjet e pyetjes.

Gjenerimi i Biletave VPNUn pakufizuar

përfundim

Edhe pasi të keni dhënë një shpejtësi të mirë dhe me disponueshmërinë e KeepSolid Wise, nuk do të ishte e mundur për ne që të bënim një telefonatë të pastër nëse do të blini këtë produkt VPN. Kjo është për shkak të çështjeve të lidhjes me të cilat kemi hasur gjatë përdorimit të VPN, dhe madje edhe pasi ta kemi fshirë. Jo vetëm kjo, por politika e prerjeve nuk duket e qartë për ne, dhe kjo nuk është e besueshme. Ato gjithashtu përfshijnë palë të treta për ruajtjen e të dhënave dhe përdorin Google DNS.

Nëse këto çështje mund të zgjidhen, ne do të jemi të kënaqur të rishikojmë përsëri produktin me një aspekt pozitiv, por tani për tani, VPN Unlimited është zhgënjyes dhe nuk do ta rekomandojë atë edhe nëse është më i lirë se ofruesit e tjerë VPN.