Fsheh Rishikimin e IP VPN

Pros:


 • Ata ofrojnë të integruar Smart DNS
  serverat të cilët lejojnë përdoruesin të transmetohet
  përmbajtje nga kanale të ndryshme të transmetimit të njohura në të gjithë botën.
 • Shtohet edhe mbrojtja e rrjedhjes DNS e cila nuk lejon asnjë DNS
  rrjedhje.
 • të gjithë
  adresat DNS janë në pronësi të kompanisë, dhe nuk ka asnjë përfshirje të palëve të treta.
 • Opsioni i Rotacionit IP është i pranishëm
  gjë që rrit anonimitetin duke ndryshuar adresën IP pas një kohe të caktuar
  interval.
 • Dikush mund të ketë shfletim efektiv
  përvojë, pa elementë të padëshiruar, me të cilët një përdorues haset gjatë kohës që
  duke shfletuar. Ekzistojnë mundësi të klientit që maskojnë përdoruesin
  Agjent, fshih Kreu Referrer dhe Pastro cookie-të çdo herë që IP
  ndryshimet në adresë.
 • Ata kanë njëqind e një
  njëzet vendndodhje IP të cilat shpërndahen
  në të gjithë botën, duke përfshirë gjithashtu të gjitha vendet ku përdoruesi i mundshëm
  baza është e pranishme.
 • Ju mund të blini aplikacionin për
  një jetë duke paguar vetëm 29.95 dollarë një herë. Ky është një nga më të lirë
  marrëveshjet në dispozicion kur bëhet fjalë për blerjen e produkteve VPN.
 • Ju keni mundësinë që të zgjidhni gjuhën për
  klient në mesin e 20 gjuhëve në dispozicion.
 • Nëse nuk dëshironi të fshehni
  Adresa IP për të gjitha aplikacionet, ju mund të zgjidhni aplikimet për të cilat
  ju dëshironi të fshehni adresën tuaj IP.
 • Ata ofrojnë mbështetje Live Chat
  i cili siguron përgjigje të menjëhershme me përgjigje informuese të drejtuara plotësisht
  drejt pyetjeve të bëra.
 • Një mundësi falas për shkarkim është gjithashtu
  në dispozicion, por është në dispozicion për një të kufizuar
  periudhë, dhe vetëm një numër i kufizuar i
  serverat janë në dispozicion për të.
 • Për përdoruesit e Android, llogaria falas vjen pa kufij kohorë, dhe mund të jetë
  përdoret për një jetë.
 • Ata gjithashtu ofrojnë shtesa për
  Shfletuesit e uebit të Chrome dhe Firefox.

Cons:

 • Ata nuk kanë mundësinë për të renditur ose filtruar serverat sipas kërkesës tuaj. Nëse dikush duhet të lidhet me serverin më të shpejtë, ai duhet të zgjedhë manualisht serverin më të afërt gjeografikisht. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e nevojshme që serveri më i afërt të jetë ai më i shpejtë. Në atë rast, përdoruesi nuk mund të lidhet me çdo server dhe të kontrollojë shpejtësinë.
 • Ata nuk regjistrojnë asnjë të dhënë. Sidoqoftë, ata mund të ndajnë të dhënat nëse kërkohen nga qeveria. Jo vetëm qeveria, por ata mund të ndajnë të dhënat edhe me kompanitë partnere.
 • “Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, vendi ku NSA mbajnë gjurmët e çdo qytetari dhe është vendi ku Privacy Tools Inc. ka selinë e tij.
 • Ata dorëzojnë vetëm protokollin OpenVPN dhe asnjë protokoll tjetër siç janë L2TP, SSTP, etj. I cili nuk e lejon përdoruesin të zgjedhë ndonjë protokoll tjetër nëse ndodh ndonjë gabim në lidhje.
 • Karakteristika të tjera të tilla si “Port Forwarding” dhe “Double VPN” nuk janë shtuar. Nëse ata ofrojnë këto karakteristika, përvoja e përdoruesit do të përmirësohet.

Përmbledhje

Dritarja kryesore e licencës

Fsheh IP-në time është pronë e kompanisë Mjetet e Intimitetit
Inc. e cila është e vendosur në vend
i cili është drejtuesi i programeve të mbikqyrjes ndërkombëtare, Shtetet e Bashkuara.

Kjo çështje mund të zgjidhet vetëm nëse kompania ndryshon vendndodhjen e saj. Sidoqoftë, do të ishte një detyrë e vështirë, dhe kështu, kompania dhe përdoruesit duhet të merren me faktin për vendndodhjen. Ka ofrues të VPN që pretendojnë të ofrojnë “Asnjë politikë log”, dhe për ndërtimin e besimit, ata shtojnë veçori që japin anonimitet. Gjithashtu, ka aplikacione që pretendojnë të zbatojnë këtë politikë, por pastaj i shesin të dhënat palëve të treta ose ia japin qeverisë sa herë që kërkohet.

Në, Fshih rastin e IP tim, situata është
të ndryshme për të cilat diskutohet në
seksioni i privatësisë i rishikimit. Niveli i intimitetit të kërkuar varet nga personi
te personi. Duke lexuar këtë përmbledhje, do të dini nëse ofron një të përballueshme
niveli apo jo.

Ekrani kryesor i Klientit

Aspektet e tjera të tilla si shpejtësia dhe
Ndërfaqja është shqetësimi kryesor sa herë që dikush blen një produkt VPN. Nëse keni pyetje në lidhje me këto aspekte,
të gjithë do të përgjigjen në këtë përmbledhje.

Për më tepër, ata gjithashtu ofrojnë Smart DNS.
Edhe pse nuk është një atribut i klientëve të VPN;
është një përfitim shtesë që mund të marrësh duke blerë Hide IP tim.

Tani, le të jemi
përshkoni çdo veçori në detaje dhe shikoni se çfarë fshihet në Fshih IP-në time
aplikimet.

Servers

Harta e serverëve në të gjithë globin

Më shumë se njëqind vendndodhje të serverëve, dhe
për çdo vendndodhje ata ofrojnë nga një deri në tre adresa IP. Kështu janë
duke balancuar bazën e tyre të përdoruesit në mënyrë efektive.

Për dallim nga ofruesit e tjerë të VPN, të cilët thjesht
përqëndrohuni te konsumatorët amerikanë dhe evropianë, Fsheh IP-në time po përpiqet të zhvillojë një
baza e përdoruesve në të gjithë botën.

Kur numri i lokacioneve të serverëve të Azisë
dhe Oqeania janë të kombinuara, ata mundën
numri i vendeve të pranishme në Amerikën e Veriut që është një fakt i dukshëm.

Në përgjithësi, ofruesit e VPN mbajnë një numër të madh vendndodhjesh serverash në United
Shtetet dhe Evropa, dhe lënë pas dore Azinë duke shtuar vetëm disa vende në vende të tilla
si Hong Kongu, Singapori dhe India. kjo
Ofruesi VPN madje ka serverat e tij në Kinë dhe Rusi ku shumë pak VPN
ofruesit shtojnë serverë. Kjo është arsyeja pse kjo kërkesë është mjaft e mirë për aziatikët
përdoruesit “gjithashtu”

Nëse diskutojmë për Evropën dhe Veriun
Amerika, ato kontinente do të jenë akoma miniera e artë për ofruesit e VPN. për
këtë minierë ari, ata kanë gërmuar dhe kanë vendosur tetëdhjetë serverë plus që me siguri
japin shërbim të mirë.

Kontinentet si Afrika dhe Jugu
Amerika gjithashtu ka disa servera në vendet e spikatur ku disponueshmëria
nga disa përdorues mund të pritej.

Kështu do të ndodhë, me shpërndarjen e duhur,
ata kurrë nuk do ta zhgënjejnë një përdorues kur numri i serverëve është shqetësimi.

Megjithatë, ata nuk kanë shtuar renditjen
opsione me të cilat dikush mund të gjente serverin sipas kërkesës.
Ka ofrues të VPN të cilët kanë shtuar opsione të shumëzimit të klasifikimit: Sipas
kontinent, vend, kohë ping, më e shpejtë
serveri, serveri më i afërt, rendit alfabetik, etj.,
por askush nuk do të gjejë ndonjë mundësi të tillë në këtë rast.

Një duhet
gjeni serverin, kontrolloni shpejtësinë për të me dorë, dhe nëse është mjaft i mirë
atëherë mund të lidheni. Në përgjithësi, rekomandohet të lidheni me më të afërtat
server, por nuk është e nevojshme që ai
do të jetë më i shpejtë. Gjithashtu, nëse keni nevojë për të hyrë në faqet e internetit të disponueshme vetëm në
një vend ose uebfaqe të veçantë të cilat janë
bllokuar në vendin tuaj, kjo nuk do të ishte një mundësi e mirë.

Kjo është arsyeja pse të paktën ata duhet ta sigurojnë këtë
mundësi për t’u lidhur me serverin më të shpejtë.

Sidoqoftë, ajo që ata ofrojnë është opsioni i
duke filtruar të gjitha IP-të e tjera, dhe vetëm lejoni të lidheni me IP
adresat e Shteteve të Bashkuara. Kjo mund të ndihmojë, por po, kjo mund të bëhet
me dorë gjithashtu.

Do të jetë e dobishme kur “Rotacioni IP”
tipari është zgjedhur. Kjo lejon përdoruesin të ndryshojë adresën e tij IP pas një të caktuar
interval kohor. Nëse zgjidhni “Kërkoni me bazë në SH.B.A.”
IP, “atëherë rotacioni do të marrë vetëm
vend për adresat IP të Shteteve të Bashkuara përndryshe IP-të do të zgjidheshin
rastësisht.

Rrotullimi i IP ndihmon në rritjen e anonimitetit
duke vazhduar ndryshimin e serverave pas një interval kohor.

Politika e privatësisë

Politika e tyre e intimitetit është e strukturuar mirë,
dhe përshkruan qartë “kufizimet” e produktit. Padyshim që, Hide My
IP mund të ruajë në mënyrë efikase të dhënat nga hakerat dhe kriminelët në internet.

Po qeveria?

Politika e privatësisë përmend qartë që ato do të ofrojnë çdo informacion që ata kanë
në lidhje me përdoruesit e tyre nëse ligji e kërkon atë. Po, nuk mund të shkojë kundër ligjit,
por atëherë qëllimi kryesor i përdorimit të VPN është fshehja e të dhënave tona nga cilido
palës së tretë.

Ata gjithashtu mund të mbledhin të dhënat e përdoruesve nga
palët e treta. Përmendet se
kjo bëhet kryesisht për të parandaluar veprimet mashtruese. Sidoqoftë, përdorimi i të dhënave është
jo i kufizuar në të.

Të dhënat për ne nuk mbahen aq të fshehta sa
ajo duhet të jetë. Kompanitë e tjera që vijnë nën Intimitet Tools Inc. dhe
Kompanitë e partnerëve që mbështesin Fshih IP-në time gjithashtu mund të përfitojnë nga tonat
të dhëna.

Të dhënat janë
gjithashtu u ndahet Agjencive të Mbledhjes së Borxheve që mund ta përdorin atë për përfitimin e tyre personal, por nuk është më pak se
prishja e të dhënave sa më shumë entitete po marrin duart e tyre në personale
informacion.

Gjithashtu, një nuk është i sigurt nga ligji
agjencitë përmbaruese dhe nëse ofruesi i VPN është
pyeti për të dhënat, do t’u sigurojë atyre çdo informacion informacion se çfarë
ata nuk kanë kohë.

Fundi i kësaj bisede është ende larg!

Ata as nuk do ta marrin përgjegjësinë nëse
çdo humbje ose dëmtim ndodh duke përdorur shërbimin e tyre. Sidoqoftë, nëse është nga
fundi i përdoruesit, është i justifikuar, por nëse faji qëndron te ofruesi, atëherë ai duhet të marrë përgjegjësinë.

Duhet të dihet që vendet ku
Shtetet e Bashkuara nuk lejojnë që kompanitë të bëjnë tregti nuk u lejohet
shkarkoni aplikacionin kështu, nëse vendi juaj është në listën e përjashtuar, kjo
produkti nuk është për ju.

Proxy Smart DNS

Një DNS i zgjuar i integruar është një lumturi e vërtetë. Vetëm nëse paguani për klientin VPN, nëse merrni
ndryshimi i transmetimit gjithashtu, pse dikush nuk do të marrë avantazhin e tij.

Fshih IP e mia ofron proxies të shumta
në dispozicion për pesëdhjetë vende plus. Duke përdorur këta proxies, ju mund të shfletoni
kanale gjeo-të kufizuara nga këto pesëdhjetë vende. Sidoqoftë, nuk mund të jetë i sigurt
nëse këta proxies bllokojnë të gjitha kanalet ose jo, por nëse pretendojnë, në
të paktën disa nga kanalet me të cilat mund të qaseni.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të vizitoni ato
faqen në internet dhe shkoni në faqen e internetit të proxy DNS. Zgjidhni manualisht proxy, dhe pastaj
shtoni çelësin e licencës që keni përdorur për klientin.

Pas kësaj, ju do të jeni në gjendje të shfletoni
përmbajtja nga kanali i dëshiruar i transmetimit.

Nëse jeni duke kërkuar ndonjë kanal të veçantë, sigurohuni që ai të mund të zhbllokohet duke përdorur proxy. Për këtë, gjithmonë mund të kontaktoni mbështetjen e drejtpërdrejtë, dhe ata do t’ju japin informacione rreth statusit të kanalit të veçantë.

Analiza e kohës së lidhjes

Gjyqi Nr. Koha e marrë për të krijuar një lidhje (sekonda)
Koha mesatare në sekonda8.35
17.62
28.06
38.06
410.36
58.97
68.26
77.92
88.08
98.53
107.94

Nuk kërkon shumë kohë për këtë
aplikim për të vendosur një lidhje VPN. Me një mesatare prej 8.35, Fshih My
Koha e lidhjes së IP është më pak se shumë prej produkteve VPN (pothuajse 50% e
produktet).

Dikush mund të shohë që të paktën duhen shtatë
sekonda për tu lidhur, por gjithnjë e më shumë lidhet para njëmbëdhjetë sekondash.
Pra, saktësia është gjithashtu e lartë duke e bërë më të lehtë parashikimin se kur
aplikacioni do të krijojë një lidhje.

Sidoqoftë, kjo kohë e lidhjes është regjistruar për një server të rastit në të cilin
aplikacioni u lidh automatikisht. Nëse lidheni me serverin tuaj
zgjedhja koha e lidhjes mund të ndryshojë në bazë të distancës midis jush dhe
serveri.

Nëse do të kishim
e lidhi aplikacionin me serverin më të afërt gjeografikisht, që mund të ketë
tregohet një kohë më e vogël e lidhjes.

Gjerësia e bandës dhe Shpejtësia

Për shkak të “gabimit të latencës” – Ne nuk kemi qenë në gjendje të testojmë shpejtësinë (për shumicën e mjeteve)

Fatkeqësisht, nuk ka të dhëna në lidhje me shpejtësinë
testi mund të merret përmes faqes së internetit të speedtest.net.
Kur u përpoqëm të testonim shpejtësinë duke u lidhur me serverë të ndryshëm, latente
u mor gabim për të gjithë serverët.

Shpejtësia origjinale e marrë kur ishim
kryerja e testit ishte 9.08Mbps (Shkarkim) dhe 8.29Mbps (Ngarkimi). pas
duke u lidhur me serverin e rastit që zgjidhet automatikisht nga VPN
aplikim, ne kemi kryer përsëri testet e shpejtësisë.

Sidoqoftë, testet e shpejtësisë nuk ishin të suksesshme.

Së pari, ne u përpoqëm të testonim shpejtësinë
speedtest.net. Pasi ajo tregoi gabim latente, ne kalojmë në faqet e internetit të tjera si p.sh.
speedtest.com.sg dhe speedtest.xfinity.com, por rezultatet nuk u morën brenda
edhe keto raste.

Ajo që morëm ishte gabimi i latencës.

Ne kemi dashur të sigurohemi që nëse është ky rast
vetëm me këtë produkt ose me produkte të tjera gjithashtu. Ne instaluam një VPN tjetër
klient, por rezultatet u morën për
ai produkt.

Kjo tregon se çështja është me Hide
IP-ja ime, dhe kështu, shpejtësia nuk mund të llogaritet
përmes këtyre faqeve të internetit.

Sidoqoftë, ne ishim në gjendje të identifikonim
shpejtësia e transmetimit duke transmetuar përmbajtjen duke ndryshuar cilësinë.

Ne ishim në gjendje të shikonim 1440P HD pa asnjë
tampon. Por, më e lartë se kaq, nuk do të funksionojë nëse jeni i lidhur me virtualen
rrjet privat. Ky vëzhgim ofron prova të mjaftueshme që një e pranueshme
shpejtësia mund të pritej kur përdorni Hide
IP-ja ime.

siguri

Si çdo ofrues tjetër VPN, edhe encryption AES është implementuar në
aplikim i cili lejon ofruesin të ruajë të dhënat me ndihmën e katërmbëdhjetë
raundet e kriptimit.

Kur ky kriptim vjen së bashku me
OpenVPN atëherë kombinimet ofrojnë siguri më të lartë të cilën nuk mund ta ketë
anashkalojë lehtë.

Megjithatë, ndonjëherë, për specifikën
kërkesat, ka nevojë për përdorim
protokolle të tjera gjithashtu që nuk janë të pranishme në kërkesë. Do të ishte
më mirë nëse do të kishin përfshirë SSTP dhe IKEv2 gjithashtu.

Për më tepër, disa veçori të sigurisë
në lidhje me ruajtjen e informacionit tonë
gjatë shfletimit i shtohen
aplikacion. Dikush mund të fshehë Agjentin e Përdoruesit dhe Shefin e Referrer i cili ndihmon në mbrojtje
të dhënat në lidhje me pajisjen, sistemin operativ dhe origjinën e një lidhjeje nga ku përdoruesi u hodh në faqen e internetit.

Kjo është mënyra se si të dhënat mbeten të sigurta kur ju
vizitoni çdo uebfaqe që mbledh këtë lloj të përmbajtjes për shitje ose të dhëna
qëllimi i minierës.

Anonimiteti është çelësi për të qenë i sigurt, dhe për
kjo, Hide My IP ka veçorinë e rotacionit IP e cila ndryshon IP-në tuaj sipas
në një interval kohor të specifikuar. Pas ndryshimeve të IP, cookies bëhen të qarta
automatikisht nëse kontrolloni shënoni
opsioni i pastrimit.

Kështu ndodh, duke kufizuar të dhënat e padëshiruara
rrjedhë nga, dhe në sistem, klienti ruan sigurinë.

Ndërfaqja e Përdoruesit dhe Përvoja

Ata nuk kanë ekrane të ndryshme për
karakteristika të ndryshme, dhe si duket
se i kanë vendosur rastësisht kudo
i pershtatshem.

Opsionet e Vendosjes së Premiumit

Ata mund të kishin shtuar skedarë të ndryshëm për
cilësimet e shfletimit. Opsionet që lidhen me derdhjet
tunelimi mund të bëhet nën titullin “Tunneling Split” dhe jo “vendosje”, kështu
që mund të dihet se këto cilësime specifike janë për një qëllim të veçantë.

Karakteristika të tilla si rrotullimi IP dhe
lidhja me IP me bazë në SH.B.A. mund të ndahet si cilësimet e serverit. Pak më shumë
Cilësimet e serverit në lidhje me renditjen dhe filtrimin e listës së serverëve do të bënin
është më e lehtë për përdoruesin të identifikojë kërkesën
server.

Disa opsione për Cilësimet e Avancuara

Një pjesë plotësisht e re mund t’i kushtohet cilësimeve të DNS dhe kutisë së tekstit
ku dikush duhet të shtojë DNS fillore dhe sekondare duhet të vendoset nën të.

Arsyeja pse ajo
ishte e nevojshme sepse është e vështirë të identifikosh dritaren e adresës së serverit DNS
e cila shfaqet nëse klikoni në figurën e cilësimeve të pranishme në të avancuar
seksioni i cilësimeve.

Nuk mund të ishte e lehtë për një person
eksploroni atribute të ndryshme pasi ato nuk ndahen në mënyrë efikase.

Nëse përvoja e përdoruesit është e shqetësuar, ka
një kërkesë urgjente e të strukturuarve mirë
ndërfaqja e përdoruesit.

Sidoqoftë, aspektet e tjera si shpejtësia
dhe mbështetja e klientit ka siguruar mbështetje të shkëlqyeshme për përvojën e përdoruesit. Pak
më shumë veçori mund të vendosen për të rritur funksionalitetin e aplikacionit.

Platformat dhe Pajisjet

Ky ofrues i VPN u ofron klientëve dhe konfigurimeve
për sistemet operative (Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromebook, dhe Ubuntu), Gaming Consoles (PS3, PS $, WII,
XBOX), ruterat dhe TV Smart. Këto shumë platforma janë të mjaftueshme për të mbuluar
kërkesa e shumicës së përdoruesve.

Nëse ndonjë platformë është e humbur, mund të konfiguroni produktin VPN në ruter, dhe
lidhni aplikacionin përmes tij. Pesë lidhje të njëkohshme me vetëm një
llogari, dhe është madje e mundur të lidhet produkti me pesë ruterë në
ne te njejten kohe. Kjo do të mbulonte një numër të madh pajisjesh menjëherë.

Ata gjithashtu ofrojnë shtesa për Chrome dhe
Firefox që përmirëson në mënyrë efektive përvojën e shfletimit. Nëse i përfshijmë këto shtesa
gjithashtu, në total, janë më shumë se njëzet platforma në të cilat mundeni
instaloni Fshih IP-në.

Ndihma për klientët

Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit është relativisht më shumë
i besueshëm se produktet e tjera VPN. Biseda live mund të afrohej lehtë
përmes faqes së internetit, dhe një do të fillonte me lehtësi
biseda Isshtë në dispozicion 24/7, dhe kështu,
sa herë që keni një problem, dikush është aty për të zgjidhur problemin.

Mund të ketë një përmirësim në bazën e njohurive dhe FAQ. Më shumë informacione të cilat
një përdorues zakonisht kërkon në lidhje me VPN dhe VPN
klientët mund të shtohen në mënyrë që përdoruesi
nuk do të duhet të afroheni në chat live përsëri dhe përsëri.

Në rastin e bisedës live, zona e
përmirësimi qëndron në shpejtësinë me të cilën ata përgjigjen. Në përgjithësi, përdoruesi duhet të
prisni një minutë ose dy, çdo herë sa herë që ekzekutivi i klientit dërgon një
mesazh për mbështetjen.

përfundim

Një produkt perfekt me relativisht të lartë
shpejtësia (megjithëse ky përfundim është në përputhje me përvojën e transmetimit dhe
jo nga testet e shpejtësisë) me mbështetje të mirë të klientit, dhe shfletim të përparuar
opsione.

Dhe çmimi i cili është vetëm 29 dollarë për një jetë është qershia në krye! megjithatë,
me “vlerën e mahnitshme për para” vjen mungesa e intimitetit për shkak të log
politika që fsheh My IP ka.

Ata mund të ndajnë të dhënat tuaja me
qeveria, por atëherë nëse nuk po bën
çdo gjë e paligjshme, nuk është aq e dëmshme. Whatfarë është e dëmshme është përfshirja e
palët e treta me të cilët kompania ndan të dhënat.

Edhe pas kësaj çështje, ne do të sugjeronim
që nëse DNS i zgjuar ka kanalet që dëshironi të shikoni, duke paguar 29 dollarë për të
përgjithmonë përdorimi nuk është një punë e keqe.

Ata kanë shumë atribute të mira për të cilat
ju mund të blini produktin (shpejtësia, DNS, platformat, etj.),
por një atribut i dëmshëm gjithashtu (disa prerje). Tani zgjedhja është e juaja
në varësi të asaj që është më e rëndësishme për ju.