Revisió Trust.Zone

Pros


  • La interfície d’usuari senzilla amb menys configuracions fa que sigui un proveïdor de VPN “fàcil d’utilitzar”.
  • Amb el Tauler d’estat, podeu tenir una pista de descàrrega i velocitat de càrrega.
  • L’opció “Kill Switch” salva la fuga de dades si la VPN baixa inesperadament.
  • La “protecció contra les fuites DNS” ajuda a assegurar-se que les sol·licituds DNS s’envien a través d’un túnel segur.
  • Hi ha diferents seleccions de protocols disponibles amb diferents ports.

Contres

  • No hi ha moltes configuracions disponibles, així que no permet a l’usuari fer canvis segons els seus requisits, però potser és per mantenir la simplicitat.
  • Els servidors no es poden ordenar ni filtrar de cap manera i cal seleccionar el servidor manualment.
  • De vegades pot aparèixer un error mentre intenteu connectar-lo. Tot i això, tornar a connectar podria solucionar el problema.

Lloc web: Visita el lloc web

Visió general

Vista ràpida
WebsiteVisit Website
ProtocolsOpenVPN i L2TP
PlataformesAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
JurisdiccióSeychelles
Explotació forestalSense registres
XifratAES 256-bit
ConnexionsFins a 5 connexions
Ubicacions34 països
Servidors164
Netflix / P2PDisponible P2P
Opcions de pagamentPayPal, targeta de crèdit, Bitcoin, criptocurrencies, PayWall
Opcions d’assistènciaTiquet d’assistència
Preu des2,88 dòlars per mes facturats durant 24 mesos
GarantiaNo hi ha garantia
Prova gratuïtaProva gratuïta de 3 dies

Trust.Zone és un servei de xarxa privada virtual proporcionat per Trusted Solutions Ltd, una companyia de seguretat d’Internet amb seu a Seychelles, a l’Àfrica oriental. L’objectiu principal d’aquest servei és ajudar els usuaris a evitar qualsevol tipus de supervisió d’ISP i fer-los completament anònims mentre realitzen activitats en línia. A més, proporciona als usuaris les funcions de protecció de seguretat necessàries per protegir-los de qualsevol atac de pirateria i amenaces cibernètiques. Amb una interfície d’usuari senzilla i una “acció al clic”, Trust.Zone és un dels proveïdors VPN més fàcils d’utilitzar.

Client d’escriptori de la zona de confiança

Cent servidors més de vuitanta tres zones

La creació de 138 servidors a tot el món no és una tasca fàcil, però, si s’ha establert una xarxa de connexió, es podria concloure fàcilment la sinceritat cap a la seguretat. Estan ubicant els seus servidors de forma intel·ligent i ja han cobert la majoria de les parts d’Amèrica del Nord, Europa i Austràlia. Es necessiten alguns servidors més a Àsia i, després, només caldrien més servidors més a Amèrica del Sud, ja que la base d’usuaris no és enorme en aquest continent.

El servei de VPN assequible que ofereix amplada de banda il·limitada

El primer que notareu sobre Trust.Zone és que aquest servei VPN és bastant assequible per les funcions que ofereix. Per tant, aquest és un servei molt bo per utilitzar si teniu un pressupost i no voldreu gastar massa diners en una connexió privada virtual. A més, ofereix una amplada de banda il·limitada que us permet consumir qualsevol tipus de contingut a Internet tant com vulgueu.

Switch Switch

Diferents opcions de configuració

El Switch Kill és una de les característiques principals que ofereix Trust.Zone. És obligatori aturar el trànsit d’Internet quan es produeixi un error en la connexió VPN mentre s’utilitza internet. En absència de matar Switch, si visiteu algun lloc web restringit o utilitzeu Netflix des d’una altra ubicació i els clients de VPN que treballin sense el vostre coneixement, us notificaran el vostre ISP. Per aquesta raó, Kill Switch s’ha d’implementar fonamentalment a totes les VPN i és el que ha fet Trust.zone.

Protecció de filtracions DNS

La fuita DNS pot causar el fracàs complet de l’ús de VPN. La protecció contra filtracions DNS assegura que el servidor DNS Trust.Zone roman visible en lloc del servidor DNS del vostre ISP. Assegura que totes les sol·licituds de DNS que realitzeu són xifrades pel proveïdor VPN i després passen per un túnel segur.

Sense registre i sense trànsit restringit de P2P

El bo de Trust.Zone és que no conserva cap registre de la vostra activitat en línia, és a dir, que fins i tot el prestador de serveis no sap el que feu en línia, malgrat que utilitzeu la seva connexió privada. Això es deu al fet que aquesta empresa no està obligada a les normes governamentals restrictives que exigeixen que segueixin cap llei de retenció de dades, de manera que els usuaris són segurs en aquest sentit. A més, proporciona el trànsit P2P sense restriccions en cas que vulgueu fer servir la vostra connexió privada per a l’ús compartit de torrent o P2P, cosa que podria no ser possible si feu servir altres serveis similars..

Tauler d’estat

Tauler d’estat

El Tauler d’estat és l’atribut únic de Trust.Zone que mostra l’estat de la transferència de dades i les seves especificacions relacionades. Mostra el nom, el port i el protocol del servidor seleccionats per establir la connexió. A continuació, podreu comprovar la velocitat de descàrrega i de càrrega mitjançant la qual es pot comparar el port per al qual s’obté la velocitat màxima. Aquesta és una característica que ajuda a fer que l’usuari experimenti millor i sigui més eficient.

Anàlisi del temps de connexió

Aquest aspecte ajuda a determinar l’estabilitat de l’aplicació i demostra que amb quina velocitat l’aplicació podria establir la connexió. Ho hem realitzat per a tots els proveïdors VPN, i alguns ens han mostrat resultats inesperats fent una connexió a l’instant. Tot i això, això depèn de diversos factors, especialment la distància entre la vostra ubicació i el servidor.

Temps de connexió amb la mitjana

Amb el temps de resposta que oscil·la entre els 9,97 segons (el més curt) i el 20,18 (més llarg), Trust.Zone mostra un temps de connexió fiable. Tot i això, poques vegades ha demostrat un error que “el client no es pot connectar amb la xarxa privada virtual”. Durant aquell temps, hem de suprimir-lo de “Task Manager”, després s’ha estat funcionant bé.

Prova de velocitat

Abans i després de la zona de confiança

Quan es van comparar els resultats de la prova de velocitat, vam quedar poc decebuts ja que la velocitat de descàrrega de 17. 25 Mbps i la velocitat de càrrega de 18,30 Mbps es van reduir a 1,99 Mbps i 0,38 Mbps respectivament..

Això demostra que Trust.Zone no és l’opció perfecta per penjar el contingut, però tot i així la navegació es pot fer de manera eficient. També podeu transmetre vídeos de bona qualitat amb la velocitat establerta després de la connexió VPN.

De nou, depèn de la ubicació. Per exemple, si viviu al Canadà, no experimentareu aquest decrement a causa de diversos servidors.

Seguretat

Trust.Zone utilitza el xifratge AES amb una clau de 256 bits que se sap que és el xifrat més potent que no es pot trencar per la força bruta..

Quan es tracta de protocol, tenen la disponibilitat del protocol OpenVPN, que és el més segur. No ofereix cap protocol PPTP perquè es coneix que aquest protocol és vulnerable a molts atacs de pirates informàtics. A més, podeu accedir a l’opció de configuració i seleccionar el protocol segons el vostre requisit. Amb diversos protocols de xifratge que el proveïdor ofereix, es pot assegurar que sempre l’utilitzeu de manera segura i segura per a la vostra activitat en línia..

Publicen diàriament “garantia canària” al seu lloc web que protegeix els clients de Trust.Zone en cas que la llei sol·liciti registres d’activitats i sobre les cerques. Per a la prova de la seva política de “Sense registre”, podeu visitar: https://trust.zone/canary o fer una ullada aquí:

Plataformes

Des d’un compte, podeu establir tres connexions simultàniament, cosa que justifica el premi que ofereix Trust.Zone.

Podeu descarregar-lo per al vostre PC Windows, Android, MacOS i iOS. La part exclusiva és que també ofereix un client per a Linux, que és una plataforma que no està inclosa per tots els proveïdors de VPN.

La instal·lació i la inscripció són tan fàcils com activar la connexió de xarxa privada virtual amb un clic. Dirigiu-vos al seu lloc web i descarregueu-lo segons el vostre sistema operatiu, registreu-vos escollint un pla i aquí aneu.

Interfície d’Usuari i Experiència d’Usuari

No obtindríeu un proveïdor de VPN més senzill i és més útil per als compradors que coneixen el requisit de la VPN, però no volen pensar en la configuració. És fàcil d’utilitzar i fàcil d’explorar.

En pocs minuts, us familiaritzeu amb el funcionament complet de l’aplicació i com utilitzar-la de manera beneficiosa. Es pot millorar l’experiència de l’usuari afegint algunes funcions més necessàries, com ara Ad-Blocker i Split Tunneling. A més, l’error de connexió és una gran decepció quan es tracta de l’experiència de l’usuari. Tot i això, amb poques millores, es podria eliminar aquest problema i es podria oferir una aplicació millor.

Atenció al client

Formulari d’assistència al client

No disposen de cap suport de xat en directe i, a més, no està disponible el servei de correu electrònic tot el temps. Només està disponible de dilluns a divendres de 18:00 a 16:00 GMT +0. Per això, no podeu esperar una resposta immediata. Per tant, si sou una persona que depèn altament de l’assistència del client per a cada problema, pot ser que Trust.Zone no sigui una bona obertura.

Tot i això, proporcionen un conjunt complet de preguntes freqüents que gairebé resol tots els problemes que podria afrontar un client mentre utilitza l’aplicació Trust.Zone. Aquestes preguntes freqüents cobreixen tots els segments en què un client necessita ajuda. També proporcionen un procés complet de resolució de problemes que pot ajudar els clients a classificar la connexió sense ajuda de ningú.

Conclusió

Trust.Zone proporciona una connexió segura i una interfície fàcil d’utilitzar perfecta per a les persones que no volen ofegar-se en tecnologia, però desitgen utilitzar la VPN per a la seva privadesa. El nombre de servidors ja és de 138 que cobreixen tots els principals països del món. Ajuda a mantenir la vostra connexió de xarxa privada perquè pugueu navegar per Internet de manera privada i anònima, passant per alt les restriccions i restriccions del govern. Tot i això, Trust.Zone es pot millorar en termes de velocitat i característiques. I si es pren la mesura de millora, també pot superar el proveïdor VPN.