Revisió il·limitada de VPN

Pro

Logotip oficial de VPNUnlimited


 • VPN Unlimited ha desenvolupat una tecnologia furtiva KeepSolid Wise que fa que les vostres dades siguin menys detectables a Internet i que sembli trànsit estàndard en lloc de trànsit xifrat..
 • Proporcionen subscripció durant tota la vida que també no està disponible per a la majoria dels proveïdors de VPN. Això permet a l’usuari pagar un temps i experimentar el servei sense renovar la subscripció després de cada període especificat.
 • Podeu seleccionar el pla segons el nombre de dispositius. Proporcionen l’opció de seleccionar un sol dispositiu, cinc dispositius i deu dispositius alhora. Tanmateix, podeu eliminar només un dispositiu en una setmana.
 • S’han establert servidors separats per a Streaming, BBC i Netflix, per tal de disminuir la prohibició de la diversió.

Contres

 • Faltava la suavitat en la connectivitat i un parell de vegades quan vam intentar canviar de servidor va deixar de connectar-se a Internet. Fins i tot després d’haver tancat l’aplicació, Internet quedaria per sempre fins que fem canvis de la configuració de la xarxa manualment.
 • El primer contacte ens va portar a un altre; un servidor de la BBC iplayer no funcionava bé. La propera vegada, quan la vam desconnectar, fins i tot Internet no hi havia. Ens sembla que estigui embolicat amb les configuracions de la nostra xarxa i revisar-la era una tasca de deixar la vida morta.
 • No té moltes opcions que poden permetre als usuaris fer canvis a l’aplicació i a la seva utilització.
 • KeepSolid Inc. està sotmesa a la jurisdicció nord-americana i és ben sabut que els EUA es troben entre els “Five Eyes”, per la qual cosa no és una bona idea establir la seu allà..

Lloc web: Visita el lloc web

Visió general

Vista ràpida
WebsiteVisit Website
ProtocolsOpenVPN, IKEv2,
PlataformesWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone, Apple TV, Navegadors
JurisdiccióEUA
Explotació forestalSense registre
XifratAES 256
ConnexionsFins a 10 dispositius
Ubicacions70+ Ubicacions
Servidors400+
Netflix / P2PDisponible P2P
Opcions de pagamentPayPal, Bitcoin, Amazon, Targetes de crèdit, targetes de regal, botigues d’aplicacions
Opcions d’assistènciaXat en directe
Preu des 4,17 dòlars per mes facturats durant 3 anys
Garantia7 dia
Prova gratuïta

KeepSolid VPN Unlimited és el servei de VPN que ofereix KeepSolid Inc. que és propietari de productes relacionats amb la privadesa. Reclamen la política de “Sense registre”, però fins a quin punt és cert, descobrim-ho en aquesta revisió. A més, asseguren prestar servei amb “velocitat màxima” i “Sense límit de dades”.

Vam aprofitar el nucli de les seves diferents polítiques i vam explorar clients VPN Unlimited des de tots els aspectes. Hem trobat alguns fets ocults que no eren visibles a la superfície i és probable que participin a la conclusió de si recomanem VPN Unlimited o no.

Pantalla principal VPNUnlimited

Tot i això, el seu preu pot ser un factor atractiu, ja que proporciona subscripció durant tota la vida i, si voleu comprar-lo per aquest motiu, seguiu endavant. Però, si hi tenen importància altres factors, seguiu i feu la revisió que parla sobre la funcionalitat i l’eficiència de les seves aplicacions.

Servidors

Mapa de localitzacions de servei VPNUnlimited

Els servidors mantenen el veritable joc d’eficiència si parlem de connectar-nos amb la xarxa privada virtual. Una bona xarxa de servidors permet a l’usuari establir una connexió ràpida i eficient des de qualsevol racó del món.

VPN Unlimited té una xarxa relativament bona amb més de 400 servidors d’alta velocitat (segons afirmen) a més de 70 ubicacions situades a tot el món. Per tant, això ha d’oferir alta velocitat, oi? Bé, també depèn de la ubicació; la distància entre vostè i el servidor, de vegades les condicions meteorològiques i molts altres factors també poden afectar la velocitat.

En el cas de VPN Unlimited, fins i tot si fem la situació ideal, l’alta velocitat no es va experimentar. Ara, si parlem del filtratge dels servidors, es distribueixen en quatre categories diferents:

Categoria de servidor VPNUnlimited

 • Tots els servidors
 • Recomanat
 • Favorits
 • Reproducció

Ens sembla eficient ja que aquestes categories ajuden els usuaris a seleccionar els servidors segons el requisit. A la categoria “Tots els servidors”, podeu seleccionar el servidor del país del contingut que vulgueu visitar. Tanmateix, no es connecta amb els servidors de manera eficient i es triga molt a connectar-se amb alguns servidors. Potser, aquests servidors estan demanant manteniment i esperança, que aquest problema es resolgui en el futur.

Sobre quina base, els “servidors recomanats” són desconeguts per a nosaltres, però el millor al qual es va connectar automàticament està establert al mateix país on estem ubicats. Els altres servidors recomanats eren d’Europa i vam trobar un problema de connectivitat similar. Recomanem guardar els servidors que funcionin correctament a la llista de preferits per poder connectar-se amb un servidor adequat en molt poc temps.

Hi ha quatre servidors dedicats al streaming que es diuen com:

Categoria de servidor en streaming de VPNUnlimited

 • Reproducció
 • BBC iplayer
 • Hulu
 • Netflix

Aquests servidors de reproducció s’anomenen segons la finalitat que serveixen. No obstant això, no tots els servidors de transmissió realitzen les seves respectives tasques de manera eficient. Durant tota la ressenya hem vist molts “Vaja .. Alguna cosa va passar malament”. Afortunadament, al final, vam poder gaudir dels nostres programes favorits després de connectar-nos, desconnectar-nos i tornar a connectar-nos amb servidors diverses vegades.

Política de registre

“Sense política de registre”

Sembla que és el factor més fiable segons el qual escolliríeu el proveïdor VPN. VPN Unlimited afirma no guardar registres per a cada pla. Tot i això, no ha mencionat a la pàgina principal del lloc web. Sempre que aneu a la secció de baixada, podeu llegir aquesta reclamació que figura a sota dels preus.

Política VPNUnlimited ZeroLog

Però, a través del xat en viu, vam descobrir que realment conserva alguns registres que diuen que necessiten una millora de l’aplicació. Ens van explicar clarament que aquesta informació no és perjudicial en absolut. Tot i això, hi ha una excepció en què es registra la quantitat del trànsit web total de cada sessió. També es registra informació sobre el nombre de dispositius connectats, la qual cosa és sensible.

VPNUnlimited ZeroLog Política Livechat

Tot i que inicialment vam considerar que era irrellevant, va ser necessari fer més investigacions sobre la política de privadesa del proveïdor de VPN i vam trobar alguns punts que ens van fer insegurs sobre la privadesa de l’usuari. Aquesta és la limitació que té un proveïdor VPN si té la seu central en qualsevol dels cinc ulls.

Política de privadesa de VPNUnlimited ZeroLog

Hi ha més informació que cal conèixer abans de comprar l’aplicació. Llegiu la política de privadesa completa i podríeu saber que aquesta aplicació és adequada o no per a vosaltres. L’aplicació pot o no guardar els registres personals, però l’adquisició i la utilització de dades es fa de diverses maneres que poden suposar una preocupació si es vol mantenir anonimat. També, en cas que el tribunal sol·liciti al proveïdor, estaran obligats a realitzar un seguiment de l’activitat en línia.

Serveis addicionals

Serveis addicionals VPNUnlimited

Entre les funcions addicionals s’inclouen IP personal, servidor personal i també podeu augmentar el nombre de ranures o dispositius que vulgueu connectar amb la VPN. Sense funcions addicionals, la vostra IP i el servidor també serien compartits per altres usuaris. Aquí “compartir és cuidar” no funciona, i la conseqüència seria una connexió lenta a causa de diversos usuaris.

Si compreu una adreça IP individual, ningú més podrà utilitzar aquesta IP i, així, podeu evitar qualsevol possibilitat d’afrontar una xarxa lenta. Si fins i tot això falla, podeu comprar un servidor personal i només passaran les dades.

Si necessiteu compartir els avantatges de VPN amb un equip ampli, o bé podeu instal·lar-lo al router o, si això no és possible, podeu optar per augmentar el nombre de dispositius de cinc (que és estàndard) a deu per pagant el preu en conseqüència. Amb aquesta funció, si coneixeu algú que vol comprar un client VPN, podríeu compartir el compte i fer-lo més rendible.

Netflix

L’accés a Netflix és un dels motius principals pels quals les persones utilitzen VPN. Tot i això, també depèn del país al qual Netflix vulgueu accedir. Mitjançant VPN Unlimited, podeu accedir al contingut de Netflix dels Estats Units, però no d’altres països. Un cop feu clic al servidor de Netflix, la vostra IP canviarà i mostrarà la vostra ubicació com a Califòrnia.

Al cas dels Estats Units, ha funcionat amb èxit, però, què passa amb el Netflix dels altres països? Bé, ho sento, però no podeu accedir-hi mitjançant VPN Unlimited. Hem intentat connectar-nos amb els tres servidors canadencs, el servidor dels Països Baixos i amb els servidors del Regne Unit. Els resultats van ser decebedors i “Vaja … alguna cosa va malament” va ser l’únic que va aparèixer a la pantalla. Ara, hi havia dos servidors sota servidors de streaming que es deien “Streaming” i “Hulu”, ambdós tenien la ubicació dels Estats Units, per la qual cosa, fins i tot si Netflix funciona en aquests servidors, seria inútil, perquè, als Estats Units, ja hi ha un servidor dedicat Netflix.

La majoria de proveïdors de VPN falten en una funció i el servidor de reproducció de la BBC iplayer és. Un dels dos servidors de la U.K. està dedicat al streaming de BBC iplayer. Podeu connectar-hi i obviar les restriccions fàcilment. Tanmateix, això no funcionarà quan intenteu connectar-vos amb U.K. Netflix mitjançant aquest servidor.

Anàlisi del temps de connexió

Temps mitjà pres per a la connexió

De vegades, les tasques més fàcils són les més difícils i és el que hem enfrontat mentre realitzem l’anàlisi del temps de connexió. Es veu tan estable, no? Amb una mitjana de 18,94, i això es pot acceptar ja que molts altres proveïdors VPN triguen més temps que això. Un cop, mentre establíem la connexió, també vam experimentar un termini de connexió. Però està bé; Vull dir que pot passar en algun moment.

El que no és assumible és ENCONTRAR LA CONNEXIÓ A INTERNET cada vegada que commuto a un altre servidor o DESCONEGUT AMB EL SERVEI VPN. Aquest és un dels significatius que arruïna la seguretat eficient i els preus increïbles que KeepSolid Inc. ofereix.

Ens vam connectar amb VPN i vam navegar per les granotes. Després d’això, vam pensar en accedir al contingut de BBC iplayer, però malauradament, aleshores no érem al Regne Unit. Per tant, hem canviat al servidor de la BBC iplayer, i ha passat la màgia. No només va reproduir BBC iplayer, sinó que també va bloquejar la meva connexió a Internet a la qual no vaig poder connectar-me fins i tot després de connectar-me amb altres servidors o desactivar el proveïdor VPN..

Falla VPNUnlimited BBCiplayer

La part irritant encara no ha arribat!

Després d’haver desactivat VPN Unlimited, l’hem tret del Task Manager i hem intentat tornar a connectar-nos amb Internet. No ajudava. Hem intentat connectar-nos amb VPN Unlimited i ens ha demanat que ens assegurem que la nostra connexió a Internet estigui activada. Per tant, per connectar-nos amb el proveïdor VPN, vam requerir Internet, i per connectar-nos amb Internet, hem de connectar-nos amb el proveïdor VPN i no som gaire útils per manejar paradoxes..

Ara, vam connectar el sistema mitjançant un altre wifi, i ens va ajudar a accedir al client VPN i a crear Ethernet. Per això, heu de seguir els passos si us trobeu amb el mateix problema:

 • Després de connectar-vos amb una altra xarxa, només establiu una connexió VPN mitjançant proveïdor VPN.
 • Tan bon punt el proveïdor de VPN es connecti amb el servidor, canvieu el vostre sistema a la xarxa anterior.
 • Vés al Centre de compartició de xarxes i serveis > Desactiveu Ethernet des de “visualitzar les vostres xarxes actives” > Vés a la “configuració de l’adaptador de xarxa” > Activa-la de nou.

Aquest problema pot aparèixer una i altra vegada i no hi ha una solució permanent disponible i, per tant, no us recomanem utilitzar-la si continua el problema. VPN Unlimited ha de tenir un equip de desenvolupadors que hauria de resoldre aquest error el més aviat possible.

Prova de velocitat

VPNUnlimited SpeedTest

No és gens decebedor quan es tracta de velocitat (ni més ni menys, en comparació d’altres funcions que ofereix). Hem comprovat particularment Netflix i ens vam adonar que el servidor Netflix proporciona una velocitat a Internet més ràpida que el servidor recomanat. Es pot afirmar divertidament o es podria concloure que VPN Unlimited no proporciona les recomanacions adequades per als servidors. Si utilitzeu VPN Unlimited, intenteu seleccionar manualment diferents servidors i, potser, tindreu una velocitat millor que la velocitat recomanada del servidor.

Seguretat

Doncs bé, tots els proveïdors de VPN utilitzen avui dia AES-256, que és el xifrat de grau militar utilitzat per les agències d’intel·ligència dels Estats Units i recomanat com a millor “paret de diamants”, gairebé impossible de trencar. Ara, què hi ha de diferent a VPN Unlimited? Fins i tot després d’aportar aquest fort xifrat, han afegit una capa més de seguretat afegint la tecnologia VPN KeepSolid Wise Stealth. A causa d’això, les vostres dades apareixen com a informació transformada innocentment i ningú no va saber que estigués xifrada. Es barreja amb el trànsit d’Internet que ajuda la vostra connexió VPN a ser invisible. És útil en països on es produeix un bloqueig actiu de VPN com la Xina i Rússia. L’ús de la VPN es considera il·legal en aquests països i, si algú és declarat culpable, es poden presentar càrregues contra ell. Per tant, és útil protegir-se del govern.

Amb aquesta tecnologia potser es va concloure inútil per poques raons:

Aquest proveïdor VPN no es va produir cap incompliment de dades: True. ✅
No comparteixen les nostres dades amb cap tercer: fals. ❌
Un tercer pot provocar filtracions de les nostres dades: potser. ❓

No són propietaris de DNS i no utilitzen Google DNS, que també poden ser una font de fuites. A causa de tantes aportacions al túnel de transferència de dades, no podem afirmar que sigui completament fiable.

Compartició de dades VPNUnlimited

Plataformes

Qualsevol dispositiu que posseeixi, per a la majoria de les plataformes que proporcionen client VPN. També podeu descarregar les extensions per a Chrome i Firefox. Ofereixen també configuració del router, però depèn exclusivament del router si és compatible amb el proveïdor VPN o no.

Una cosa que voldríem suggerir aquí és que no descarregueu el client directament del lloc web si feu servir una versió anterior de qualsevol sistema operatiu. Aquestes descàrregues només són adequades per a la versió més recent i s’ha produït un problema d’error de connexió. La darrera versió només s’ha d’instal·lar a la darrera versió del sistema operatiu NOMÉS. Pot causar un mal funcionament i una fallada de la xarxa si la darrera versió s’instal·la a la versió anterior del sistema operatiu.

Podeu contactar directament amb un xat en directe o un correu electrònic i us proporcionaran l’enllaç del client adequat per al vostre sistema operatiu.

Per a un compte podeu utilitzar fins a 10 dispositius, i la majoria dels proveïdors VPN no ofereixen aquesta oferta. Ajuda l’usuari a instal·lar-lo en diverses plataformes a diverses ubicacions sense preocupar-se pel nombre de connexions. Tanmateix, des d’un compte hi ha un límit en l’ús de les dades. No podeu utilitzar més de 900 GB de dades a través d’un compte en un mes, de manera que, si deu persones diferents utilitzen VPN Unlimited, 90 GB pertanyen a tothom.

Interfície d’usuari i Experiència d’usuari

La interfície d’usuari no és mai cap problema d’aquesta aplicació. Els clients són tan senzills i fàcils d’utilitzar que fins i tot algú nou a la tecnologia VPN el pot explorar fàcilment. Amb poques funcions i configuració, no cal pensar gaire en l’optimització de la seva xarxa.

El mapa normal i diverses pestanyes amb atributs clars és quelcom que és necessari per fer una VPN més atractiva. Però no passa cada cop que una bona interfície d’usuari condueix a l’experiència de l’usuari. Realment hem tingut una mala experiència d’usuari a causa del problema de connectivitat que teníem. També es pot millorar l’experiència dels usuaris afegint algunes funcions més, com ara el tunelatge fraccionat i el bloqueig d’anuncis que CyberGhost i NordVPN ja han fet.

Atenció al client

L’assistència al client es proporciona de dues maneres diferents, que són una necessitat per proporcionar la satisfacció del client: l’opció “Generació de tiquets” i “Xat en viu”. Tots dos són molt eficients i realment ens han ajudat a descobrir la política de privadesa, la informació DNS i problemes relacionats amb els errors.

Tot i això, quan em poso queixa per l’opció de descàrrega errònia que hi ha al seu lloc web, em van dirigir a enviar el missatge per correu electrònic. Si parlo de la generació de tiquets, és més ràpid que l’assistència al client de la majoria de proveïdors VPN. No us caldrà més de vint minuts perquè us responguin la solució adequada i els enllaços de la consulta.

Generació de tiquets VPNUnlimited

Conclusió

Fins i tot després d’haver rebut una bona velocitat i amb la disponibilitat de KeepSolid Wise, no podríem fer una trucada neta si voleu comprar aquest producte VPN. És a causa dels problemes de connectivitat als que ens vam trobar quan utilitzem la VPN i, fins i tot després de suprimir-la. No només això, sinó que la política de registre no ens sembla clara i, a més, no és de confiança. També inclouen tercers per a l’emmagatzematge de dades i utilitzen Google DNS.

Si es resolguessin tots aquests problemes, ens agradaria tornar a revisar el producte amb un aspecte positiu, però, de moment, VPN Unlimited és decebedor i no el recomanaria encara que sigui més barat que altres proveïdors VPN..