Revisió ibVPN

Pros


 • Hi ha disponibles diferents categories de servidors que permeten a l’usuari seleccionar el servidor segons les seves necessitats. Ajuda a l’usuari a connectar-se d’acord amb el que prioritza: velocitat, seguretat o capacitat de transmissió.
 • Hi ha disponibles tots els protocols importants que ajuden a prioritzar els requisits particulars. A més, proporcionen el protocol ShadowSocks que ajuda a eludir la censura de la Xina.
 • Proporcionen un bon control de l’usuari quan es tracta del comportament de l’aplicació proporcionant funcions de connectivitat i opcions de permís.
 • ibVPN té servidors DNS propis que també es podrien utilitzar per bloquejar anuncis.
 • Proporcionen diferents plans segons la necessitat dels usuaris. Podeu comprar DNS estàndard, VPN per a Torrent, DNS intel·ligent IBDNS o Ultimate VPN (que és la combinació dels tres primers amb algunes funcions addicionals).
 • Netflix Originals és accessible des de qualsevol part del món. També es pot utilitzar Hulu i BBC iplayer mitjançant ibVPN.
 • Hi ha disponible un dia gratuït si es vol utilitzar i experimentar l’eficiència de l’aplicació.

Contres

 • No s’ofereix l’opció de tunelatge dividit. Podria haver proporcionat un millor control de l’usuari si aquesta característica s’afegeix a l’aplicació.
 • Hi ha tres servidors a la categoria Tor sobre VPN. Vam intentar connectar el sistema, però havia mostrat un error de xarxa. Tanmateix, al cap d’unes quantes hores quan vam tornar a intentar establir una connexió, es va establir fàcilment amb els tres servidors.
 • Només el pla de VPN Ultimate té l’opció de cinc connexions simultànies. Altres plans només proporcionen una connexió simultània. Si voleu utilitzar ibVPN en set o més dispositius, heu de passar pels seus plans de negoci.

Visió general

Pantalla principal ibVPN

ibVPN havia intentat contínuament proporcionar cada vegada més facilitats i característiques als seus usuaris des de l’any 2010 quan es va llançar. Després del llançament, han fet una actualització contínua en la configuració del protocol i els servidors eren visibles. Situat a Transsilvània, una bella ciutat situada a Romania, ibVPN està molt lluny dels Cinc Eixos, els Nou Eixos o els Catorze Ulls..

Han afegit servidors especialment per utilitzar Tor i és un dels primers proveïdors de VPN que ha establert una tecnologia de servidor VPN doble. A més, la implementació de ShadowSocks aporta un avantatge per als usuaris xinesos.

En aquesta revisió, es valoraria a fons tots els aspectes de ibVPN i es farien conclusions sobre velocitat, assistència al client i fiabilitat. També passaríem per les funcions exclusives que ofereix ibVPN, que es troben a la pestanya Assistent.

Diferents servidors per a diferents requisits

Llista de servidors ibVPN

Tan aviat com obriu l’aplicació, us proporcionarà l’opció de connectar-vos amb el servidor més ràpid. Per això, comprova tots els servidors, que irònicament per primer cop triguen un minut. Tanmateix, després d’això, si intenteu tornar a connectar amb ell, es connectarà en pocs segons. A part del servidor més ràpid d’ús estàndard, també ofereixen l’opció de connectar el vostre sistema amb el servidor P2P més ràpid. Aquesta connexió és útil per descarregar qualsevol contingut.

La llista de servidors preferida us permet seleccionar el servidor amb el qual voleu connectar-vos manualment. Aquesta llista de servidors és útil quan necessiteu accedir al contingut d’un país determinat. Podeu marcar el servidor més destacat d’aquest país i afegir-lo a la llista de preferits. Això ajuda a l’usuari a connectar-se directament en lloc de desplaçar-se una i altra vegada per la llista de servidors. La funció de rotació us permet connectar-vos amb diferents servidors preferits al cap de pocs minuts (el temps es pot configurar segons vosaltres) després de connectar-vos amb el client VPN.

A sobre de la llista de servidors, es pot trobar una opció “Grup per” que també ajuda a agrupar-la en diferents categories:

 • Tor Over Servidors VPN
 • Servidors P2P
 • Servidors de jocs
 • Servidors VPN dobles

Tor es podria utilitzar juntament amb qualsevol servidor VPN, però aquests servidors especialitzats ajuden al rendiment de Tor. Quan s’utilitza Tor amb un client VPN, la velocitat de navegació es redueix enormement a causa de quatre capes de xifratge: tres capes de Tor i una capa de VPN. Per evitar aquesta reducció, ibVPN disposa actualment de tres servidors especials dedicats a ser utilitzats amb Tor.

Hi ha una llarga llista de servidors P2P i, de totes maneres, es pot connectar fàcilment amb el servidor P2P més ràpid buscant-lo directament a la pestanya del servidor de la llista. Tot i això, si es vol connectar amb el servidor P2P del país concret, es pot trobar a la llista.

Només hi ha un servidor de jocs establert als Països Baixos l’any 2015. Després d’això, fins ara no han afegit cap servidor de jocs. Potser, no hi ha gaire necessitat d’aquest tipus de servidors, però, tothom que ha d’utilitzar VPN per a jocs, ha de confiar en aquest servidor si compra ibVPN..

L’ús de servidors VPN dobles pot ser una opció si cal una alta seguretat. En aquesta categoria, les dades viatgen d’un client al servidor 1 i d’aquí en lloc d’anar al servidor de destinació a l’abast al servidor 2. Des del servidor 2, les dades viatgen al servidor de destinació. Sembla que alentir la velocitat d’internet. Bé, és cert que un percentatge significatiu reduirà la velocitat d’internet, però amb seguretat eficaç.

A banda d’aquests servidors, trobareu dos servidors més a la categoria Assistent. Aquests servidors serveixen per transmetre contingut de determinats països. Als EUA, el servidor de streaming es podria utilitzar per accedir a Netflix Originals i Hulu. També té un servidor dedicat per accedir a BBC iPlayer. Tot i això, no podeu accedir a Netflix U.K. ni a Amazon Prime EUA o a molts altres canals de restricció geogràfica.

L’ordenació del servidor també es podria fer per ordre alfabètic. L’ordenació i les llistes de servidors dedicats ajuden a proporcionar una millor experiència d’usuari. Tot i això, només hi ha 173 servidors que són molt inferiors a molts altres proveïdors VPN, i també afecta la velocitat d’internet si hi ha un gran nombre d’usuaris que utilitzen el mateix servidor. També, en la nostra experiència, vam fer front a un error de xarxa mentre vam utilitzar Tor a través de VPN. Si es pogués augmentar el nombre de servidors especialment en la categoria Tor per VPN, es podria rebre una millor connectivitat.

Paga segons el requisit

Plans ibVPN

Proporcionen paquets flexibles que permeten a l’usuari pagar segons les seves necessitats. Si la persona vol utilitzar VPN per streaming, no cal que pagui també per servidors de torrenting. En total, hi ha cinc paquets disponibles:

 • VPN estàndard
 • VPN definitiva
 • VPN de Torrent
 • DNS intel·ligents IBDNS
 • Plans VPN empresarials

Si seleccionem utilitzar el client VPN estàndard, podríem ocultar de manera eficient la nostra adreça IP, però no podrem utilitzar Smart DNS ni fer Torrenting segur. Amb finalitats de Torrenting, es podria comprar un pla VPN de Torrent, i per a un flux intensiu d’IBDNS Smart DNS hi ha disponible. Tanmateix, si voleu fer servir els tres en un paquet, heu de comprar un paquet VPN Ultimate. Amb el paquet de VPN final, també podreu accedir a les instal·lacions dels altres tres plans amb el servidor Tor Over VPN i els servidors VPN Double. Permet connectar-se amb cinc dispositius amb un sol compte, però si necessiteu connectar més dispositius, comprar un pla de negoci podria ser una bona opció.

En els plans empresarials, obteniu tres opcions: VPN 7, VPN 15, VPN 25. El número indica el nombre de dispositius en què es podia descarregar el client VPN. L’única diferència entre el VPN Ultimate i els plans d’empresa és el nombre de dispositius en els quals es podrien instal·lar. Per tant, podria ser una opció que es pogués adquirir una VPN final, instal·lar-la al router i, d’aquesta manera, tothom la pugui utilitzar fàcilment sense pagar els plans de negoci..

Tots els possibles protocols disponibles

Protocols ibVPN

No hem trobat mai cap proveïdor de VPN que ofereixi molts protocols VPN. ibVPN ofereix nou opcions de protocol (inclosa la selecció automàtica) que tenen diferents nivells de xifratge AES. A partir del PPTP més insegur a l’OpenVPN més fiable, ibVPN proporciona tot el protocol VPN principal.

Per a alta velocitat, podeu utilitzar el protocol PPTP. Tot i això, no és un protocol segur a causa del menor nivell de xifrat. Quan no voleu comprometre la seguretat, haureu d’utilitzar el protocol OpenVPN, però té una velocitat compromesa. Quan es requereix un bon equilibri de velocitat i seguretat es poden considerar protocols L2PT i SSTP.

També proporciona protocols VPN Stealth que permeten barrejar les dades amb el tràfic estàndard d’internet. Fa que l’ús de VPN sigui menys detectable. S’utilitza principalment als països on està prohibit l’ús de VPN. Per a països com Xina i Rússia, aquest protocol proporciona seguretat als usuaris per protegir-se dels ulls del govern. ibVPN proporciona un protocol especial VPN, ShadowSocks, la funció especial del qual és obviar el tallafoc de la Xina. És com SOCKS5; en canvi, és més senzill i també amb una capa de xifrat.

L’eficàcia dels servidors de reproducció dedicats

ibVPN té el seu DNS intel·ligent que us permet fer un streaming eficient. Tanmateix, en l’opció de l’assistent, només hi havia dues opcions diferents per a la transmissió mitjançant ibVPN. Quan ens vam connectar al servidor de streaming dels Estats Units, vam poder accedir a Netflix i Hulu. Tanmateix, quan ens vam connectar amb el servidor Netflix del Regne Unit, vam poder accedir a la BBC iPlayer, però no a la Netflix. També han d’afegir el contingut d’altres països, com ara el Japó i els Països Baixos. Aquests països tenen contingut i espectadors de Netflix altament exclusius a tot el món. A més, si només hi ha un servidor en particular per accedir al contingut dels Estats Units, no es podria prometre l’eficiència.

Protecció de filtracions

Protecció de filtracions DNS ibVPN

El principal motiu pel qual qualsevol utilitza la VPN és xifrar les dades i ocultar l’adreça IP real. També, qui vol que algú sàpiga sobre la seva activitat en línia. Tanmateix, hi ha la possibilitat de filtrar IP i filtrar DNS, que permeten que un tercer conegui el lloc web que visiteu i des de quina ubicació. ibVPN ofereix una configuració de protecció contra filtracions DNS de manera que no es podia fer el seguiment de l’activitat en línia. A més, teniu l’opció de desactivar el trànsit IPV6 assegurant omplir tots els porus insegurs.

Configuració del comportament del client per a una millor interfície d’usuari

Configuració del comportament ibVPN

Aquesta configuració bàsica està disponible a tots els proveïdors de VPN. Tot i així, s’ha de discutir, ja que proporciona flexibilitat a l’usuari i l’ajuda a tenir control sobre el client VPN. Podeu tenir la flexibilitat que quan vulgueu començar l’aplicació. La instal·lació d’inici de sessió automàtica ajuda l’usuari a establir una connexió tan bon punt el sistema s’inicia o si vol utilitzar l’aplicació només quan l’obre, llavors podria seleccionar l’opció de connexió automàtica per establir una connexió quan s’inicia l’aplicació..

Les opcions de comportament es relacionen aquí amb una part on necessiteu mostrar l’aplicació. És possible situar-lo a sobre de qualsevol altra pantalla mentre realitzeu qualsevol altra tasca. També, podeu seleccionar-lo perquè quedi al centre de la pantalla. Després de connectar-vos amb la VPN, automàticament es reduirà al mínim segons el vostre requisit. També es pot canviar la funcionalitat del botó de tancament (X). Tot i que aquestes opcions no estan relacionades amb l’ús primari, s’afegeixen a la interfície d’usuari de l’aplicació.

Anàlisi del temps de connexió

ServerAttempt 1Attempt 2Attempt 3Attempt 4Average Time
Temps pres (en segons) per establir la connexió amb el servidor
Servidor més ràpid14,529.6117.4312.1413.425
Servidor P2P més ràpid11,7612.0610.3811.1211.33
Servidor de jocs12.3212.0312.2812,5112.28
Servidor VPN doble15.3711,7610,8411,6412.4
Tor Over Servidor VPN10.1710.1111,7811.310,84
Servidor de reproducció en streaming dels EUA11.4310.4510.329,4610.41
Servidor de streaming de U.K.10.7710,9910.4311.1910,84
Servidor de desviament
Firewall de la Xina
10.198,8411.279.439,93

És irònic que el temps mitjà que es necessita per connectar-se amb el servidor més ràpid sigui màxim i superior al temps mitjà per connectar-se amb servidors d’altres categories. Hem agrupat el servidor per cada categoria i hem seleccionat el servidor més alt de la categoria agrupada. Després es va establir una connexió que ens va proporcionar excel·lents resultats. Per a qualsevol categoria, cada assaig s’aproxima a l’anunci mitjà que assegura una connexió fiable. La mitjana de qualsevol categoria no ha sobrepassat els 13 segons, la qual cosa és comparativament millor que molts proveïdors VPN.

Prova de velocitat

Prova de velocitat IB

Es fa la prova de velocitat de les diverses categories de servidors i els resultats no decebran. Es va produir una reducció de la velocitat. Tot i això, és eficient segons el nombre de servidors que ibVPN té. El servidor més ràpid al qual es connecta proporciona automàticament una velocitat de descàrrega del 71% de la velocitat original, que es podria considerar suficient quan tinguis una capa addicional de seguretat. Quan s’utilitzava la categoria de servidor VPN doble, la velocitat de descàrrega es va reduir en un 54% el que s’esperava a mesura que les dades viatgen d’un servidor a un altre servidor abans d’arribar al servidor de destinació.

Tot i que, només tenen un servidor de jocs, un servidor de streaming de Estats Units i un servidor de streaming de Regne Unit, la reducció de la velocitat de descàrrega només va ser del 40%, el 42% i el 30% respectivament. Això demostra que els servidors són eficients per gestionar un gran nombre d’usuaris. El canvi de velocitat de descàrrega mentre s’utilitza VPN depèn molt de la distància entre els servidors. La nostra ubicació i aquests servidors es troben al diferent continent a causa del qual hi ha milers de quilòmetres entre la nostra ubicació i els servidors.

Quan parlem d’utilitzar el protocol ShadowSocks, la reducció va ser significativa a causa d’un alt nivell de xifrat. Amb una reducció del 79% en la velocitat de descàrrega, no es recomana utilitzar el protocol ShadowSocks. Tot i això, es deu a l’elevat nivell de seguretat que proporciona, i fins i tot és difícil que el govern detecti l’ús de VPN.

Si parlem de la velocitat de pujada, és gairebé el 50% de la velocitat total per a la majoria dels casos. Tot i això, de nou, per a ShadowSocks, mostra un decreixement del 85%. Si us preocupa la velocitat i la vida en un país on l’ús de la VPN està restringit, també podríeu provar d’utilitzar el protocol Stealth VPN si ShadowSocks proporciona una velocitat compromesa. Però heu de saber que el nivell de seguretat disminuirà amb l’augment de la velocitat.

Seguretat

ibVPN proporciona la majoria dels protocols importants i, per a una seguretat addicional, també s’hi afegeixen el protocol Stealth VPN i ShadowSocks. Aquests protocols permeten que les dades es barregin amb el tràfic estàndard d’internet i el fan menys detectable. Encara amb aquesta característica, no comprometen el xifratge (però, ShadowSocks té un nivell de xifrat inferior al d’altres protocols VPN) i, per a la majoria del protocol, s’utilitzen. Xifrat RIJNDAEL que està adoptat com a Advanced Encryption Standard per NSA. Tanmateix, la longitud de la clau pot canviar amb el canvi del protocol.

L’ús d’OpenVPN és la millor opció en matèria de seguretat, ja que inclou una clau AES de 256 bits que no garanteix cap amenaça important mentre l’utilitzeu. PPTP és el protocol més antic i, per tant, ibVPN recomana utilitzar-lo només si el dispositiu no admet altres xifrats. El PPTP té problemes importants de seguretat i nivell de xifratge. A més, té SSTP que es considera tan segur com a protocol OpenVPN.

La facilitat de Kill Switch i la seguretat del trànsit IPv6 també contribueixen a l’hora de millorar la seguretat. Utilitzen DNS propis i, per això, cap participació de tercers no pot omplir el porus que permet als tercers emmagatzemar la nostra activitat. No obstant això, com molts altres proveïdors VPN, també podrien actualitzar el seu producte afegint funcions que ajudin a evitar atacs de programari maliciós.

Seguretat de dades ibVPN

A més, “cap política de registre” ajuda a protegir les vostres dades d’altres empreses, principalment empreses de mineria de dades. Si el govern els demana que proporcionin un seguiment de la vostra activitat, haureu de lliurar les vostres dades a les autoritats. Com que la seu es troba a Romania, generalment no s’espera ni s’experimenten problemes. Comparteixen informació d’identificació no personal a tercers per entendre l’activitat dels usuaris al lloc web d’IBVPN. Així mateix, no garanteixen ni garanteixen la incompliment de la seguretat de la nostra informació.

Interfície d’Usuari i Experiència d’Usuari

ibVPN proporciona una interfície d’usuari senzilla dirigida al seu únic propòsit de proporcionar l’ús de la tecnologia VPN. Si afegiu diverses categories de servidors, opcions d’ordenació i funció d’agrupament de servidors, és fàcil explorar el servidor necessari. Entre tots els proveïdors de VPN, ibVPN té la classificació de servidors més avançada i eficaç. Les miniatures que utilitza el producte són atractives i compleixen la seva finalitat amb la imatge.

Quan es tracta de l’experiència de l’usuari, es reuneixen molts aspectes per convertir l’experiència final. Si es discuteix les funcions, afegint la reenviament de ports, la protecció de túnel Split i el programari maliciós pot millorar la facilitat i l’eficiència de l’aplicació. Les funcions actuals, com ara les opcions de visualització, les opcions de comportament i el Kill Switch, demostren que el ibVPN ja es troba en un bon estat des del qual el desenvolupament és fàcil.

Plataformes

Plataformes ibVPN

A més de tots els sistemes operatius principals (Linux, Windows, MacOS, iOS i Android), també proporcionen extensions per a tots els navegadors principals (Chrome, Firefox i Opera Mini). Tanmateix, no disposen d’extensions per a Safari i Internet Explorer. També proporcionen producte VPN per a televisors intel·ligents: Apple TV, Apple TV 4, LG Smart TV, LG WebOS Smart TV, Samsung Smart TV i Sony Smart PV i jocs de consola: PS Vita, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. El nombre de plataformes que proporcionen és suficient com per cobrir una base d’usuaris enorme. ibVPN també ofereix la configuració del router per a Asus RT-N66U, Linksys E2500 Wi-Fi i Netgear WNR3500L Wi-Fi. Han d’augmentar el nombre de plataformes d’encaminadors ja que és inferior a molts proveïdors VPN que proporcionen la configuració d’encaminadors per a deu encaminadors diferents. A més, el preu difereix pels tres encaminadors que podríeu consultar al seu lloc web.

Atenció al client

L’assistència al client és la part més eficient de qualsevol servei que qualsevol empresa presta. És important garantir la satisfacció del client per millorar el negoci, i només l’assistència eficient al client ho pot garantir.

Fins ara, he trobat ibVPN com un bon producte en general. Tot i això, després de parlar amb atenció al client, ens va decebre quan es tracta de cortesia i fiabilitat. També farem una ullada al xat en directe, però inicialment anem a veure la generació de bitllets. Els vam fer una pregunta sobre la política de privadesa sobre la qual estàvem confosos. Van respondre el meu bitllet al cap de set hores. Tot i això, esperava una resposta en una hora, com passa per a molts altres proveïdors de VPN. Em van respondre amb cortesia i amb respostes elaborades per correu electrònic. Tot i això, no va ser el mateix quan es tracta de xatejar en directe.

Afirmen que tenen una opció de xat en directe 24/7, però no és cert. El xat en directe no es va presentar durant tot el dia mentre escrivim aquest comentari. El dia anterior, vaig comprovar la disponibilitat del xat en viu, i no hi era. Quan va tornar a aparèixer, vaig preguntar a l’executiu d’assistència al client sobre la indisponibilitat del xat en directe al qual va respondre que “Va estar present tot el temps. Només tanquem el xat mentre esmorzem. ” Hi vam estar d’acord i vam esperar tot el dia, però el xat en directe no va aparèixer. Tot i això, segons ells, va estar present tot el temps. No han proporcionat una raó per això i no podem dir que el seu xat en viu sigui fiable. També hi havia una cortesia.

Conclusió

ibVPN encara està en fase de desenvolupament. Quan es tracta de protocols, es mostren els tipus màxims en la comparació de la majoria dels proveïdors VPN, a més, dels diferents plans que ofereixen per proporcionar flexibilitat a l’usuari en funció del seu requeriment. Tot i que el nombre de servidors és 173, la velocitat i la connectivitat no estan gens compromeses. Tanmateix, quan la base d’usuaris augmenta, han d’augmentar el nombre de servidors situant prioritat l’addició de servidors de streaming i jocs.

Han d’afegir més funcions que ja hem comentat anteriorment, que podrien proporcionar una millor interfície d’usuari. A més, no es pot acceptar que l’assistència al client sigui grollera i poc fiable i cal millorar primer els recursos humans. Es va trigar sis hores a respondre-nos, cosa que no és gens acceptable en el moment de l’emergència. Ens van explicar que la nostra pregunta no era de gran prioritat i que per això va trigar tant. Recomanem aquest producte als països on l’ús de VPN està restringit per la seva eficiència a ocultar el contingut enmig del tràfic estàndard.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map