Revisió AirVPN

Pros:


 • Protocol OpenVPN: utilitzen el protocol OpenVPN que es considera el més segur. Hi ha una opció present per canviar entre el protocol UDP i TCP OpenVPN que permet a l’usuari tenir una connexió fiable.
 • Opció de configuració del router: proporcionen l’opció d’instal·lar l’aplicació AirVPN al router també. Això ajuda l’usuari a connectar tots els altres dispositius mitjançant un mateix dispositiu. Ara, l’usuari pot instal·lar i utilitzar el client AirVPN en els altres quatre dispositius sempre que estigui fora de la gamma del router.
 • Baixar procés de selecció: per descarregar el client, s’afegeix un procés de selecció adequat. Al lloc web, primer cal seleccionar el sistema operatiu, després la versió, després l’arquitectura, el format de l’aplicació i, finalment, la interfície d’usuari.
 • Llista de servidors completa: un té l’opció de navegar per la llista completa de servidors ja que proporcionen informació sobre cada servidor en detall. També s’afegeix informació sobre la càrrega i el nombre d’usuaris connectats a cada servidor perquè l’usuari pugui seleccionar el servidor més eficient.
 • Ordenació del servidor: també s’afegeixen les opcions d’ordenació; es poden enumerar els servidors segons la velocitat (major a menor) o la latència (menor a major). La qualificació també es proporciona a tots els servidors que ajuden a la selecció del servidor.
 • Sense DNS de tercers: tenen servidors DNS propis que no permeten a cap tercer recopilar dades sobre els llocs web que visitem.
 • Opcions de diversos ports: a la configuració del protocol, teniu diverses opcions: UDP, TCP, SSH i SSL. També podeu seleccionar el port juntament amb ell. Diferents combinacions de ports i protocols serveixen per a propòsits diferents. L’objectiu de cada combinació s’escriu després del número de port. Ens proporciona la informació de quan cal combinar.
 • Configuració del proxy Tor: a la configuració del proxy, a més del proxy HTTP i SOCKS, també s’afegeix el proxy Tor, que permet al consumidor utilitzar VPN per sobre de la configuració de Tor, que només proporciona alguns proveïdors VPN. Al fer-ho, podeu establir una connexió VPN dins de la xarxa Tor, que afegeix una capa de seguretat VPN i ni tan sols permet al proveïdor VPN conèixer la vostra IP real.
 • Protecció contra filtracions IPv6: s’implementa la protecció personalitzada contra filtracions IPv6 que només permet que les dades passin si és suportada per la VPN, en cas contrari, es pot bloquejar.
 • Prova de tres dies pagats: hi ha un pla de tres dies que només costa un euro. Si voleu provar l’aplicació VPN abans d’anar a buscar els plans superiors, és l’opció correcta. El pla gratuït també està disponible, però amb limitació d’ample de banda. Si l’aplicació coincideix amb els vostres requisits, podeu obtenir el pla de dos anys, ja que és rendible.
 • Reenviament de ports: el client fins i tot ofereix l’opció de reenviament de ports que augmenta la funcionalitat de l’aplicació. També millora el rendiment d’algunes aplicacions com BitTorrent i eMule.
 • Comunitat del fòrum actiu: la secció Fòrum és molt activa. A la secció Fòrum, els usuaris poden publicar les seves consultes i problemes sota l’encapçalament de la comunitat. La comunitat es divideix en subseccions segons les quals l’usuari pot fer la seva pregunta a la secció corresponent.
 • Secció KB / FAQ detallada: la secció de preguntes freqüents no conté moltes preguntes, però es classifica molt bé en quatre seccions: programari general, vendes, tècnic i client. D’aquesta manera, l’usuari fa més fàcil la cerca de les preguntes freqüents necessàries.

Contres:

 • No hi ha una llista separada del servidor P2P / Streaming: tot i que hi ha opcions d’ordenació de servidors, hi ha d’haver llistes separades per a servidors P2P i streaming. Serà útil per identificar el servidor mitjançant el qual es pot produir un compartiment de fitxers eficient. A més, els servidors de reproducció ajudaran l’usuari a connectar-se al canal de streaming desitjat.
 • Falta l’opció d’ajuda en directe: no hi ha cap suport en directe que és un dels requisits principals per oferir una bona experiència d’usuari. El suport en directe pot proporcionar ajuda instantània i els problemes es poden solucionar immediatament. Tanmateix, en el cas d’AirVPN, en lloc del xat en viu, podeu posar la vostra consulta a la secció de la comunitat i és possible que trobareu la solució.
 • Una mica lent: la velocitat no és acceptable. Quan vam connectar el nostre sistema amb el servidor recomanat, la velocitat ni tan sols era la meitat, de manera que, mentre utilitzem els altres servidors, no es pot esperar que la velocitat millor.
 • Configuracions limitades: Tot i que hi ha diverses plataformes disponibles, no hi ha cap configuració directa per a consoles de jocs i televisors intel·ligents i, per connectar-les a la VPN, primer cal connectar-les amb l’encaminador en el qual està configurada la configuració d’AirVPN..
 • Falta les extensions del navegador: no hi ha extensions disponibles per a cap dels navegadors. És per això que no es pot aprofitar directament AirVPN a través dels navegadors. Com a mínim, han d’afegir una extensió per a Chrome i Firefox.
 • Principalment per a la protecció de la privadesa: ja han esmentat al seu lloc web que l’objectiu del seu servei és protegir principalment la privadesa dels usuaris i no el sistema. Així doncs, no es pot esperar cap protecció durant la navegació pel contingut o el filtrat del lloc juntament amb el servei VPN.

Visió general

AirVPN va néixer l’any 2010, no com una empresa orientada als diners, sinó com una organització per a aquesta empresa salvaguardar la privadesa. Aquesta és una raó important per la qual l’usuari pot considerar-los de confiança. Tot i així, es va fer una anàlisi de la “política de privacitat” i dels “termes d’ús”, de manera que amb això s’ha elaborat i proporcionat als usuaris la imatge clara de l’empresa. Això us ajudaria a prendre una decisió contundent sobre si l’aplicació és fiable o no.

Vista ràpida
WebsiteVisit Website
ProtocolsOpenVPN
PlataformesWindows, Mac, Linux, Chrome, iOS, Android, encaminadors, TOR
JurisdiccióItàlia
Explotació forestalAlguns registres
Connexions5 Connexions
Ubicacions20+ països
Servidors218+
Opcions de pagamentTargeta de crèdit, Master Card, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Doge, Ethereum Classic, Dash
Opcions d’assistènciaSuport per a entrades, suport per correu electrònic
Preu des 3,29 € / mes durant 2 anys
Garantia30 dies
Prova gratuïtaDisponible

Quan es tracta de fiabilitat, no només
la política i la visió general del proveïdor són
es considera, però també és important la seguretat de l’aplicació. Ells
tenir seus
servidors DNS propis
i protecció contra filtracions IPv6. Però no n’hi ha prou i, per tant, han fet alguns esforços més
parlarem a la secció de seguretat.

La pantalla principal de la IU

L’empresa té la seva seu a Itàlia. Aquesta ubicació podria ser un problema important per a alguns dels seus usuaris. Itàlia participa en el programa de vigilància global que pot proporcionar les dades dels seus ciutadans a les agències secretes d’altres països. Podeu demanar als proveïdors VPN que us lliurin les dades d’un determinat individu i el proveïdor de VPN seria obligat a fer-ho.

Hi ha mesures preses per sol·licitud
seguretat addicional. Fins i tot han proporcionat funcions que permeten obtenir un millor usuari
control.

No obstant això, fins i tot després d’aquestes implementacions,
Hi ha moltes limitacions a causa de les quals l’organització pot no poder-ho
complir la seva missió, que consisteix a proporcionar una internet sense restriccions, lliure de
censura i seguiment governamental i ISP.

Amb aquesta revisió, sabreu si la
el servei proporciona un producte valor o no. També ens hem centrat en els seus
preus ja que és una mica més elevat tot i que
no es concentren a guanyar beneficis.

Seguiu endavant i descobriu els atributs per als quals heu de comprar-ho
producte i la limitació a causa del qual no hauríeu de fer-ho.

Servidors

Llista de servidors i països on es troben els servidors

Una limitació d’aquesta aplicació és la
ubicacions del servidor. Només tenen servidors tres continents, i molt probablement, ni tan sols se centren en el tema
altres tres.

És per això que aquesta aplicació és senzilla
no per als usuaris on no es troben els servidors.
Si en el futur afegeixen servidors en altres continents,
potser, seria una bona opció en aquell moment, però no ara.

A part d’aquests continents, hi ha servidors
a vint països: dos a Amèrica del Nord, quatre a Àsia i setze a Europa.

A Àsia, els servidors es troben a Hong Kong,
Japó, Singapur i Ucraïna. En total, hi ha quinze servidors a Àsia. Sud-est els poden utilitzar els set servidors situats a Singapur
Usuaris asiàtics. Hi ha un sol servidor al Japó i, per tant, si els consumidors d’altres països intenten utilitzar-lo, el
la càrrega pot augmentar i el rendiment disminuirà amb ella.

A mesura que hi ha sis servidors a Hong Kong, el servidor de serveis
els usuaris de la Xina, Tailàndia, l’Índia i Rússia poden treure’n el seu benefici. Ells
proporcioni informació sobre la càrrega
i el nombre d’usuaris que utilitzen la VPN. Segons aquesta informació,
La càrrega de Hong Kong seria generalment menor
del vint per cent.

A Ucraïna només s’afegeix un servidor i és per això que s’espera una càrrega més gran, fins i tot si són molt poques
els sistemes estan connectats al servidor.

Per tant, per als usuaris asiàtics, es recomana que
utilitzen servidors de Singapur o servidors de Hong Kong. Però tot i així, depèn de la secció
càrrega Si trobeu que el servidor japonès en té
el que menys càrrega, podeu connectar-hi.

A Amèrica del Nord, com fa la majoria de proveïdors,
les ubicacions del servidor s’afegeixen al Canadà
i els Estats Units. Els Estats Units sempre ho tenen
una enorme base d’usuaris i per gestionar-la han mantingut una relació d’usuaris-servidor
entre 50: 1 a 70: 1. Hi ha trenta-set ubicacions del servidor i, en general, més de dues mil persones estan connectades amb els servidors dels Estats Units.

Amb l’ajuda d’una excel·lent col·locació a través
el proveïdor ha cobert la majoria de zones dels Estats Units.

Al Canadà, el nombre de servidors és
igual als Estats Units. Tanmateix, les ubicacions del servidor són molt menys quan
comparada. A Canadà, la majoria dels servidors ho són
ubicada a Ontario, però a la
cas dels EUA, es distribueixen a
onze ubicacions. Fins i tot després de tenir tants servidors a Ontario, la càrrega continua sent elevada en aquesta ubicació. Pot ser
disminuir si s’hi afegeixen més servidors
diferents ubicacions canadenques.

Fins ara, ens hem adonat que Europa
continent és sempre l’objectiu principal dels proveïdors de VPN i, per tant, han afegit servidors en catorze
països. Entre aquests catorze països, Holanda n’és el màxim
nombre de servidors. Per tant, si és dels Països Baixos o seus
país veí, aquest producte serà beneficiós per a vosaltres.

En cas que siguin els servidors dels Països Baixos
experimenteu una gran càrrega, podeu connectar amb Suècia o amb el Regne Unit
servidors Tenen més de deu servidors, així ho és
esperaven que experimentarien una càrrega menor en comparació amb el
altres servidors.

A l’aplicació, teniu l’opció de ordenar
els servidors segons la latència o la velocitat
. Això permet a l’usuari
identificar el servidor segons el seu requisit. Aquestes opcions estan presents a la web
barra inferior de l’aplicació. Però allà
Hi ha diverses opcions per ordenar-les directament a la barra present a sobre
taula: nom, puntuació, ubicació, latència, càrrega i nombre d’usuaris.

Tot i que en tenen
Afegiu tantes opcions d’ordenació, seria millor que també n’afegissin per separat
llistes per a servidors de streaming i P2P. Això és l’únic
falta la part de totes les opcions relacionades amb el servidor.

Quan apareix la pantalla principal, proporciona el botó
opció a l’usuari per connectar-se al servidor recomanat. Però si n’hi ha
servidors concrets als quals no voleu connectar-los, podeu afegir-los al directori
llista negra De la mateixa manera, l’opció de
També es proporciona una llista blanca.

Política de devolució

Si l’usuari no està satisfet, s’ofereix un reemborsament complet, però …

Mentre reviseu la seva política de privadesa, vosaltres
podeu trobar la informació que recomanen utilitzar la prova gratuïta abans d’utilitzar-la
el pla comercial. Tanmateix, la part apreciable és, fins i tot, si n’adquireix alguna
dels plans, proporcionaran la devolució sense
demanant l’explicació
. Aquest tipus de
Garantia que ofereixen molt pocs proveïdors VPN i, per tant, AirVPN ho és
flexible i favorable als usuaris.

Tot i això, hi ha algunes condicions que
s’ha de complir per a la devolució. El
l’empresa només accepta les sol·licituds de reembossament per escrit que haureu d’enviar a la seva oficina de contacte.

Les sol·licituds es van enviar al cap de tres dies
no s’exceptuarà la compra, de manera que l’haureu d’enviar abans. També, les dades
l’ús no ha de ser superior a 5 GB. Això
es fa per salvaguardar qualsevol mal ús de la política de reemborsament segons el seu lloc web.
Es pot trigar fins a trenta dies a oferir-vos un reemborsament.

Tanmateix, si hi ha algun problema no resolt
en el servei que l’empresa no sigui capaç de solucionar-lo, han de proporcionar
devolució als usuaris afectats fins i tot després dels tres dies de compra. Però allà
no es proporciona informació detallada sobre aquest cas a la política de privadesa.

Política de privacitat

Llegiu com protegeixen les vostres dades

AirVPN ha mostrat la seva preocupació pel que fa a
privadesa de la persona que és visible a la política de privadesa.

Tal com són
situat a Itàlia, la protecció de dades és
regit pel “Reglament general de protecció de dades de la UE”. Però fort
no es pot reclamar seguretat a causa del programa de vigilància realitzat pels Catorze
Ulls.

Tot i això, l’empresa n’ha pres addicional
passos relacionats amb la seguretat
que funcionen de manera eficient per augmentar la seguretat
estàndards.

Els servidors responen a peticions molt específiques
segons una llista blanca precisa
molt pocs cognoms.

A més, es troben les bases de dades en què s’emmagatzema PII
conservats en llocs separats que no siguin fàcilment accessibles. Ells són
emmagatzemats en un format xifrat de manera que, fins i tot si algú s’encamina de la informació, no serà així
capaç d’utilitzar-lo. Els servidors que utilitzen el proveïdor de serveis de
connectar l’usuari a la VPN són completament diferents de la base de dades
ubicacions d’emmagatzematge. Aquestes bases de dades es mantenen aïllades, ni tan sols entrellaçades
amb l’altre.

Anàlisi del temps de connexió

Trial No. S’ha trigat en establir una connexió (segons)
Temps mitjà en segons16.601
117.42
217.98
318.47
415.34
517.24
617.33
715,86
815.27
916.67
1014,43

L’anàlisi del temps de connexió de tots els productes VPN es fa normalment connectant el sistema al servidor recomanat. Quan un usuari obre la pantalla principal, obtindrà aquesta opció.

Tot i això, el temps que AirVPN ha de prendre per establir la connexió amb el servidor recomanat és relativament elevat. La majoria dels clients VPN es connecten en menys de deu segons. Almenys el setanta per cent dels serveis VPN proporcionen una aplicació amb un temps de connexió inferior a 16.601 segons.

No només això, la precisió proporcionada és baixa
per la qual cosa la previsibilitat de la connexió disminueix i no es pot
calcula el moment perfecte que quan es connectarà.

El motiu és que el recomanat
el servidor canvia contínuament. Probablement, ells
seleccionen els servidors recomanats en funció de la càrrega present al fitxer
servidor La càrrega varia contínuament cada vegada que el nombre d’usuaris connectats a la secció
canvis en el servidor.

Per tant, si en el primer procés, el servidor serà
el que connectàvem es trobava a la web
Països Baixos, no és necessari que a la segona prova es mantingui el servidor
mateix.

Depenent de la capacitat del servidor
al que l’aplicació està connectant el nostre sistema, el temps de connexió serà
canviar.

El temps de connexió varia des de les 14,43
segons a 18,47 segons que proporciona un interval
de 4,04 segons. Té la precisió més baixa entre la majoria dels proveïdors de VPN.

El temps de connexió es calcula per a una ubicació asiàtica i el servidor se situa als Països Baixos fins a la primera
assaig. Les ubicacions del servidor van canviar per a tots els assaigs, però tot i així
ubicacions eren d’Europa. Això demostra que per als usuaris europeus, el temps de connexió
pot ser baixa com la distància entre
la seva ubicació i el servidor serien menors en comparació amb el nostre cas.

Amplada de banda i velocitat

Prova de velocitat per a diferents opcions del servidor

Segons els “termes d’ús”, el
la limitació de l’amplada de banda només s’afegeix a la secció
pla gratuït. Altres plans permeten passar qualsevol quantitat de dades pels servidors.

Tot i això, no sereu elegibles per al reemborsament si l’ús total supera els cinc
Gigabytes com vam observar anteriorment.

Hem connectat el nostre sistema al recomanat
servidor: el servidor amb menys
latència – i el que està tenint
la mínima càrrega. En els tres casos, la velocitat de descàrrega i càrrega
Tenien experiència baixa.

La velocitat de descàrrega i pujada original era de 9,78 Mbps i 8,82 Mbps. Per aquests
velocitats, almenys esperàvem que el proveïdor lliurés 5 Mbps per
descàrrega i 4 Mbps per a la càrrega, que és gairebé la meitat de l’original
velocitat.

Tanmateix, aconseguir la velocitat prevista és lluny
des de la realitat. Segons les proves de velocitat
realitzat per nosaltres, per als servidors recomanats, les velocitats de descàrrega i càrrega
eren de 2,95 Mbps i 2,82 Mbps respectivament. Es tracta d’un 30% i un 32% de
velocitats de descàrrega i càrrega originals respectivament.

En ambdós casos, la reducció és gairebé
60%, que és inacceptable
molta velocitat no és bona amb la finalitat de la transmissió. Només es pot navegar
es realitza mitjançant aquesta velocitat.

Quan intenteu seleccionar el servidor manualment,
la velocitat fins i tot empitjora.

Primer, vam connectar el sistema amb el
servidor que mostra la menor latència de 107 ms. La velocitat de descàrrega de 0,98 Mbps s’obté després de la reducció del 90%. Però en el cas de la velocitat de càrrega, la reducció és
no tant. Es va registrar un descens del 38%,
i la velocitat obtinguda va ser de 5,52 Mbps, que és acceptable. Tot i això, tots dos
qüestions de velocitat de baixada i càrrega i, per tant, aquesta opció d’ordenació no es pot concloure de forma fiable.

La càrrega és visible en forma de percentatge a la columna de càrrega present després de la columna de puntuació de la llista del servidor que apareix
quan un fa clic a la pestanya del servidor. Per al servidor al qual vam establir el
la connexió tenia una càrrega de l’1% en aquell moment. Degut a això, estàvem esperant
que experimentarem alta velocitat, ja que només hi havia connectats uns quants usuaris en aquell moment. Tot i això, els resultats van ser
decebedor.

El ping era molt alt: 203 ms. El
la velocitat de descàrrega era igual al servidor amb el menor
latència (0,98 Mbps), i la velocitat de pujada va ser de 3,00 Mbps, que tampoc és així
bé.

Tot i així, amb l’ajuda de diferents servidors
opcions d’ordenació com ara: nom, puntuació, nombre d’usuaris, etc., podeu identificar
el servidor perfecte per a la vostra ubicació. Si
no us sembla factible, però
millor utilitzar el servidor recomanat cada vegada.

Seguretat

Només ofereixen un protocol OpenVPN que
proporciona el nivell més alt de seguretat. Juntament amb el protocol OpenVPN,
S’utilitza AES-256-CBC (per a canal de dades
xifratge), que és el grau militar
xifrat i no té antecedents d’incompliment de dades.

Això ve amb el perfecte secret secret endavant en què a
es genera una nova clau cada hora.
S’utilitza l’intercanvi de claus Diffie-Hellman
aquest propòsit.

Per a la transmissió de dades segura, RSA de 4096 bits
s’utilitzen tecles.

Hi ha diversos ports disponibles
escolliu el client. A part això, teniu l’opció d’implementar SSL
o SSH, que pot proporcionar un suplement
capa de seguretat.

També proporciona
protecció contra fuites IPv6. Té múltiples opcions per les quals podeu fer-ho
escolliu com voleu tractar les dades IPv6. Això permet a l’usuari fer un
ajust entre la seguretat i la funcionalitat del client.

A la finestra de selecció de protocols, podeu
seleccioneu el port juntament amb el protocol. Cada combinació diferent de
el protocol i el port tenen un propòsit específic. Escollint la combinació adequada,
podeu millorar la seguretat del sistema. Pot ser que algunes de les combinacions no siguin
afecta directament la seguretat, però protegeix la privadesa de l’usuari.

A part de
per això, diuen tenir un interruptor de matança integrat que protegeix les dades
aturant el seu flux cap a i cap al sistema quan cau la connexió VPN.

Interfície d’usuari i experiència

AirVPN ofereix moltes funcions que permeten
major control de l’usuari a la interfície d’interès. Les funcions estan relacionades amb diverses categories
com ara: funcionalitat, connectivitat, seguretat i comportament del client.

“Eddie”, el client d’AirVPN, té el
opció d’ajustar segons els vostres requisits.

Diversos paràmetres relacionats amb el comportament del client

Parlem
les funcions de comportament del client presents a la secció “IU”. Utilitzant això,
podeu fer alguns canvis relacionats amb l’aparença
de l’aplicació com ara canviar el tipus de lletra i mostrar-ne l’aplicació
la icona de la safata Algunes altres funcions de comportament del client estan presents a la secció general que us permeten escollir-la
quan voleu connectar-vos a la VPN.

Configuració de protocols a la IU

En aquest sentit, hi ha la secció de protocol on trobareu
una llista de protocols i combinacions de ports diferents. La funció d’això
la combinació s’escriu després d’això. Això
ajuda a seleccionar la combinació perfecta ja que l’usuari sabrà quan s’ha d’utilitzar una combinació en concret. Aquesta funció
entra dins de la categoria de connectivitat.

La configuració del servidor intermediari d’Eddie

A part de les anteriors
si voleu configurar les funcions esmentades
una connexió fiable, teniu l’opció de configurar el servidor intermediari.
Tanmateix, també han d’afegir proxy HTTPS i SOCKS5 a més de l’HTTP
i proxy SOCKS. Però hi ha una característica excepcional, i aquest és el proxy Tor que us permet establir la VPN a Tor
xarxa. Només poques aplicacions ofereixen aquesta funció.

Opció de selecció de ruta de dades a l’Eddie

Teniu el opció per excloure llocs web concrets
les dades de les quals no voleu passar pel túnel VPN.

De la mateixa manera, també podeu triar només incloure llocs web específics per a què vulgueu
per utilitzar la VPN. Això ajuda a evitar un ús innecessari
de la VPN. Per exemple, si només necessiteu l’aplicació per desbloquejar l’aplicació
YouTube, podeu configurar YouTube a la llista blanca i només per això, el túnel VPN
serà utilitzat. La resta de dades actuaran com
el tràfic estàndard de dades.

Configuracions DNS

Relacionat amb DNS
també estan disponibles configuracions que es poden utilitzar per configurar una gran seguretat que ajudeix
a eviteu les fuites de dades. Un pot
trieu el mode DNS com Automàtic, Resolveconf o Canvieu el nom. Tot i això, això
l’opció només s’ofereix als usuaris de Linux. Generalment, es recomana utilitzar un
servidors DNS del proveïdor i per això
no s’ha de desmarcar mai la secció “Comproveu DNS AirVPN”. S’afegeixen algunes funcions especials per a Windows, cosa que proporciona una duresa més dura
límit per evitar fuites. Es pot marcar
l’opció “Garantir el bloqueig DNS” que no permet que ningú més passi per la secció
llista d’IPs de destinació.

Configuracions de xarxa

En xarxa
Opcions relacionades, podeu fer la selecció personalitzada de les dades a què es dirigeixen
i des del vostre sistema al túnel VPN. S’afegeixen opcions separades per a IPv4 i IPv6. En cada opció, podeu triar
tant si voleu incloure IPv6 o IPv4 al túnel com si voleu les dades
romanen fora del túnel. També podeu optar per bloquejar les dades de qualsevol
Versió IP. Hi ha una opció de marca que permet seleccionar automàticament la selecció
canvia a “bloquejar” si hi ha cap problema
detectat. Sota això, hi ha una opció si voleu només dades d’IPv6 o IPv4
flux o tots dos. La mida del buffer de les dades
Enviament i recepció també es pot ajustar amb
l’ajuda d’aquesta secció.

Configuració relacionada amb la xarxa de bloqueig

Com es mostra a la secció
a la imatge de dalt, hi ha diferents opcions de bloqueig de xarxa
implementat pel qual podeu triar quin tipus de mode de protecció feu
preferir. El mode automàtic és generalment una opció preferida. També podeu triar
permetre la connexió LAN o no. Aquestes funcions salvaguarden les dades locals
així com amenaces mundials.

Configuració avançada dels “empolls”!

També ho faràs
fixeu-vos que hi ha algunes funcions avançades a l’aplicació que la contenen
Disposa de diferents categories sota un mateix sostre. El mode expert és la protecció
relacionat amb l’atribut que es proporciona amb la protecció per a la filtració de dades proporcionada per “Comprovar
si el túnel funciona ”opció.

La llista del servidor pot
actualitzeu-vos cada cop segons la durada seleccionada per nosaltres. Cada cop
La llista de servidors s’actualitza, els canvis de càrrega, el nombre d’usuaris i la latència.

Característiques relacionades
a la categoria de Windows, només no s’haurien de canviar els canvis en la relació interna
comportament de l’aplicació i mal funcionament es poden produir si es fan canvis.

A la secció de registre
secció, registre de dades opcional es pot activar. Tanmateix, no es recomana ja que el proveïdor obtindrà
les vostres dades amb el vostre consentiment. De manera predeterminada, està desactivat i només s’ha d’activar quan tingueu problemes relacionats
es produeix la connectivitat. El mode de depuració enviarà els registres de connexió al proveïdor i, mitjançant aquesta informació, poden solucionar el problema.

Amb molts
característiques
, l’usuari no pot esperar res
més a afegir al client. malgrat això,
Per obtenir una millor experiència de l’usuari, pot demanar la velocitat que manca d’AirVPN.
Una altra opció que pot millorar el client
l’experiència és l’addició del xat en viu que ajudarà els usuaris a obtenir-ne
ajuda instantània.

Plataformes i dispositius

Opcions de la plataforma disponibles

AirVPN ha marcat la seva presència a Internet
dispositius amb diferents sistemes operatius: Windows, iOS, Android, MacOS, Linux,
i Chrome OS.

També està disponible per a encaminadors i subministraments
una opció per utilitzar-lo amb Tor tal com tenim
comentat anteriorment.

També es pot implementar SSL i SSH addicionals
capa també.

Sembla que ha cobert gairebé la totalitat
plataformes, però això no és cert. Potser
han cobert els sistemes operatius, però encara no està disponible per als navegadors.
Si es fa addició directa d’una extensió,
ajudarà l’usuari a millorar el programa
experiència de navegació.

Tot i això, el seu procés de selecció és
una mica únic. Primer cal seleccionar el sistema operatiu i després el seu
després de seleccionar la versió, es pot seleccionar l’arquitectura i la versió
fitxer de configuració. Això ajuda a l’usuari
per identificar el fitxer necessari que desitgi instal·lar de manera que no hi ha problemes de compatibilitat pot existir.

Atenció al client

Una comunitat de fòrum actiu

L’assistència al client es divideix en dues seccions diferents: “FAQs” i “Fòrum”.

Per primer cop, expandim la secció de preguntes freqüents i
comproveu si realment és útil o no. En total,
Hi ha prop de trenta més de preguntes freqüents
dividit en quatre subseccions: general, vendes, tècniques i client
Programari. Aquestes moltes preguntes freqüents no són suficients per respondre tots els dubtes.

Hi pot haver diverses preguntes
els usuaris poden tenir al cap. Cal tenir una secció de preguntes freqüents ben estructurades
cobreix totes les consultes. Com a mínim, han d’afegir més preguntes relacionades amb el rendiment, la seguretat i la privadesa del client.

Tot i això, no passa el mateix amb el Fòrum. Dins
a la secció Fòrum, hi ha dues subcategories
subministrat: AirVPN i la Comunitat. A la secció AirVPN, tornareu a trobar l’enllaç a les mateixes preguntes freqüents. Les altres opcions són How-To, News i
Anuncis i bases de dades.

A la secció Notícies i anunci, vostè
pot trobar informació sobre les actualitzacions i els canvis i
addicions a les aplicacions. No proporciona una solució a les consultes, sinó només informació sobre les actualitzacions.

Conté “How-To”
la informació que us ajudarà a instal·lar configuracions diferents a
diferents plataformes.

A les bases de dades, podeu trobar el
l’aplicació desbloqueja el vostre canal de reproducció favorit o no. El “ISP conegut
problemes ”La secció proporciona informació
sobre els problemes amb què s’enfronta AirVPN fins ara.

Tanmateix, aquesta secció és informativa i
no serveix per resoldre les consultes. Per això, cal passar per la
secció de comunitat.

A la secció de la comunitat, vuit diferents
es proporcionen subcategories. Per la
títol, podeu identificar que el vostre problema coincideix amb quina categoria i, a continuació,
podeu publicar-la en aquesta secció. Potser, ni tan sols heu de posar-ne
pregunta. Els resultats que apareixen a:
pot ser que la pantalla tingui relació o fins i tot la mateixa consulta i directament la podeu trobar
solució navegant per les respostes.

A part d’aquestes dues opcions, es pot
genereu sempre un bitllet d’assistència en el qual
heu d’afegir una descripció detallada del problema. Després d’això, el proveïdor
us respondrà mitjançant l’adreça de correu electrònic indicada.

L’única part que falta és el xat en directe
opció Però, a causa d’una comunitat eficaç, no és necessari afegir xat en viu.
Tanmateix, si ho afegeixen, els usuaris podrien obtenir ajuda instantània
directius.

Conclusió

AirVPN està complet
de les funcions relacionades amb diferents categories com la funcionalitat, la seguretat,
i d’altres que són importants per a la protecció de la privadesa de l’usuari. Ho han provat
per oferir un control complet als usuaris perquè puguin utilitzar-lo segons els seus
necessitat.

Encara que no tinguin una opció de xat en directe, també hi ha una comunitat activa on els usuaris poden publicar els seus problemes i obtenir-los
respon en conseqüència.

L’únic gran problema és la velocitat que és
del tot no és acceptable. Fins i tot després de tenir molts servidors, la velocitat continua
no fins a la marca, i això vol dir
necessita millorar la qualitat dels servidors. Fins i tot la capacitat és prou bona i la càrrega
és molt menor. Per tant, només cal un manteniment.

Una altra cosa és que no són una empresa centrada en els beneficis. Per tant, haurien de disminuir el preu �� del servei. No podríem entendre per què els preus són superiors a la majoria dels altres proveïdors VPN que fins i tot es concentren principalment en obtenir els seus beneficis.

Per tant, si disminueixen els preus i
millorar la velocitat, es convertirien en un dels millors proveïdors de VPN que treballen pel benestar de la societat
proporcionant a les persones protecció de privadesa i
Internet sense restriccions.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map