Revisió Acevpn

Pros


 • La característica principal que Acevpn
  vitrines és el seu DNS intel·ligent gratuït, però només és accessible si compreu
  el seu pla VPN.
 • El seu pla final de VPN també
  permet realitzar torrenting i P2P
  connexió.
 • És compatible amb tota la VPN popular
  protocols que són OpenVPN, IPSec IKEv2, PPTP i L2PT.
 • Afirmen que no n’hi ha
  reducció de la velocitat fins i tot després d’haver activat la VPN o si s’utilitza DNS intel·ligent.
 • També es pot fer el pagament
  a través de Bitcoin que permet mantenir
  l’anonimat mentre es realitza el pagament.
 • Acevpn no registra cap usuari
  trànsit o supervisar l’ús de l’ample de banda.

Contres

 • La VPN final costa dotze
  dòlars que no aporten valor
  segons els diners pagats, ja que és una de les ofertes més cares
  arriba a comprar un client VPN.
  Tanmateix, la VPN premium és molt barata, però només permet accedir als servidors des de
  tres països que són EUA, U.K.,
  i França. A més, no permet
  connexió torrent i P2P.
 • Recull personal
  informació que fins i tot inclou nom, adreça i
  adreça IP.
 • Els servidors només hi són presents en 26+
  països de més de 50 ubicacions que no ho són
  suficient per proporcionar una bona velocitat per a una enorme base d’usuaris.
 • No podeu descarregar directament VPN
  client i utilitzar-lo. Cal descarregar la configuració i configurar-la per al protocol particular per utilitzar-la.

Visió general

Això és el que reclamen

Acevpn té la seu als Estats Units. Això vol dir que no hi ha cap camí segur del govern dels Estats Units. Com que es troba en un dels països dels cinc ulls i, per tant, no es pot esperar la privadesa completa de la vigilància del govern. Acevpn té una base d’usuaris als Estats Units i als principals països europeus. Amb el seu DNS intel·ligent, intenta que el contingut de streaming de geo-restricció sigui accessible per als usuaris. Afirma que anul·li les restriccions de canals de streaming principals.

Servidors

Llista de servidors Acevpn

Principalment
centrar-se en la base d’usuaris nord-americans i europeus. A Amèrica del Nord, podeu tenir un aspecte que tenen
va cobrir totes les àrees principals dels Estats Units mitjançant la col·locació de tretze servidors
diferents indrets del país: Califòrnia, Florida, Colorado, Geòrgia, Nova
York, etc. També han cobert el centre
i la ubicació del nord situant servidors en un total de setze països europeus.

Tot i això, aquest producte no es recomana en absolut per als usuaris ubicats a Àsia,
Àfrica, Amèrica del Sud i Oceania. És
perquè només hi ha vuit ubicacions del servidor en aquests quatre continents. D’altra banda, lliuraria un
velocitat incomparable per als Estats Units
i Europa.

Preu i plans

Preu i plans Acevpn

Bé, qui ofereix qualsevol servei de forma gratuïta?
Acevpn proporciona Smart DNS que desbloqueja molts canals de reproducció populars.
No obstant això, per accedir-hi, necessiteu
per comprar el seu producte VPN. Teniu l’opció de comprar dos diferents
plans:

 • VPN Premium
 • VPN definitiva

La VPN Premium és un dels més barats del mercat
plans disponibles al mercat. Tot i això, la VPN definitiva és una de les més cares
Els plans de VPN, fins i tot costosos que la VPN més destacada i ben establerta
proveïdors.

En comprar una VPN Premium, obtindreu
accés a totes les funcions, però només podeu accedir a uns servidors, i no s’admeten cap torrenting i P2P. Si tu
desitgeu accedir al seu DNS intel·ligent, és un pla digne per a vosaltres. Com podeu obtenir l’accés de tots els restringits
contingut de tots els canals populars adquirint-lo. Tanmateix, ho té
limitació intel·ligent que no ha cridat l’atenció de tothom. Encara que aconsegueixi
l’accés complet de l’ús de DNS intel·ligents, no podreu reproduir cap contingut
a part del contingut dels Estats Units, del Regne Unit i de França
a causa de la indisponibilitat d’accés del servidor a altres països. Per tant, si voleu
per accedir a canals com TV3 i Zattoo, us decebrà segur.
També, el torrenting i la P2P no estan permesos, de manera que només cal ocultar la vostra IP
adreçar-lo i permetre’t transmetre el contingut dels Estats Units i del Regne Unit
contingut.

Si es vol fer un ús complet del seu DNS intel·ligent, haurà de comprar el pla de VPN final que costi aproximadament 12 dòlars. Tanmateix, tot examinant el nombre de servidors i funcions que ofereix, realment no recomanem pagar només pel servei del seu DNS intel·ligent..

DNS intel·ligents

Canals DNS intel·ligents Acevpn

Es poden desbloquejar més de 115 canals que transmeten esports, pel·lícules, sèries de TV i vídeos mitjançant l’ús del DNS intel·ligent d’Acevpn. Anteriorment, pensàvem que ens permetria visitar contingut de tots els països on es troba el servidor. Tot i això, no és cert, però encara hi ha molts països importants a la llista.

 • Estats Units
 • Regne Unit
 • Austràlia
 • Canadà
 • Dinamarca
 • França
 • Alemanya
 • Irlanda
 • Itàlia
 • Països Baixos
 • Espanya
 • Suïssa

El fet de tenir un servidor a Corea del Sud va donar la impressió que devia tenir un servidor de reproducció allà, però malauradament, Corea Drama no és accessible (reproduint música dramàtica) des del DNS d’Acevpn. Tanmateix, si ens fixem en el costat lluminós, podeu accedir a una cinquantena de canals de streaming diferents dels Estats Units. També han cobert altres canals importants dels països europeus, que són els que més han visitat. Tot i això, en el cas de Netflix, només els EUA dels Netflix són accessibles.

No cal descarregar cap aplicació independent per a DNS intel·ligents. Vén amb el client VPN que podeu instal·lar mitjançant la configuració proporcionada per a diferents plataformes. Tot i això, no és possible comprovar tots els canals i l’única manera de descobrir-ho és comprar l’aplicació, utilitzar-la i identificar-la.

Ara afirmen que és un servei gratuït i també asseguren que podria accedir a més de 115 canals. Què passa si el que afirmen va malament? Si compres servei VPN per accedir a DNS intel·ligents i, després, si no pots transmetre el canal per al qual has pagat, no obtindràs cap reemborsament. La raó per això: és gratuïta. Sí! Heu pagat per producte VPN, però no per DNS intel·ligents, per la qual cosa, encara que no funcioni, no podreu discutir amb ells ja que no els heu pagat res per mantenir el DNS intel·ligent. Moviment intel·ligent, oi? Doncs som més intel·ligents que ells per fer arribar els aspectes que poden causar pèrdues als usuaris.

Seguretat i protocols

Dades personals que recopilen!

No proporcionen cap política de registre. Tanmateix, la seguretat es veu una mica compromesa ja que emmagatzemen el nom real, l’adreça i altra informació personal, inclosa l’adreça IP. També es troben als Estats Units, per tant, no hi ha manera d’estalviar-se d’una estricta vigilància del govern.

Quan es tracta de protocols, ofereixen configuració diferent per a diferents plataformes. OpenVPN està disponible per a totes les plataformes i ofereixen especialment la Xina OpenVPN per als usuaris xinesos per a MacOS i Windows. Proporcionen PPTP (no recomanables) per a totes les plataformes, excepte MacOS i Windows Phone. Per obtenir un bon equilibri entre velocitat i seguretat, L2TP està present. Recentment també han afegit IKEv2 per a Windows. La flexibilitat disponible a causa d’aquests molts protocols permet a l’usuari establir la barra de seguretat segons la seva necessitat.

Plataformes

Llista de plataformes Acevpn

És sorprenent veure el nombre de canals que es desbloqueja. Tanmateix, el nombre de plataformes on funciona l’aplicació no és prou gran com per cobrir les necessitats de tots els usuaris. El principal desavantatge és que la instal·lació directa del client no està disponible. Cal que configure Acevpn després de descarregar la configuració per a diferents plataformes. A més, tots els protocols no estan disponibles per a totes les plataformes.

Si parlem de finestres, hi ha disponibles cinc configuracions diferents per a cinc protocols diferents. Tenen una configuració separada amb el nom “OpenVPN China”, especialment desenvolupada per evitar la restricció de l’ús de VPN per part de la Xina. També està disponible per a MacOS. No obstant això, per a MacOS, només hi ha disponibles dues altres plataformes que són OpenVPN i L2PT.

És segur descarregar i utilitzar la configuració si utilitzeu el protocol OpenVPN o SSTP. Però, si s’utilitza qualsevol altre protocol, el nivell de seguretat disminueix i això passa amb Windows Phone i Boxee Box. Per a Windows, només hi ha disponibles els protocols VPN IKEv2 i L2PT. Tot i que es consideri segur, per a Boxee Box, no es recomana utilitzar Acevpn ja que només té opció de protocol PPTP..

Acevpn també admet l’ús de routers: Tomato, DD-WRT i Asus OpenVPN. Per a Asus OpenVPN només hi ha un tipus de configuració disponible, però per als altres dos, podreu escollir una configuració simple o avançada. Mitjançant els encaminadors, podeu connectar-vos amb consoles de jocs com Nintendo, Xbox i PS3. Podeu configurar directament per a Sony PS3 seguint aquests passos, però per a aquesta configuració, heu de tenir coneixements previs de xarxa. Us suggerim que guardeu l’adreça del servidor predeterminada i la configuració per si es produeix algun error en la configuració.

Atenció al client

Resposta de l’executiu d’assistència al client d’Acevpn

Un producte sense xat en viu és un producte sense ajuda immediata. A la nostra experiència, el xat en viu és molt important quan es troben amb problemes relacionats amb la filtració de xarxa o de dades. Sense un xat en directe, l’única opció que queda per a l’usuari és recórrer el contingut penjat al seu lloc web o accedir-hi a través del correu electrònic. Els enviem per correu electrònic la llista de consoles de joc a les quals es pot accedir mitjançant el seu servei. La resposta ens va proporcionar un enllaç, que ens va dirigir a la pàgina que té la llista de canals que desbloquegen. No es va experimentar la satisfacció completa i no es podia garantir en el cas d’Acevpn. A més, es va orientar més a vendre el producte que no pas a ajudar l’usuari.

La secció d’assistència inclou un fòrum de clients que no té moltes preguntes i, per tant, no és fiable. La seva secció de blocs conté més d’un centenar d’articles que l’usuari pot llegir per conèixer el desenvolupament de l’aplicació i, a més, donar-vos una idea per resoldre els problemes que us podríeu trobar mentre utilitza l’aplicació. Han de desenvolupar la seva secció de preguntes freqüents, que té un nombre menor de preguntes, encara que la compareu amb un document d’exàmens.

La base de coneixements s’omple d’articles sobre la configuració de clients amb diferents plataformes en diferents sistemes operatius. També contenen informació relacionada amb la resolució de problemes i l’ús de servidors Torrent i P2P.

Aquesta informació no és suficient, i han trigat sis hores a respondre-la
correu electrònic. No és tan ràpid com s’esperava. Per tant, si esteu enganxats en algun lloc, vosaltres
no obtindrà ajuda en la mateixa hora.

Conclusió

Acevpn, si són allò que diuen ser, es podria comprar. No obstant això, fins ara, segons la nostra experiència, és el servei VPN més car entre tots els proveïdors de VPN. El motiu que hi ha al darrere és el DNS intel·ligent. Fins i tot si afirmen que és gratuït, cobren 12 dòlars pel pla final de VPN. Aquest preu tan elevat no proporcionarà una sensació de “valor per la qualitat”.

A més, la descàrrega directa no està disponible i cal configurar la configuració per a diferents protocols. Aquesta és una tasca difícil per a algú que no està familiaritzat amb la configuració de la xarxa. Això s’assegura que no és un producte fàcil d’utilitzar. Tanmateix, si poden accedir a un canal que no està disponible amb cap altre DNS, podríeu considerar la seva compra en funció del vostre requisit. Tot i això, amb l’aspecte de la VPN, no recomanem pagar un preu tan elevat.