Flagermusen! Anmeldelse


Fordele

Indeholder en sikker e-mail-manager-software, der beskytter dine beskeder mod hackere. Beskytter al din e-mail-kommunikation ved hjælp af sikkert ende-til-ende-krypteringssystem.

Ulemper

Kun tilgængelig til Windows-platform, og det tages for det meste til desktopbrugere, selvom det også kan bruges på tabletcomputere, der kører Windows OS. Opgraderinger er ikke tilgængelige gratis.

samlet set

Tillader dig at sikre al din e-mail-kommunikation og administrere dine e-mail-konti i en praktisk desktop-software. Beskytter dine e-mails mod hackere og ondsindet software.

Hjemmeside: Klik her

Samlet bedømmelse: [Yasr_overall_rating]

Flagermusen! er en sikker e-mail-klient, der kan installeres som et desktop-program eller som et serverprogram, oprettet af Ritlabs, SRL, et softwarefirma, der blev grundlagt i 1998 og med base i Moldova. Virksomhedens fokus er at skabe forskellige sikre kommunikationsprodukter til både private og erhvervskunder. The Bat er virksomhedens vigtigste produktlinje, som er en software, der hjælper brugerne med at administrere og sikre deres e-mail-kommunikation fra komforten på deres eget skrivebord eller server.

Uovertruffen filtreringssystem

Flagermusen! er en e-mailadministrationssoftware, der er udstyret med et filtreringssystem designet til at sikre, at du kun får de e-mails, der hører til dig. Det betyder, at det kan filtrere alle typer skrammel og ondsindede e-mails og forhindre dem i at nå din indbakke. Da denne software fokuserer på sikker e-mail-kommunikation, tolererer den ikke nogen form for spam eller junk-mails. Så den sletter dem, så snart den ankommer. Filtreringssystemet er meget kraftfuldt, og det bruger en avanceret algoritme til at bestemme, hvilke e-mails der er vigtige, og hvilke e-mails der er uønsket.

Sikkert ende-til-ende-krypteringssystem

Den vigtigste ting ved sikker e-mail-kommunikation er, at du kan kommunikere med dine kontakter i det mest private og sikre miljø. Det betyder, at ingen kan lytte til din kommunikation eller se, hvilke e-mails, du sender og modtager ved hjælp af denne software. De meddelelser, du sender frem og tilbage, kan kun ses af dig og modtageren, hvilket betyder, at kun begge ender af kommunikationslinjen kan se meddelelserne. Det er hvad det betyder med det sikre ende-til-ende-krypteringssystem, og denne software har det mest sikre krypteringssystem til at beskytte al din e-mail-kommunikation.

Intern HTML Viewer

Mens de fleste andre lignende sikre e-mail-software muligvis kun giver dig mulighed for at se e-mails i form af tekstformat, The Bat! er lidt anderledes. Bortset fra at give dig mulighed for at se dine e-mails i tekstformatet, understøtter det også HTML-e-mails, hvilket betyder, at hvis afsenderen af ​​e-mailen bruger HTML-formatet, kan du se e-mailen nøjagtigt som tilsendt af avsenderen. Dette skyldes, at dette program har sin egen interne HTML-fremviser, der sikrer, at du kan se de HTML-formaterede e-mails så nøjagtigt som muligt.

Ubegrænset beskeder til opbevaring

Dette program er meget let, da det ikke har noget minimum CPU-krav til at køre det. Hvis du har Windows, kan du installere denne software. Desuden understøtter det også lagring af ubegrænsede beskeder på din computer, og du kan bruge dem til at oprette forbindelse til alle e-mail-tjenester, der bruger POP og IMAP. Da det ikke kun bruges som en sikker e-mail-kommunikationssoftware, men også som en robust e-mail-manager-software, behøver du ikke at bekymre dig om at styre tusinder af e-mails, du har. Med den robuste e-mailhåndteringsfunktion er administration af ubegrænsede beskeder på din computer enkel og let.

Flagermusen! Adressebog

Flagermusen! tilbyder også sin egen version af kontaktadministrationsfunktionen, der kaldes The Bat Address Book, som kan bruges til at administrere og gemme alle dine kontaktoplysninger. Den gode ting ved denne funktion er, at du nemt kan tilføje dine kontaktoplysninger fra forskellige skybaserede kontaktadministrationssoftware såsom Google Kontakter og Outlook. Du kan også let overføre kontaktoplysningerne fra adressebogen til Google og Outlook. At finde eventuelle kontaktoplysninger er lige så let som at skrive deres e-mail-adresse eller deres navn, hvilket er meget praktisk, når du har brug for at sende og haster e-mail.

Konklusion

Flagermusen! tilbyder den ultimative sikre e-mail-kommunikationsplatform, der giver dig mulighed for at kommunikere med dine kontakter privat og sikkert. Det fjerner alle chancer for hackere at overvåge din e-mail-kommunikation, da denne software er udstyret med et avanceret krypteringssystem fra ende til ende. Som en e-mailadministrationssoftware gør det det meget nemt for dig at administrere tusindvis af e-mails på din computer, og bedst af alt kan det gemme ubegrænsede meddelelser uden nogen begrænsninger. At se HTML-e-mails er ikke et problem, fordi det i modsætning til lignende software er udstyret med en intern HTML-fremviser for din bekvemmelighed ved at se HTML-formaterede e-mails. Alt i alt The Bat! er en anbefalet e-mail manager software. Det er også et anbefalet sikkert e-mail-kommunikationssystem, der hjælper dig med at administrere alle dine e-mails ét sted samt sikre, at din e-mail-kommunikation altid er privat og sikker.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map