Vaska! rishikim


rekuizitë

Siguron një program të sigurt të menaxherit të postës elektronike që ruan mesazhet tuaja kundër hakerave. Mbron të gjitha komunikimet tuaja me email duke përdorur sistemin e sigurt të enkriptimit nga fundi në fund.

Cons

Availableshtë i disponueshëm vetëm për platformën Windows dhe është kryesisht i drejtuar ndaj përdoruesve të desktopit edhe pse mund të përdoret gjithashtu në kompjuterët tablet që funksionojnë Windows OS. Përditësimet nuk janë në dispozicion falas.

i përgjithshëm

Ju lejon të siguroni të gjitha komunikimet tuaja me email dhe të menaxhoni llogaritë tuaja të postës elektronike në një program të përshtatshëm desktop. Mbron emailet tuaj nga hakerat dhe programet me qëllim të keq.

Uebfaqe: Klikoni këtu

Vlerësimi i përgjithshëm: [Yasr_overall_rating]

Vaska! është një klient i sigurt me email që mund të instalohet si një program desktop ose si një aplikacion serveri, i krijuar nga Ritlabs, SRL, një kompani softuerike e themeluar në vitin 1998 dhe me qendër në Republikën e Moldavisë. Fokusi i kompanisë është të krijojë produkte të ndryshme të sigurta komunikimi si për klientët privatë ashtu edhe për korporatat. Bat është linja kryesore e kompanisë, e cila është një softuer që ndihmon përdoruesit të menaxhojnë dhe sigurojnë komunikimet e tyre me email nga komoditeti i desktopit ose serverit të tyre..

Sistemi i pakrahasueshëm i filtrimit

Vaska! është një program menaxheri i postës elektronike që është i pajisur me një sistem filtrimi të krijuar për të siguruar që ju të merrni vetëm email që ju përkasin. Do të thotë që mund të filtrojë të gjitha llojet e postave elektronike jo të mira dhe të dëmshme dhe t’i parandalojë ato të arrijnë në kutinë tuaj. Meqenëse ky softuer përqendrohet në komunikimet e sigurta të postës elektronike, nuk do të tolerojë asnjë lloj postë spam ose junk. Pra, i fshin ato posa të arrijë. Sistemi i filtrimit është shumë i fuqishëm, dhe përdor një algoritëm të përparuar për të përcaktuar se cilat email janë të rëndësishme dhe cilat email janë junk.

Sigurt Sistemi i Kriptimit Fund-Për-Fund

Gjëja më e rëndësishme në lidhje me komunikimet e sigurta të postës elektronike është që ju të mund të komunikoni me kontaktet tuaja në mjedisin më privat dhe të sigurt. Do të thotë që askush nuk mund të dëgjojë komunikimet tuaja ose të shohë ato email që po dërgoni dhe merrni duke përdorur këtë softuer. Mesazhet që ju dërgoni përpara dhe me radhë mund të shihen vetëm nga ju dhe marrësi që do të thotë se vetëm të dy skajet e linjës së komunikimit mund të shikojnë mesazhet. Kjo është ajo që nënkupton me sistemin e sigurt të enkriptimit nga fundi në fund, dhe ky program ka sistemin më të sigurt të kriptimit për të mbrojtur të gjitha komunikimet tuaja të postës elektronike..

Shikues i brendshëm HTML

Ndërsa shumica e programeve të tjera të sigurta të ngjashme me email mund të ju lejojnë të shikoni postën elektronike në formën e formatit të tekstit, The Bat! është pak më ndryshe. Përveç lejimit të shikimit të postës elektronike në formatin e tekstit, ai gjithashtu mbështet email-e HTML, që do të thotë se nëse dërguesi i emailit është duke përdorur formatin HTML, mund ta shikoni emailin saktësisht siç synohet nga dërguesi. Kjo për shkak se ky program ka shikuesin e tij të brendshëm HTML që siguron që ju të mund të shikoni email-et e formatuar HTML sa më saktë që të jetë e mundur.

Mesazhe të pakufizuara për të ruajtur

Ky program është shumë i lehtë pasi nuk ka ndonjë kërkesë minimale të CPU për ta ekzekutuar atë. Nëse keni Windows, atëherë mund ta instaloni këtë program. Për më tepër, ai gjithashtu mbështet ruajtjen e mesazheve të pakufizuara në kompjuterin tuaj, dhe ju mund ta përdorni atë për t’u lidhur me çdo shërbim të postës elektronike që përdor POP dhe IMAP. Meqenëse nuk përdoret vetëm si një program i sigurt për komunikim me email, por edhe si një program i fuqishëm i menaxherit të postës elektronike, nuk do të duhet të shqetësoheni për menaxhimin e mijëra emailave që keni. Me veçorinë e fortë të menaxherit të postës elektronike, menaxhimi i mesazheve të pakufizuara në kompjuterin tuaj është i thjeshtë dhe i lehtë.

Vaska! Libri i adresave

Vaska! gjithashtu ofron versionin e vet të funksionit të menaxhimit të kontaktit, i cili quhet Libri i adresave Bat, i cili mund të përdoret për të menaxhuar dhe ruajtur të gjithë informacionin tuaj të kontaktit. Gjëja e mirë për këtë karakteristikë është që ju lehtë mund të shtoni informacionin tuaj të kontaktit nga softver të ndryshëm të menaxhimit të kontakteve me bazë cloud, të tilla si Kontaktet Google dhe Outlook. Mund të transferoni me lehtësi informacionin e kontaktit nga libri i adresave në Google dhe Outlook. Gjetja e çdo informacioni të kontaktit është aq e lehtë sa të shkruani adresën e tyre të emailit ose emrin e tyre, i cili është shumë i përshtatshëm kur duhet të dërgoni dhe mesazh urgjent me email..

përfundim

Vaska! ofron platformën përfundimtare të sigurt të komunikimit me email që ju lejon të komunikoni me kontaktet tuaja në mënyrë private dhe të sigurt. Ai heq të gjitha shanset që hakerat të monitorojnë komunikimin tuaj me email pasi që ky program është i pajisur me një sistem të përparuar të kriptimit nga fundi në fund. Si një softuer i menaxhimit të postës elektronike, e bën shumë të lehtë për ju të menaxhoni mijëra e-mail në kompjuterin tuaj, dhe më e mira nga të gjitha, ai mund të ruajë mesazhe të pakufizuara pa asnjë kufizim. Shikimi i emailave HTML nuk është problem sepse ndryshe nga programi i ngjashëm, ai është i pajisur me një shikues të brendshëm HTML për lehtësinë tuaj në shikimin e postave elektronike të formatuara me HTML. Gjithsej, The Bat! është një program i rekomanduar i menaxherit të postës elektronike. Shtë gjithashtu një sistem i rekomanduar i sigurt i komunikimit me email për t’ju ndihmuar të menaxhoni të gjitha postat elektronike në një vend, si dhe të siguroni që komunikimet tuaja me email janë gjithmonë private dhe të sigurta.